botox kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn de rimpels naast de ogen. 

Kraaienpootjes worden veroorzaakt door de de spiertjes die worden aangespannen wanneer men lacht of de ogen dichtknijpt. Doordat de huid telkens op dezelfde plek wordt samengevouwen ontstaan steeds meer rimpels en lijntjes die na verloop van tijd steeds dieper worden. Bij het ouder worden verliest onze huid meer elasticiteit. Daardoor trekken de rimpels niet meer weg, maar blijven ze in de huid staan. Kraaienpootjes maken je gezicht al snel een stuk ouder.


Maar er zijn genoeg mensen die deze rimpels juist leuk vinden. Wanneer je je er echter aan stoort kunnen ze vrij eenvoudig verwijderd worden. Dit gebeurt over het algemeen met botox, maar een Plexr behandeling is ook een mogelijkheid.

Botox kraaienpootjes

Botox kraaienpootjes

Botox werkt perfect tegen kraaienpootjes

Botuline toxine, ofwel botox, is een spierontspanner. Het blokkeert zenuwsignalen naar de spieren. Door onder de rimpeltjes wat botox in de spiertjes te spuiten ontspannen deze volledig. De spiertjes kunnen zich de komende drie tot vier maanden niet meer aanspannen. Daardoor zullen de rimpeltjes naast de ogen snel verdwijnen. Daarnaast voorkomt het (ergere) rimpelvorming. Herhaalbehandelingen zorgen voor behoud van resultaat en voorkoming van verdere (diepere) rimpelvorming.


kraaienpootjes botox


Botox kraaienpootjes veilig


Een vaak uitgevoerde behandeling betreft botox tegen kraaienpootjes.  Als je deze behandeling door een capabele en betrouwbare behandelaar laat uitvoeren is dit compleet veilig. Botox is een medicijn dat wereldwijd elke dag gebruikt wordt in zowel cosmetische klinieken als ziekenhuizen. We weten dat dit medicijn geen schadelijke gevolgen voor de korte en lange termijn heeft, omdat er al tientallen jaren mee wordt gewerkt.


Kraaienpootjes verminderen tijdelijk


De resultaten van botox tegen kraaienpootjes zijn van tijdelijke aard. Drie tot vier maanden na de behandeling worden de spieren weer wat sterker en daardoor de rimpels ook weer dieper. Om het effect te behouden is het dus noodzaak de behandeling tijdig te herhalen. Als je de behandeling al vaker hebt ondergaan blijft het effect langer. Dit kan dan zes tot acht maanden zijn.


Behandeling kraaienpootjes verwijderen


Zoek je een methode voor kraaienpootjes verwijderen of alleen voor kraaienpootjes verminderen? Het is allebei mogelijk door met botox kraaienpootjes te behandelen. Een botoxbehandeling tegen kraaienpootjes duurt niet langer dan een paar minuten. Enkele prikjes waarbij een flinterdun naaldje wordt gebruikt schakelen de spieren uit. De behandeling is vrijwel zonder pijn. Een blauw plekje is een zeldzame bijkomstigheid.


kraaienpootjes botox


Botox Den Haag, Fillers Den Haag, Profhilo Den Haag, Morpheus8, FacetitePlexr Den Haag

reviews botox behandelingen gaaf injectables

botox prijzen
botox prijzen
botox voor en nadelen

Kraaienpootjes botox: hoe verder na de behandeling?

Ondanks dat een Botox kraaienpootjes behandeling snel en eenvoudig is, is er een aantal dingen dat je in je achterhoofd moet houden voor na de behandeling. Ondanks dat je de dagelijkse activiteiten na een kraaienpootjes botox behandeling grotendeels gelijk weer kunt voortzetten, is het beter om enkele dingen te vermijden. Zo kun je het beste geen make-up dragen tot vier uur na de kraaienpootjes botox behandeling. Ook is het beter om lichamelijke inspanning zo veel mogelijk te vermijden, net als druk op je hoofd. Ook kun je beter geen alcohol drinken tot 6 uur na je behandeling en wordt het afgeraden om te gaan vliegen in de eerste 24 uur.


Stel al je vragen over botox kraaienpootjes tijdens je gratis consultgesprek

Als je ervoor kiest om je kraaienpootjes te laten behandelen met botox, zul je eerst een gratis consultgesprek krijgen. Tijdens dit gesprek gaan we praten over het gewenste resultaat van de botox kraaienpootjes behandeling. Zoals we eerder al noemden, is botox een makkelijke en veilige manier om kraaienpootjes te verwijderen of indien gewenst, alleen kraaienpootjes te verminderen. Toch zijn er ook andere manieren om je kraaienpootjes te behandelen. Stel in dit gesprek al je vragen aan onze ervaren artsen. Ook zullen we tijdens dit gesprek het verdere verloop van de botox kraaienpootjes behandeling uitleggen. Wil jij je kraaienpootjes verwijderen en denk je eraan om dit met  botox behandelingen te doen? Plan dan je gratis en geheel vrijblijvende consult gesprek in. Wij helpen je graag verder in onze kliniek.


Botox Den Haag, Fillers Den Haag, Profhilo Den Haag, Morpheus8, FacetitePlexr Den Haag

kraaienpootjes behandeling met plexr

Plexr soft surgery tegen kraaienpootjes

Kraainpootjes verwijderen kan heel goed met Plexr. Plexr soft surgery is een techniek waarbij de huid verstrakt wordt door middel van plasma. Kleine plasmastroompjes verdampen de bovenste laag dode huidcellen. Hierdoor krimpt de huid daaromheen in. Door deze stroompjes in een bepaald patroon op de huid aan te brengen, ontstaat complete huidverstrakking en -verjonging. De huid wordt gelift en voelt steviger aan. Bovendien gaat het lichaam na de behandeling de aanmaak van collageen en elastine activeren. Dit is een indirect effect van de behandeling, maar het zorgt wel voor extra verbetering in de maanden erna. De behandeling resulteert in een natuurlijk ogende verjonging van het behandelde gebied, zonder dat je je natuurlijke uitstraling verliest.


Plexr pakt dus de rimpels zelf aan, niet de spieren. De huidverstrakking houdt jaren aan. Verdampte huidcellen komen immers niet meer terug. Maar omdat het verouderingsproces wel doorgaat zullen de rimpeltjes op den duur wel weer terugkomen, tenzij je botox gebruikt.


Bezoek Plexr Den Haag voor meer informatie over Plexr, ervaring van anderen en voor- en na foto's.

kraaienpootjes verwijderen

voor en na foto's plexr behandeling

plexr den haag ooglidcorrectie plexr soft surgery plexr ervaringen plexr voor en nadelen plexr wallen
kraaienpootjes ooglift plexr den haag ooglidcorrectie plexr soft surgery plexr ervaringen plexr voor en nadelen plexr wallen
plexr den haag ooglidcorrectie plexr soft surgery plexr ervaringen plexr voor en nadelen plexr wallen
Plexr boven ooglidcorrectie Den Haag ooglift plexr den haag ooglidcorrectie plexr soft surgery plexr ervaringen plexr voor en nadelen plexr wallen
kraaienpootjes botox nick jansen

Plexr: een prachtige techniek

"Waarom Plexr mij zo enthousiast maakt? Er is eindelijk een methode die vergelijkbare resultaten geeft, zonder operatie; snijden, littekens, hechtingen en complicatierisico's zijn niet meer nodig.
Plexr kan de huid compleet vernieuwen. Vooral het ooggebied kun je zo mooi weer terugbrengen in de staat van jaren geleden. Met plexr kun je je slappe huid rond de ogen weer strak maken.


Een vermoeide uitstraling zit vooral in je ogen. Het geeft mij veel voldoening om te zien hoeveel frisser en meer uitgerust klanten eruit zien na een plexr behandeling tegen kraaienpootjes ook. Omdat ik alleen de bovenste / oppervlakkige huidlaag behandel is er nauwelijks complicatierisico. 

Voordat ik een Plexr behandeling tegen kraaienpootjes of ooglidlift uitvoer nodig ik mijn klanten altijd eerst voor een consult uit. Zo kunnen we samen beoordelen of Plexr de beste methode is voor hen. Zo ja, dan kan een behandeling altijd op korte termijn ingepland worden."

Video Plexr behandelingen

  • verwijdering van fijne lijntjes (kraaienpootje, fronsrimpels, bovenlip rimpeltjes)
  • ooglidcorrecties
  • verstrakken van de huid
  • verwijdering van pigmentvlekjes en fibroompjes

recensies plexr behandelingen

kraaienpootjes verminderen plexr

Meer ervaringen van anderen behandelingen gaaf skin clinic

meer informatie of afspraak maken?

Voor meer informatie over een behandeling met botox, ervaringen van anderen, FAQ's en behandelresultatenfoto's, klik hier: Botox