Behandelingen

Onze opties voor mooi maar natuurlijk ouder worden

Niet iedereen is gezegend met een mooie gladde, egale en stralende huid. Je kunt last hebben van eczeem, zonneschade, pigmentvlekken, rimpels, littekens, enz. En van huidveroudering krijgen we op den duur allemaal last. Dit kan allemaal heel vervelend zijn. Hoewel het een natuurlijk proces is hoef je je er niet bij neer te leggen wat de tijd met je huid doet. Er zijn tegenwoordig gelukkig heel veel mogelijkheden om hier en aan andere huidproblemen snel en gemakkelijk wat te laten doen. Afhankelijk van de specifieke conditie van je huid en de elementen waar je je aan stoort zijn er verschillende behandelopties.


Welke behandeling is geschikt voor mij?

Wij hebben geconstateerd dat het voor klanten vaak moeilijk te bepalen is welke behandeling de beste keus is. Er zijn namelijk vele verschillende behandelopties. Daarbij moet je ook rekening houden met de aard van het probleem, de huidconditie, het huidtype, eventuele aandoeningen en allergieën, het gewenste resultaat en beschikbare budget. Om je te helpen de voor jou beste keus te maken kun je altijd een vrijblijvend adviesgesprek met onze arts aanvragen.

Mocht je je graag (eerst) zelf willen oriënteren, dan vind je hieronder uitgebreide informatie over onze verschillende behandelmogelijkheden.

Botox

Botox is een spierontspanner. Het werkt het beste op plekken waar je mimiek het grootst is, omdat rimpels zich daar voornamelijk vormen. Botox verzacht die rimpels of laat ze zelfs helemaal verdwijnen, afhankelijk van de diepte. Het geeft je een jongere, vriendelijkere en uitgerustere uitstraling.

botox den haag

Een botoxbehandeling is geschikt voor voorhoofdsrimpels, fronsrimpels, neusrimpels en kraaienpootjes. Daarnaast kan het gebruikt worden voor het liften van hangende mondhoeken en voor een lichte wenkbrauwlift om een frissere, minder vermoeide blik te creëren. Tot slot zijn ook migraine, hoofdpijn, overmatig zweten, tandvleeslach en tandenknarsen uitstekend met botox te behandelen. Meer weten over Botox

Fillers

Fillers zijn letterlijk vulmiddelen waarmee je rimpels en plooien mooi kunt opvullen. Een filler is een steriele gel die is gebaseerd op hyaluronzuur. Dit is een stof die vocht extreem goed aan zich kan binden. Door het in de huid te injecteren kun je de huid verstevigen, rimpels opvullen en de vorm en structuur van het gezicht mooier maken

fillers den haag

Daarnaast kun je wallen en donkere kringen verminderen met fillers. 

Fillers hebben als voordeel dat ze het natuurlijke karakter van het gezicht niet aantasten, maar je kunt er gelaatstrekken als lippen en jukbeenderen wel erg mooi en natuurlijk mee accentueren. Een ander voordeel is dat hyaluronzuur een lichaamseigenstof en daarmee dus zeer veilig is. Enkele maanden na inbrenging is de filler op natuurlijke wijze volledig door je lichaam afgebroken. 

Meer weten over Fillers

Plexr

Plexr is een techniek waarmee met kleine plasmastroompjes de bovenste laag dode huidcellen wordt verdampt. Hierdoor krimpt de huid eromheen in, de huid verstevigt. Plexr is erg geschikt bij overtollige of slappe huid, zoals bij wallen of hangende oogleden. Maar ook huidoneffenheden zoals wratten, fibromen, pigment- en andere huidvlekken, lijntjes en rimpeltjes zijn met Plexr te behandelen. Een voordeel van een Plexrbehandeling is dat het een blijvend effect heeft, in tegenstelling tot veel andere huidverbeteringsmethoden. Bovendien is het relatief goedkoop, geeft het natuurlijk resultaat en is het minder ingrijpend dan bijvoorbeeld chirurgische ooglidcorrecties. 

Video van een Plexr behandeling 

Profhilo huidverbetering

Profhilo is een zogenoemde bioremodellerende behandeling. Het helpt rimpels te genezen van binnenuit, in plaats van ze slechts op te vullen. Profhilo is de zuiverste en natuurlijkste injectable op de huidige markt (100% puur hyaluronzuur). Die unieke hoge concentratie hyaluronzuur hydrateert diepgaand en langdurig en laat de huid er voller uitzien. Dit geeft een jeugdige uitstraling. Het stimuleert tevens de productie van collageen en elastine wat de huid lift, verstevigt, verzacht en veerkracht geeft

Profhilo den haag profhilo behandeling den haag

Ook maakt het de huid ‘rustiger’; kleine ontstekingen en acne verminderen, het verkleint poriën en huidaandoeningen als eczeem verminderen. Tijdens een behandeling wordt Profhilo op vijf anatomisch ontvankelijke delen van het gezicht in de huid geïnjecteerd. De behandeling is geschikt wanneer je last hebt van huidveroudering, een vermoeide of doffe huid en bij volumeverlies in het gezicht (bijv ingevallen wangen). Meer weten over Profhilo

Dermapen microneedling

Dermapen microneedling is een behandeling die relatief nieuw is (ontwikkeld in 2011), maar snel populairder wordt. De dermapen is de wereldwijde standaard op het gebied van microneedling. Het lift, verjongt, verstevigt en egaliseert de huid. De behandeling is erg geschikt bij acne, grove poriën, littekens, lijntjes en rimpels

Dermapen microneedling dermapen behandeling den haag

De dermapen maakt met microscopische naalden kleine ‘kanaaltjes’ in de huid die het natuurlijke genezingsproces van de huid activeren. De huid gaat daardoor meer elastine en collageen aanmaken en de kanaaltjes zorgen voor een veel betere absorptie van werkbare stoffen in verzorgingscrèmes en serums. De huid krijgt een enorme boost. Meer lezen over Dermapen microneedling

Skinboosters

Een skinboosterbehandeling omvat meerdere micro-injecties met hyaluronzuur. Deze injecties zorgen voor langdurige diepgaande hydratatie en maken je huid zacht en glad op natuurlijke wijze. Je algehele huidkwaliteit verbetert. De behandeling stimuleert collageenaanmaak en de bloedsomloop. Je krijgt een stralende, gezond en jeugdig uitziende huid. Skinboosters geven als het ware een 'boost' aan je huid. Ze zijn te gebruiken om de vochtbalans, structuur en kwaliteit van je huid te verbeteren. De resultaten zijn mooi en subtiel, waardoor je er natuurlijk stralend en 'goed' uitziet.

Je kunt Skinboosters gebruiken voor voorhoofd, kraaienpootjes, wangen, lachrimpels, mondrimpels, nek/ hals, handen, decolleté.

Voor mensen met een jongere huid die op de eerste huidverouderingstekenen willen reageren zijn Skinboosters ideaal. Daarnaast zijn ze geschikt bij huidbeschadiging door zon, bij acnelittekens en rimpeltjes of fijne lijntjes. Meer informatie over Skinboosters

Peelings

Met een chemische peeling kun je je huid compleet vernieuwen en daarmee huidoneffenheden helemaal laten verdwijnen. Je krijgt een nieuwe huid die gladder, steviger, weer egaal is en een stralende teint heeft. Dit geeft een jonger en frisser uiterlijk.

Bij een chemische peeling wordt de bovenste huidlaag verwijderd. Met een niet-giftig chemisch middel wordt de huid een klein beetje ‘beschadigd’. Hierdoor gaat de huid nieuwe cellen aanmaken, omdat hij gedwongen wordt zich te herstellen. Peelings zijn geschikt bij ongelijke huidtextuur, oppervlakkige zonneschade, huidvlekken (pigment- en ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker), oppervlakkige acne littekens, lijntjes, rimpeltjes, acne, vergrote poriën en mee-eters. Meer weten over peelings

Skinceuticals

Skinceuticals zijn zogenaamde cosmeceuticals: dit zijn producten die tussen geneesmiddelen en cosmetica in zitten. De producten van SkinCeuticals zijn geformuleerd met hoge concentraties farmaceutische ingrediënten van farmaceutische kwaliteit waarvan klinisch is bewezen dat ze de gezondheid en het uiterlijk van de huid aanzienlijk verbeteren.

De producten vinden hun basis in medisch onderzoek. Jarenlang onderzoek heeft Skinceuticals een autoriteit gemaakt op het gebied van antioxidanten. Antioxidanten vormen de basis van Skinceuticals.

Skinceuticals producten verbeteren de huidgezondheid en uitstraling, ongeacht het huidtype. Ze ondersteunen en behouden de resultaten van cosmetische behandelingen. Naast hun befaamde antioxidanten heeft Skinceuticals een volledig productassortiment met een oplossing voor ieder huidtype en ieder huidprobleem.

Twintiger

Twintigers hebben uiterlijk gezien nog niet veel last van huidveroudering. Uiteraard is het proces al wel in gang gezet, alleen zie je de uiterlijke kenmerken ervan vaak pas als dertiger ontstaan. Toch is een goede huidverzorging ook als twintiger al heel belangrijk. Dit om op latere leeftijd (vanaf je dertigste dus al) minder en later last te krijgen van huidverouderingsverschijnselen, als lijntjes, rimpels, een slappe, doffe huid, huidvlekken. Maar ook om huidkanker te voorkomen. Dat is namelijk de meest voorkomende kankersoort bij twintigers. Zorg voor goede vochtinbrenging in je gezichtsverzorgingscrèmes en bescherm je huid vooral goed tegen de zon met een hoge UV-factor in zonnebrand en dagcrèmes. Als je toch al last hebt van huidveroudering zou je Skinboosters kunnen doen. Peelings zou je op deze leeftijd alleen sporadisch moeten doen.

Huidproblemen die bij twintigers wel vaker voorkomen zijn wallen en acne(littekens). Deze zijn goed te behandelen met fillers of plexr (wallen) en de dermapen. Daarnaast worden subtiele lipvergrotingen wel vaker bij twintigers gedaan, omdat niet iedereen een mooi aangeboren lipvolume heeft. 

Dertiger

Het huidverouderingsproces neemt vanaf je dertigste toe en wordt dan vaak ook zichtbaar. Je huid gaat namelijk minder collageen en elastine aanmaken. Hierdoor ontdekken veel mensen in deze periode hun eerste rimpels en huidvlekken van het zonnen. Naast het ontstaan van rimpels en lijntjes verandert ook je huidtextuur. Je huid heeft nu meer verzorging nodig. Veel voorkomende huidproblemen van dertigers zijn: lijntjes en rimpeltjes, huidvlekken (zoals zwangerschapsmasker en zonbeschadiging), ongelijk of minder dan gewenst lipvolume, of wallen en donkere kringen

wallen wegwerken den haag

Meer informatie over behandelingen voor dertigers

Veertiger

Vanaf je veertigste krijg je, nog meer dan als dertiger, last van huidveroudering. Je huid wordt slapper, rimpels en lijnen dieper en de structuur van je huid wordt slechter. Huidverzorging wordt nog belangrijker. Veertigers hebben veelal last van rimpels en plooien, lijnen, huidvlekken en zonbeschadiging, wallen en donkere kringen en volumeverlies in het gezicht (lippen en wangen). 

botox den haag fillers den haag plexr den haag

Lees hier meer over de belangrijkste behandelingen voor veertigers

Vijftiger

Het is per individu verschillend welke tekenen van huidveroudering vanaf je vijftigste zichtbaar zijn. Dit is afhankelijk van je DNA en levensstijl. Het is wel zo dat op deze leeftijd ieders huid slapper is en rimpels zichtbaar zijn. Bij de een wat dieper dan de ander. Ook komen pigmentvlekken en een minder egale teint vaker voor. Een verlies aan wangvolume, hangende oogleden en wangen zijn ook steeds vaker aanwezig. 

ooglidcorrectie plexr den haag

Meer informatie over populaire behandelingen onder vijftigers

Zestig plussers

Als je zestig bent heb je al heel wat diepe rimpels. Ook heb je vaak last van overtollige en hangende huid. Je handen en decolleté vertonen ook veel rimpels. 

Profhilo den haag

Je huid vertoont steeds meer vlekken door ouderdom en zonneschade. Je huid is droog, dun, slap en dof. En daardoor steeds kwetsbaarder. Je huid heeft meer ondersteuning nodig in de vorm van kwalitatief goede huidverzorgingsproducten en -behandelingen om zich te wapenen tegen de steeds sneller gaande huidveroudering. 


Lees hier meer over de belangrijkste huidbehandelingsopties voor zestig plussers.

Alles weten over huidveroudering en hoe je rimpels kunt voorkomen?

Lees ons artikel: Rimpels. Alles wat je ervan moet weten

Behandelresultaten

Voor en na foto's behandelingen Gaaf Injectables

Ervaringen van klanten

Contact

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op!

arrow_drop_up arrow_drop_down