hangende oogleden

hangende oogleden

Hangende oogleden, hoe ontstaat het?

Hangende oogleden ontstaan door het natuurlijke verouderingsproces. Naarmate je ouder wordt, wordt je huid steeds dunner. Daarbij gaat je lichaam ook steeds minder elastine en collageen aanmaken, waardoor je huid slapper en minder elastisch wordt. Hierdoor kan deze gaan hangen. Daar komt bij dat de huid van de oogleden erg dun is en daarmee erg gevoelig voor zwaartekracht en uittrekking.    


hangende oogleden plexr ooglidcorrectie


Oogleden kunnen zowel boven als onder gaan hangen. Dit is gemakkelijk te herstellen door middel van een ooglidcorrectie. Dat kan bij ons met Plexr.

Wat is Plexr?

Plexr is een relatief nieuwe methode om overtollige huid mee te verwijderen. Tijdens een behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma (geïoniseerde gasmoleculen), wat er voor zorgt dat overtollige huid als het ware verdampt.

Hoe werkt Plexr?

Zonder direct contact met de huid te maken, creëert het Plexr apparaat een kleine boog bestaande uit geladen plasma waarmee de huid puntsgewijs wordt behandeld.


hangende oogleden plexr ooglidcorrectie


Door deze aanraking trekken de huidvezels onmiddellijk samen. Plasma stimuleert namelijk het samentrekken, strakker worden en ‘krimpen’ van de huidvezels. Hierdoor ontstaat een liftend effect. Een behandeling bestaat uit een serie van deze aanrakingen. Hierdoor kan er heel precies gewerkt worden op bepaalde probleemzones. De huid kan heel gericht worden gelift of bepaalde zones van het gezicht weer stevig worden gemaakt.


hangende oogleden plexr ooglidcorrectie


Actieve plasmacomponenten zorgen daarnaast ook na de behandeling voor een verbetering van de bloedsomloop, een snellere vernieuwing van de huidcellen en de vorming van nieuw, kwalitatief beter huidcollageen. De behandeling activeert het lichaam namelijk tot het zelf extra aanmaken van collageen (wat zorgt voor stevigheid in de huid) en elastine (zorgt ervoor dat je huid mooi en glad blijft). Het resultaat van een Plexr behandeling is een natuurlijk ogende lifting en verjonging van het gelaat of hals. Resultaten zijn snel zichtbaar en definitief.

Voordelen Plexr behandeling tegen hangende oogleden

  • relatief goedkoop vergeleken met een chirurgische ingreep
  • geen narcose nodig. Lokaal verdoofd met een crème, waardoor het relatief pijnloos is.
  • er wordt niet gesneden of geprikt
  • geen kans op littekens
  • kans op complicaties zeer klein
  • snel zichtbaar resultaat, blijvend effect (los van het verouderingsproces wat uiteraard doorgaat na een behandeling)
  • natuurlijke resultaten
  • snelle ingreep, ongeveer een half uurtje


Meer informatie?

Klik hier voor prijzen van een behandeling, voor en na foto's en ervaringen van anderen


Of hier voor contact voor het inplannen van een gratis consult


Onze arts informeert je graag gratis en vrijblijvend over alles omtrent een behandeling bij Gaaf Injectables.

Reactie plaatsen