Botox | snel, langdurig & natuurlijk resultaat | scherpe prijs

De botox specialist 

van Den Haag

Geen rimpels, wel  een natuurlijke uitstraling

2500+

tevreden botox klanten

4 jaar fulltime ervaring

BIG geregistreerd arts

Gratis touch up 

na 2 weken 

Botox den haag

Botox voordelen

 • Eenvoudige en snelle behandeling
 • Snel mooi resultaat: mijn klanten vinden dat ze er jaren jonger en uitgeruster uitzien
 • 99% van mijn klanten tot nu toe is tevreden over het resultaat
 • Resultaat houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan
 • Klanten voelen zich meer ontspannen, jonger en zelfverzekerder
 • Behoud van de natuurlijke uitstraling
 • Zeer veilig: geen nadelige lange termijn effecten
 • Vrijwel pijnloos door gebruik van de ultradunne "invisible needle"
 • standaard nacontrole na 2 weken met indien nodig gratis touch up
 • Ook zeer effectief tegen overmatig transpireren (6-9 maanden resultaat) en hoofdpijnklachten

Botox verwijdert rimpels snel en effectief

Botox zorgt voor een rimpelloze huid, door de spierbewegingen die de rimpels veroorzaken tijdelijk te neutraliseren. Als de spiertjes, die met botox geïnjecteerd zijn, niet meer bewegen, zullen de rimpels vervagen en helemaal verdwijnen. Na ongeveer 3-6 maanden herstellen de spieren weer, waarna de rimpels weer in de huid geduwd kunnen worden. Om het effect te behouden dient een behandeling dus elke 3-6 maanden herhaald te worden. Naast rimpelbehandelingen werkt botox ook uitstekend tegen hoofdpijn/ migraine en tegen overmatig zweten onder de oksels.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Een botox behandeling is zo gebeurd. Botox wordt door middel van een klein naaldje in de spiertjes geïnjecteerd. Dit neemt enkele minuten in beslag. Binnen enkele dagen begint u het effect te merken. U kunt eventueel direct na de behandeling make-up aanbrengen. Het enige advies is om die dag geen zware inspanningen te doen en het gebied niet te masseren. De volgende dag kunt u alles weer normaal doen zoals u gewend was. Bij het behandelen van de oksels tegen zweten is het effect meestal veel sneller merkbaar. Binnen een dag zijn de oksels kurkdroog.

Botox tegen Fronsrimpels

Een van de meest uitgevoerde behandelingen is botox tegen fronsrimpels. Door de spiertjes waarmee je boos kunt kijken te ontspannen, zullen deze rimpels verdwijnen. Deze behandeling neemt enkele minuten in beslag en je ziet er binnen enkele dagen uitgerust en fris uit. Deze behandeling zal weinig tot geen invloed hebben op je mimiek. Het feit dat je niet meer boos kunt kijken zal niemand opvallen.

Botox tegen Voorhoofdrimpels

Deze rimpels worden veroorzaakt door je voorhoofdspieren, die de wenkbrauwen omhoog trekken. Deze behandeling heeft wat meer invloed op je mimiek. Als de behandeling juist wordt uitgevoerd heb je nog wel wat beweging in je wenkbrauwen., maar verdwijnen de rimpels als sneeuw voor de zon.

Botox tegen Kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn de rimpels naast de ogen die zichtbaar zijn bij lachen of tegen de zon in kijken. Door de spiertjes onder de huid met botox te behandelen zullen ook deze rimpels verdwijnen. Dit zorgt voor een mooie open blik. Deze behandeling is mooi te combineren met een wenkbrauwlift.

Botox tegen Hoofdpijn/ migraine

Botox werkt bij de meeste mensen ook heel goed tegen migraine en spanningshoofdpijn. Ik heb meerdere patiënten die ontzettend blij zijn, dat ze geen zware medicatie meer hoeven te slikken. Botox helpt de frequentie van hoofdpijn te verminderen, maar ook de intensiteit.

Botox tegen overmatig zweten oksels

Botox helpt naast alle bovenstaande indicaties ook tegen overmatig zweten. Een excessieve vorm van zweten zonder duidelijke aanleiding, zoals stress of een onderliggende medische aandoening, wordt hyperhidrosis genoemd. Hyperhydrosis/overmatig zweten kan enorm invaliderend werken. Mensen passen hun volledige garderobe aan op het feit dat er een zweetplek te zien zou kunnen zijn. Durven niet meer naar feestjes of zelfs werk. 

Deze behandeling geeft normaliter binnen 24 uur een verbluffend resultaat. De oksels zijn 6-9 maanden kurkdroog. Het is heel mooi om te zien hoe bevrijdend dit kan werken.


Botox helpt bij

Fronsrimpelsbotox frons den haag statenkwartier

Voorhoofdrimpels

botox voorhoofd

Kraaienpootjes

botox tegen kraaienpootjes statenkwartier

Hoofdpijn/migraine

botox tegen migraine statenkwartier

Overmatig zweten oksels

botox tegen overmatig zweten oksels statenkwartier

botox den haag statenkwartier

welk merk botox?

Ik verkies Dysport/ azzalure boven alle andere merken botuline toxine, omdat dit een natuurlijker effect geeft. Dit product is al jaren op de markt en FDA approved. Wereldwijd zijn er al vele miljoenen cosmetische ingrepen mee uitgevoerd. 

Van alle merken is Bocouture eigenlijk het enige product waar ik ontevreden over was. Dat product werkt te zwak en te kort. Het is wel goedkoop, maar geeft uiteindelijk niet de resultaten waar ik naar op zoek ben. 

Dysport azzalure is sterk, werkt lang en het geeft een natuurlijk resultaat. Niet zo versteend als bijvoorbeeld het merk Botox.

botox den haag statenkwartier

Arts

Ik werk nu bijna 5 jaar als cosmetsich arts en heb enkele duizenden behandelingen uitgevoerd. Het belangrijkste vind ik, dat ik goed begrijp wat de wens van de klant is. Zo kan ik een zo goed mogelijk advies geven, over wat wel en niet realiseerbaar is.

Klanttevredenheid staat voor mij voorop. Uiteraard is dit alleen te realiseren door veilig te werken. Ik ben BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVEG. Ook als u niet tevreden bent hoor ik dat graag, zodat ik kan zorgen dat u wél tevreden bent.

Ik volg trainingen en bezoek congressen om te zorgen dat ik up to date blijf wat betreft de laatste ontwikkelingen. 

Ervaringen van anderen

 (facebook reviews)

Fijne clinic, super vriendelijke mensen. Ze nemen echt even de tijd voor je en beantwoorden al je vragen. De behandeling verliep zoals ik in mijn gedachte had, de arts was ook heel vriendelijk en duidelijk tijdens de behandeling. Bedankt!! Een echte aanrader!!

Gaaf injectables ervaringen

Daphne Leunisse

Veel jonger en frisser gezicht na de behandelingen. Hele lieve mensen stellen je erg op je gemak. Kortom super tevreden! Dr. Nick Jansen neemt de tijd en blijft alert op een natuurlijk effect. Ben zeer tevreden en alweer een tijdje vaste klant.

facebook review gaaf injectables

Hilma Neeleman

Na veel hoofdpijn klachten toch de stap durven nemen als laatste redmiddel een botox behandeling. Wat een groot verschil!! Direct een gote verminderinf van de hoofdpijn klachten nu ook na 3 maanden een groot verschil met voor de behandeling. Ik raad iedereen een behandeling aan die last hebben van hoofdpijn. Eindelijk verlichting!! Ik zeg top!!

facebook review gaaf injectables

Sonja de Bruin

doe twee keer per jaar botox frons en voorhoofd zeer tevreden

laatste keer fillers ben ik ook zeer tevreden over. wat ik ook belangrijk vindt is dat Nick de tijd neemt voor informatie dus geen lopende band werk wat ik in het verleden bij andere wel heb meegemaakt

facebook review gaaf injectables

Corrie Rensen


Maak een afspraak!