botox voorhoofd

Voorhoofdsrimpels worden veroorzaakt door de voorhoofdspieren. Wanneer deze zich aanspannen worden de wenkbrauwen omhoog getrokken en zal de huid op het voorhoofd gaan plooien. Hierdoor ontstaan de rimpels op het voorhoofd. Deze rimpels maken je gezicht al snel een stuk ouder. Een botox voorhoofd behandeling maakt je voorhoofd weer mooi glad. 
botox voorhoofd

botox voorhoofd specialist

1.900+

botox behandelingen per jaar

9 jaar

BIG geregistreerd arts

9,8 

botox recensie score

Free

touch up 

na 2 weken 

Botox voorhoofd

Botuline toxine, ofwel botox, is een spierontspanner. Het blokkeert zenuwsignalen naar de spieren. Door de spieren op het voorhoofd in te spuiten met wat botox, ontspannen de spieren volledig. Na een botox voorhoofd behandeling kunnen die spieren zich 3 tot 4 maanden niet meer volledig aanspannen. Hierdoor verdwijnen de rimpels op het voorhoofd snel. Bovendien voorkomt de botox (verergering van) rimpelvorming, omdat de huid niet meer geplooid wordt door de spierinactiviteit. Herhaalbehandelingen zorgen dat het resultaat behouden blijft en voorhoofd rimpels niet terugkomen of verergeren. 


Rimpels voorhoofd veilig verwijderen met een botox voorhoofd behandeling

Voorhoofd rimpels verwijderen met Botox is een populaire behandeling. Doordat er al tientallen jaren ervaring is met dit medicijn (ja, botox is een medicijn), is het inmiddels gebleken dat er op zowel korte als lange termijn geen schadelijke gevolgen zijn. Het is dus een volledig veilig middel. Het medicijn wordt dan ook wereldwijd dagelijks gebruikt in zowel ziekenhuizen als cosmetische klinieken.


rimpels voorhoofd den haag voorhoofdsrimpels 2


Botox voorhoofd behandeling resultaten zijn tijdelijk

Resultaten met botox zijn van tijdelijke aard. Na 3-4 maanden na je botox voorhoofd behandeling zullen de spieren weer sterker worden, en de rimpels weer dieper. Het is dus nodig om de behandeling op tijd te herhalen. Naarmate men de botox voorhoofd behandeling vaker heeft gedaan, zal het effect langer blijven. 6-8 maanden is mogelijk.


Behandeling

Een botox voorhoofd behandeling is een kwestie van minuten. Met enkele prikjes met een flinterdun naaldje zijn de voorhoofd spieren uitgeschakeld. Het is vrijwel pijnloos en een blauw plekje is zeldzaam. Soortgelijke botox behandelingen zijn er onder andere voor kraaienpootjes, fronsrimpels, migraine. Kom vrijblijvend langs bij onze kliniek voor meer informatie omtrent botox in Den Haag.

ervaringen botox voorhoofd behandelingen gaaf injectables

botox voorhoofd ervaringen
ervaringen botox voorhoofd behandeling
voorhoofdrimpels
botox voorhoofd reviews
botox voorhoofd recensies
botox leiden botox rotterdam

botox ervaringen bij skin clinic gaaf injectables

botox voorhoofd voor en na fotos'

botox voofhoofd voor en na

voorhoofd rimpels verminderen

voorhoofd botox voor en na foto

verwijderen fronsrimpels 

botox voorhoofd prijs

verminderen kraaienpootjes

 botox voorhoofd prijs

prijs botox voorhoofd behandeling                                                           

Voorhoofdsrimpels            € 150                                                                                                                            


KIJK OP ONZE TARIEVENPAGINA VOOR ACTUELE AANBIEDINGEN EN PAKKETKORTINGEN

meer informatie of afspraak maken botox behandeling voorhoofd?

Voor meer informatie over een behandeling met botox voor je voorhoofdrimpels, ervaringen van anderen, FAQ's en resultaten van botox voorhoofdrimpel behandelingen, klik hier: Botox