Fillers Den Haag, lippen opvullen Den Haag,

Fillers den haag

VOOR JEUGDIG VOLUME EN EEN GAVE HUID

In 1 behandeling weer een frisse, uitgeruste uitstraling

Fillers den Haag

voor Jeugdig volume & gave huid

In 1 behandeling weer een frisse, uitgeruste uitstraling

Fillers specialist Den Haag

2.400+

tevreden klanten per jaar

7 jaar ervaring

BIG geregistreerd arts fillers den haag

Gratis touch up 

na 2 weken 

Topkwaliteit

producten

2.400+

tevreden klanten per jaar

6 jaar ervaring

BIG geregistreerd arts fillers den haag

Gratis touch up 

na 2 weken 

Topkwaliteit

producten

fillers: Hoe jij weer jeugdig volume en een frisse uitstraling krijgt

Zijn jouw wangen niet meer zo vol als ze vroeger waren? Is je huid slapper geworden? Of stoor jij je aan rimpels of lijntjes in je gezicht?


De tijd, zon, roken, gebrek aan rust, hormonen, voeding, enz. Ze eisen allemaal tol van onze huid. Het leidt tot rimpels, volumeverlies, wallen. Langzaam maar zeker verliezen we ons jeugdige uiterlijk. Onze huid is niet meer zo stevig, heeft minder volume, meer rimpels en wallen. We zien er ouder en vermoeider uit.


Veel van deze problemen zijn vrij gemakkelijk te verhelpen. Met 1 behandeling met fillers bij ons in Den Haag kun je er direct frisser, jonger en uitgeruster uitzien. Ook kun je er prachtige volle lippen mee creëren. Onze arts is gespecialiseerd in fillerbehandelingen.


Als je overweegt een behandeling met fillers in Den Haag te ondergaan ben je van harte welkom in onze kliniek voor een behandeling of eerst een gratis adviesgesprek met onze arts.


Cosmetisch arts Nick Jansen, Den Haag fillers:


"Door fillers in de huid te injecteren kan ik rimpels opvullen, de huid steviger maken en de structuur en je gezichtsvorm mooier maken. Ook kan ik wallen verminderen. Het voordeel van fillers is bovendien dat ze het natuurlijke karakter van je gezicht en de vorm niet aantasten. Je kan er daarentegen gelaatstrekken juist heel mooi en natuurlijk mee accentueren, zoals je lippen of jukbeenderen”.
regio's filler behandelingen den haag

fillers in Den haag

Typen behandelingen fillers, Den Haag


Lippen opvullen

We zijn jammer genoeg niet allemaal gezegend met mooie volle lippen. En al had je ze wel, helaas zijn lippen erg gevoelig voor veroudering, omdat die huid erg dun is. Met het ouder worden verliezen we lipvolume en daarnaast kunnen je mondhoeken gaan zakken. Hierdoor krijg je een bozere of verdrietige uitstraling.

Het goede nieuws is dat deze symptomen prima en binnen een mum van tijd te verhelpen zijn:

- met een op hyaluronzuur gebaseerde lip filler kun je volume aan de lippen teruggeven. 

- eventueel kun je ook de mondhoeken liften

Het resultaat is een sensuelere mond en jeugdiger uitstraling.


lippen opvullen den haag, lipfillers den haag


Dokter Nick Jansen:

"Naast de fillers trainingen in Den Haag en rest van Nederland heb ik aanvullend een masterclass gehad van dr. Raph van de Londense
Consultant Clinic. Ik gebruik technieken die zorgen voor mooi gedefinieerde en mooi volle lippen. Lippen opvullen gebeurt onder lokale verdoving zodat je er niets van voelt. Omdat ik met een canule werk zal de zwelling erg meevallen."


lipfillers in Den Haag


Fillers: Neus lippen plooi opvullen

De neuslippenplooi is de lijn die van de neusvleugels naar de mondhoeken lopen. Deze plooi wordt steeds dieper als je ouder wordt. Het geeft je een vermoeide en zorgelijke uitstraling. Daarnaast wordt de huid hier ook minder stevig en elastisch in de loop der jaren. Daardoor zakt ons onderhuidse vetweefsel van het jukbeen naar beneden en wordt de neuslippenplooi dieper.

lipfillers den haag

Gelukkig valt dit gemakkelijk te herstellen:

- de plooi kan worden opgevuld met een filler. Hierdoor wordt de plooi minder diep, krijg je een minder scherpe schaduwlijn en verdwijnt de vermoeide uitdrukking.

- door daarnaast de jukbeenderen ook wat op te vullen krijg je het mooiste effect. Er onstaat een ‘lifting’ effect, waarbij ook de neuslippenplooi minder diep wordt. 

fillers specialist den haag


Fillers: Donkere kringen en wallen verminderen 

Naarmate we ouder worden verandert onze schedel. De oogkas wordt groter en de jukbeenderen worden kleiner. Hierdoor is er minder kussenvorming rond de ogen. We verliezen ook vet in het gezicht als we ouder worden. Dit vet geeft volume en ondersteuning in het gezicht. Verlies ervan kan wallen prominenter maken.


HOE KUN JE WALLEN BEHANDELEN?


1. wangvolume herstellen:

Soms vormen wallen zich door volumeverlies in de vetkussentjes van de wangen. Als dit het geval is, kan het behandelen van de bovenwang met een filler vaak goede ondersteuning bieden aan het gebied onder de ogen en het uiterlijk van de wal verminderen.


2. traangoot injecteren met een filler:

Als je goed wangvolume hebt en alleen een diepe wal hebt kan de traangoot goed behandeld worden met een filler. Met een of enkele injecties wordt het gebied 'gelift' en de diepte van de lijnen verminderd. 

Fillers Den Haag, lippen opvullen Den Haag, fillers in lip, volle lippen den haag, botox lippen den haag, lipvergroting den haag, wangen opvullen,neus lippen plooi opvullenFillers: Wangen opvullen

Hoge, prominente jukbeenderen zijn gewilde gezichtstrekken en een kenmerk van schoonheid. Sommige mensen worden van nature geboren met hoge jukbeenderen. Maar door gezichtsveroudering worden ieders wangen vlakker. Dit komt door afnemend volume en vet in het gelaat. Door de wangen te injecteren met fillers in Den Haag verbeteren de gezichtscontouren en brengen gelaatstrekken weer in de juiste verhouding. Door het uiterlijk op deze manier elegant te herstellen ontstaat een jeugdiger en esthetischer look.

wangen opvullen fillers den haag


Fillers: Marionetlijnen opvullen en correctie van hangende wangen

Huidveroudering en zwaartekracht zijn verantwoordelijk voor de vorming van marionetlijnen en wangkwabben. Naarmate het collageen in het gezicht afneemt met de leeftijd, heeft de huid de neiging zich te plooien en rond de mond te vouwen. Het geeft een ouder aangezicht en ze kunnen je eruit laten zien alsof je boos of ongelukkig bent. Gelukkig zijn deze tekenen van veroudering gemakkelijk te verhelpen. 

Fillers voegen volume toe rond de marionetlijnen, waardoor deze lijnen in wezen verdwijnen en hangende wangen gelift worden. Je krijgt een blijere, jongere blik. 

fillers marionetlijnen opvullen den haag


Fillers: Liquid facelift

Een liquid facelift bestaat uit een combinatie van fillers en botox. Deze behandeling is bedoeld om:

- gebieden in het gezicht te vullen die geen of weinig volume meer hebben

- fijne lijntjes en rimpels te verminderen

- het algehele uiterlijk van het gezicht te verjongen.

Een liquid facelift kan:

- het gezicht 'liften'

- gezichtskenmerken accentueren

- mooie contouren aan het gezicht geven


Dr. Nick Jansen:


"De combinatie van injecties die geschikt is verschilt per persoon. In overleg met jou bepalen wat voor jou nodig is en het mooiste resultaat geeft. Hierbij kijk ik naar je huidtype, gezichtsvorm en gewenste resultaten." 


Een liquid facelift met fillers geeft prachtige, natuurlijke resultaten. Het helpt de gelaatstrekken in evenwicht te brengen door de natuurlijke contouren van je gezicht te herstellen. Fijne lijntjes en rimpels worden minder en verslapping of losse huid, zoals wangen, worden gelift en verstevigd. De behandeling biedt vele voordelen zonder een volledige operatieve facelift te ondergaan.

wangen opvullen fillers den haag


fillers in den haag


voor en na foto's behandelingen

lipfillers behandeling den haag

lippen opvullen en vorm verfraaien

marionetlijnen opvullen met fillers den haag

marionetlijnen opvullen

wallen verwijderen met fillers den haag

traangootjes opvullen / wallen verwijderen

fillers neus lippen plooi den haag

neuslippenplooi opvullen

donkere kringen fillerbehandeling den haag

donkere kringen verwijderen

lipfillers den haag

lippen opvullen

fillers correctiewerk den haag

Tegenwoordig zijn permanente fillers verboden. Dit betekent dat, als je niet blij bent met het resultaat van een behandeling, je dat altijd gemakkelijk weer kunt corrigeren. Dat kan door middel van wat bij te werken. Maar het zou ook kunnen betekenen dat het beter is om de filler deels of volledig op te lossen en daarna de behandeling (gedeeltelijk) opnieuw te doen. Hierna zie je een voorbeeld van slecht gevulde lippen door een andere kliniek.


Drs. Nick Jansen:

"Een jonge dame kwam bij onze kliniek met bobbelige zwaar overvulde lippen. De balans tussen boven en onder was ook compleet zoek. Om dit te corrigeren heb ik eerst de filler opgelost met hyaluronidase. Enkele dagen later heb ik de lippen zorgvuldig opgevuld met de canuletechniek en een lipfiller van topkwaliteit. Lippen mooi maken is de moeilijkste behandeling die er is!  Let er dus op dat je een goede kliniek kiest."

lippen opvullen fillers lippen den haag
fillers injectables den haag

voordelen fillers in Den haag

 • Werken gezichtsverjongend: geven extra volume en stevigheid aan de huid
 • Je kunt er bepaalde gezichtskenmerken heel mooi mee accentueren
 • Het natuurlijke karakter en de vorm van het gezicht blijven behouden
 • Behandeling is eenvoudig en snel
 • Direct zichtbare en langdurige resultaten (houden 12 - 15 maanden aan)
 • Zeer veilig: fillers op basis van hyaluronzuur; een lichaamseigenstof die het lichaam zelf weer afbreekt
 • Minimale bijwerkingen en geen nadelige lange termijn effecten
 • Nagenoeg pijnloos vanwege behandeling met dunne naald en canules
 • Omkeerbaar: mocht je dat om een of andere reden willen dan kan de filler direct volledig opgelost worden.


"Mijn klanten vinden dat ze van een fillerbehandeling enorm opknappen en er veel uitgeruster uitzien."

fillers in Den haag

Wat zijn fillers?

Fillers zijn letterlijk vulmiddelen om plooien of rimpels mee op te vullen. Het is een steriele gel gebaseerd op de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Deze stof kan heel goed vocht aan zich binden en zorgt voor een direct zichtbaar resultaat wat wel 12 tot 15 maanden lang mooi blijft. Hierna is het product op volledig natuurlijke wijze afgebroken en is er geen spoor meer van zichtbaar in de huid.

Waarom een fillers behandeling bij gaaf injectables den haag?

fillers den haag prijzen fillers

Topkwaliteit fillers

Wij gebruiken alleen A-merken bij Gaaf Injectables Fillers Den Haag. Onze arts is BIG geregistreerd. Hij is zeer ervaren en speciaal getraind in Londen in een van de meest gerenommeerde fillerklinieken.  

fillers den haag liquid facelift Fillers Den Haag, lippen opvullen Den Haag, fillers in lip, volle lippen den haag, botox lippen den haag, lipvergroting den haag, wangen opvullen, hyaluronzuur, neus lippen plooi opvullen marionetlijnen opvullen filler donkere kringen onder ogen wallen traangootjes

Resultaat fillers gegarandeerd

Resultaten van fillers zijn direct zichtbaar en langdurig:  gemiddeld 12 tot 15 maanden.

Wij hebben 98% (!) tevreden klanten.

Gegarandeerd natuurlijk resultaat. 

fillers advies den haag

Op maat gesneden fillerbehandeling

Wij geven je graag persoonlijk advies. Dit is geheel vrijblijvend en hiervoor nemen we uitgebreid de tijd.  

Onze nazorg is uitstekend voor je behandeling met Fillers in Den Haag: je hebt altijd recht op een nacontrole met als het nodig is een gratis touch up.

behandeling fillers in Den haag

Tevredenheidsgarantie

Wij doen ons uiterste best om het mooiste resultaat voor jou te behalen. Mocht je nu toch niet helemaal tevreden zijn over het resultaat, laat het ons dan weten. Na twee weken krijg je een gratis nacontrole en dan lossen we het op. Beloofd!

fillers den haag
lipfillers den haag
filler specialist den haag
specialist fillerbehandelingen den haag

specialist fillers in den haag

"Ik werk inmiddels vijf jaar als cosmetsich arts en heb in die tijd duizenden behandelingen verricht. Het belangrijkste  daarbijvind ik dat ik de klantwens goed begrijp, zodat ik de klant zo goed mogelijk kan adviseren en een passend behandelplan kan maken. 

Klanttevredenheid staat voor mij voorop. Uiteraard is dit alleen te realiseren door veilig te werken. Ik ben BIG geregistreerd en aangesloten bij de vakvereniging. 

Ik volg trainingen en bezoek congressen om te zorgen dat ik up to date blijf wat betreft de laatste ontwikkelingen. 


Tevreden klanten

Ik doe alles wat ik kan om de mooiste resultaten te behalen voor mijn klanten. Voor de behandeling vraag ik je naar je wensen en vertel dan eerlijk over wat wel en niet realiseerbaar is. Mocht het onverhoopt gebeuren dat je toch niet helemaal tevreden bent, dan wil ik dat graag weten. Dan kan ik ervoor zorgen dat je alsnog wél tevreden raakt."

fillers den haag

fillers den haag

hoe verloopt een fillerbehandeling BIJ GAAF INJECTABLES?

Voor je behandeling ontvang je van de arts advies en informatie in een vrijblijvend persoonlijk consult. Tijdens dit gesprek kun je hem vertellen wat je hoopt te bereiken met de behandeling, en/of waaraan je je stoort. De arts legt je tijdens dit gesprek de prodedure uit en informeert je over de verschillende mogelijkheden. Hij vertelt je wat je van een behandeling kan verwachten en beantwoordt al je eventuele vragen. Mocht je besluiten om een behandeling te ondergaan, dan kan dat meteen, maar je kunt ook op een later tijdstip een afspraak maken.  

Een filler behandeling is in enkele minuten gebeurd. De arts desinfecteert je huid en injecteert  er daarna de fillervloeistof in. Omdat een hele dunne naald of canule wordt gebruikt voel je hier weinig van. Resultaat is direct zichtbaar. Na enkele weken is de filler volledig opgenomen in het weefsel en is het eindresultaat bereikt. Een blauw plekje of wat zwelling kan soms voorkomen. Over het algemeen kun je direct weer verder met het dagelijks leven. De downtime is dus minimaal. Na twee weken krijg je een nacontrole waar, indien nodig, nog wat bijgewerkt kan worden.


"Het leuke van fillerbehandelingen is dat het resultaat al direct zichtbaar is. Mensen zijn vaak verbaasd hoe snel een rimpel of plooi volledig kan verdwijnen. "

Uitsluitend A merken tegen de scherpste prijs


Drs. Nick Jansen:

"Ik werk uitsluitend met topkwaliteit fillers in Den Haag op basis van hyaluronzuur, die op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgebroken. Een behandeling kan dan ook het beste na +/- 12 maanden herhaald worden om het gewenste resultaat te behouden."


Uit klinische onderzoeken is naar voren gekomen dat na elke herhalingsinjectie het interval tot de volgende behandeling groter wordt, omdat het resultaat steeds langer aanhoudt. De stof is al in de huid aanwezig en zorgt onder andere voor de hydratatie van de huid. Je kunt hiermee heel veel verouderingsverschijnselen in het gezicht verwijderen. Denk aan rimpeltjes op de bovenlip, de neuslipplooi, wallen, plooien naast de mondhoeken, lippen opvullen en wangen opvullen. Ook volumeherstel bij de slaap kan een mooi liftend effect hebben op de wenkbrauwen en wangen.

fillers den haag liquid facelift Fillers Den Haag, lippen opvullen Den Haag, fillers in lip, volle lippen den haag, botox lippen den haag, lipvergroting den haag, wangen opvullen, hyaluronzuur, neus lippen plooi opvullen marionetlijnen opvullen filler donkere kringen onder ogen wallen traangootjes

Welk merk Fillers?

Fillers Den Haag

Veel mensen vragen zich af waarom de prijzen zo verschillen per kliniek. Dit heeft vooral te maken met de kwaliteit van de fillers. Er zijn fillers op de markt van lage kwaliteit, die een stuk goedkoper zijn. Dat soort producten blijft minder lang zitten, voelt minder goed aan en zorgt vaak voor complicaties.

Wij gebruiken daarom alleen topmerken. Aliaxin is zeer veilig en van hoge kwaliteit.


Fillers van IBSA

Er bestaan fillers van verschillende merken. De kwaliteit van de filler en de deskundigheid van de arts bepalen het resultaat. Wij werken met Aliaxin van IBSA, een farmaceutisch bedrijf uit Zwitserland. Dit bedrijf bestaat al meer dan 75 jaar en maakt veilige producten van hoge kwaliteit. Door de unieke samenstelling van Aliaxin kun je daarmee zowel rimpels opvullen als de huid verbeteren. Deze fillers werken dus op twee manieren, ze geven direct een mooi resultaat en helpen bij het gezond houden van de huid.


Hyaluronzuur fillers

Aliaxin fillers van IBSA bevatten hyaluronzuur, dit is een stof die de huid hydrateert. Het is een natuurlijke stof die in ons lichaam voorkomt. Wanneer je ouder wordt, daalt het niveau van hyaluronzuur waardoor de huid slapper wordt en zijn veerkracht verliest. Je kunt het vergelijken met een huid die je met crème behandelt of een onbehandelde huid. Je raadt het al, een onbehandelde huid zal veel sneller verouderen. Een hyaluronzuur injectie, zoals je het aanbrengen van Aliaxin zou kunnen noemen, vult dit niveau aan en hydrateert de huid van binnenuit. Het resultaat is een huid die makkelijker vocht kan vasthouden, minder snel uitdroogt en waar rimpels minder vat op krijgen. Ideaal dus als je zoekt naar een manier om jouw huid te verjongen en tegelijkertijd er direct beter uit wilt zien.

Fillers verwijderen

Wil je je fillers laten verwijderen? Dat kan bij onze kliniek voor Fillers Den Haag. Als het een hyaluronzuur filler betreft dan kun je dit gemakkelijk laten oplossen. De meeste fillers voor cosmetische behandelingen betreffen tegenwoordig hyaluronzuur fillers.  De behandeling duurt enkele minuten en de fillers lossen vrijwel direct op.

Kosten fillerbehandeling

De kosten van een behandeling met fillers hangen af van de hoeveelheid hyaluronzuur die je nodig hebt. Die hoeveelheid gaat per halve mililiter. Hoeveel mililiter fillers nodig is verschilt per persoon, de diepte van de rimpels en de mate van volumeverlies. Het opvullen van wangen kost dus niet voor iedereen altijd evenveel mililiter.


0,5 ml:                                                                                                                                                                                                                                                                      

lipcontour, fijne lijntjes, of rimpels                                                                                                                                                                                                                     € 200


1 ml: 

Lippen opvullen, wangen opvullen, (neuslip)plooi, wallen, of marionetlijnen                                                                                                                                            € 380


2 ml: 

Volumeherstel bij zwaarder volumeverlies                                                                                                                                                                                                        € 680


3 ml:                                                                                                                                                                                                                                                                           € 980


Liquid facelift:                                                                                                                                                                                                                                               v.a. € 1.500


Fillers verwijderen / oplossen:                                                                                                                                                                                                                              € 175


VOOR ACTUELE AANBIEDINGEN EN PAKKETKORTINGEN; KIJK OP ONZE TARIEVENPAGINA 

Kosten fillerbehandeling

De kosten van een behandeling met fillers hangen af van de hoeveelheid hyaluronzuur die je nodig hebt. Die hoeveelheid gaat per halve mililiter. Hoeveel mililiter filler nodig is verschilt per persoon, de diepte van de rimpels en de mate van volumeverlies. Het opvullen van wangen kost dus niet voor iedereen altijd evenveel mililiter.


0,5 ml:     € 220

Lipcontour, fijne lijntjes, of rimpels                                                                                                                                                                                                                    


1 ml:        € 400

Lippen opvullen, wangen opvullen, (neuslip)plooi, wallen, of marionetlijnen                                                                                                                                            


2 ml:       € 700

Volumeherstel bij zwaarder volumeverlies                                                                                                                                                                                                      


3 ml:     € 1.000

Alle combinaties van behandelingen zijn mogelijk  


4 ml: € 1.300

Alle combinaties van behandelingen zijn mogelijk                                                                                                                                                                                   


Liquid facelift:       v.a. € 1.500                 


Fillers verwijderen / oplossen:  € 175 


Vriendinnenvoordeel:

Kom samen met je vriendin, zus, collega, enz en profiteer van gezamenlijke kortingen:

2 x twee ml fillers: van € 1.400 voor € 1.240 (=€ 310 per ml p.p.)

2 x lippen opvullen: van € 800 voor € 700 (= € 340 p.p.)   


VOOR ACTUELE AANBIEDINGEN EN PAKKETKORTINGEN; KIJK OP ONZE TARIEVENPAGINA 

Fillers veel gestelde vragen

Wat zijn fillers?

Fillers zijn vulmiddelen (letterlijk). Ze worden gebruikt rimpels of plooien mee op te vullen. Een filler is een steriele gel op basis van hyaluronzuur; een lichaamseigen stof. Hyaluronzuur bindt ontzettend goed vocht aan zich. Het resultaat van een filler is direct zichtbaar en langdurig zichtbaar tot wel twaalf tot vijftien maanden. In die tijd breekt het lichaam de filler volledig en op natuurlijke wijze af.

Zijn fillers veilig? Wat zijn de bijwerkingen en risico's?

Elke patiënt is anders, maar aangezien de meeste fillers worden gemaakt van de lichaamseigenstof hyaluronzuur, is er in de regel geen allergische reactie. Vooral wanneer fillers op professionele wijze door een arts worden gebruikt zijn negatieve reacties van het lichaam zeer zeldzaam.

Sommige patiënten kunnen in lichte mate last krijgen van lichte roodheid, zwelling, jeuk, blauwe plekjes, of pijn/gevoeligheid.

Lippen kunnen na een behandeling een beetje gevoelig zijn en er kan enige zwelling zijn voor een paar dagen.

De reacties zijn over het algemeen licht tot matig en verdwijnen meestal snel (vaak na 1 of 2 dagen) na de behandeling. Wij gebruiken sowieso alleen kwalitatief hoogwaardige producten die minimale zwelling geven en daardoor is er eigenlijk geen down-time.

Verder kunnen wij fillers bovendien direct volledig oplossen mocht je niet tevreden zijn met het resultaat, of om een andere reden de filler wensen te verwijderen.

Wanneer zie ik resultaat?

De werking van een filler is direct zichtbaar, maar het product heeft nog enkele weken nodig om
volledig in de huid te trekken en wat vocht op te nemen. In het begin voel je het nog een beetje in de huid, maar dit wordt zachter.

Hoe lang blijven de resultaten?

Fillers geven langdurig resultaat, maar niet permanent. Dit komt omdat ze geleidelijk afbreken en het lichaam verlaten. Hoe lang je filler blijft zitten, hangt van veel factoren af, zoals je huidtype, leeftijd en levensstijl.

Afhankelijk van de behandelde gebieden is, normaal gesproken, na 6 tot 12 maanden een aanvullende behandeling gewenst. Als je al eens behandeld bent heb je een beter idee van hoe je lichaam reageert en wat de verwachte duur van de effecten bij jou is.

Wie kan geen fillers gebruiken?

Fillers mogen niet worden gebruikt in of in de buurt van gebieden waar huidaandoeningen, ontstekingen of huidgerelateerde problemen zijn of hebben plaatsgevonden.

Wij raden het gebruik van fillers of anti-rimpelinjecties niet aan als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Mensen met bepaalde medische aandoeningen, of patiënten die immunosuppressieve therapie ondergaan, zijn mogelijk geen goede kandidaten voor fillerbehandelingen of procedures waarvoor een huidinjectieprocedure vereist is, vanwege het risico op infectie.

Het is belangrijk om je volledige medische geschiedenis aan de arts te onthullen tijdens het eerste consult voorafgaand aan de behandeling. Zo kan hij samen met jou een weloverwogen beslissing nemen over je behandelplan.

Is een fillerbehandeling pijnlijk?

Filler-injecties zijn meestal niet zo pijnlijk, tenzij je erg gevoelig bent. We kunnen een verdovende crème aanbrengen vóórafgaand aan de injectie.

Omdat de lippen bij iedereen gevoelig zijn gebruiken wij een plaatselijke verdoving, zodat je niets van de behandeling voelt. Dit maakt de behandeling een stuk comfortabeler.

Wat zijn de voordelen van fillers?

Naarmate je ouder wordt, verlies je volume in belangrijke delen van je gezicht. Dit zorgt ervoor dat je plooien, rimpels, holle slapen, uitdunnende lippen, ingevallen ogen en een ouder ogend uiterlijk krijgt. Fillers kunnen dit volumeverlies herstellen, plooien en rimpels gladstrijken en je gezichtscontouren verbeteren. Als dit door een ervaren en competente arts wordt gedaan kan dit subtiel; in de vorm van natuurlijke resultaten zonder de gezichtsuitdrukking te veranderen.
Bepaalde fillers kunnen ook worden gebruikt om littekens te corrigeren.

Wat is het verschil tussen Profhilo en fillers?

Fillers zijn er om op te vullen: volumeverlies in je gezicht kun je met fillers laten verdwijnen. Daarnaast kunnen fillers rimpels en lijntjes verminderen of laten verdwijnen. Profhilo is geen vuller. Het stimuleert je huidcellen. Hierdoor wordt je huid elasticer, voller en steviger, zonder dat het de contouren van je gezicht verandert.

Wat is het verschil tussen botox en fillers?

Botox is een neurotoxine dat de werking van zenuwen op spieren blokkeert. We gebruiken het bij spieren die rimpels vormen. Het ontspant de spieren en verzacht de rimpels. Resultaten blijven 3-6 maanden. Fillers worden in de huid geïnjecteerd om meer volume aan de huid te geven of om rimpels op te vullen, waardoor ze direct worden verzacht. 

botox lippen den haag liquid facelift Fillers Den Haag, lippen opvullen Den Haag, fillers in lip, volle lippen den haag, botox lippen den haag, lipvergroting den haag, wangen opvullen, hyaluronzuur, neus lippen plooi opvullen marionetlijnen opvullen filler donkere kringen onder ogen wallen traangootjes

Lippen opvullen, fillers lippen, volle lippen, lipvergroting, botox lippen

Allemaal veel gebruikte termen als het gaat om het vergroten van de lippen. Veel mensen begrijpen het gebruik van botox niet helemaal goed en ze verwarren het met fillers. Het geplaatste plaatje klopt bijvoorbeeld niet. Van botox kun je geen dikke lippen krijgen. Fillers en botox zijn beide injectables. Het zijn anti-aging behandelingen die niet chirurgisch zijn. Die behandelingen zijn veilig en zeer effectief wanneer zij door een professionele gecertificeerde behandelaar worden gedaan. De resultaten kunnen dan meteen heel natuurlijk en prachtig zijn. 

Het opvullen van de lippen gebeurt nooit met botox, maar met hyaluronzuur fillers. 

Bij Gaaf Injectables Fillers Den Haag streven wij natuurlijke resultaten na.

Contact

Heb je vragen? 

Neem gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor Gaaf Injectables den haag?

 • Langdurig natuurlijk resultaat
 • Alleen producten van topkwaliteit 
 • Veilige behandelingen en producten
 • Scherpe prijzen
 • Tevredenheidsgarantie
 • Op maat gesneden: gratis vrijblijvend persoonlijk advies
 • Uitstekende nazorg: na 2 weken standaard controle met gratis touch up
 • Ervaren arts: al meer dan 4.700 cosmetische behandelingen. BIG geregistreerd, lid van vakvereniging NVCG
 • Persoonlijke benadering, geen massakliniek met wisselende behandelaars, maar één vaste arts
 • 98% van de klanten zijn direct tevreden

een kijkje in onze kliniek in den haag

fillers den haag
fillers den haag
fillers den haag
fillers den haag

fillers ervaringen van anderen

fillers den haag
fillers den haag
fillers den haag