Plexr. Waarom heet het ook wel soft surgery?

Plexr. Waarom heet het ook wel soft surgery?

Een plexr behandeling noemt men ook wel soft surgery, omdat de ingreep niet ingrijpend is, maar de resultaten zijn wel vergelijkbaar met chirurgische ingrepen.


De huid wordt tijdens een plexr behandeling verstrakt. Hiervoor hoeft er echter niet in de huid geprikt of gesneden te worden. Het risico op complicaties is daardoor ook een stuk kleiner. Bovendien is er geen littekenvorming en is het herstel kort.


Plexr soft surgery


Omdat er niet gesneden wordt zijn de resultaten ook erg natuurlijk. De gezichtsvorm verandert niet, behalve dan dat het gezicht zich eigenlijk herstelt naar haar haar eerdere staat.


Plexr maakt gebruik van plasma. Dit zijn geladen boogjes die vanuit het apparaatje de huid 'aanraken' en daarmee overtollige huid als het ware laat verdampen. Zie hier een voorbeeld van overtollige huid bij de oren die met een Plexr behandeling van enkele minuten verwijderd is:


Plexr soft surgery


Plexr is ook een zeer geschikt middel voor ooglidcorrecties:


Plexr soft surgery


Plexr soft surgery


Soft surgery indiceert ook dat de ingreep niet bedoeld is voor grote ingrepen. Plexr is erg geschikt voor ooglidcorrecties. Echter wanneer de mate van overtollige huid te groot is dan is Plexr minder geschikt. Een operatieve ingreep geeft dan beter en sneller resultaat. Mogelijk kan met Plexr hetzelfde resultaat behaald worden, alleen zijn daarvoor vele behandelingen nodig.


Zie hieronder een video van hoe een Plexr behandeling van de oogleden in zijn werk gaat: 

Meer informatie?


Voor alles wat je wilt weten over Plexr, lees dit artikel


Of lees Plexr voor en nadelen


 

Persoonlijk advies


Neem contact op voor gratis en vrijblijvend persoonlijk advies, of om een behandelafspraak te maken.

Reactie plaatsen