Fillers in Den Haag Statenkwartier vanaf €200
Fillers Den Haag, lippen opvullen Den Haag, volle lippen den haag, botox lippen den haag, lipvergroting den haag

Fillers specialist in

Den Haag

In 1 behandeling weer een frisse, uitgeruste uitstraling

1700+

tevreden filler klanten

4 jaar fulltime ervaring

BIG geregistreerd arts

Gratis touch up 

na 2 weken 

Fillers den haag

Fillers voordelen

  • Eenvoudige en snelle behandeling
  • Direct zichtbaar resultaat: mijn klanten vinden dat ze er enorm van opknappen en er uitgeruster uitzien
  • 98% (!) tevredenheidspercentage
  • Resultaat houdt gemiddeld 12 tot 15 maanden aan
  • Het natuurlijke karakter en de vorm van het gezicht blijven behouden
  • Zeer veilig: geen nadelige lange termijn effecten
  • Vrijwel pijnloos door gebruik van de dunne naald en canules.
  • Standaard nacontrole na 2 weken met, indien nodig, gratis touch up

Fillers zorgen voor een direct zichtbaar resultaat

Wat zijn fillers

Fillers zijn letterlijk vulmiddelen om plooien of rimpels mee op te vullen. Het is een steriele gel gebaseerd op de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Deze stof kan heel goed vocht aan zich binden en zorgt voor een direct zichtbaar resultaat wat wel 12 maanden lang mooi blijft. Hierna is het product op volledig natuurlijke wijze afgebroken en is er geen spoor meer van zichtbaar in de huid.

Uitsluitend A merken tegen de scherpste prijs

Wij werken uitsluitend met topkwaliteit fillers op basis van hyaluronzuur, die op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgebroken. Een behandeling kan dan ook het beste na +/- 12 maanden herhaald worden om het gewenste resultaat te behouden. Uit klinische onderzoeken is naar voren gekomen dat na elke herhalingsinjectie het interval tot de volgende behandeling groter wordt, omdat het resultaat steeds langer aanhoudt. Deze stof is al in de huid aanwezig en zorgt onder andere voor de hydratatie van de huid. Je kunt hiermee heel veel verouderingsverschijnselen in het gezicht verwijderen. Denk aan rimpeltjes op de bovenlip, de neuslipplooi, wallen, plooien naast de mondhoeken, lippen opvullen en wangen opvullen.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Een filler behandeling is zo gebeurd. Mensen zijn vaak verbaasd hoe snel een rimpel of plooi volledig kan verdwijnen. Het leuke van de fillerbehandelingen is dus dat het resultaat al direct zichtbaar is. Na enkele weken is de filler volledig opgenomen in het weefsel, en is het eindresultaat bereikt. Een blauw plekje of wat zwelling kan soms voorkomen. Over het algemeen kunt u direct weer verder met het gewone dagelijkse leven. De downtime is dus minimaal.

Lippen opvullen, lipvergroting, lipfillers en botox lippen

Dit zijn veel gebruikte termen als het gaat om het vergroten van de lippen. Lippen opvullen gebeurt altijd met fillers en niet met botox, zoals sommige mensen denken. Alleen hyaluronzuur fillers zijn hiervoor geschikt. Een mooi natuurlijk resultaat heeft altijd mijn voorkeur. Van overbehandelen wordt niemand mooier!

 Ik ben getraind door de Consultant Clinic in Engeland. Ik gebruik technieken die zorgen voor mooie volle en mooi gedefinieerde lippen. 

Lippen opvullen gebeurt onder locale verdoving, zodat je er niks van voelt. Omdat ik met een canule werk, zal de zwelling erg meevallen.

Fillers behandelingen

Filler NeuslipplooiFiller Den Haag neuslipplooi

Fillers traangootjesFiller wallen, wallen opvullen, filler traangootjes


botox den haag statenkwartier

Welk merk Fillers?

Veel mensen vragen zich af waarom de prijzen zo verschillen per kliniek. Dit heeft vooral te maken met de kwaliteit van de fillers. Er zijn fillers op de markt van lage kwaliteit, die een stuk goedkoper zijn. Dat soort producten blijft minder lang zitten, voelt minder goed aan en zorgt vaak voor complicaties.

Ik werk daarom uitsluitend met A-kwaliteit merken. Restylane, Belotero en Stylage zijn zeer veilig en van hoge kwaliteit. 

botox den haag statenkwartier

Arts

Ik werk nu bijna 5 jaar als cosmetsich arts en heb enkele duizenden behandelingen uitgevoerd. Het belangrijkste vind ik, dat ik goed begrijp wat de wens van de klant is. Zo kan ik een zo goed mogelijk advies geven, over wat wel en niet realiseerbaar is.

Klanttevredenheid staat voor mij voorop. Uiteraard is dit alleen te realiseren door veilig te werken. Ik ben BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVEG. Ook als u niet tevreden bent hoor ik dat graag, zodat ik kan zorgen dat u wél tevreden bent.

Ik volg trainingen en bezoek congressen om te zorgen dat ik up to date blijf wat betreft de laatste ontwikkelingen. 

Ervaringen van anderen

 (facebook reviews)

Twee weken geleden bij gaaf geweest voor de eerste keer. Fronsrimpel wel al eerder laten behandelen met botox. Het welkom en de uitleg waren vriendelijk, rustig en met duidelijk veel kennis van zaken. Op onze vraag ( was met mijn zusje samen) naar werking van plexr kregen we uitgebreid en geheel vrijblijvend informatie waarvo echt de tijd werd genomen. Hadden allebei ook het gevoel dat ons absoluut niets werd opgedrongen.

Fronsrimpel laten behandelen met botox. Nick voert de behandeling vlot en kundig uit met een zeer goed resultaat. Praktijk keurig netjes en schoon. Wat we vooral erg aangenaam vonden is de wijze waarop Nick ons op ons gemak stelde en dat er ruimte was voor humor.

Gaaf injectables ervaringen

Marjan Tirion

doe twee keer per jaar botox frons en voorhoofd zeer tevreden

laatste keer fillers ben ik ook zeer tevreden over. wat ik ook belangrijk vindt is dat Nick de tijd neemt voor informatie dus geen lopende band werk wat ik in het verleden bij andere wel heb meegemaakt

Corrie Rensen

Na veel hoofdpijn klachten toch de stap durven nemen als laatste redmiddel een botox behandeling. Wat een groot verschil!! Direct een gote verminderinf van de hoofdpijn klachten nu ook na 3 maanden een groot verschil met voor de behandeling. Ik raad iedereen een behandeling aan die last hebben van hoofdpijn. Eindelijk verlichting!! Ik zeg top!!

Sonja de Bruin

Nick Jansen neemt alle tijd voor om al je vragen te beantwoorden, tevens stelt hij je erg op je gemak. De praktijk ziet er goed verzorgd uit. Tevens na een behandeling laat hij je nog een keer op controle komen, mocht je niet tevreden zijn dat zal hij dit snel oplossen. Deze kliniek is echte aanrader.

Helena van der Geer

Graag tot ziens!