Botox en Plexr tegen kraaienpootjes rimpels naast de ogen

Botox en Plexr tegen kraaienpootjes rimpels naast de ogen

Kraaienpootjes zijn de rimpels naast de ogen

Kraaienpootjes worden veroorzaakt door de de spiertjes die worden aangespannen wanneer men lacht of de ogen dichtknijpt. Doordat de huid telkens op dezelfde plek wordt samengevouwen ontstaan steeds meer rimpels en lijntjes die na verloop van tijd steeds dieper worden. Bij het ouder worden verliest onze huid meer elasticiteit. Daardoor trekken de rimpels niet meer weg, maar blijven ze in de huid staan. Kraaienpootjes maken je gezicht al snel een stuk ouder.

Maar er zijn genoeg mensen die deze rimpels juist leuk vinden. Wanneer je je er echter aan stoort kunnen ze vrij eenvoudig verwijderd worden. Dit gebeurt over het algemeen met botox, maar een Plexr behandeling is ook een mogelijkheid.

Botox werkt perfect tegen kraaienpootjes


Botuline toxine, ofwel botox, is een spierontspanner. Het blokkeert zenuwsignalen naar de spieren. Door onder de rimpeltjes wat botox in de spiertjes te spuiten ontspannen deze volledig. De spiertjes kunnen zich de komende drie tot vier maanden niet meer aanspannen. Daardoor zullen de rimpeltjes naast de ogen snel verdwijnen. Daarnaast voorkomt het (ergere) rimpelvorming. Herhaalbehandelingen zorgen voor behoud van resultaat en voorkoming van verdere (diepere) rimpelvorming.

botox kraaienpootjes

 
Veilig


Een vaak uitgevoerde behandeling betreft botox tegen kraaienpootjes.  Als je deze behandeling door een capabele en betrouwbare behandelaar laat uitvoeren is dit compleet veilig. Botox is een medicijn dat wereldwijd elke dag gebruikt wordt in zowel cosmetische klinieken als ziekenhuizen. We weten dat dit medicijn geen schadelijke gevolgen voor de korte en lange termijn heeft, omdat er al tientallen jaren mee wordt gewerkt.

Tijdelijk


De resultaten van botox zijn van tijdelijke aard. Drie tot vier maanden na de behandeling worden de spieren weer wat sterker en daardoor de rimpels ook weer dieper. Om het effect te behouden is het dus noodzaak de behandeling tijdig te herhalen. Als je de behandeling al vaker hebt ondergaan blijft het effect langer. Dit kan dan zes tot acht maanden zijn.

Behandeling


Een botoxbehandeling duurt niet langer dan een paar minuten. Enkele prikjes waarbij een flinterdun naaldje wordt gebruikt schakelen de spieren uit. De behandeling is vrijwel zonder pijn. Een blauw plekje is een zeldzame bijkomstigheid.

botox kraaienpootjes

Klik hier BOTOX DEN HAAG voor meer informatie en voor- en na foto's over een botox behandelingen.

Plexr soft surgery tegen kraaienpootjes


Plexr soft surgery is een techniek waarbij de huid verstrakt wordt door middel van plasma. Kleine plasmastroompjes verdampen de bovenste laag dode huidcellen. Hierdoor krimpt de huid daaromheen in. Door deze stroompjes in een bepaald patroon op de huid aan te brengen, ontstaat complete huidverstrakking en -verjonging. De huid wordt gelift en voelt steviger aan. Bovendien gaat het lichaam na de behandeling de aanmaak van collageen en elastine activeren. Dit is een indirect effect van de behandeling, maar het zorgt wel voor extra verbetering in de maanden erna. De behandeling resulteert in een natuurlijk ogende verjonging van het behandelde gebied, zonder dat je je natuurlijke uitstraling verliest.

Ooglidcorrectie met Plexr

Plexr behandeling Plexr pakt dus de rimpels zelf aan, niet de spieren. De huidverstrakking houdt jaren aan. Verdampte huidcellen komen immers niet meer terug. Maar omdat het verouderingsproces wel doorgaat zullen de rimpeltjes op den duur wel weer terugkomen, tenzij je botox gebruikt.

Voor meer informatie over Plexr, ervaring van anderen en voor- en na fotot's, klik hier Plexr Den Haag.

Wil je een afspraak maken?


Neem contact op voor meer informatie, een gratis persoonlijk consult of een afspraak.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down