“Fillers kunnen een gezicht weer laten stralen! Deze lichaamseigen substantie doet plooien en rimpels direct zichtbaar verdwijnen"

Wat zijn fillers

Fillers zijn letterlijk vulmiddelen om plooien of rimpels mee op te vullen. Het is een steriele gel gebaseerd op de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Deze stof kan heel goed vocht aan zich binden en zorgt voor een direct zichtbaar resultaat wat wel 12 maanden lang mooi blijft. Hierna is het product op volledig natuurlijke wijze afgebroken en is er geen spoor meer van zichtbaar in de huid.

Uitsluitend A merken tegen de scherpste prijs

Wij werken uitsluitend met Restylane en Stylage. A merken fillers op basis van hyaluronzuur die op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgebroken. Een behandeling kan dan ook het beste na +/- 12 maanden herhaald worden om het gewenste resultaat te behouden. Uit klinische onderzoeken is naar voren gekomen dat na elke herhalingsinjectie het interval tot de volgende behandeling groter wordt, omdat het resultaat steeds langer aanhoudt.

Veiligheid

Een behandeling met hyaluronzuur fillers is zeer veilig. Zoals bij elke injectie van de huid is er wel kans op een blauwe plek, wat zwelling, roodheid of gevoeligheid. Deze verschijnselen verdwijnen meestal snel. Onze arts is BIG geregistreerd, kundig en bekwaam.

Fillers behandelingen

Jukbeen en wangen

Het jukbeen en de wangen verliezen volume naarmate men ouder wordt. Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling, en bijdragen aan het ontstaan van plooien en rimpels. Met een filler kan het volume worden hersteld, zodat u weer een frisse en jeugdiger uitstraling krijgt. Door het volume op de jukbeenderen te herstellen, zal vanwege het liftende effect ook de neus-lippenplooi zich minder scherp aftekenen

Fillers komen met name in beeld wanneer plooien en rimpels het gezicht meer gaan tekenen. Mensen komen dan bij ons met klachten van een sippe of vermoeide uitstraling. Ook volumeverlies van lippen en wangen zijn vaak gehoorde klachten.

fillers den haag

Hier is een vrouw te zien, die door de scherpe plooien naast de mond weg te werken, er veel meer uitgerust en frisser uitzag. Dit is direct na de behandeling zichtbaar.

fillers lippen

Lipfillers roepen bij veel mensen de schrikbeelden op van veel te grote lippen. Hiervoor zijn ze in onze ogen absoluut niet bedoeld. Het gaat om het subtiel verfraaien van de lippen. Naarmate men ouder wordt verliezen de lippen aan volume. Bij dames tussen 45 en 60 is het heel mooi om het lipvolume weer te herstellen naar wat het ooit was. Je herstelt dus in feite het lipvolume, waardoor de lip weer goed gehydrateerd is en er geen lijntjes meer op de lip zichtbaar zijn.


Gaaf Injectables staat voor kwaliteit en service:

  • Persoonlijk contact
  • Uitsluitend A merken: Restylane en Stylage
  • Het natuurlijke karakter en de vorm van het gezicht blijven behouden
  • Zeer veilige producten op basis van de lichaamseigen stof hyaluronzuur
  • Tevredenheidsgarantie: gratis nacontrole na 2 weken

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 0645093399 of gebruik onderstaand formulier:

  • Stuur evt. een foto van uw gezicht mee voor nauwkeuriger advies
  • Waar kan ik je mee helpen?.

Ervaringen van klanten

Dr. Nick Jansen neemt de tijd en blijft alert op een natuurlijk effect. Ben zeer tevreden en alweer een tijdje vaste klant. Veel jonger en frisser gezicht na de behandelingen. Hele lieve mensen stellen je erg op je gemak. Kortom super tevreden!

Sheila Jhanet Gerrits


Fijne clinic, super vriendelijke mensen. Ze nemen echt even de tijd voor je en beantwoorden al je vragen. De behandeling verliep zoals ik in mijn gedachte had, de arts was ook heel vriendelijk en duidelijk tijdens de behandeling. Door de steun van Thessa ging het allemaal nog beter. Bedankt!! Een echte aanrader!!

Daphne Leunisse

Waarom kiezen voor Gaaf Injectables?

Meer informatie of een kostenloos consult?

Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen

Neem direct contact op!