Deze website gebruikt cookies om je een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden.

Page content

Botox tegen kraaienpootjes rimpels naast de ogen

Botox tegen kraaienpootjes rimpels naast de ogen

Kraaienpootjes zijn de rimpels naast de ogen

Deze rimpels worden veroorzaakt door de de spiertjes die worden aangespannen wanneer men lacht of de ogen dichtknijpt. Deze rimpels maken je gezicht al snel een stuk ouder. Er zijn genoeg mensen die deze rimpels juist leuk vinden. Wanneer je je er aan stoort kunnen ze vrij eenvoudig verwijderd worden. Dit gebeurt met botox.

Botox werkt perfect tegen kraaienpootjes

Door onder de rimpels wat botox in de spiertjes te spuiten ontspannen de spiertjes volledig. Zij kunnen zich de komende drie tot vier maanden niet meer aanspannen. Daardoor zullen de rimpeltjes naast de ogen snel verdwijnen.

botox kraaienpootjes

 

Veilig

Een vaak uitgevoerde behandeling betreft botox tegen kraaienpootjes.  Als je deze behandeling door een capabele en betrouwbare behandelaar laat uitvoeren is dit compleet veilig. Botox is een medicijn dat wereldwijd elke dag gebruikt wordt in zowel cosmetische klinieken als ziekenhuizen. We weten dat dit medicijn geen schadelijke gevolgen voor de korte en lange termijn heeft, omdat er al tientallen jaren mee wordt gewerkt.

Tijdelijk

De resultaten van botox zijn van tijdelijke aard. Drie tot vier maanden na de behandeling worden de spieren weer wat sterker en daardoor de rimpels ook weer dieper. Om het effect te behouden is het dus noodzaak de behandeling tijdig te herhalen. Als je de behandeling al vaker hebt ondergaan blijft het effect langer. Dit kan dan zes tot acht maanden zijn.

Behandeling

Een botoxbehandeling duurt niet langer dan een paar minuten. Enkele prikjes waarbij een flinterdun naaldje wordt gebruikt schakelen de spieren uit. De behandeling is vrijwel zonder pijn. Een blauw plekje is een zeldzame bijkomstigheid.

botox kraaienpootjes

Wil je een afspraak maken?

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.