Botox in Den Haag aanbieding | vanaf €100 per zone
Botox Den Haag aanbieding | vanaf €100 per zone
12 oktober 2017 
in botox

Botox Den Haag aanbieding | vanaf €100 per zone

Deze maand hebben we de leuke aanbieding van €100 per zone botox. Wees er wel snel bij, want we zitten al bijna vol.

Waar werkt botox allemaal tegen?

Botox zorgt voor een rimpelloze huid, door de spierbewegingen die de rimpels veroorzaken tijdelijk te neutraliseren. Als de spiertjes, die met botox geïnjecteerd zijn, niet meer bewegen, zullen de rimpels vervagen en helemaal verdwijnen. Na ongeveer 3-6 maanden herstellen de spieren weer, waarna de rimpels weer in de huid geduwd kunnen worden. Om het effect te behouden dient een behandeling dus elke 3-6 maanden herhaald te worden. Naast rimpelbehandelingen werkt botox ook uitstekend tegen hoofdpijn/ migraine en tegen overmatig zweten onder de oksels.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Een botox behandeling is zo gebeurd. De arts injecteert de botox met een dun naaldje in de spiertjes. Dit neemt een paar minuten in beslag. Binnen enkele dagen merk je het effect. Na de behandeling kun je indien gewenst meteen (weer) make up opdoen. Ik adviseer wel om geen zware inspanningen te verrichten diezelfde dag. Ook moet je het behandelde gebied niet masseren. De dag erna kun je weer alles doen wat zoals je gewend bent. Bij een behandeling tegen zweetoksels is het effect al veel sneller te merken. De oksels zijn over het algemeen binnen slechts een dag al kurkdroog.

Botox tegen Fronsrimpels

Fronsrimpels behandelen met botox is een van de meest populaire botoxbehandelingen. De spiertjes die je gebruikt om boos te kijken worden geïnjecteerd met botox. Hierdoor ontspannen de spieren en verdwijnen de rimpels volledig. Binnen een paar minuten is de behandeling gereed. Enkele dagen erna zie je er frisser en uitgerust uit. De behandeling beïnvloed je mimiek nauwelijks. Het zal niemand opvallen dat je niet boos meer kunt kijken.

Botox tegen Voorhoofdrimpels

Deze rimpels worden veroorzaakt door je voorhoofdspieren die de wenkbrauwen omhoog trekken. Deze behandeling heeft wat meer invloed op je mimiek. Als de behandeling juist wordt uitgevoerd heb je nog wel wat beweging in je wenkbrauwen, maar verdwijnen de rimpels als sneeuw voor de zon.

Botox tegen Kraaienpootjes

De rimpels die je naast je ogen ziet als je lacht of tegen de zon kijkt noemen we kraaienpootjes. Deze rimpels kun je laten verdwijnen door de kleine spieren die onder de huid daar zitten met botox te injecteren. Daarmee krijg je een mooie open blik. Het is ook erg mooi om deze behandeling te combineren met een wenkbrauwlift.

Botox tegen migraine / hoofdpijn

In de meeste gevallen werkt botox uitstekend tegen spanningshoofdpijn en migraine. Meerdere patiënten van mij zijn enorm blij dat ze nu zonder zware medicatie kunnen. Botox werkt bij de meeste mensen ook heel goed tegen migraine en spanningshoofdpijn. Ik heb meerdere patiënten die ontzettend blij zijn, dat vanwege een botoxbehandeling nu zonder zware medicatie kunnen. Botox vermindert de intensiteit en frequentie van migraine en hoofdpijn.

Botox tegen overmatig transpireren / zweten oksels

Naast de indicaties die hiervoor genoemd zijn is botox ook nog uitermate effectief tegen overmatig transpireren. Een vorm van excessief zweten waar geen duidelijke aanleiding voor is – zoals een medisch onderliggende aandoening of stress, noemen we hyperhidrosis. Overmatig zweten/hyperhydrosis kan voor mensen een enorme impact hebben op hun sociale leven en invaliderend uitwerken. Sommige mensen vermijden stoffen/kledingstukken waarin zweetplekken te zien kunnen zijn volledig in hun garderobe. Of ze gaan niet naar feestjes of werk.

Een botoxbehandeling tegen zweten geeft normaliter binnen een dag verbluffende resultaten. De oksels zijn zes tot negen maanden kurkdroog. Dit werkt heel bevrijdend voor mensen en ik vind dat schitterend om te zien.

Nog enkele plekken beschikbaar

Zie hier alle tarieven: Bekijk hier alle tarieven

Of Maak hier direct een afspraak

 

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt cookies om je een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden.