Deze website gebruikt cookies om je een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden.

Page content

Botox voorhoofd

Botox voorhoofd

Voorhoofdsrimpels maken een gezicht snel ouder

Deze rimpels worden veroorzaakt door de voorhoofdspieren. Wanneer deze zich aanspannen worden de wenkbrauwen omhoog getrokken en zal de huid op het voorhoofd gaan plooien. Hierdoor ontstaan de rimpels op het voorhoofd. Deze rimpels maken je gezicht al snel een stuk ouder.

Dit is gelukkig goed te behandelen

Door de spieren op het voorhoofd in te spuiten met wat botox, zullen de spieren helemaal ontspannen. Gedurende 3-4 maanden kunnen de spieren zich niet meer aanspannen. Hierdoor verdwijnen de rimpels op het voorhoofd snel.

Veilig botox voorhoofd

Botox tegen voorhoofdrimpels is een veel uitgevoerde behandeling. Doordat er al tientallen jaren ervaring is met dit medicijn, is het inmiddels gebleken dat er op zowel korte als lange termijn geen schadelijke gevolgen zijn. Het is dus een volledig veilig middel. Het medicijn wordt dan ook wereldwijd dagelijks gebruikt in zowel ziekenhuizen als cosmetische klinieken.

rimpels voorhoofd den haag voorhoofdsrimpels 2

Tijdelijk

Resultaten zijn van tijdelijke aard. Na 3-4 maanden zullen de spieren weer sterker worden, en de rimpels weer dieper. Het is dus nodig om de behandeling op tijd te herhalen. Naarmate men de behandeling vaker heeft gedaan, zal het effect langer blijven. 6-8 maanden is mogelijk.

Behandeling

Een botox voorhoofd behandeling is een kwestie van minuten. Met enkele prikjes met een flinterdun naaldje zijn de spieren uitgeschakeld. Het is vrijwel pijnloos en een blauw plekje is zeldzaam.

Afspraak maken

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.