Specialist op het gebied van injectables behandelingen. Bij ons draait het om jou

Na aanvankelijk de richting van huisartsgeneeskunde te hebben gekozen, ben ik mij gaan bekwamen in de cosmetische geneeskunde. Door het volgen van vele trainingen en behalen van vele certificaten ben ik me het vak eigen gaan maken.

Drs. Nick Jansen

"Wat vind ik belangrijk: kwaliteit leveren. Tevreden patiënten. Goede nazorg.

Als arts vind ik het belangrijk dat de patiënt zich op zijn/haar gemak voelt. Ik begrijp heel goed dat het heel spannend kan zijn om voor de eerste keer een cosmetische behandeling te ondergaan. Voordat ik iemand behandel, wil ik goed helder hebben aan welk aspect van het uiterlijk iemand zich precies stoort en wat de wensen zijn. Ik geef advies om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen. Tevens zorg ik dat de patiënt begrijpt wat de behandeling inhoudt en met wat voor producten ik werk."

Het verouderingsproces

Verouderingsproces

Naarmate men ouder wordt, krijgen vooral vrouwen steeds meer de opmerking, "Ben je moe?", Ben je boos?", Ben je verdrietig?".

De huid wordt dunner en minder goed gehydrateerd. Rimpeltjes blijven steeds meer in de huid staan. Volume van wangen en lippen nemen af, plooien worden steeds dieper en zichtbaarder. Wangzakjes beginnen zich te vormen.

Dit zijn allemaal problemen die realtief eenvoudig opgelost kunnen worden!

Met behulp van botox en fillers kunnen vele irritaties en ergernissen aan het uiterlijk worden opgelost. Rimpels verdwijnen, plooien verzachten, volume van de wangen/jukbenen en lippen kunnen worden hersteld.

Botox voor €130 per zone en fillers voor €350 per ml. Voor een indicatie wat voor u specifiek de kosten zouden zijn klikt u onderstaande knop.

Online advies

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 06-45093399 of gebruik onderstaand formulier:

  • Stuur evt. een foto van uw gezicht mee voor nauwkeuriger advies
  • Waar kan ik je mee helpen?.

Ervaringen van klanten

Dr. Nick Jansen neemt de tijd en blijft alert op een natuurlijk effect. Ben zeer tevreden en alweer een tijdje vaste klant. Veel jonger en frisser gezicht na de behandelingen. Hele lieve mensen stellen je erg op je gemak. Kortom super tevreden!

Hilma Neeleman


Na veel hoofdpijn klachten toch de stap durven nemen als laatste redmiddel een botox behandeling. Wat een groot verschil!! Direct een grote vermindering van de hoofdpijn klachten nu ook na 3 maanden een groot verschil met voor de behandeling. Ik raad iedereen een behandeling aan die last hebben van hoofdpijn. Eindelijk verlichting!! Ik zeg top!!

Sonja de Bruijn


Veel jonger en frisser gezicht na de behandelingen. Hele lieve mensen stellen je erg op je gemak. Kortom super tevreden!

Sheila Jhanet Gerrits


Al ruim 15 jaar heb ik last van hoofdpijn (frons). Ik heb van alles geprobeerd, maar helaas niets heeft geholpen. Toen ik hoorde dat ik botox kon proberen werd ik niet gelijk enthousiast. Bang voor het onbekende en ik had ook het idee dat het alleen voor rimpels was. Toch heb ik na lang nadenken de moed bij elkaar geraapt en contact opgenomen met skin clinic. Ze hebben goed naar mijn verhaal geluisterd en vertelde me dat er voor dit probleem vaker botox werd gebruikt. Ik besloot het door te zetten en kon gelukkig dezelfde week nog terecht. Erg zenuwachtig was ik dan ook, maar ik werd zo lief ontvangen en alles werd heel goed besproken/uitgelegd, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Het beste resultaat zou ik merken na 2 weken dus ik vandaar nu 'pas' mijn recensie. Na 3 dagen merkte ik al op dat ik wakker werd zonder hoofdpijn en na 1 week was ook overdag mijn hoofdpijn zo goed als weg. Nu 2 weken later kan ik zeggen dat het echt een verademing is om zonder hoofdpijn wakker te worden of naar bed te gaan. Mijn omgeving merkt het ook op, ik ben minder snel moe en chagrijnig en ik ben niet de hele tijd mijn fronsspier aan het masseren.

Heel erg bedankt!

Sami Noah El

Waarom je ons kiest om je te helpen:

Graag zie ik je terug bij een van onze locaties!

Met vriendelijke groet,

Nick Jansen

Wil je een afspraak maken?

Klik op onderstaande knop en vul ons contactformulier in

Maak een afspraak!