profhilo behandeling

profhilo


100% puur hyaluronzuur. De zuiverste injectable op de markt

profhilo

100% PUUR HYALURONZUUR. DE ZUIVERSTE INJECTABLE OP DE MARKT

Profhilo is een bioremodellerende huidverbeteringsbehandeling. Het vult niet alleen rimpels, maar activeert zelf de huid. Profhilo vernieuwt verouderd en verzakt weefsel. Het is de zuiverste injectable op de markt, die de huid veerkracht geeft, verstevigt en verzacht. 

Gaaf Injectables Skin Clinic is Profhilo specialist

profhilo ervaringen

Klanttevredenheid

Klanten waarderen onze dienstverlening met 9,6

Nick Jansen NVCG arts Skinade
Specialist
Artsen zijn officieel BIG geregistreerd
profhilo reviews
Natuurlijk

Natuurlijk resultaat garantie

profhilo voor en nadelen
Kwaliteit
Alleen A-merken & nieuwste behandelingen 

geef je huid een boost met profhilo

Merk jij ook dat je huid ouder wordt? Dat kan als vervelend ervaren worden. Soms voel je je van binnen veel jonger dan dat je er van buiten uitziet. Injecties kunnen de tand des tijds natuurlijk niet geheel verslaan, maar je kunt wel je huid een nieuwe hydraterende boost geven. Van een Profhilo huid behandeling krijgt je huid over het algemeen weer een jeugdige en vriendelijke uitstraling en laat je huid stralen. 


Een Profhilo huid behandeling zorgt voor subtiele resultaten. Je kunt deze behandeling toepassen in je gezicht, decolleté, je onderarmen of je nek. Heb je andere plekken waar je huid erg verouderd is die je wilt laten veranderen? Je kunt al je vragen hierover stellen tijdens een vrijblijvend consult met de specialist en door het lezen van Profhilo ervaringen.

profhilo behandeling

Wat is profhilo?

Profhilo is een hydraterende behandeling. Onder de huid wordt hyaluronzuur geïnjecteerd met de gepatenteerde NAHYCO®-technologie. Deze hyaluronzuur gel, stimuleert de huidcellen langdurig. Door Profhilo® in de huid te injecteren worden huidcelreceptoren gestimuleerd om de huid te herstellen en verbeteren.

profhilo voor en na foto's

profhilo behandeling

hoe werkt profhilo?

Tijdens een Profhilo behandeling wordt ultrapuur hyaluronzuur in de huid geïnjecteerd. In tegenstelling tot fillers en botox, stimuleert Profhilo de eigen aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt vocht in de diepere huidlagen aangetrokken en is je huid meer gehydrateerd en volumineus. 

Het hyaluronzuur wordt langzaam en langdurig aan de huid afgegeven. Daarmee stimuleert het het lichaam om zelf vier verschillende typen collageen aan te maken, evenals elastine en vetweefsel. Dit proces noemen we bioremodelling; stimulatie van huidvernieuwing. Het resultaat is een verbeterde teint, hydratatie, lifting, uitstraling en huidstructuur.


Met twee Profhilo sessies, met 1 maand ertussen, kan je de huid mooi vernieuwen. 

profhilo resultaten

profhilo huid

Profhilo huid behandeling is een uitstekende keuze als je de algehele hydratatie en stevigheid van je huid wilt verhogen zonder volume toe te voegen aan specifieke delen van het gezicht. Bijvoorbeeld de crêperige huid of die met allemaal oppervlakkige rimpeltjes en doffe huid knapt hier enorm van op. 

profhilo huid

BAP-TECHNIEK PROFHILO

Bij een Profhilo huid behandeling wordt gewerkt met de zogenaamde BAP-Techniek: Bio Aesthetic Points. De BAP-Techniek houdt in dat de gel op vijf anatomisch gekozen punten geïnjecteerd wordt. Hiermee wordt de hyaluronzuurgel optimaal verdeeld en geabsorbeerd in de huid.

Profhilo Resultaten


Met profhilo kun je hele mooie, natuurlijke en subtiele resultaten behalen. 

Bij standaard fillerbehandelingen blijft de injectiegel op zijn plaats en geeft deze volume aan het gebied dat we willen. In plaats van het gezicht op specifieke plaatsen te vullen verspreidt Profhilo zich uitgebreid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in het gezicht. Profhilo werkt in de epidermis, dermis en oppervlakkige vetcompartimenten om verouderd weefsel te herstellen. Het proces is actief, in plaats van passief zoals bij andere skinbooster-behandelingen. Profhilo is een regeneratieve anti-verouderingsbehandeling die het verouderingsproces omkeert door middel van bioremodellering van de huid.


profhilo nek voor en na foto

Eenmaal geïnjecteerd, geeft Profhilo snel verbeteringen in de hydratatie van de huid en fijne lijntjes omdat hyaluronzuur in de huid wordt vervangen. Dit effect is vergelijkbaar met skinboosters. Later treedt ook huidverstrakking en verbetering van de elasticiteit op. Dit zal tot 12 weken na de behandeling aanhouden.

Meer resultaten van profhilo, ervaringen en voor en na foto's bekijken?

WELKE PROBLEEMGEBIEDEN KUN JE BEHANDELEN MET PROFHILO?

Eigenlijk is Profhilo geschikt voor iedereen wanneer je last hebt van huidveroudering. Populaire behandelgebieden zijn:

 • gezicht
 • nek
 • bovenarmen
 • decolleté
 • handen


 Profhilo is niet geschikt om mimische rimpels (rimpels door bewegen van je gezichtsspieren) mee te behandelen. Als je daarvoor een oplossing zoekt: kijk op Botox Den Haag

profhilo gezicht, armen, nek, hals, handen

Tevredenheidsgarantie

Wij doen ons uiterste best om jou het mooiste resultaat te geven. Mocht je nu toch niet helemaal tevreden zijn met de resultaten, laat het ons dan weten. Dan lossen we het voor je op tijdens je gratis nacontrole. Beloofd!

profhilo ervaringen

profhilo ervaringen
Profhilo recensie
profhilo voor en nadelen review

Onze ervaringen met Profhilo

Wij zijn erg enthousiast over Profhilo voor algehele verbetering van het uiterlijk van je huid. De resultaten zijn natuurlijk, subtiel, maar maken tegelijkertijd wel een groot verschil in de algehele huiduitstraling.


Lees de Profhilo ervaringen / Profhilo reviews van onze klanten en hun ervaringen met onze overige behandelingen, arts en kliniek: Profhilo Den Haag

profhilo kliniek

Hoe werkt onze profhilo kliniek?

Onze profhilo kliniek is een begrip in Nederland. Wij hebben inmiddels ruim acht jaar ervaring met profhilo behandelingen en zijn met recht specialist te noemen. Daardoor kunnen wij jou uitstekend adviseren en behandelen. Een behandeling bij Gaaf Injectables begint altijd met een gratis consult, waarbij je alle vragen die je hebt kunt stellen. Daarna kun je rustig beslissen of je een behandeling wilt afspreken. Afhankelijk van de agenda kunnen we dat gelijk doen of direct samen inplannen.


Wij staan voor laagdrempeligheid, geen hiërarchie tussen arts en cliënt en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Wij willen dat de behandeling prettig voor je is en doen daar ons uiterste best voor.


Een profhilo behandeling duurt maar een paar minuten. Sommigen zien direct verbetering, sommigen iets later. 4 - 6 weken na je behandeling is er toegenomen stevigheid, elasticiteit, en algehele verbetering van de huidkwaliteit te verwachten. Tot 6 maanden na je behandeling zet de huidverbetering voort.


Onze persoonlijke benadering, aandacht en focus op subtiele en natuurlijke resultaten is een van de redenen waarom mensen zo te spreken zijn over  kliniek Gaaf Injectables en ons hoog waarderen.

Prijs profhilo behandeling

Profhilo kost  € 330,- per 2 ml. 2 ml is over het algemeen genoeg voor een behandeling. En voor een mooi resultaat zijn meestal twee behandelingen nodig.


OP ONZE TARIEVENPAGINA VIND JE ONZE HUIDIGE PAKKETKORTINGEN EN AANBIEDINGEN

Profhilo veel gestelde vragen

Hoe snel zijn Profhilo resultaten zichtbaar?

Prohilo resultaten zijn na 1-2 dagen zichtbaar, maar het volledige effect is pas na een week te zien. Bij sommige mensen is de verbetering nog weinig zichtbaar na één behandeling: daarom adviseren wij 2 behandelingen. De restulaten zijn voor iedereen optimaler.

Hoe lang blijven de Profhilo resultaten?

De resultaten van Profhilo blijven ongeveer 4-6 maanden.

Wat doet Profhilo met je huid?

Een behandeling met Profhilo verbetert de huidskleur, textuur, hydratatie en algehele uitstraling van je huid. Het kan de stevigheid en elasticiteit van de huid vergroten en een gezondere en zachter ogende huid te bevorderen. Profhilo wordt het meest gebruikt voor gezichtszones, maar kan ook worden gebruikt om de nek, decolleté, armen, knieën en handen te verjongen.

Wat zijn de voor en nadelen van Profhilo?

Voordelen Profhilo:

- Een Profhilo behandeling is geschikt voor alle huidtinten en huidtypes.
- Profhilo is de zuiverste en natuurlijkste huidige injectable momenteel op de markt.
- Profhilo resultaten zijn zichtbaar, maar wel natuurlijk en subtiel. Het voegt gewichtsloos volume toe aan de huid. Profhilo zorgt voor een mooie gloed en stralende huid, zonder een uitgebreid huidverzorgingsregime.
- Profhilo stimuleert de aanmaak van vier soorten collageen en elastine om de huid te verstevigen en glad te maken. Het is een heel effectieve anti aging methode. De huid wordt van binnenuit vernieuwd.
- Een Profhilo behandeling is kort, zo’n 15 minuten, er is geen sprake van hersteltijd en de resultaten.
- Je huid ziet er stralender en minder dof uit.
- Profhilo is een veilige behandeling.

Nadelen Profhilo:
- De resultaten van Profhilo kunnen subtiel en moeilijk te zien zijn op foto's na de procedure, omdat de huid er gewoon gezonder uitziet. Als je meer dramatische resultaten wilt dan zul je de behandeling moeten combineren met andere huidbehandelingen, zoals Morpheus8.
- Als je significante tekenen van veroudering hebt, zoals een slappe huid of diepe rimpels, zal een meer gerichte volumineuze filler, je huid zichtbaarder verjongen. Profhilo is geen filler.
- Omdat Profhilo meestal in het midden- en ondergezicht wordt geïnjecteerd, heeft Profhilo geen invloed op de huid van het voorhoofd en de wenkbrauw, die vaak de meest veelbetekenende tekenen van veroudering vertoont. Om die aan te pakken, kan Profhilo worden gecombineerd met een neurotoxine in dezelfde behandelsessie. Als je je stoort aan de huid op je voorhoofd kun je echter Profhilo ook daar gebruiken om je huid er gezonder te laten uitzien.

Geeft Profhilo volume?

Profhilo is ontworpen om over een groter gebied te stromen en de hydratatie te stimuleren, waardoor de huid wordt gladgestreken en verjongd. Het verandert je gezichtsvorm niet en voegt geen volume toe, in tegenstelling tot traditionele fillers.

Ga je er jonger uitzien van Profhilo?

Profhilo verbetert de huidkwaliteit. Voor mensen die rimpels, lijntjes of een lossere huid krijgen, is een Profhilo behandeling zeer effectief gebleken. Het vermindert rimpels en maakt de huid helderder, egaler en stralender. Door de huid strakker te maken zie je jonger en frisser uit.

Veroorzaakt Profhilo zwelling?

Nee. Als Profhilo correct wordt geïnjecteerd (niet te oppervlakkig) en in het daarvoor bestemde gebied (malar-submalair gebied) er is geen zwelling. Wel kun je een paar uur een bobbeltje hebben op de plekken van injectie. Dit trekt vanzelf weg.

Zijn er te verwachten complicaties van Profhilo?

Enkele ongewenste effecten die kunnen optreden bij de
injectieplaats zijn lichte pijn, gevoel van warmte en
roodheid of een bobbeltje. Deze verdwijnen over het algemeen in korte tijd.

Wat zijn de risico's van Profhilo en heeft Profhilo bijwerkingen?

Wanneer Profhilo wordt toegediend door iemand die goed gekwalificeerd, getraind en ervaren is, zijn de risico's dat er iets misgaat minimaal. In onervaren handen kunnen Profhilo-injecties echter gevaarlijk zijn.

Vaak voorkomende bijwerkingen van Profhilo zijn vergelijkbaar met die van hyaluronzuur fillers en omvatten lichte kneuzingen en zwellingen in de vorm van een bultje op de injectieplaats. De risico's zijn hetzelfde als bij fillers en kunnen een allergische reactie of infectie omvatten. Dit is echter uitzonderlijk zeldzaam.

Lift Profhilo de wangen?

Profhilo is vooral effectief bij de behandeling van losse huid in de nek, wangen, evenals bij andere gebieden die gewoonlijk als moeilijk te behandelen worden beschouwd met injectables, zoals de slapen. Ook voor lijnen rond de mond en kin en voorhoofd.

Skinbooster restylane skinbooster behandeling skin booster voor en na skinbooster prijs skinbooster den haag

Voordelen van Gaaf Injectables


 • Garantie voor natuurlijke resultaten
 • Alleen de beste en veilige producten 
 • Scherpe prijzen
 • Maatwerk: vrijblijvend gratis oriënterend gesprek & persoonlijke advisering
 • We werken met tevredenheidsgarantie 
 • Uitgebreide nazorg: standaard controle na twee weken inclusief gratis touch-up
 • Arts met veel ervaring: onze arts verricht meer dan 2.400 behandelingen anti aging behandelingen per jaarBIG geregistreerd
 • Persoonlijke benadering/aandacht; wij zijn uit prinicpe geen massakliniek met vaak wisselende behandelaars.  Je hebt altijd één vaste arts
 • 99% klanttevredenheid


meer informatie of persoonlijk advies?

Wij bieden al onze klanten onze onverdeelde aandacht. Dat geldt als je nog nooit een profhilo behandeling hebt gehad, maak ook als je al bekend bent met profhilo behandelingen. Wij garanderen maatwerk en persoonlijke service. Dit refelecteert in onze uitstekende klanttevredenheid en behandelresultaten. Onze laagdrempelige en persoonlijke dienstverlening en hoge kwaliteit leidt tot een beoordeling van 9,6 door onze klanten.


Op Profhilo Den Haag vind je nog meer informatie over onze Profhilo behandelingen, waaronder een veelgestelde vragenlijst. 

Heb je meer of andere vragen? Of wil je graag persoonlijk contact?

Neem gerust contact met ons op!