Lip fillers Den Haag | tevredenheidsgarantie voor lippen opvullen

Lippen opvullen

Mooie volle lippen, maar altijd met natuurlijk resultaat

1.170+

tevreden lipfiller klanten

Restylane Kysse/

Belotero Intense

beste product verkrijgbaar

Gratis touch up 

na 2 weken 

In 1 behandeling mooie volle lippen

Met een goeie lipfiller zijn de lippen in 1 behandeling direct mooi vol. Bij jongere meiden is het nu de trend om volle lippen te hebben. Naar mijn mening moet het resultaat wel altijd natuurlijk blijven. Sensuele lippen moeten altijd in verhouding zijn met de rest van het gelaat.

Naar mate men ouder wordt neemt het lipvolume af. Voor vrouwen van 40 kan het al heel mooi zijn om het beetje verloren gegane volume te herstellen naar wat het ooit was. 

Vanaf ongeveer 50 jaar is het ook erg fraai om de lipcountouren meer te accentureren. Klachten als lipstift die in rimpels op de bovenlip vloeit zijn vaak gehoord. Door de lipcontour beter te definiëren wordt dit probleem verholpen. Met plexr kunnen deze rimpels overigens heel mooi verwijderd worden!

Het kan best spannend zijn om voor het eerst een lipbehandeling te ondergaan. Ik begrijp dat heel goed. U bent natuurlijk ook welkom om eerst voor een oriënterend gesprek te komen.


Lipfillers behandeling

Zo ziet je behandeling eruit

Eerst bespreken we samen je wensen. Ik adviseer en informeer je over type fillers en hoeveelheid. Lippen opvullen is geen "one size fits all" behandeling.

Voordat we gaan behandelen nemen we wat medische vragen door en maken we nog een voor foto voor in je dossier. 

De behandeling gebeurt onder locale verdoving, zodat je er niks van voelt. De behandeling zelf is in ongeveer 15 minuten gedaan.

Dan nog een na-foto en ik mail je meteen de voor/na foto toe. Om er zeker van te zijn dat het eindresultaat perfect is, vindt er na twee weken een controle afspraak plaats.

Hyaluronzuur lipfiller 

Lipfiilers zijn op basis van hyaluronzuur gemaakt. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid aanwezig is. Het zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd blijft, doordat deze stof goed vocht vast kan houden. Het lichaam zal ze dus niet afstoten. De producten zijn zeer veilig en geven ondersteuning van de huid. Na 6-9 maanden zal het lichaam de stof op volledig natuurlijke wijze hebben afgebroken. 

Arts

Ik werk nu bijna 5 jaar als cosmetsich arts en heb enkele duizenden behandelingen uitgevoerd. Het belangrijkste vind ik, dat ik goed begrijp wat de wens van de klant is. Zo kan ik een zo goed mogelijk advies geven, over wat wel en niet realiseerbaar is. 

Klanttevredenheid staat voor mij voorop. Uiteraard is dit alleen te realiseren door veilig te werken. Ik ben BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVEG.

Om mijn lipfilling skills te optimaliseren, heb ik onlangs een masterclass gevolgd bij Consultant Clinic in Engeland. 

facebook reviews

Fijne arts en praktijk, goede voorlichting en gesprek over verwachtingen en mogelijkheden. Frons en lach rimpels bij mijn ogen met botox laten behandelen. Erg natuurlijk effect. In de toekomst misschien plexr behandeling proberen.

Botox ervaringen Gaaf Injectables Den Haag

Cheriette Askamp

Veel jonger en frisser gezicht na de behandelingen. Hele lieve mensen stellen je erg op je gemak. Kortom super tevreden! Dr. Nick Jansen neemt de tijd en blijft alert op een natuurlijk effect. Ben zeer tevreden en alweer een tijdje vaste klant.

Hilma Neeleman

Na veel hoofdpijn klachten toch de stap durven nemen als laatste redmiddel een botox behandeling. Wat een groot verschil!! Direct een gote verminderinf van de hoofdpijn klachten nu ook na 3 maanden een groot verschil met voor de behandeling. Ik raad iedereen een behandeling aan die last hebben van hoofdpijn. Eindelijk verlichting!! Ik zeg top!!

Sonja de Bruin