LIP FILLERS DEN HAAG


lip fillers den haag

MOOIE VOLLE LIPPEN, ALTIJD MET NATUURLIJK RESULTAAT

lip fillers den haag

lip fillers den haag

MOOIE VOLLE LIPPEN, MAAR ALTIJD MET NATUURLIJK RESULTAAT

2.400+

behandelingen per jaar

#1 Specialist lippen opvullen

consultant clinic certificaat 

Gratis touch up 

na 2 weken 

9,8

klanttevreden-heidsscore 

lippen opvullen Den Haag

lippen opvullen den haag

In slechts 1 behandeling kan jij ook mooie volle lippen hebben

Lippen opvullen Den Haag

Lip fillers worden steeds populairder. Met een goede lipfiller zijn de lippen in één behandeling direct mooi vol. Bij jongere meiden is het nu de trend om volle lippen te hebben. Maar ook steeds meer oudere vrouwen kiezen voor lip fillers bij ons in de kliniek in Den Haag. Volle lippen kunnen heel mooi zijn, maar naar onze mening moet het resultaat wel altijd natuurlijk blijven. Zo moeten sensuele lippen altijd in verhouding zijn met de rest van het gezicht. Wil je weten wat de mogelijkheden en resultaten zijn en hoe onze lippen opvullen behandelingen in Den Haag gaan? Bekijk hier meer over onze behandeling: lip fillers Den Haag.

voor en na foto's lip fillers Behandeling

Behandeling voor Lippen opvullen Den Haag

Naar mate je ouder wordt, neemt het lipvolume af. Voor vrouwen van 40 kan het al heel mooi zijn om met een behandeling voor lippen opvullen in Den Haag het beetje verloren gegane volume te herstellen naar wat het ooit was. Vanaf de leeftijd van ongeveer 50 jaar is het ook erg fraai om de lipcontouren meer te accentueren. Klachten als lipstift die in rimpels op de bovenlip vloeit zijn vaak gehoord. Door de lipcontour beter te definiëren wordt dit probleem verholpen. Met plexr kunnen deze rimpels overigens heel mooi verwijderd worden!


Lip fillers Den Haag: De eerste behandeling

Het kan best spannend zijn om voor het eerst een lipfillers behandeling te ondergaan. Wij begrijpen dat heel goed. Je bent natuurlijk ook welkom om eerst voor een oriënterend gesprek te komen voor een behandeling met lipfillers in Den Haag. Onze ervaren en vriendelijke artsen begeleiden je bij je keuze. Ook als je er toch vanaf ziet, begrijpen wij dat. De keuze is volledig aan jou.

Fillers lippen Den Haaglipfillers in Den Haag

voor en na foto's lippen opvullen den haag

kwaliteit lipFillers den haag

Permanente fillers zijn tegenwoordig verboden. Dit heeft tot gevolg dat je het resultaat van je behandeling altijd kunt laten corrigeren wanneer je het resultaat niet mooi vindt. Corrigeren kan door wat bij te werken. Maar in sommige gevallen is het verstandig om de geïnjecteerde filler volledig of gedeeltelijk op te lossen en de behandeling daarna (deels) over te doen. Een voorbeeld van slecht gevulde lippen door een andere kliniek met een door ons uitgevoerde correctie zie je hierna.


"Laatst kwam er een jonge dame met bobbelige, zwaar overvulde lippen bij onze Lip filler kliniek in Den Haag. De balans tussen onder en boven was ook volledig zoek. Om dit mooi te kunnen corrigeren heb ik de filler eerst opgelost met hyaluronidase. Een paar dagen daarna heb ik haar lippen zorgvuldig weer opgevuld met behulp van de canuletechniek in combinatie met een topkwaliteit lipfiller. Lippen mooi maken is de moeilijkste behandeling die er is! Zorg dus dat je kiest voor een goede kliniek."

den haag lip fillers lippen opvullen

 behandel resultaten Lip Fillers in Den haag

Den Haag lippen opvullen voor en na foto's
lipfillers Den Haag
lip fillers voor en na foto's behandeling in Den Haag

Lipfillers behandeling den haag

Zo ziet je behandeling voor Lip Fillers eruit

Voorafgaand aan je lip fillers behandeling in Den Haag bespreken we samen je wensen. Wij adviseren en informeren je over type fillers en hoeveelheid. Lippen opvullen is geen "one size fits all" behandeling.

Voordat we gaan behandelen nemen we wat medische vragen door en maken we nog een voor foto voor in je dossier. 

De behandeling lippen opvullen in Den Haag doen we onder lokale verdoving, zodat je er niks van voelt. De behandeling zelf is in ongeveer 15 minuten gedaan.

Dan nog een na-foto en we mailen je meteen de voor/na foto van je lipfillers toe. Om er zeker van te zijn dat het eindresultaat perfect is, vindt er na twee weken een controle afspraak bij Gaaf Injectables plaats.

hyaluronzuur lippen opvullen Den Haag

Hyaluronzuur lip fillers 

Goede lipfillers zijn op basis van hyaluronzuur gemaakt. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid aanwezig is. Het zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd blijft, doordat deze stof goed vocht vast kan houden.  Het lichaam zal ze dus niet afstoten. De producten die wij voor lippen opvullen in Den Haag gebruiken zijn zeer veilig en geven ondersteuning van de huid. Na 6-9 maanden zal het lichaam de stof op volledig natuurlijke wijze hebben afgebroken. 

verschillende redenen om te kiezen voor lip fillers

meer volume in je lippen

Jonge meiden en vrouwen kiezen tegenwoordig vaak voor lip fillers om mooie volle lippen te krijgen. Maar ook mannen en oudere vrouwen die hun lippen te dun vinden. Als je ouder wordt neemt het volume in je lippen namelijk van nature af. Dit kun je met een behandeling lippen opvullen in Den Haag heel mooi herstellen, zodat je je oudere, vollere lippen weer terug krijgt. 

NIET BLIJ MET VORM VAN DE LIPPEN

Bij sommige mensen is de verhouding tussen onder- en bovenlip niet mooi in verhouding. Of zijn de contouren van hun lippen nauwelijks geaccentueerd van nature. 


Een goede lip filler specialist kan de vorm van de lippen dan subtiel bijwerken, zodat je mooie gevormde lippen krijgt. 

overbeet / onder-beet verminderen

Een onderbeet of overbeet komt door de stand van je kaken. Mensen die daar last van hebben kunnen dit als heel storend ervaren. Je kaakstand aanpassen is nogal een ingreep. Met behulp van fillers (en soms ook wat botox) kun je je silhouet symmetrischer maken waarmee de overbeet of onderbeet minder opvallend zal zijn.  

droge en slappe lippen tegengaan

Vanaf een jaar of veertig worden de lippen minder stevig en minder vol. Ook kunnen ze droger worden. 


Met lip fillers kun je je lippen weer vullen naar hun oude volume. Daarmee worden ze steviger en tegelijk meer gehydrateerd. De lip fillerstof trekt namelijk vocht aan. 

Waarom je Lippen opvullen bij gaaf injectables Den Haag?

lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag

Topkwaliteit


Alle merken die wij gebruiken voor Lip fillers behandelingen in Den Haag zijn A-merken. Je behandelend arts (BIG geregistreerd) is zeer ervaren in lippen opvullen. Hij is in de meest gerenommeerde fillerkliniek in Londen speciaal getraind voor lipfillerbehandelingen.lipfillers advies den haag

Maatwerk behandelingen


Je krijgt bij onze lip fillers kliniek in Den Haag:

- gratis en volledig vrijblijvend een intake incl  persoonlijk advies. 

- één vaste arts voor al je adviezen en behandelingen. 

-uitgebreide nazorg, waaronder persooniljke nacontrole met je arts incl gratis touch-up indien nodig

lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag

Gegarandeerd (natuurlijk) resultaat

Je lipfiller behandeling geeft onmiddellijk zichtbare & langdurige resultaten:  gemiddeld 6 - 9 maanden.

Klanttevredenheid 98% (!) 

Wij streven natuurlijke resultaten na
lip fillers uit den haag

Tevredenheidsgarantie

Wij doen altijd ons uiterste best om een zo mooi mogelijk resultaat voor jou te behalen. Mocht je onverhoopt nou toch niet helemaal tevreden zijn met het resultaat van je lippen opvullen behandeling, dan horen we dat graag van je. Je krijgt na twee weken een gratis nacontrole waarbij we het oplossen. Beloofd!

lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag

Arts specialist lippen opvullen uit den haag

"Ik werk nu ruim zeven jaar als arts en heb enkele duizenden cosmetische behandelingen, waaronder lippen opvullen, uitgevoerd in Den Haag. Het is essentieel om goed te luisteren naar de klant. Alleen als ik de klant goed begrijp kan ik een zo goed mogelijk advies geven. Het belangrijkste in mijn ogen is dat de lippen passen bij het gezicht en dat het natuurlijk oogt.


Klanttevredenheid staat voor mij voorop. Uiteraard is dit alleen te realiseren door veilig en eerlijk te werken. Ik ben BIG geregistreerd en aangesloten bij de vakvereniging.

Om mijn lipfilling skills te optimaliseren, heb ik een masterclass gevolgd bij de gerenommeerde Consultant Clinic in Engeland."

Lippen opvullen in DEN HAAG


ervaringen onze van klanten

lip fillers uit Den haag


    Ervaringen van onze klanten

afspraak maken voor behandeling met LIP fillers in den haag?

mooie volle lippen lipfillers in Den Haag

Vragen?

Heb je vragen over onze behandelingen lippen opvullen Den Haag? Neem gerust contact met ons op!