Botox Den Haag bij Gaaf Injectables

Het werkzame bestanddeel "botuline toxine", is een medicijn dat in het ziekenhuis voor meerdere medische indicaties wordt gebruikt. Het is echter wereldwijd bekend geworden onder het merknaam Botox, vanwege het gebruik in de cosmetische geneeskunde.

Voorbeelden van medische specialismen waar het wordt gebruikt zijn de neurologie, gynaecologie, oogheelkunde en kaakchirurgie.

Sinds er in de jaren '80 werd ontdekt dat met behulp van botox rimpels kunnen worden behandeld, is het zoals gezegd een wereldwijd bekend medicijn geworden.

Hoe werkt botox, is het gif?

Botox is een neurotoxine, wat inhoud dat het een gif is dat invloed heeft op het zenuwstelsel. Door het te injecteren in wat is botoxde gezichtsspiertjes die je wil ontspannen, wordt het zenuwsignaal naar die spieren tijdelijk geblokkeerd, waardoor de betreffende spiertjes zich niet meer aan kunnen spannen. Het maakt dus geen weefsel kapot. Als gevolg hiervan zullen rimpels, die worden veroorzaakt door spieractiviteit, verdwijnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fronsrimpels, kraaienpootjes en rimpels op het voorhoofd.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

botox den haag

Botox wordt door middel van een klein naaldje in de spiertjes geïnjecteerd. Dit neemt enkele minuten in beslag. Binnen enkele dagen begint u het effect te merken. U kunt eventueel direct na de behandeling make-up aanbrengen. Het enige advies is om die dag geen zware inspanningen te doen en het gebied niet te masseren. De volgende dag kunt u alles weer normaal doen zoals u gewend was.

Hoelang blijft het resultaat van botox

Na ongeveer 3-4 maanden zal het effect langzaam zijn uitgewerkt. Er is geen schade aan cellen toegebracht. De spieren zullen weer normaal functioneren. Om het effect van de botox op de spieren te behouden, zal de rimpelbehandeling moeten worden herhaald na ongeveer 3-4 maanden. Indien dit in het begin goed op tijd wordt gedaan, dus voordat de spieren weer hun kracht terug hebben, wordt het resultaat van een behandeling steeds langer. Zo kunt u het opbouwen tot eens in de 6 maanden of langer, voordat u de behandeling dient te herhalen.

Waarvoor wordt botox allemaal gebruikt?

botox voorhoofdrimpels voor en na

Het kan voor meerdere indicaties worden gebruikt. Los van medische indicaties waarvoor het in het ziekenhuis wordt gebruikt, is het dus ook uiterst effectief bij cosmetische indicaties.


"Wat kijk je boos!"

Dat is wat heel veel mensen horen die sterk ontwikkelde fronsspieren hebben. Het ontspannen van die fronsspiertjes werkt ook erg ontspannend bij tv kijken, tegen de zon in kijken, of wanneer je geconcentreerd bezig bent.

"Ben je moe?"

Vermoeidheid zit vaak vooral in de ogen. Door met botox de frons te ontspannen en een subtiele wenkbrauwlift te geven, krijg je een wat meer open en uitgeruste blik. Mensen staan vaak versteld van wat een verschil enkele subtiele prikjes kunnen maken.

Waarom een botoxbehandeling

  • Rimpels verdwijnen
  • Effect houdt 4 maanden aan
  • Het is zeer veilig
  • Bijwerkingen zijn zeer zeldzaam
  • Ook zeer effectief tegen overmatig transpireren (9 maanden resultaat) en hoofdpijnklachten

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 0645093399 of gebruik onderstaand formulier:

  • Stuur evt. een foto van uw gezicht mee voor nauwkeuriger advies
  • Leg hier uit aan welke aspecten van uw gezicht u zich vooral stoort.

Ervaringen van klanten

Al ruim 15 jaar heb ik last van hoofdpijn (frons). Ik heb van alles geprobeerd, maar helaas niets heeft geholpen. Toen ik hoorde dat ik botox kon proberen werd ik niet gelijk enthousiast. Bang voor het onbekende en ik had ook het idee dat het alleen voor rimpels was. Toch heb ik na lang nadenken de moed bij elkaar geraapt en contact opgenomen met skin clinic. Ze hebben goed naar mijn verhaal geluisterd en vertelde me dat er voor dit probleem vaker botox werd gebruikt. Ik besloot het door te zetten en kon gelukkig dezelfde week nog terecht. Erg zenuwachtig was ik dan ook, maar ik werd zo lief ontvangen en alles werd heel goed besproken/uitgelegd, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Het beste resultaat zou ik merken na 2 weken dus ik vandaar nu 'pas' mijn recensie. Na 3 dagen merkte ik al op dat ik wakker werd zonder hoofdpijn en na 1 week was ook overdag mijn hoofdpijn zo goed als weg. Nu 2 weken later kan ik zeggen dat het echt een verademing is om zonder hoofdpijn wakker te worden of naar bed te gaan. Mijn omgeving merkt het ook op, ik ben minder snel moe en chagrijnig en ik ben niet de hele tijd mijn fronsspier aan het masseren.

Heel erg bedankt

Sami Noah El


Na veel hoofdpijn klachten toch de stap durven nemen als laatste redmiddel een botox behandeling. Wat een groot verschil!! Direct een gote verminderinf van de hoofdpijn klachten nu ook na 3 maanden een groot verschil met voor de behandeling. Ik raad iedereen een behandeling aan die last hebben van hoofdpijn. Eindelijk verlichting!! Ik zeg top!!

Sonja de Bruijn

Veel jonger en frisser gezicht na de behandelingen. Hele lieve mensen stellen je erg op je gemak. Kortom super tevreden! Dr. Nick Jansen neemt de tijd en blijft alert op een natuurlijk effect. Ben zeer tevreden en alweer een tijdje vaste klant.

Hilma Neeleman

Fijne clinic, super vriendelijke mensen. Ze nemen echt even de tijd voor je en beantwoorden al je vragen. De behandeling verliep zoals ik in mijn gedachte had, de arts was ook heel vriendelijk en duidelijk tijdens de behandeling. Door de steun van Thessa ging het allemaal nog beter. Bedankt!! Een echte aanrader!!

Daphne Leunisse

Overmatig transpireren en hyperhydrosis

wat is botox

Zoals genoemd werkt botox uitstekend tegen voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes.

Daarnaast werkt het ook uitstekend bij overmatig transpireren, hyperhydrosis. Doordat botox direct het zenuwsignaal naar zweetkliertjes blokkeert, zijn de oksels direct kurkdroog. Dit resultaat houdt ongeveer 6-9 maanden aan.

Een prettige bijkomstigheid van een behandeling, is dat het hoofdpijn heel erg doet afnemen. Zelfs migraine patiënten geven aan dat de klachten veel minder frequent en heftig zijn.

Dus wat is botox? Hopelijk heeft u nu wat meer inzicht in wat botox is en wat het doet. Mocht u vragen hebben over botox of over specifieke behandelingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stoort u zich aan rimpeltjes? Last van hoofdpijn of overmatig zweten?

Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen voor een kosteloos consult.

Neem direct contact op!