Page content

Botox tegen kraaienpootjes rimpels naast de ogen

Kraaienpootjes zijn de rimpels naast de ogen

Deze rimpels worden veroorzaakt door de de spiertjes die worden aangespannen wanneer men lacht of de ogen dichtknijpt. Deze rimpels maken je gezicht al snel een stuk ouder. Er zijn genoeg mensen die deze rimpels juist leuk vinden. Wanneer je je er aan stoort kunnen ze vrij eenvoudig verwijderd worden. Dit gebeurt met botox.

Botox werkt perfect tegen kraaienpootjes

Door de spiertjes onder de rimpels in te spuiten met wat botox, zullen de spieren helemaal ontspannen. Gedurende 3-4 maanden kunnen de spieren zich niet meer aanspannen. Hierdoor verdwijnen de rimpels naast de ogen snel.

Veilig

Botox tegen kraaienpootjes is een veel uitgevoerde behandeling. Doordat er al tientallen jaren ervaring is met dit medicijn, is het inmiddels gebleken dat er op zowel korte als lange termijn geen schadelijke gevolgen zijn. Het is dus een volledig veilig middel. Het medicijn wordt dan ook wereldwijd dagelijks gebruikt in zowel ziekenhuizen als cosmetische klinieken.

Tijdelijk

Resultaten zijn van tijdelijke aard. Na 3-4 maanden zullen de spieren weer sterker worden, en de rimpels weer dieper. Het is dus nodig om de behandeling op tijd te herhalen. Naarmate men de behandeling vaker heeft gedaan, zal het effect langer blijven. 6-8 maanden is mogelijk.

Behandeling

Een behandeling is een kwestie van minuten. Met enkele prikjes met een flinterdun naaldje zijn de spieren uitgeschakeld. Het is vrijwel pijnloos en een blauw plekje is zeldzaam.

Afspraak maken

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

botox kraaienpootjes

botox kraaienpootjes