Fillers Den Haag vanaf €200 | Gegarandeerd natuurlijke resultaten
Fillers Den Haag, lippen opvullen Den Haag, volle lippen den haag, botox lippen den haag, lipvergroting den haag

Fillers voor jeugdig volume en een gave huid

In 1 behandeling weer een frisse, uitgeruste uitstraling

Filler specialist te Den Haag

1700+

tevreden filler klanten

5 jaar fulltime ervaring

BIG geregistreerd cosmetisch arts

Gratis touch up 

na 2 weken 

Hoe jij weer jeugdig volume en een frisse uitstraling krijgt

Zijn jouw wangen niet meer zo vol als ze vroeger waren? Is je huid slapper geworden? Of stoor jij je aan rimpels of lijntjes in je gezicht?


De tijd, zon, roken, gebrek aan rust, hormonen, voeding, enz. Ze eisen allemaal tol van onze huid. Het leidt tot rimpels, volumeverlies, wallen. Langzaam maar zeker verliezen we ons jeugdige uiterlijk. Onze huid is niet meer zo stevig, heeft minder volume, meer rimpels en wallen. We zien er ouder en vermoeider uit.


Veel van deze problemen zijn vrij gemakkelijk te verhelpen. Met een fillerbehandeling kun je er direct frisser, jonger en uitgeruster uitzien. Ook kun je er prachtige volle lippen mee creëren. Onze arts is gespecialiseerd in fillerbehandelingen.

"Door fillers in de huid te injecteren kan ik rimpels opvullen, de huid steviger maken en de structuur en je gezichtsvorm mooier maken. Ook kan ik wallen verminderen. Het voordeel van fillers is bovendien dat ze het natuurlijke karakter van je gezicht en de vorm niet aantasten. Je kan er daarentegen gelaatstrekken juist heel mooi en natuurlijk mee accentueren, zoals je lippen of jukbeenderen”.
Fillers Den Haag
Fillers den haag

Fillers voordelen

 • Werken gezichtsverjongend: geven extra volume en stevigheid aan de huid
 • Je kunt er bepaalde gezichtskenmerken heel mooi mee accentueren
 • Het natuurlijke karakter en de vorm van het gezicht blijven behouden
 • Behandeling is eenvoudig en snel 
 • Direct zichtbare en langdurige resultaten (houden 12 - 15 maanden aan)
 • Zeer veilig: fillers op basis van hyaluronzuur; een lichaamseigenstof die het lichaam zelf weer afbreekt
 • Minimale bijwerkingen en geen nadelige lange termijn effecten
 • Vrijwel pijnloos door gebruik van de dunne naald en canules
 • Omkeerbaar: mocht je dat om een of andere reden willen dan kan de filler direct volledig opgelost worden

"Mijn klanten vinden dat ze van een fillerbehandeling enorm opknappen en er veel uitgeruster uitzien." 

De mooiste resultaten

Topkwaliteit

Wij gebruiken alleen A-merken. Onze cosmetisch arts is BIG geregistreerd. Hij is speciaal getraind in Londen in een van de meest gerenommeerde fillerklinieken.  

Resultaat gegarandeerd

Resultaten zijn direct zichtbaar en langdurig:  gemiddeld 12 tot 15 maanden.

Wij hebben 98% (!) tevreden klanten.

Gegarandeerd natuurlijk resultaat

Behandeling op maat

Wij nemen de tijd voor een vrijblijvend uitgebreid en persoonlijk advies

Uitstekende nazorg: wij verlenen standaard nacontrole met indien nodig gratis touch up.

Fillers Den Haag

Filler behandeling bij Gaaf Injectables

Voorafgaand aan de behandeling krijg je een vrijblijvend consult. Hier kun je vertellen waar je je aan stoort, of wat je wilt bereiken. De arts neemt ruim de tijd om je de hele procedure en de verschillende mogelijkheden uit te leggen, wat je van een behandeling kan verwachten en al je vragen te beantwoorden. Als je besluit tot een behandeling over te gaan kan dat direct,  maar je mag ook later een afspraak maken.  

Een filler behandeling is in enkele minuten gebeurd. De arts injecteert de fillervloeistof in de huid. Omdat een hele dunne naald of canule wordt gebruikt voel je hier weinig van. Resultaat is direct zichtbaarNa enkele weken is de filler volledig opgenomen in het weefsel, en is het eindresultaat bereikt. Een blauw plekje of wat zwelling kan soms voorkomen. Over het algemeen kunt je direct weer verder met het gewone dagelijkse leven. De downtime is dus minimaal. Na twee weken krijgt je een nacontrole waar, indien nodig, nog wat bijgewerkt kan worden. 


"Het leuke van fillerbehandelingen is dat het resultaat al direct zichtbaar is. Mensen zijn vaak verbaasd hoe snel een rimpel of plooi volledig kan verdwijnen. " 

Wat zijn fillers?

Fillers zijn letterlijk vulmiddelen om plooien of rimpels mee op te vullen. Het is een steriele gel gebaseerd op de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Deze stof kan heel goed vocht aan zich binden en zorgt voor een direct zichtbaar resultaat wat wel 12 tot 15 maanden lang mooi blijft. Hierna is het product op volledig natuurlijke wijze afgebroken en is er geen spoor meer van zichtbaar in de huid.

Typen fillerbehandelingen

lippen opvullen|lip fillers|volle lippen|botox lippen

Lippen opvullen

We zijn jammer genoeg niet allemaal gezegend met mooie volle lippen. En al had je ze wel, helaas zijn lippen erg gevoelig voor veroudering, omdat die huid erg dun is. Met het ouder worden verliezen we lipvolume en daarnaast kunnen je mondhoeken gaan zakken. Hierdoor krijg je een bozere of verdrietige uitstraling.

Het goede nieuws is dat deze symptomen prima en binnen een mum van tijd te verhelpen zijn:

 • met een op hyaluronzuur gebaseerde lip filler kun je volume aan de lippen teruggeven
 • eventueel kun je ook de mondhoeken liften
Het resultaat is een sensuelere mond en jeugdiger uitstraling


"Naast de trainigen in Nederland heb ik aanvullend een masterclass gehad van dr. Raph van de Londense Consultant Clinic

 . Ik gebruik technieken die zorgen voor mooi gedefinieerde en mooi volle lippen.

Lippen opvullen gebeurt onder locale verdoving, zodat je er niks van voelt. Omdat ik met een canule werk, zal de zwelling erg meevallen."

neus-lipplooi

Neus-lipplooi opvullen

De neus-lippenplooi is de lijn die van de neusvleugels naar de mondhoeken lopen. Deze plooi wordt steeds dieper als je ouder wordt. Het geeft je een vermoeide en zorgelijke uitstraling. Daarnaast wordt de huid hier ook minder stevig en elastisch in de loop der jaren. Daardoor zakt ons onderhuidse vetweefsel van het jukbeen naar beneden en wordt de neus-lippenplooi dieper.

Gelukkig valt dit gemakkelijk te herstellen: 

 • de plooi  kan worden opgevuld met een filler. Hierdoor wordt de plooi minder diep, krijg je een minder scherpe schaduwlijn en verdwijnt de vermoeide uitdrukking.
 • door daarnaast de jukbeenderen ook wat op te vullen krijg je het mooiste effect. Er onstaat een ‘lifting’ effect, waarbij ook de neus-lippenplooi minder diep wordt. 

Wallen verminderen

Naarmate we ouder worden verandert onze schedel. De oogkas wordt groter en de jukbeenderen worden kleiner. Hierdoor is er minder kussenvorming rond de ogen. We verliezen ook vet in het gezicht als we ouder worden. Dit vet geeft volume en ondersteuning in het gezicht. Verlies ervan kan wallen prominenter maken.

Hoe kan je wallen behandelen?

 • wangvolume herstellen

Soms vormen wallen zich door volumeverlies in de vetkussentjes van de wangen. Als dit het geval is, kan het behandelen van de bovenwang met een filler vaak goede ondersteuning bieden aan het gebied onder de ogen en het uiterlijk van de wal verminderen.

 • traangoot injecteren met een filler

Als je goed wangvolume hebt en alleen een diepe wal hebt kan de traangoot goed behandeld worden met een filler. Met een of enkele injecties wordt het gebied 'gelift' en de diepte van de lijnen verminderd

Wangen opvullen

Hoge, prominente jukbeenderen zijn gewilde gezichtstrekken en een kenmerk van schoonheid. Sommige mensen worden van nature geboren met hoge jukbeenderen. Maar door gezichtsveroudering worden ieders wangen vlakker. Dit komt door afnemend volume en vet in het gelaat. Door de wangen te injecteren met fillers verbeteren de gezichtscontouren en brengen gelaatstrekken weer in de juiste verhouding. Door het uiterlijk op deze manier elegant te herstellen ontstaat een jeugdiger en esthetischer look.

Marionetlijnen opvullen en correctie van hangende wangen

Huidveroudering en zwaartekracht zijn verantwoordelijk voor de vorming van marionetlijnen en wangkwabben. Naarmate het collageen in het gezicht afneemt met de leeftijd, heeft de huid de neiging zich te plooien en rond de mond te vouwen. Het geeft een ouder aangezicht en ze kunnen je eruit laten zien alsof je boos of ongelukkig bent. Gelukkig zijn deze tekenen van veroudering gemakkelijk te verhelpen. 

Fillers voegen volume toe rond de marionetlijnen, waardoor deze in wezen verdwijnen en liften de hangende wangen. Je krijgt een blijere, jongere blik

Liquid facelift

Een liquid facelift bestaat uit een combinatie van fillers en botox. Deze behandeling is bedoeld om:

 • gebieden in het gezicht te vullen die geen of weinig volume meer hebben 
 • fijne lijntjes en rimpels te verminderen
 • het algehele uiterlijk van het gezicht te verjongen
Een liquid facelift kan:
 • het gezicht  'liften'
 • gezichtskenmerken accentueren
 • mooie contouren aan het gezicht geven

"De combinatie van injecties die geschikt is verschilt per persoon. In overleg met jou bepalen wat voor jou nodig is en het mooiste resultaat geeft. Hierbij kijk ik naar je huidtype, gezichtsvorm en gewenste resultaten." 

Een liquid facelift geeft prachtige, natuurlijke resultaten. Het helpt de gelaatstrekken in evenwicht te brengen door de natuurlijke contouren van je gezicht te herstellen. Fijne lijntjes en rimpels worden minder en verslapping of losse huid, zoals wangen, worden gelift en verstevigd. De behandeling biedt vele voordelen zonder een volledige operatieve facelift te ondergaan.

Uitsluitend A merken tegen de scherpste prijs

"Ik werk uitsluitend met topkwaliteit fillers op basis van hyaluronzuur, die op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgebroken. Een behandeling kan dan ook het beste na +/- 12 maanden herhaald worden om het gewenste resultaat te behouden."

Uit klinische onderzoeken is naar voren gekomen dat na elke herhalingsinjectie het interval tot de volgende behandeling groter wordt, omdat het resultaat steeds langer aanhoudtDe stof is al in de huid aanwezig en zorgt onder andere voor de hydratatie van de huid. Je kunt hiermee heel veel verouderingsverschijnselen in het gezicht verwijderen. Denk aan rimpeltjes op de bovenlip, de neuslipplooi, wallen, plooien naast de mondhoeken, lippen opvullen en wangen opvullen. Ook volumeherstel bij de slaap kan een mooi liftend effect hebben op de wenkbrauwen en wangen.

botox den haag statenkwartier

Welk merk Fillers?

Veel mensen vragen zich af waarom de prijzen zo verschillen per kliniek. Dit heeft vooral te maken met de kwaliteit van de fillers. Er zijn fillers op de markt van lage kwaliteit, die een stuk goedkoper zijn. Dat soort producten blijft minder lang zitten, voelt minder goed aan en zorgt vaak voor complicaties.

"Ik werk daarom uitsluitend met A-kwaliteit merken. Restylane, Belotero en Stylage zijn zeer veilig en van hoge kwaliteit."

Kosten fillerbehandeling

De kosten van een behandeling hangen af van de hoeveelheid hyaluronzuur u nodig heeft. Die hoeveelheid gaat per halve mililiter. Hoeveel mililiter nodig is verschilt per persoon, de diepte van de rimpels en de mate van volumeverlies. Het is dus niet zo dat het opvullen van wangen voor iedereen altijd evenveel mililiter kost.

KIJK OP ONZE TARIEVENPAGINA VOOR ACTUELE AANBIEDINGEN EN PAKKETKORTINGEN

Fillers prijzen


0,5 ml

199,-

Lipcontour 

Fijne lijntjes

Rimpels
* benodigde hoeveelheid verschilt per persoon


1 ml

400,-

350,-

Lippen opvullen

Wangen opvullen 

(Neus-lip) plooien

Wallen

Marionetlijnen


* benodigde hoeveelheid verschilt per persoon


2 ml

400,-

675,-

Volumeherstel bij gemiddeld volumeverlies wangen. 

* benodigde hoeveelheid verschilt per persoon


3 ml

1200,-

975,-

Alle combinaties van behandelingen zijn mogelijk


Liquid facelift v.a. € 1.200,-

4 ml à € 1.200,-
botox den haag statenkwartier

Arts

"Ik werk nu 5 jaar als cosmetsich arts en heb enkele duizenden behandelingen uitgevoerd. Het belangrijkste vind ik dat ik goed begrijp wat de wens van de klant is. Zo kan ik een zo goed mogelijk advies en behandelplan maken.

Klanttevredenheid staat voor mij voorop. Uiteraard is dit alleen te realiseren door veilig te werken. Ik ben BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVEG. 

Ik volg trainingen en bezoek congressen om te zorgen dat ik up to date blijf wat betreft de laatste ontwikkelingen. 


Tevredenheidsgarantie

Ik doe er alles aan om de mooiste resultaten voor mijn klanten te bereiken. Voorafgaand aan de behandeling zal ik klanten op basis van hun wensen eerlijk informeren over wat wel en niet realiseerbaar is. Mocht je onverhoopt uiteindelijk niet tevreden zijn, dan hoor ik dat graag, zodat ik kan zorgen dat je wél tevreden wordt."

Tevredenheidsgarantie

Wij doen ons uiterste best om het mooiste resultaat voor jou te behalen. Mocht je nu toch niet helemaal tevreden zijn over het resultaat, laat het ons dan weten. Na twee weken krijg je een gratis nacontrole en dan lossen we het op. Beloofd!

Fillers veelgestelde vragen


Zijn fillers veilig? Wat zijn de bijwerkingen en risico's?

Elke patiënt is anders, maar aangezien de meeste fillers worden gemaakt van de lichaamseigenstof hyaluronzuur, is er in de regel geen allergische reactie. Vooral wanneer fillers op professionele wijze door een arts worden gebruikt zijn negatieve reacties van het lichaam zeer zeldzaam.

Sommige patiënten kunnen in lichte mate last krijgen van lichte roodheid, zwelling, jeuk, blauwe plekjes, of pijn/gevoeligheid.

Lippen kunnen na een behandeling een beetje gevoelig zijn en er kan enige zwelling zijn voor een paar dagen. 

De reacties zijn over het algemeen licht tot matig en verdwijnen meestal snel (vaak na 1 of 2 dagen) na de behandeling. Wij gebruiken sowieso alleen kwalitatief hoogwaardige producten die minimale zwelling geven en daardoor is er eigenlijk geen down-time.

Verder kunnen wij fillers bovendien direct volledig oplossen mocht je niet tevreden zijn met het resultaat, of om een andere reden de filler wensen te verwijderen. 

Hoe lang blijven de resultaten?

Fillers geven langdurig resultaat, maar niet permanent. Dit komt omdat ze geleidelijk afbreken en het lichaam verlaten. Hoe lang je filler blijft zitten, hangt van veel factoren af, zoals je huidtype, leeftijd en levensstijl.

Afhankelijk van de behandelde gebieden is, normaal gesproken, na 6 tot 12 maanden een aanvullende behandeling gewenst. Als je al eens behandeld bent heb je een beter idee van hoe je lichaam reageert en wat de verwachte duur van de effecten bij jou is.

Wie kan geen fillers gebruiken?

Fillers mogen niet worden gebruikt in of in de buurt van gebieden waar huidaandoeningen, ontstekingen of huidgerelateerde problemen zijn of hebben plaatsgevonden. 

Wij raden het gebruik van fillers of anti-rimpelinjecties niet aan als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Mensen met bepaalde medische aandoeningen, of patiënten die immunosuppressieve therapie ondergaan, zijn mogelijk geen goede kandidaten voor fillerbehandelingen of procedures waarvoor een huidinjectieprocedure vereist is, vanwege het risico op infectie.

Het is belangrijk om je volledige medische geschiedenis aan dokter Jansen te onthullen tijdens het eerste consult voorafgaand aan de behandeling. Zo kan hij samen met jou een weloverwogen beslissing nemen over je behandelplan.

Is een fillerbehandeling pijnlijk?

Filler-injecties zijn meestal niet zo pijnlijk, tenzij je erg gevoelig bent. We kunnen een verdovende crème aanbrengen vóórafgaand aan de injectie.

Omdat de lippen bij iedereen gevoelig zijn gebruiken wij een plaatselijke verdoving, zodat je niets van de behandeling voelt. Dit maakt de behandeling een stuk comfortabeler.

botox lippen den haag

Lippen opvullen, fillers lippen, volle lippen, lipvergroting, botox lippen


Allemaal veel gebruikte termen als het gaat om het vergroten van de lippen. Het gebruik van botox wordt vaak verkeerd begrepen en wordt soms verward met fillers. De hier getoonde cartoon is grappig maar klopt niet. Te grote lippen kunnen nooit het gevolg zijn van een "overdosis" van botox.

Botox en fillers worden ook injectables genoemd. Beide zijn zeer effectieve en veilige niet-chirurgische anti-aging behandelingen, als zij worden uitgevoerd door een goed opgeleide en ervaren professional. Het resultaat kan direct prachtig, heel natuurlijk en zeer bevredigend zijn. 

Lippen opvullen gebeurt echter altijd met fillers en niet met botox, zoals sommige mensen denken. Alleen hyaluronzuur fillers zijn hiervoor geschikt. Een mooi natuurlijk resultaat heeft altijd onze voorkeur. 

"Van overbehandelen wordt niemand mooier!"

Waarom kiezen voor Gaaf Injectables?

 • Langdurige natuurlijke resultaten
 • Uitsluitend topkwaliteit veilige producten
 • Scherpe prijs
 • Tevredenheidsgarantie
 • Maatwerk: gratis oriënterend gesprek en persoonlijk advies
 • Uitstekende nazorg: standaard controle na 2 weken met gratis touch up
 • Ervaren cosmetisch arts: al meer dan 4.700 behandelingen. BIG geregistreerd, lid van vakvereniging NVEG
 • Persoonlijke benadering, geen massakliniek met wisselende behandelaars, maar één vaste arts
 • 98% direct tevreden klanten

Graag tot ziens!