arrow_drop_up arrow_drop_down

SkinTech Purifying Pro Cream

skintech purifying pro cream

Prijs: € 60,00


Voor actieve acnehuid en resistentie

Purifying Pro Cream is geschikt voor de actieve acnehuid of wanneer er bacterieresistentie is opgetreden tegen triclosan, een bestanddeel dat veel in anti-acnecrèmes voorkomt (zo ook in SkinTech® Purifying Cream en Purigel).

Puryfing Pro voorkomt verdere reacties tegen potentieel irriterende talgbestanddelen en verbetert de teint van de huid. Daarbij heeft de Purifying Pro Cream een licht exfoliërende werking, is niet comedogeen (blokkeert de poriën niet), helpt bij het verhogen van de weerstand van de huid en maakt deze dikker zonder de huid te irriteren.


Als voorbereiding op een behandelplan met Easy TCA® peelings wordt aanbevolen 2-4 weken voor de eerste peelingsessie te starten met 2x daags gebruik van Purifying Pro Cream. Bij minder actieve acne en wanneer er geen resistentie tegen triclosan bestaat, kan Purifying Cream een alternatief zijn.

Purifying Pro Cream kan ook uitstekend los van een peelingbehandeling gebruikt worden.

EIGENSCHAPPEN

  • Wanneer acne actief blijft, kan dit komen door bacterieresistentie tegen triclosan, een bestanddeel ook gebruikt in de Purifying Cream.
  • Purifying Pro Cream is bacteriostatisch (bacteriegroeiremmend): in plaats van naar Purigel kan er van de Purifying Cream dan geswitcht worden naar de Purifying Pro Cream.
  • Puryfing Pro Cream voorkomt verdere reacties tegen potentieel irriterende talgbestanddelen en verbetert de teint van de huid.
  • Heeft een licht exfoliërende werking, is niet comedogeen (dus blokkeert de poriën niet), helpt bij het verhogen van de weerstand van de huid en maakt deze dikker zonder de huid te irriteren.

ACTIEVE INGREDIËNTEN:

  • Glycolzuur
  • Chlorhexidine digluconate
  • Retinylpalmitaat
  • Tocopherylacetaat
  • Glycyrrhetinezuur
  • Tea Tree olie

INHOUD VERPAKKING

Tube, 50 ml

SkinTech verzorgingscrèmes zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze kliniek


(op onze locatie in Den Haag, niet online te bestellen)

Anderen kochten ook vaak

Vitamin E antioxidant

Purigel

Mamofillin Cream

Purifying Cream

Skintech peelings

Met SkinTech Peelings kun je drastische huidverbetering realiseren. 

Een chemische peeling kan de huid compleet vernieuwen en daarmee huidoneffenheden helemaal laten verdwijnen. De nieuwe huid is weer egaal en heeft een stralende teint. Daardoor zie je er jonger en frisser uit.


Onze arts is gespecialiseerd in peelings: 

 "Goede chemische peelings kunnen huidoneffenheden als een pigmentvlekken en puistjes vaak beter oplossen dan hightech-apparaten. Een halfdiepe peeling kost een fractie van een laserbehandeling en geeft indrukwekkender resultaten met een enkele behandeling.”
Deze website gebruikt cookies om je een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden.