Botox den haag


voor een gave huid

Geen rimpels, wel een natuurlijke uitstraling

botox den haag

BOTOX den haagVOOR EEN GAVE HUID

GEEN RIMPELS, WEL EEN NATUURLIJKE UITSTRALING

Botox specialist Den Haag

3.100+

tevreden klanten per jaar

7 jaar ervaring

BIG geregistreerd arts

9,8 

klanttevreden-heidsscore 

Gratis touch up 

na 2 weken 

stoor je je aan rimpels of een boze uitstraling? Heb je last van overmatig transpireren of migraine?

BOTOX DEN HAAG

Heb je last van rimpeltjes, een verdrietige blik of een boze uitstraling? Of heb jij te kampen met zweetoksels of heftige hoofdpijnen? 

Onze gezichtsspieren laten in de loop der jaren lijntjes en rimpels achter. Deze worden steeds zichtbaarder en dieper. Hierdoor zien we er meer vermoeid en oud uit. Ook zijn spieren bij sommige mensen de oorzaak van hoofdpijn, een tandvleeslach en een boos uiterlijk. 


Zweet jij zo overmatig dat je sommige kleding gewoonweg niet kunt dragen?  

Veel zweten of transpireren is een veelvoorkomende kwaal. Sommigen hebben het in de oksels, maar ook gezicht en handen komt voor. Dit kan een negatieve invloed hebben op je zelfvertrouwen en sociale leven.


Gelukkig zijn deze 'kwalen' over het algemeen goed te behandelen.  

botox leiden botox rotterdam

botox behandeling in den haag

BOTOX kliniek den haag behandelt oa  RIMPELS, migraine, overmatig zweten EFFECTIEF en snel

Een botoxbehandeling in Den Haag in onze kliniek is een goede optie om je rimpels direct te verzachten, of helemaal  laten verdwijnen. Je oogt jonger, meer uitgerust en vriendelijker.  

Ook migraine en hoofdpijn zijn uitstekend met botox te verhelpen.


Onze arts is specialist op het gebied van botox behandelingen:


"Een botox behandeling  is simpel en levert snelle resultaten. Onze klanten zijn van mening dat ze stukken jonger en meer uitgerust overkomen. Dat geeft ze een prettig gevoel en meer zelfvertrouwen."

BOTOX kliniek den haag BEHANDELT OA  RIMPELS, MIGRAINE, OVERMATIG ZWETEN EFFECTIEF EN SNEL

Een botoxbehandeling in Den Haag in onze kliniek is een goede optie om je rimpels direct te verzachten of helemaal laten verdwijnen. Je ziet er jonger, uitgeruster en vriendelijker uit. 

Ook migraine en hoofdpijn zijn uitstekend met botox te verhelpen.


Onze arts is specialist op het gebied van botox behandelingen:


"Een botox behandeling  is simpel en levert snelle resultaten. Onze klanten zijn van mening dat ze stukken jonger en meer uitgerust overkomen. Dat geeft ze een prettig gevoel en meer zelfvertrouwen."

Natuurlijke resultaten

Botox behandeling Den Haag

Een goed uitgevoerde botox behandeling geeft hele mooie resultaten, zonder dat je ziet dat je een cosmetische behandeling ondergaan hebt. De versteende blikken die we kennen van mensen op televisie is niet wat wij nastreven. Soms kunnen mensen die een botox behandeling hebben gehad  niet eens meer lachen, fronsen of verbaasd kijken. Door wat subtieler te werken kunnen wij je een natuurlijk resultaat garanderen op je behandeling met botox in Den Haag, wanneer dat je voorkeur heeft.
botox leiden botox rotterdam

Botox uitgelegd: Wat is het en hoe werkt het?

Uitleg over de werking van botox door injectable arts Drs Nick Jansen

botox behandelingen

Botox Fronsrimpels

Dit is een van de populairste behandelingen. Fronsrimpels zijn de verticale lijnen tussen je wenkbrauwen. Ze ontstaan als je boos kijkt of als je in je ogen knijpt vanwege felle zon. Deze fronsrimpels kunnen je er boos / chagerijnig doen uitzien. Na verloop van tijd kunnen deze rimpels echt in je huid gaan staan. Bij sommige mensen ontstaan zelfs diepe groeven. Met botox kun je deze rimpels heel goed verhelpen en je boze blik verminderen. Botox Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels ontstaan door het optrekken van je wenkbrauwen door je voorhoofd spieren. Dit gebeurt bijvoorbeeld als je verbaasd kijkt. Vaak gaat deze beweging helemaal onbewust. Je hebt op het moment zelf helemaal niet door dat je voorhoofd allemaal lijnen bevat. Deze rimpels blijven op een gegeven moment standaard in de huid staan. Botox kan dit prima verminderen. Ook lijnen die al in de huid zijn kunnen heel mooi verzachten. 


Botox Migraine / Hoofdpijn

Wanneer jij regelmatig last hebt van migraine of nare hoofdpijn, dan kan botox uitkomst bieden. Het werkt over het algemeen heel goed bij mensen die last van spanningshoofdpijnen hebben. 


We weten eigenlijk nog niet helemaal hoe het kan dat botox hoofdpijn vermindert. De theorie is dat botox neurotransmitters - chemische stofjes die signalen van pijn uit je hersenen meedragen - blokkeert. De stofjes kunnen de hersenen niet meer bereiken en de chemicaliën komen niet meer bij de zenuwuiteinden om je hoofd. Botox Mondhoeken

Sommige mensen hebben last van hangende mondhoeken. De hoekjes hangen een beetje naar beneden en dat geeft een ontevreden of wat trieste uitstraling. De hangende mondhoeken ontstaan doordat het spiertje dat de mondhoeken naar beneden trekt actiever is dan de spiertjes die de mondhoeken omhoog moeten trekken. Botox kan dit uitstekend verhelpen, door de overactieve spier wat te laten ontspannen. 

Botox Kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn de rimpeltjes aan de buitenste zijkant van de ogen. Ze ontstaan door de spiertjes om je ogen aan te spannen. Dit gebeurt als je je ogen samenknijpt of glimlacht met je ogen. Met het ouder worden verliest de huid zijn elasticiteit. Hierdoor zijn de kraaienpootjes ook zichtbaar wanneer je niet lacht of met je ogen knijpt. Een botox behandeling zorgt dat de spieren minder kunnen bewegen en vermindert kraaienpootjes gemakkelijk.Botox Gummy smile / tandvleeslach

Als je last hebt van een 'tandvleeslach' of een zogenaamde ‘gummy smile’ dan trekken je spieren die je bovenlip op trekken eigenlijk wat sterker dan gewenst. Dit legt een relatief groot deel van het tandvlees bloot als je lacht.


Een botoxinjectie zorgt dat de bovenlipspier minder hard de lip optrekt. Daardoor zie je minder tandvlees als je lacht. Botox Zweten / Overmatig transpireren

Zweten is een normale functie van het lichaam; het zorgt ervoor dat je lichaam afkoelt. Je gaat meer zweten als je  beweegt, gespannen bent, of gekruid eten eet. Bij sommige mensen is er echter sprake van overmatig zweten, ook in rust en ontspannen toestand. Dat noemen we hyperhidrosis. Het kan heel lastig zijn. Bijvoorbeeld omdat je bepaalde kleding niet meer kunt of durft te dragen vanwege zichtbare zweetplekken, of dat je mensen geen (zweet)hand meer durft te geven. 

Een botoxbehandeling is hier echt een uitkomst voor. De effecten zijn snel en ontzettend effectief. Binnen 1 dag zijn bijvoorbeeld de oksels helemaal droog. Het kan heel bevrijdend zijn voor mensen.  


Botox Wenkbrauwlift

Botox wordt veel toegepast om de wenkbrauwen subtiel te liften. Met de jaren gaat de bovenkant van de bovenoogleden steeds iets meer hangen. 

Met botox kun je de wenkbrauw weer een beetje omhoog 'liften'. Het zorgt namelijk dat de spiertjes die de wenkbrauwen naar beneden trekken ontspannen. geeft een mooi subtiel resultaat. Onze behandeling met botox in Den Haag voor een wenkbrauwlift is niet voor niets erg populair.

behandelopties botox

Botox werkt heel goed in de gebieden waar je mimiek  zich bevindt. Door het samentrekken van spieren in je gezicht vormen zich uiteindelijk rimpels. Denk aan kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en lachrimpels. Als je je gezicht volledig ontspant zie je deze rimpels minder. Maar door bijvoorbeeld veel je wenkbrauwen op te halen, krijg je lijnen op je voorhoofd die uiteindelijk ook in ontspannen toestand te zien zijn. Botox is erg geschikt voor het verzachten en laten verdwijen van dat type  rimpels. Heb je echt diepe groeven hebt gekregen in de loop der jaren? Dat zie je bijv tussen de wenkbrauwen wel vaker. Dan kan een fillerbehandeling nodig zijn om die groeven volledig te laten verdwijnen, mocht je dat willen. 


Botox helpt tegen:

  • Fronsrimpels
  • Voorhoofdsrimpel
  • Kraaienpootjes (rimpeltjes bij de buitenste ooghoeken)
  • Neusrimpels
  • Gummy smile, of Tandvleeslach
  • Zware hoofdpijnen
  • Overmatig transpireren


Botox kan eveneens toegepast worden om je wenkbrauwen en mondhoeken te liften of om je een meer frisse / uitgeruste uitstraling te geven. 

botox leiden botox rotterdam

VOOR EN NA FOTO'S botox behandeling den haag 

botox leiden botox rotterdam

verwijderen fronsrimpels 

botox leiden botox rotterdam

verminderen kraaienpootjes

botox leiden botox rotterdam

wenkbrauwlift

Waarom zou je kiezen voor skin clinic Gaaf Injectables den haag?

botox leiden botox rotterdam

alleen a-kwaliteit

Wij behandelen alleen met A-merken. Je behandelaar is zeer ervaren, arts en  BIG geregistreerd.

Alle behandelaars scholen zich doorlopend om altijd bekend te zijn met de laatste technieken

Wij voeren jaarlijks duizenden behandelingen met botox in Den Haag uit. 

botox leiden botox rotterdam

gegarandeerd resultaat

Onze behandelingen met botox in Den Haag geven zichtbaar natuurlijk resultaat. Wij staan 100% achter de kwaliteit van onze dienstverlening en levert dan ook 99% tevreden botoxklanten op. 

botox consult den haag

persoonlijke benadering

Onze botox kliniek in Den Haag is bewust geen massakliniek. Toegewijde aandacht voor elke klant is ook wat het werk leuk maakt en leidt uiteindelijk ook tot betere resultaten. In een uitgebreid consult stellen we samen vast wat voor jou specifiek de beste aanpak en behandeling is. Ook heb je altijd recht op een gratis nacontrole, waarbij we gratis wat bijwerken mocht dat nodig zijn. 

reviews behandelingen botox den haag

botox leiden botox rotterdam
botox leiden botox rotterdam
botox leiden botox rotterdam
botox kliniek den haag

Botox behandeling bij Gaaf Injectables den haag

Voordat we je gaan behandelen heb je altijd een vrijblijvend consult met de arts. Tijdens dat gesprek kan je laten weten waaraan je je stoort en wat je hoopt te bereiken. De arts zal je uitleggen wat je kunt verwachten, wat de procedure inhoudt en de verschillende behandelopties bespreken. Mocht je direct een behandeling met botox in Den Haag willen dan kan dat over het algemeen direct. 


Een botox behandeling is een kwestie van minuten. De botox wordt met een kleine naald geïnjecteerd in de betreffende spiertjes. Na een paar dagen gaat de botox merkbaar worden. Een botoxbehandeling tegen zweten geeft al sneller effect over het algemeen. Vaak zijn de oksles al na 1 dag helemaal droog.

Botox fronsrimpels behandeling bij Gaaf Injectables den haag

Video van een botoxbehandeling van de frons door drs Nick Jansen 

Ben jij op zoek naar een goede botox kliniek in Den Haag? 

Wij helpen jou daar graag bij. De kwaliteit van de behandeling is afhankelijk van het beleid van de kliniek en de behandelend arts. Wij zijn een maatwerkkliniek en al onze artsen zijn gecertificeerd om botox ingrepen uit te voeren. Als je besluit een behandeling te doen bij onze botox kliniek Den Haag, weet je dus zeker dat je in betrouwbare handen bent. Wij verrichten duizenden behandelingen met botox in Den haag per jaar, onze arts heeft jarenlange ervaring en onze klanten geven Gaaf Injectables gemiddeld een score van 9,8. 


Een botox behandeling is in no time klaar.  Botox wordt ook wel een ‘lunchtime treatment’ genoemd. Ook onze behandeling Botox Den Haag hoeft maar zo’n vijftien minuten te duren. De eventuele bijwerkingen zijn bovendien over het algemeen licht. Soms kunnen mensen een kleine bloeduitstorting krijgen op de plek waar de botox is ingespoten. Dit komt echter zelden voor en kun je makkelijk camoufleren met make-up.


Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Botox behandeling in Den Haag of een gratis consult afspreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kost een botoxbehandeling bij Gaaf Injectables in Den haag?

BOTOX PRIJZEN

De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid botox (aantal zones)  die je nodig hebt.  Hoeveel zones je nodig hebt varieert per behandelgebied en per persoon. Het is dus niet zo dat voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes altijd een vast aantal botox zones betreft. 


Halve zone: 

Kin, tandvleesglimlach, neusrimpels, afhangende mondhoeken, of lichte wenkbrauwlift                                                                                                                        € 90


1 zone: 

Kraaienpootjes, fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, migraine/hoofdpijn                                                                                                                                                        € 145


2 zones:

Alle combinaties van behandelingen mogelijk. Fronsrimpels met voorhoofdsrimpels is een populaire combinatie                                                                          € 270


3 zones:

Alle combinaties van behandelingen mogelijk, bijv:  fronsrimpel, voorhoofdsrimpel én kraaienpootjes                                                                                             € 390


Overmatig transpireren / zweten                                                                                                                                                                                                                       € 495


Tandenknarsen                                                                                                                                                                                                                                       vanaf 2 zones 


VOOR ACTUELE AANBIEDINGEN EN PAKKETKORTINGEN, KIJK OP ONZE TARIEVENPAGINA

Wat kost een botoxbehandeling BIJ GAAF INJECTABLES IN DEN HAAG?

BOTOX PRIJZEN

De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid botox (aantal zones)  die je nodig hebt.  Hoeveel zones je nodig hebt varieert per behandelgebied en per persoon. Het is dus niet zo dat voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes altijd een vast aantal botox zones betreft. 


Halve zone: € 90

Kin, tandvleesglimlach, neusrimpels, afhangende mondhoeken, of lichte wenkbrauwlift                                                                                                               


1 zone: € 145

Kraaienpootjes, fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, migraine/hoofdpijn                                                                                                                                                 


2 zones:  € 270

Je kunt alle combinaties van behandelingen kiezen. Fronsrimpels met voorhoofdsrimpels is een populaire combinatie.                                                                                              

3 zones:  € 390

Je kunt alle combinaties van behandelingen kiezen.  Met drie zones kun je bijv fronsrimpel, voorhoofdsrimpel en kraaienpootjes tegelijk behandelen.               


Overmatig zweten / transpireren:  € 495


Tandenknarsen:     vanaf 2 zones    


KIJK OP ONZE TARIEVENPAGINA VOOR ACTUELE AANBIEDINGEN EN PAKKETKORTINGEN

Tevredenheidsgarantie

Wij doen er alles aan om het allermooiste resultaat voor jou te bereiken. Wanneer je toch niet volledig tevreden bent met je resultaat, dan horen wij dat graag. Je kunt altijd op gratis nacontrole komen en dan lossen we het op. Beloofd!

botox den haag
fillers den haag

ervaring van anderen met botox kliniek gaaf injectables den haag

botox leiden botox rotterdam

Wat is botox ?

Botox is de merknaam van Botuline Toxine:  een eiwit dat door een bacterie ( Clostridium botulinum) wordt geproduceerd. Alhoewel botox een merknaam is, gebruiken we het in de volksmond  voor alle types botuline toxine. Botox is een neurotoxine. Het is  dat het zenuwsignaal van de zenuw naar de spieren verspert.

 

HOE WERKT BOTOX?

Een injectie met botox schakelt de bewegingen van de spieren die rimpels teweegbrengen uit. Hierdoor zullen de rimpels die door die spiertjes veroorzaakt worden verminderen tot zelfs helemaal verdwijnen. Je krijgt een gladdere huid. Ook werkt botox preventief. Want als je spieren niet meer bewegen voorkomt dat toekomstige rimpelvorming of verergering van bestaande rimpels. De spieren herstellen na ca drie tot zes maanden weer, waarmee de rimpels weer terug kunnen komen. Je zult de behandeling dus moeten blijven herhalen om je resultaten te behouden. Het interval tussen behandelingen kan na meerdere behandelingen meestal wel langer worden. 


Botox is geen rimpelvuller. Mocht je je storen aan een diepe rimpel of een plooi, of aan rimpels die niet ontstaan door gebruik van je gezichtsspieren (bijv de neuslippenplooi) dan heb je een behandeling met fillers nodig.

voordelen botox behandeling gaaf injectables den haag

- Natuurlijke resultaten

- Uitsluitend topkwaliteit veilige producten

- Scherpe prijs

- Tevredenheidsgarantie

- Maatwerk: gratis oriënterend gesprek en persoonlijk advies

- Uitstekende nazorg: standaard controle na 2 weken met gratis touch up

- Ervaren  arts: al meer dan 5.000 cosmetische behandelingen. BIG geregistreerd, lid van vakvereniging NVCG

- Persoonlijke benadering, geen massakliniek met wisselende behandelaars, maar één vaste arts

- 99% tevreden klanten

een kijkje in de kliniek:

botox den haag botox prijzen
microneedling den haag dermapen

botox den haag prijzen

botox den haag ervaringen prijzen

Contact

Heb je vragen? 

Neem gerust contact met ons op!

arrow_drop_up arrow_drop_down