Skinbooster restylane skinbooster behandeling skin booster voor en na skinbooster prijs skinbooster den haag

Skinboosters, voor een 

gezondere glanzende huid  

Herstel de natuurlijke kwaliteit en glans van je huid 

nieuwe methode

om je huid te voeden

diepgaande

hydratatie

verfrist 

de huid

stimuleert

bloedsomloop en collageenproductie

IS jouw huid dof? of Kan jouw huid wel een opfrisser gebruiken?

Helaas verandert onze huidkwaliteit naarmate we ouder worden. Onze huid wordt droger en heeft een ruwere textuur. Je merkt misschien ook dat je huid minder elastisch is. Dat komt omdat de hoeveelheid collageen, elastine en hyaluronzuur afneemt in ons lichaam. 

Viscoderm Hydroboosters zijn speciaal ontwikkelde Skinboosters om de huid te voeden door langdurige diepgaande hydratatie. Een reeks micro-injecties van langdurig hyaluronzuur verbetert je algehele huidkwaliteit.

Je huid ziet er stralend en gezond uit. 

Skinboosters voor en na foto

Skinboosters hydrateren de huid van binnen uit

Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Het helpt de huid gehydrateerd te blijven. Eén molecuul hyaluronzuur trekt wel tot 500 watermoleculen aan. 

Tijdens een Skinbooster behandeling krijg je meerdere micro-injecties van hyaluronzuur. Deze verbeteren de hydratatie van de huid van binnen uit en maken de huid op natuurlijke wijze zacht en glad. Dit creëert een een jeugdige huid met een gezonde glans.

De resultaten zijn mooi en subtiel, waardoor je er natuurlijk stralend en 'goed' uitziet.

skinboosters den haag viscoderm hydrobooster
Skinbooster restylane skinbooster behandeling skin booster voor en na skinbooster prijs skinbooster den haag

Wat doen Skinboosters?

Een Skinbooster behandeling:

 • versnelt de reparatiecyclus van de huid (helpt bij reparatie of vernieuwing van de huid)
 • minimaliseert fijne lijntjes en vermindert rimpeltjes
 • helpt de huid om acne te bestrijden of van oneffenheden te herstellen; kan zelfs eerdere acne-littekens verminderen
 • hydrateert de huid om een ​​gezonde glans te herstellen
 • helpt de huid om het vochtgehalte te behouden (voorkomt diepere lijnen en vermindert droge / schilferige huid)

Wat kun je met skinboosters behandelen?

Skinboosters zijn veelzijdig toe te passen. Je kunt ze gebruiken om de kwaliteit, vochtbalans en structuur van je huid te verbeteren. Een skinbooster behandeling is erg geschikt bij een beschadigde huid door de zon, als je littekens hebt door acne, of als je rimpeltjes/lijntjes rond de ogen en mond (rokerslijntjes) wilt verminderen.


Gebieden die je kunt behandelen met Skinboosters:

 • voorhoofd
 • kraaienpootjes
 • wangen
 • rokerslijntjes / rimpels rond de mond
 • lachrimpels
 • hals / nek
 • decolleté
 • handen
Verder zijn Skinboosters ideaal voor mensen met een jongere huid die willen reageren op de eerste tekenen van huidveroudering. Ze geven je huid als het ware weer even een 'boost'
Skinbooster restylane skinbooster behandeling skin booster voor en na skinbooster prijs skinbooster den haag
Skinbooster restylane skinbooster behandeling skin booster voor en na skinbooster prijs skinbooster den haag

Skinboosters voordelen

 • geeft een jeugdiger uiterlijk
 • natuurlijke en langdurige resultaten
 • snelle behandeling

 • verbetert de kwaliteit, structuur en het vochtgehalte van de huid

 • kans op complicaties / bijwerkingen is klein

 • nauwelijks tot geen downtime

 • ook geschikt voor mensen met dierenallergieën, omdat het gebruikte hyaluronzuur niet is afgeleid van dierlijk weefsel

 • effectief tegen rimpeltjes en fijne lijntjes (zoals rokerlijntjes) en zonbeschadigde huid (bijv decolleté)

Hoe gaat een Skinbooster behandeling?

Deze animatie laat zien hoe een Skinboosters behandeling gaat. 

Waarom skinboosters bij Gaaf Injectables behandelen?

skinboosters den haag viscoderm hydrobooster

Topkwaliteit

Wij werken alleen met A-merken. Onze arts is geregistreerd in het BIG register. Hij heeft al duizenden cosmetische behandelingen gedaan. Hij volgt doorlopend cursussen en traingen zodat hij de nieuwste producten en technieken beheerst en kent. 


Skinbooster restylane skinbooster behandeling skin booster voor en na skinbooster prijs skinbooster den haag

Gegarandeerd resultaat

Onze behandelingen geven natuurlijke en zichtbare resultaten.  Wij leveren laagdrempelige, persoonlijke dienstverlening en hanteren tevredenheidsgarantie. Hierdoor hebben wij een totale klanttevredenheid van 98%


skinboosters advies consult

Maatwerk

Bij ons ben je verzekerd van maatwerk. Je kunt altijd gratis een oriënterend gesprek krijgen. Daarin geeft de arts je persoonlijk advies, geheel vrijblijvend.  

Uitgebreide nazorg: je hebt standaard recht op nacontrole, waarbij we nog wat bijwerken mocht dat nodig zijn.

Skinbooster restylane skinbooster behandeling skin booster voor en na skinbooster prijs skinbooster den haag

Even voorstellen

"Ik ben Nick Jansen, arts op het gebied van cosmetische behandelingen. Zes jaar geleden startte ik Gaaf Injectables. Sinds die tijd heb ik duizenden cosmetische behandelingen verricht."


Aandacht voor detail, eerlijk en geen massa

Tevreden klanten geven mij veel voldoening. Mijn ervaring is dat het enorm belangrijk is om de wens van de klant precies te begrijpen. Dat is ook de reden dat ik mijn klanten altijd eerst een vrijblijvende intake biedt. Het is als je het mij vraagt de enige manier om mensen goed te kunnen adviseren. 


Tijdens een intake komt informatie over  de behandelopties naar voren en een eerlijk advies van mij over wat een klant het best wel en niet zou kunnen doen voor de mooiste resultaten. Ik ben van mening dat niemand mooier wordt van overbehandelen


Tevredenheidsgarantie

"Voor iedere klant doe ik mijn uiterste best om de mooiste resultaten te behalen. Ik zal klanten dus ook vertellen wat realistisch gezien haalbaar is. Wanneer een klant uiteindelijk toch niet helemaal tevreden zijn met het resultaat dan los ik dat op tijdens de gratis nacontrole."


Veiligheid

"Voor mij is veiligheid een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Ik werk daarom altijd met bewezen veilige producten, ben geregistreerd arts, aangesloten bij NVCG. Ik volg doorlopend nationale en internationale trainingen, zodat ik de nieuwste producten en technieken ken en beheers."

Tevredenheidsgarantie

Wij doen ons uiterste best om jou het mooiste resultaat te geven. Mocht je nu toch niet helemaal tevreden zijn met je Skinboosters resultaten, laat het ons dan weten. Dan lossen we het voor je op tijdens je gratis nacontrole. Beloofd!

Skinbooster restylane skinbooster behandeling skin booster voor en na skinbooster prijs skinbooster den haag

Hoe gaat een Skinboosterbehandeling bij ons?

Voordat je wordt behandeld met Skinboosters heeft onze arts altijd eerst een uitgebreid vrijblijvend consult met je. Hier legt hij je de Skinbooster behandeling uit, de te verwachten resultaten, eventuele mogelijke bijwerkingen. Je krijgt ook advies voor na je behandeling en je kunt al je vragen aan hem stellen. Vervolgens is het aan jou of je daadwerkelijk een behandeling wilt ondergaan. Dat kan later, of meteen. Wat jij prettig vindt. 


De behandeling zelf duurt maar enkele minuten: de Skinboosters worden in de oppervlakkige huidlaag geïnjecteerd om de grove rimpels aan te pakken en te vitaliseren. Na vier weken wordt de behandeling herhaald.


Het effect van de behandeling bouwt geleidelijk en subtiel op. Hoewel je waarschijnlijk meteen al verbetering ziet, zullen de resultaten 3-6 maanden erna blijven verbeteren, doordat de  effecten van collageenaanmaak zichtbaar wordt. Je huid wordt gladder, glanst meer, de poriegrootte wordt kleiner en fijne lijntjes nemen af. 


Specifieke nazorg is voor Skinboosters niet nodig en je kunt direct alles weer doen als normaal. Na vier weken worden de resultaten gecontroleerd en wordt de behandeling herhaald. Om de resultaten te behouden kun je 6 maanden later een touch-up-behandeling laten doen. 

Prijs skinboosters behandeling

0,5 ml: € 220

1 ml: € 400

OP ONZE TARIEVENPAGINA VIND JE ONZE HUIDIGE PAKKETKORTINGEN EN AANBIEDINGEN

FAQ's Skinboosters

Skinboosters voor en na foto

Hoe werken Skinboosters?

Hyaluronzuur is een van nature voorkomend suikermolecuul in onze huid. Het geeft onze huid het volume en de hydratatie die we associëren met jeugdige, gezonde huid. Na de leeftijd van 28 a 30 gaat onze huid van zichzelf minder elastine, collageen en hyaluronzuur produceren. De huid wordt droger, ruwer en minder elastisch.

Skinboosters is een behandelingskuur waarbij micro-injecties van hyaluronzuur de huid als het ware wakker maken en de productie van natuurlijke huidverzorgende middelen stimuleren. Hierdoor neemt de celvernieuwing toe, waardoor de verbeteringen voortduren lang na de behandeling. Dit geeft langdurige resultaten. De toevoeging van hyaluronzuur werkt als een verkwikkend en verstevigend middel. De hyaluronzuurmoleculen absorberen tot 200 keer hun gewicht aan water en zwellen, wat een diepe hydratatie van de huid van binnen naar buiten teweegbrengt. De huid krijgt van binnenuit een jonger, stralender en minder droog uiterlijk.


 De kuur betstaat uit twee of drie sessies, 2 tot 4 weken uit elkaar en zou na 6 tot 12 maanden herhaald moeten worden voor blijvend resultaat.

Over skinboosters

Welke gebieden kun je behandelen met Skinboosters?

Skinboosters zijn geschikt voor behandeling van:
- kraaienpootjes
- wangen
- rimpels/lijntjes rond de mond
- voorhoofd
- lachrimpels
- decolleté
- hals
- handen

Voor wie is een Skinboosterbehandeling geschikt?

Skinboosters zijn geschikt voor ieder huidtype en worden aanbevolen voor mensen die de algehele kwaliteit en de mate van hydratatie van hun huid willen verbeteren.

Specifiek ook voor:

- Iedereen waarbij de eerste tekenen van huidveroudering zijn opgetreden
- mensen met acne littekens
- als je doffe huid hebt
- als je een droge huid hebt
- als je huid beschadigt is door de zon
- als je last hebt van fijne lijntjes/rimpeltjes
Tijdens een vrijblijvend consult met onze arts kun je bepalen of Skinboosters de beste behandeling is voor jouw probleem(gebied), of dat een andere behandeling betere resultaten geeft of meer geschikt is. Onze arts adviseert jou daar graag over.

Wanneer kan je beter geen skinbooster behandeling ondergaan?

Vrouwen die borstvoeding geven zwanger zijn kunnen beter geen Skinboosterbehandeling nemen.

Wat is het verschil tussen Skinboosters en fillers?

Fillers gaan volumeverlies tegen, kunnen contouren in het gezicht herstellen en (diepe) rimpels opvullen. Skinboosters zijn niet bedoeld om gezichtscontouren te herstellen. Het is wel ook een hyaluronzuur, maar een Skinbooster is bedoeld om de huidstructuur te verbeteren en de conditie van de huid een 'boost' te geven. Bij Skinboosters draait het met name om huidverbetering en speelt volumetoename slechts een kleine rol.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

- gladdere, glanzende huid

- minder grote poriën

- afname van fijne lijntjes

- beter gehydrateerde huid

- vermindering van littekens door acne

Skinboosters zorgen voor een mooiere, gladde huid waarbij vaten en peesstructuren minder zichtbaar zijn.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Skinboosters betreft een initiële kuur van twee of drie behandelingen. Dit geeft de beste resultaten. Dit eerste intense regime is om ervoor te zorgen dat de huid verzadigd raakt met hyaluronzuur en dat de behandeling het productieproces van collageen 'kickstarts' om veroudering van de huid tegen te gaan.

Om de resultaten te behouden zou je ongeveer elke zes maanden één behandeling moeten doen.
Voor de handen is meestal 1 behandeling al voldoende.

Wanneer kan ik resultaten zien?

De resultaten kunnen direct optreden, maar zullen tot drie maanden na de eerste behandeling blijven verbeteren.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Dat is afhankelijk van de huidconditie, maar over het algemeen houdt het effect ongeveer 6 maanden aan. Het verouderingsproces stopt natuurlijk ook niet na een behandeling. Daarom zijn herhaalbehandelingen nodig wil je het resultaat behouden.

Zijn Skinboosters veilig?

Skinboosters bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam en Skinboosters zijn dan ook uitermate veilig. Ons lichaam verdraagt de injecties logischerwijs erg goed. Bovendien zijn deze hyaluronzuur injecties tijdelijk en lossen ze ongeveer een jaar na de behandeling op.

Welke voorbereidingen moet ik treffen voor een behandeling?

Vermijd aspirine, alcohol, ontstekingsremmers, voedingssupplementen (vitamine E, knoflook, ginseng) die je bloed verdunnen (tenzij dit door je arts is voorgeschreven) gedurende 2 dagen vóór en na de behandeling om kneuzing te minimaliseren.

Heeft een Skinboosterbehandeling bijwerkingen?

Bij elk injecteerbaar product heb je een kans op blauwe plekken. Bijwerkingen van Skinboosters zijn echter minimaal en omvatten tijdelijke roodheid, blauwe plekken die over het algemeen na een paar uur al verdwenen zijn. Zelden ontstaan voelbare knobbeltjes, die niet zichtbaar zijn en snel oplossen in de huid.

Bovendien maken wij gebruik van de nieuwste canuletechnieken om het risico op blauwe plekken in gebieden zoals rond de mond en onder de ogen te verminderen, waar het risico op blauwe plekken groter is. Pijn is over het algemeen geen probleem, omdat vóór de ingreep een verdovende crème kan worden aangebracht.

Is er sprake van downtime na de behandeling?

Restylane Skinboosters hebben een bepaalde mate van downtime, zo'n een á twee dagen over het algemeen.

Wat moet ik doen na de behandeling?

Vermijd zwemmen, zware inspanning en de sauna een dag na de behandeling.

Wat zijn de voordelen van een Skinboosterbehandeling?

Skinboosters:

- zorgen voor diepe hydratatie van de huid

- geven de huid een jeugdiger uiterlijk

- laten de huid glanzen

- geven langdurige en natuurlijke resultaten

- verbeteren het vochtgehalte en de algehele kwaliteit en structuur van de huid

- de kans op bijwerkingen en complicaties is erg klein

- de downtime is beperkt

- zijn geschikt voor alle huidtypen

- is een snelle behandeling

Wat zijn de nadelen van een Skinboosterbehandeling?

De nadelen zijn beperkt. De resultaten zijn niet blijvend.

Wanneer kan ik terecht voor een Skinboosterbehandeling?

Onze wachttijden zijn niet lang. Meestal kun je binnen een week wel behandeld worden, maar dit is uiteraard mede afhankelijk van jouw eigen beschikbaarheid.

Skinbooster restylane skinbooster behandeling skin booster voor en na skinbooster prijs skinbooster den haag

Voordelen van Gaaf Injectables


 • Garantie voor natuurlijke resultaten
 • Alleen de beste en veilige producten 
 • Scherpe prijzen
 • Maatwerk: vrijblijvend gratis oriënterend gesprek & persoonlijke advisering
 • We werken met tevredenheidsgarantie 
 • Uitgebreide nazorg: standaard controle na twee weken inclusief gratis touch-up
 • Arts met veel ervaring: onze arts verricht meer dan 2.400 behandelingen anti aging behandelingen per jaarBIG geregistreerd
 • Persoonlijke benadering/aandacht; wij zijn uit prinicpe geen massakliniek met vaak wisselende behandelaars.  Je hebt altijd één vaste arts
 • 99% klanttevredenheid


Contact

Heb je vragen? 

Neem gerust contact met ons op!