Botox voorhoofd

Botox voorhoofd

Voorhoofdsrimpels maken een gezicht snel ouder

Voorhoofdsrimpels worden veroorzaakt door de voorhoofdspieren. Wanneer deze zich aanspannen worden de wenkbrauwen omhoog getrokken en zal de huid op het voorhoofd gaan plooien. Hierdoor ontstaan de rimpels op het voorhoofd. Deze rimpels maken je gezicht al snel een stuk ouder.

Dit is gelukkig goed te behandelen


Botuline toxine, ofwel botox, is een spierontspanner. Het blokkeert zenuwsignalen naar de spieren. Door de spieren op het voorhoofd in te spuiten met wat botox, ontspannen de spieren volledig. Gedurende 3-4 maanden kunnen de spieren zich niet meer aanspannen. Hierdoor verdwijnen de rimpels op het voorhoofd snel. Bovendien voorkomt de botox (verergering van) rimpelvorming, omdat de huid niet meer geplooid wordt door de spierinactiviteit. Herhaalbehandelingen zorgen dat het resultaat behouden blijft en rimpels niet terugkomen of verergeren.

Rimpels voorhoofd veilig verwijderen met botox


Voorhoofd rimpels verwijderen met Botox is een populaire behandeling. Doordat er al tientallen jaren ervaring is met dit medicijn (ja, botox is een medicijn), is het inmiddels gebleken dat er op zowel korte als lange termijn geen schadelijke gevolgen zijn. Het is dus een volledig veilig middel. Het medicijn wordt dan ook wereldwijd dagelijks gebruikt in zowel ziekenhuizen als cosmetische klinieken.

rimpels voorhoofd den haag voorhoofdsrimpels 2

Tijdelijk


Resultaten met botox zijn van tijdelijke aard. Na 3-4 maanden zullen de spieren weer sterker worden, en de rimpels weer dieper. Het is dus nodig om de behandeling op tijd te herhalen. Naarmate men de behandeling vaker heeft gedaan, zal het effect langer blijven. 6-8 maanden is mogelijk.

Behandeling


Een botox voorhoofd behandeling is een kwestie van minuten. Met enkele prikjes met een flinterdun naaldje zijn de spieren uitgeschakeld. Het is vrijwel pijnloos en een blauw plekje is zeldzaam.

Voor meer informatie over een behandeling met botox, ervaringen van anderen, FAQ's en behandelresultatenfoto's, klik hier:  Botox Den Haag

Afspraak maken


Neem contact op voor een gratis persoonlijk consult, meer informatie, of een afspraak.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down