PROFHILO structura

profhilo structura prijs voor en na


De Ultieme Huidverjonging met liftend effect

PROFHILO structura

profhilo structura prijs voor en na


De Ultieme Huidverjonging met liftend effect

Wat is Profhilo Structura?

Profhilo Structura is de nieuwste toevoeging aan onze verjongingsbehandelingen, speciaal ontwikkeld om het onderhuids vetweefsel te verbeteren. Deze geavanceerde behandeling gebruikt een hoge concentratie van ultrapuur hyaluronzuur om de stevigheid van de vetkussentjes onder de huid te stimuleren, zonder chemische toevoegingen.  Profhilo® Structura bevat een zeer hoge hoeveelheid hyaluronzuur (90 mg in 2 ml) en richt zich op het liftend herstellen van de diepere huidlagen en het verbeteren van de algehele huidkwaliteit. 

profhilo structura prijs voor en na

Hoge concentratie

ultrapuur hyaluronzuur

Liftend effect

door lipolifting

bevordert 

natuurlijke lichaamsprocessen

€ 475

voor 2 ml 

Wat is Profhilo Structura?

Profhilo Structura is de nieuwste toevoeging aan onze verjongingsbehandelingen, speciaal ontwikkeld om het onderhuids vetweefsel te verbeteren. Deze geavanceerde behandeling gebruikt een hoge concentratie van ultrapuur hyaluronzuur om de stevigheid van de vetkussentjes onder de huid te stimuleren, zonder chemische toevoegingen.Profhilo® Structura bevat een zeer hoge hoeveelheid hyaluronzuur (90 mg in 2 ml) en richt zich op het liftend herstellen van de diepere huidlagen en het verbeteren van de algehele huidkwaliteit. 

profhilo structura prijs voor en na

structura pakt de oorzaak van gezichtsveroudering aan

Profhilo Stuctura gaat verder dan traditionele huidbehandelingen door zich te richten op de onderliggende oorzaken van gezichtsveroudering. Het verbetert niet alleen de huidelasticiteit en -hydratatie, maar richt zich ook specifiek op het onderhuids vetweefsel, wat essentieel is voor het behoud van een jeugdig voorkomen.


Prohilo Structura is bijzonder effectief voor:

- Het herstellen van volume en contouren in het gezicht

- Verstevigen van de vetkussentjes onder de huid

- Verbeteren van de algehele huidkwaliteit en uitstraling


prohilo structura reviews recensies


hoe werkt profhilo structura?

Profhilo Structura bevat een unieke combinatie van laagmoleculair en hoogmoleculair hyaluronzuur. Deze twee vormen van hyaluronzuur werken samen om zowel diepe hydratatie te bieden als de huidstructuur te verbeteren. Door de combinatie van deze moleculaire gewichten kan het product dieper in de huidlagen doordringen, waar het effectiever is in het stimuleren van de natuurlijke productie van collageen en elastine.

Dit zijn essentiële eiwitten die de huid stevig en elastisch houden. Door deze productie hiervan te verhogen, helpt Profhilo Structura om de huid van binnenuit te verstevigen en te verjongen, waardoor deze strakker en jeugdiger wordt.

Profhilo structura vs profhilo

Wat is het verschil tussen Profhilo structura en Profhilo?

Hoewel Profhilo en Profhilo Structura beide gebruikmaken van hoogwaardig hyaluronzuur om de huid te verjongen, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen deze twee behandelingen die ze geschikt maken voor verschillende esthetische doelen.


Profhilo is voornamelijk ontworpen om de hydratatie diep in de huid te verbeteren en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Het resultaat is een algemene verbetering van de huidtextuur, stevigheid en elasticiteit, waardoor de huid een gezondere, stralendere uitstraling krijgt. Profhilo is ideaal voor patiënten die op zoek zijn naar een subtiele verjonging en een frissere uitstraling van hun huid over het gehele gezicht.


Profhilo Structura, daarentegen, is een geëvolueerde versie die zich richt op meer specifieke structurele verbeteringen in het gezicht. Deze behandeling gaat dieper in op het herstellen en verstevigen van onderhuids vetweefsel, wat een meer gedefinieerd en gelift effect geeft. Profhilo Structura is bijzonder effectief voor patiënten die niet alleen een verbetering in huidkwaliteit wensen, maar ook een meer zichtbare lifting en contourverbetering van bepaalde gezichtsgebieden.

profhilo structura behandeling

Profhilo structura door NAYCO technologie

Profhilo Structura wordt toegediend via een zorgvuldig geplande serie van injecties die gebruikmaken van de innovatieve NAHYCO-technologie. Dit zorgt voor een optimale verspreiding van hyaluronzuur in zowel de huid als het onderhuidse vet. De behandeling omvat doorgaans twee sessies met een interval van één maand, gevolgd door onderhoudsbehandelingen afhankelijk van de individuele behoeften van de cliënt.


profhilo structura ervaringen


VOORDELEN PROfHILO STRUCTURA

  • Natuurlijke Resultaten: Profhilo Structura verbetert je natuurlijke contouren zonder het toevoegen van overtollig volume.
  • Veilig en Effectief: Maakt gebruik van ultrapuur hyaluronzuur dat uitstekend door het lichaam wordt verdragen.
  • Duurzame Verbeteringen: Profhilo Structura stimuleert de lichaamseigen productie van collageen en elastine voor langdurige resultaten.


null

profhilo body before and after

Profhilo: ERKEND EN BEKROONd

Profhilo heeft zich snel uitstekend gevestigd als een vernieuwende kracht op het gebied van huidverjonging en heeft kort na zijn introductie op de markt meerdere prestigieuze onderscheidingen in de wacht gesleept. Hier volgt een lijst met enkele van de belangrijkste prijzen die Profhilo heeft ontvangen:

  • Winnaar 2016 - Aesthetics Awards voor Productinnovatie van het Jaar
  • 2016 Eervolle Vermelding - Aesthetics Awards voor Injecteerbaar Product van het Jaar
  • 2015 - Anti-Aging & Beauty Trofee voor 'Beste Huidverbeterende Product' op het AMEC-congres in Parijs
  • Finalist 2017 - Aesthetics Awards


Deze onderscheidingen benadrukken niet alleen de doeltreffendheid, maar ook de vernieuwende aanpak van Profhilo binnen de esthetische industrie.  Profhilo is een bekroonde behandeling die keer op keer heeft bewezen de huid jeugdiger en steviger te maken. En Structura is de nieuwste en meest revolutionaire variant.

onze Profhilo structura kliniek

profhilo structura voor en nadelen
profhilo structura vs profhilo

profhilo structura

profhilo structura ibsa

structura pre-launch bij Gaaf injectables!

Profhilo® Structura heeft wereldwijd uitgebreide tests doorlopen en is goedgekeurd door de Europese registratieautoriteiten. Vanaf half september zal Profhilo® Structura breed beschikbaar zijn in Nederland. Als onderdeel van een zeer selectieve lokale evaluatieperiode vóór de officiële lancering in september, zijn wij uitgekozen om vanaf 22 april exclusieve en beperkte toegang tot deze nieuwe behandeling te bieden aan onze cliënten.

profhilo structura prijs

De prijs voor Profhilo Structura behandelingen vind je op onze tarievenpagina.

Je profhilo structura behandeling Bij gaaf Injectables

Vrijblijvend Consult voor Profhilo Structura

Je bent bij ons altijd van harte welkom voor een vrijblijvend advies over je behandeling van onze specialist. Hierbij krijg je gedetailleerde informatie over de behandeling, waaronder mogelijke bijwerkingen, de voor- en nadelen van Profhilo Structura, en een duidelijk overzicht van de kosten van de arts. Je ontvangt ook advies over de zorg voor je huid voor en na de behandeling. Dit consult is de perfecte gelegenheid om al je vragen te stellen en je verwachtingen te bespreken.


De Structura Behandeling

Een Profhilo Structura behandeling maakt gebruik van de gepatenteerde NAHYCO-technologie en bestaat uit twee sessies die ongeveer een maand uit elkaar liggen. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten per sessie en is gericht op het herstellen en verstevigen van het gezicht. Direct na de behandeling kun je kleine bultjes zien op de injectieplekken, maar deze verdwijnen meestal snel. De aanbevolen twee initiële behandelingen zijn cruciaal voor het bereiken van optimale resultaten, waarna onderhoudsbehandelingen nodig kunnen zijn, afhankelijk van je individuele huidconditie en de reactie op de behandeling.


Zichtbare Resultaten

De eerste verbeteringen zijn vaak zichtbaar kort na de behandeling, maar de volledige effecten ontwikkelen zich over enkele weken. Je kunt verwachten dat de teint, textuur en algemene uitstraling van je huid merkbaar verbetert, en dat je huid meer gehydrateerd, steviger en elastischer wordt.


Nazorg en Dagelijkse Routine

Er is geen speciale nazorg vereist na de behandeling, waardoor je je normale dagelijkse activiteiten direct kunt hervatten. Echter, het wordt aanbevolen om intensieve fysieke activiteit en directe blootstelling aan zonlicht te vermijden voor de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling om de beste resultaten te bevorderen.


Onderhoud van de Resultaten

Om de resultaten van Profhilo Structura te behouden, wordt geadviseerd om na ongeveer zes maanden een touch-up behandeling te ondergaan. Dit helpt om je huid in optimale conditie te houden en de effecten van de behandeling te verlengen.

veelgestelde vragen profhilo structura

Profhilo Structura

Wat onderscheidt Profhilo® Structura van andere esthetische behandelingen?

Profhilo® Structura valt op door zijn unieke formule die specifiek gericht is op het herstellen van het verloren gegane vetvolume in het gezicht en het verbeteren van de huidstructuur. In tegenstelling tot traditionele fillers, die voornamelijk werken door het toevoegen van volume, bevordert Profhilo® Structura ook de natuurlijke aanmaak van vetweefsel, collageen en elastine. Deze benadering resulteert in een stevigere en meer veerkrachtige huid. Bovendien zorgt de behandeling voor een geleidelijke verbetering, wat leidt tot natuurlijk ogende resultaten die lang aanhouden, waardoor het zich duidelijk onderscheidt van andere behandelingen op de markt.

Voor wie is een Profhilo Structura behandeling geschikt?

De Profhilo Structura behandeling is ideaal voor personen die tekenen van huidveroudering willen aanpakken, zoals verlies van elasticiteit, stevigheid en volume in het gezicht. Het is bijzonder geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een natuurlijke verjonging zonder het gebruik van invasieve chirurgie. Profhilo Structura is ook een goede keuze voor mensen die de natuurlijke productie van collageen en elastine willen stimuleren om een stevigere, meer veerkrachtige huid te krijgen. Bovendien is deze behandeling effectief voor het verbeteren van de gezichtscontouren en het herstellen van het onderhuidse vetweefsel, wat het bijzonder geschikt maakt voor individuen die niet alleen oppervlakkige rimpels maar ook diepere structurele veranderingen in hun gezicht willen adresseren.

Wie kan geen Profhilo Structura behandeling ondergaan?

Profhilo Structura is niet geschikt voor iedereen. Personen die zwanger zijn of borstvoeding geven worden over het algemeen geadviseerd om deze behandeling uit te stellen. Ook mensen met bekende allergieën voor hyaluronzuur of andere componenten van de injectievloeistof moeten deze behandeling vermijden. Daarnaast is Profhilo Structura niet aan te raden voor personen met actieve huidinfecties, ontstekingen of huidaandoeningen in het beoogde behandelgebied. Mensen die immuunsuppressieve medicatie gebruiken of die lijden aan auto-immuunziekten moeten voorzichtig zijn en overleggen met hun arts voordat zij de behandeling ondergaan. Ook patiënten die eerder negatieve reacties hebben gehad op injectables, of die last hebben van bloedstollingsstoornissen, moeten deze behandeling mogelijk vermijden.

Wanneer zie ik resultaten van de Profhilo Structura behandeling?

De resultaten van de Profhilo Structura behandeling worden geleidelijk zichtbaar. Veel patiënten merken de eerste verbeteringen in huidtextuur en elasticiteit kort na hun eerste behandeling. Echter, het volledige effect van de behandeling is meestal pas zichtbaar enkele weken na de voltooiing van de aanbevolen serie behandelingen. Over het algemeen is het gebruikelijk dat patiënten optimale resultaten zien ongeveer vier tot zes weken na de laatste sessie. Deze resultaten kunnen variëren afhankelijk van de individuele huidconditie en levensstijl van de patiënt.

Hoe lang blijven de resultaten van Profhilo Structura?

De duur van de resultaten van een Profhilo Structura behandeling kan variëren, afhankelijk van de individuele huidconditie, leeftijd en levensstijl van de patiënt. Over het algemeen kunnen de verbeteringen in huidkwaliteit, zoals toegenomen stevigheid en elasticiteit, tot zes maanden aanhouden na de laatste behandeling. Voor het behouden van de resultaten op lange termijn wordt vaak aanbevolen om onderhoudsbehandelingen te ondergaan. Deze onderhoudsbehandelingen kunnen eenmaal per zes maanden of jaarlijks plaatsvinden, afhankelijk van het advies van je specialist.

Is de Profhilo® Structura behandeling veilig?

Ja, Profhilo Structura is veilig. Recente klinische onderzoeken hebben aangetoond dat het een effectieve en veilige behandeling is voor personen tussen de 36 en 60 jaar. Bij deze behandeling wordt gericht 2 mL van het product in elke gezichtshelft geïnjecteerd. Dit verbetert de huidtextuur en het vetvolume in specifieke gezichtsgebieden, vooral in de oppervlakkige vetcompartimenten van het pre-auriculaire gebied (voor het oor) tot aan de (mandibulaire) kaakhoek.

Profhilo Structura biedt een unieke benadering voor twee hoofdtypen van gezichtsveroudering: 'saggers', die te maken hebben met huidverslapping, en 'sinkers', die vet-volumeverlies ervaren. Deze behandeling verhoogt de weefseldikte en biedt langdurige verbeteringen die tot 6-9 maanden na de injectie aanhouden. Bovendien rapporteren patiënten een hoge tevredenheid en zijn er geen negatieve bijwerkingen gemeld, wat verder de effectiviteit en veiligheid van Profhilo Structura onderstreept.

Is de behandeling pijnlijk?

Over het algemeen wordt de Profhilo® Structura behandeling niet als pijnlijk ervaren. Dankzij de geavanceerde NAHYCO® Hybrid Technology en de specifieke formule kan Profhilo® Structura met minimale invasiviteit in je huid worden aangebracht. De behandeling gebeurt met een canule, en je zult waarschijnlijk slechts lichte ongemakken voelen. Doordat de gebruikte stof minder viskeus is dan die in traditionele fillers, ervaar je meestal een comfortabelere injectie. Direct na de behandeling kun je een toename in de dikte en stevigheid van je huid merken, zonder significante bijwerkingen of langdurig ongemak.

Het is echter belangrijk om met een gekwalificeerde specialist te overleggen over wat je kunt verwachten tijdens de behandeling en eventuele zorgen die je hebt te bespreken. Goede voorbereiding en deskundige uitvoering van de behandeling zorgen voor maximaal comfort en minimaliseren eventuele pijn. Mocht je na de behandeling lichte zwelling of blauwe plekken ervaren, zijn deze meestal mild en van korte duur.

Hoeveel sessies zijn er nodig voor optimale resultaten met Profhilo Structura?

Onderzoek wijst uit dat Profhilo Structura effectief is in het regenereren van verouderende vetcompartimenten en dat de verbeteringen in huidverdikking vergelijkbaar kunnen zijn met die van reguliere fillers, terwijl het een natuurlijke uitstraling behoudt. Deze resultaten tonen aan dat Profhilo Structura een geleidelijke en langdurige verbetering biedt.

Voor optimale resultaten zijn meestal twee, en in sommige gevallen drie, behandelsessies nodig, met een tussenpoos van vier weken. Het is cruciaal om samen met je arts of behandelaar een persoonlijk behandelplan op te stellen dat aansluit bij jouw specifieke situatie en behoeften, om de beste mogelijke uitkomst te garanderen.

Kan Profhilo® Structura worden gecombineerd met andere esthetische behandelingen?

Ja, Profhilo® Structura kan zeker gecombineerd worden met andere esthetische behandelingen, wat het een veelzijdige keuze maakt voor cliënten die een uitgebreid huidverjongingsplan wensen. Het is mogelijk om Profhilo® Structura te integreren met andere behandelingen zoals Morpheus8, dermale fillers, botulinetoxine-injecties, andere Profhilo behandelingen, of chemische peelings om de beste resultaten te bereiken.

Het is echter essentieel om een gedetailleerd consult te hebben met een gekwalificeerde specialist die ervaring heeft met het combineren van deze behandelingen. Dit zorgt voor zowel veiligheid als effectiviteit. Een zorgvuldige planning en de juiste volgorde van behandelingen zijn cruciaal om compatibiliteit en veiligheid te waarborgen, evenals om de gewenste esthetische resultaten te behalen.

Profhilo® Structura onderscheidt zich door zijn vermogen om het vetweefsel lokaal te regenereren en de huidkwaliteit te verbeteren, waardoor het een ideale aanvulling is op andere behandelingen die zich richten op volumeherstel of spierontspanning. Eventuele combinaties van behandelingen en de planning ervan moeten altijd worden besproken met een deskundige om een veilige en harmonieuze aanpak te verzekeren.

Wat is het verschil tussen Profhilo en Profhilo Structura?

Terwijl Profhilo zich richt op het verbeteren van hydratatie en de aanmaak van collageen en elastine, gaat Profhilo Structura dieper in op het herstellen en verstevigen van onderhuids vetweefsel. Dit maakt het ideaal voor wie op zoek is naar een meer gedefinieerd en gelift effect in bepaalde gezichtsgebieden.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Profhilo® Structura?

Profhilo® Structura staat bekend om zijn vernieuwende benadering van huidverjonging, waarbij het specifiek focust op het herstellen van vetweefsel en het verbeteren van de huidkwaliteit. Dit wordt bereikt door de inzet van NAHYCO® Hybrid Technology, die zowel laag- als hoogmoleculair hyaluronzuur combineert. Deze technologie verbetert de werking van fibroblasten en verhoogt de huidelasticiteit. Klinische studies en tevredenheidsonderzoeken onder patiënten tonen significante verbeteringen in huidstevigheid, volume en de vermindering van rimpels aan.

Een ander belangrijk voordeel van Profhilo® Structura is de duurzaamheid die vergelijkbaar is met die van cross-linked hyaluronzuur fillers, maar met een hoog veiligheidsprofiel. Het product is uitermate cohesief en spreidbaar, wat een optimale integratie in het weefsel mogelijk maakt zonder het gebruik van crosslinking-middelen. Dit draagt bij aan een natuurlijke uitstraling en minimaliseert potentiële bijwerkingen.

Bovendien stimuleert Profhilo® Structura effectief de proliferatie en differentiatie van menselijke adipogene vet-stamcellen, wat resulteert in de restauratie en herpositionering van vetweefsel. Dit maakt het een waardevolle behandeling voor het verbeteren van de huid met langdurige resultaten die tot acht maanden na de behandeling kunnen aanhouden.

Deze combinatie van hydratatie, volume toevoeging en verbetering van de onderliggende huidstructuur en -functie, samen met de hoge veiligheid en tolerantie, maakt Profhilo® Structura een unieke optie voor patiënten die zoeken naar een veelzijdige huidverjongingsbehandeling.

profhilo structura ervaringen

Klanten die kiezen voor Profhilo Structura® ondergaan een behandeling die niet alleen onmiddellijke esthetische verbeteringen biedt, maar ook bijdraagt aan de langdurige gezondheid en vitaliteit van de huid.

De speciale formule en injectiemethode maken gebruik van een zeer cohesieve gel die perfect samengaat met het bestaande weefsel. Dit verbetert niet alleen het volume en biedt een lifting-effect voor het vetweefsel, maar stimuleert ook de differentiatie van vetcellen.

Deze geïntegreerde aanpak zorgt voor een alomvattende verbetering van de gezichtsesthetiek, waarbij de natuurlijke harmonie en balans van de gelaatstrekken worden versterkt.

Profhilo Structura is ook een perfecte aanvulling op een Morpheus8 behandeling

profhilo body ervaringen reviews
profhilo body ervaringen reviews
profhilo body kosten

VOORDELEN BEHANDELEn BIJ GAAF INJECTABLES

Waarom kiezen voor onze Profhilo Body behandelingen?


Natuurlijke en Veilige Resultaten

Wij zijn toegewijd aan natuurlijke uitkomsten die jouw unieke schoonheid benadrukken. We gebruiken alleen veilige, hoogwaardige producten om de beste en meest betrouwbare resultaten te garanderen.


Uitstekende Prijs-Kwaliteitverhouding met Tevredenheidsgarantie

Onze tarieven zijn competitief, en we staan achter de kwaliteit van onze behandelingen met een tevredenheidsgarantie. We streven ernaar om elke cliënt volledig tevreden te stellen met hun resultaten.


Gepersonaliseerde Zorg en Maatwerk

Bij ons begint elke behandeling met een gratis oriënterend gesprek waarin we jou persoonlijk adviseren. Onze aanpak is volledig afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften.


Ervaren en Gecertificeerde Specialist

Onze arts, die jaarlijks meer dan 2.400 cosmetische behandelingen uitvoert, is BIG-geregistreerd en beschikt over uitgebreide ervaring in het veld. Je bent in veilige en bekwame handen.


Persoonlijke Benadering

In tegenstelling tot grotere klinieken met een vaak wisselend team van behandelaars, bieden wij een persoonlijke benadering met één vaste arts. Dit zorgt voor continuïteit en vertrouwen bij elke behandeling.


Uitzonderlijk Hoge Klanttevredenheid 

Met een klanttevredenheidspercentage van 99%, zijn onze cliënten uiterst tevreden met de resultaten die wij leveren. We zijn trots op de hoge mate van tevredenheid en vertrouwen die onze cliënten in ons hebben.

Voor en na foto's Gaaf Injectables

Contact

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Disclaimer:

Profhilo® STRUCTURA is wereldwijd al uitgebreid getest en goedgekeurd door de Europese registratie autoriteiten. Vanaf half september zal PROFHILO® STRUCTURA verkrijgbaar zijn in Nederland. In het kader van een zeer selecte lokale evaluatieperiode voorafgaand aan de lancering in september, kunnen wij cliënten vanaf 23 april exclusief en beperkt toegang bieden tot deze nieuwe behandeling.

Fillers Den Haag,  Dermapen Den Haag,  Profhilo Den Haag, Morpheus8, Plexr Den Haag, Facetite, Lipfillers, Skinboosters,  SkinceuticalsSkinade, Microneedling Den Haag, Profhilo Body buik, Profhilo Body Benen, Profhilo Body kniën, Profhilo Body armen