Profhilo behandeling In den haag: dé nieuwe huidverbeteringstechniek

Revolutionaire nieuwe anti aging behandeling.

Profhilo geeft prachtige resultaten bij doffe of vermoeide huid, rimpels en verminderd volume.

profhilo

10 minuten

durende behandeling

5 injectiepunten

in het gezicht

stimuleert 4

verschillende soorten collageen en elastine

met slechts 2 bezoeken

Verbluffende resultaten

profhilo behandeling

Heb je last van een verouderde huid? Heeft je huid aan volume verloren?

Dan is een Profilho behandeling misschien de oplossing voor jou. Deze revolutionaire nieuwe behandeling zorgt snel voor een gezondere, stevigere en zachtere huid.

Naarmate we ouder worden, nemen de niveaus van hyaluronzuur af die we allemaal van nature in ons lichaam hebben. Onze huid ziet er droger uit, verliest haar stevigheid en haar jeugdige glans, wat resulteert in wat huidverzorgingsspecialisten huidveroudering noemen.


Profhilo bestaat uit puur hyaluronzuur en verbetert de teint, textuur, hydratatie en uitstraling van de huid. Ook zorgt het voor meer stevigheid en elasticiteit. De methode is zeer geschikt voor mensen die last hebben van huidveroudering, volumeverlies in het gezicht of een droge, doffe of vermoeide huid. 

profhilo den haag profhilo voor en na foto's

profhilo behandeling

Profhilo is geen filler, maar zet de huid zelf aan tot actie

Een Profhilo behandeling is een zogenaamde bioremodellerende behandeling die rimpels van binnenuit helpt genezen, in plaats van ze alleen maar te vullen. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en is daarmee de natuurlijkste en zuiverste injectable momenteel op de markt. 


Hyaluronzuur wordt van nature door ons lichaam gemaakt en houdt tot 1.000 keer zijn gewicht in water. Die unieke hoge concentratie hyaluronzuur zorgt voor diepgaande, langdurige hydratatie en helpt de huid er voller uit te zien. Het voegt een gewichtloos volume toe voor een jeugdige uitstraling. 


Bovendien heeft Profhilo een uniek effect om verzakt en verouderd weefsel te vernieuwen. Het stimuleert namelijk de productie van collageen en elastine (klinisch bewezen) dat de huid verzacht, verstevigt en veerkracht geeft. Profhilo resultaat is mooi, natuurlijk en subtiel. 

Profhilo ervaringen

Welke gebieden en waartegen kun je behandelen met profhilo?

Onze Profhilo behandeling in Den Haag is geschikt voor iedereen met tekenen van huidveroudering. Dus iedereen vanaf 30 jaar, zonder bovengrens aan de leeftijd kan baat hebben bij deze anti aging behandeling.

Profhilo vermindert fijne lijntjes, verstevigt de huid significant. Ook maakt het de huid “rustiger”; poriën worden kleiner, acne en kleine ontstekingen verminderen en zelfs huidaandoeningen als eczeem nemen af.


 De gebieden die behandeld kunnen worden zijn:

 • volledig gezicht (inclusief de oogzone)
 • nek (populairste behandeling)
 • decolleté
 • bovenarmen 
 • handen
profhilo voor en na

INDRUKWEKKEND, PRIJZENWINNEND PRODUCT

Profhilo is nog niet lang op de markt, maar heeft al een reeks aan prijzen gewonnen, waaronder:

 • Winnaar 2016 - Aesthetics Awards Productinnovatie van het jaar
 • 2016 Commendation - Aesthetics Awards injecteerbaar product van het jaar
 • 2015 - Anti-Aging & Beauty Trofee voor 'Beste huidverbeterende product' op het 2015 AMEC-congres in Parijs

Daarnaast was Profhilo een van de finalisten van de 2017 Aesthetics Awards.

profhilo behandeling

profhilo behandeling anti aging
nadelen profhilo

Profhilo behandeling voordelen

 • zeer effectieve anti-ageing techniek
 • meest zuivere en natuurlijke injectable van dit moment
 • 100% natuurlijk hyaluronzuur, unieke hoge concentratie
 • stimuleert de  natuurlijke productie van collageen en elastine
 • veel toepassingsgebieden, waaronder de moeilijk injecteerbare nekregio
 • gewichtsloze volumetoename
 • vernieuwt de huid van binnen uit
 • goede methode voor het voorkomen van rimpels en lijntjes
 • geschikt voor vrijwel iedereen
 • langblijvend resultaat
 • behandeling is eenvoudig en snel
 • veilig: geen chemische toevoegingen aan het product en al meer dan 200.000 behandelingen wereldwijd
 • erkend en gerenommeerd: winnaar van meerdere prestigieuze prijzen

Profhilo voor en na foto's

Profhilo voor en na foto's acne verwijderen

huidverbetering

profhilo ervaringen hals

nekbehandeling

profhilo ervaringen foto's

handen

nadelen profhilo

huid armen verstevigen

Hoe gaat een profhilo behandeling?

In deze video kun je zien hoe een Profhilo behandeling in zijn werk gaat. De video is afkomstig van onze leverancier. 

profhilo review

Deze vrouw deelt haar Profhilo ervaringen en de resultaten van haar Profhilo behandeling

Waarom een profhilo behandeling bij Gaaf Injectables Den Haag?

nadelen profhilo

Topkwaliteit

Wij werken uitsluitend met A-merken. Onze arts is BIG geregistreerd. Hij heeft jarenlange Injectables en Profhilo ervaring en duizenden cosmetische  behandelingen verricht. Hij volgt permanent educatie en is op de hoogte van alle nieuwste technieken. 

profhilo den haag

Gegarandeerd resultaat

Het resultaat van onze Profhilo behandelingen is zichtbaar en natuurlijk. De Profhilo ervaringen van onze klanten zijn heel positief. Met onze tevredenheidsgarantie en persoonlijke dienstverlening realiseren wij een overall 98% klanttevredenheid. 

profhilo review

Maatwerk

Voor al onze cliënten nemen wij uitgebreid de tijd om hen persoonlijk en vrijblijvend te adviseren.

Zeer goede nazorg: wij doen standaard een nacontrole met gratis touch up wanneer nodig.

prohilo review

EERLIJK, PERSOONLIJK EN NATUURLIJK

Ik ben Nick Jansen. Negen jaar geleden ben ik als arts Gaaf Injectables gestart. Sindsdien heb ik duizenden esthetische behandelingen verricht, waaronder talloze Profhilo behandelingen.


Eerlijk, aandacht voor detail & geen massa

Ik haal heel veel voldoening uit een tevreden klant. Het is mijn ervaring dat het daarvoor uitermate belangijk is om de wens van de klant zo goed mogelijk te kennen en begrijpen. Daarom neem ik graag de tijd voor een uitgebreide intake. Alleen zo kan ik een zo goed mogelijk advies geven, over wat wel en niet realiseerbaar is. 


Daarbij geef ik uitleg over de verschillende behandelingen en eerlijk advies over wat je wel en beter niet kunt doen om écht verbetering te behalen. Mijns inziens wordt niemand mooier van overbehandelen!


Tevredenheidsgarantie

"Ik doe mijn uiterste best, om het beste resultaat voor elke klant te behalen. Daarbij ben ik eerlijk over wat wel en niet realistisch te bereiken is. Als een klant uiteindelijk onverhoopt niet tevreden is dan hoor ik dat graag. Ik bied iedereen de mogelijkheid voor een gratis nacontrole, om te zorgen dat zij tevreden zijn"


Veiligheid

"Uiteraard is veilig werken noodzakelijk bij een goede dienstverlening. Ik ben arts, geregistreerd in het BIG register en ik heb me aangesloten bij vakvereniging voor cosmetisch artsen. Om altijd op de hoogte te zijn van de beste en nieuwste technieken en producten volg ik trainingen in binnen en buitenland ."

profhilo ervaringen

profhilo den haag
profhilo ervaringen
profhilo den haag

Tevredenheidsgarantie

Wij doen ons uiterste best om het mooiste resultaat voor jou te behalen. Mocht je nu toch niet helemaal tevreden zijn over het Profhilo resultaat, laat het ons dan weten. Na twee weken krijg je een gratis nacontrole en dan lossen we het op. Beloofd!

Profhilo behandeling bij gaaf injectables

Aan je Profhilo behandeling gaat altijd een vrijblijvend consult met onze arts vooraf. Tijdens je consult krijg je uitgebreide informatie over de procedure, mogelijke bijwerkingen, informatie over Profhilo voor en nadelen  en advies voor en na de behandeling. Ook kun je al je vragen stellen en kun je aangeven wat je hoopt te bereiken. Je krijgt rustig de tijd om te beslissen of je over wilt gaan tot een behandeling. Als je wilt kun je je direct, of op een later tijdstip, laten behandelen.


Een Profhilo behandeling is een snelle behandeling en duurt maar ongeveer tien minuten. We gebruiken de zogenaamde BAP-techniek, waarbij op vijf anatomisch gekozen plekken geïnjecteerd wordt. Dit zorgt ervoor dat het product over het gehele gezicht, decolleté, of de handen  verspreid wordt. Hierdoor heb je nauwelijks kans op blauwe plekken. Zo'n tien minuten na de behandeling kun je nog wat kleine bultjes zien op de injectieplekken, maar die verdwijnen heel snel. De volgende 28 dagen zet de Profhilo de huid aan om zich te verstevigen en beter te hydrateren. Daarna doe je een vervolgbehandeling.


Vier to zes weken na je eerste behandeling ga je de resultaten zien. Je teint, textuur en uitstraling van de huid is verbeterd. Je huid is meer gehydrateerd en is steviger en elastischer.


Je huid heeft geen specifieke nazorg nodig en je kunt meteen je dagelijkse bezigheden hervatten. Na je behandeling krijg je nog instructies toegezonden voor thuis hoe je het resultaat kunt optimaliseren.

Na ongeveer zes maanden kun je een touch up Profhilo behandeling doen om het Profhilo resultaat te behouden. 

een kijkje in onze profhilo kliniek:

profhilo behandeling ervaringen
profhilo prijzen den haag
profhilo voor en nadelen den haag

Prijs Profhilo behandeling

Profhilo kosten

De Profhilo prijs is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten zijn € 330,- voor een spuitje van 2 ml. Meestal is 2 ml genoeg voor een behandeling. Over het algemeen zijn 2 behandelingen voldoende voor een mooi resultaat.


Profhilo body: € 799

FAQ's Profhilo

profhilo kosten

Hoe werkt Profhilo?

 Tijdens een Profhilo behandeling wordt Profhilo in de huid geïnjecteerd. De stof blijft gedurende ongeveer 28 dagen in de huid zitten. De Profhilo zorgt voor langdurige en langzame afgifte van hyaluronzuur aan de huid. Dit stimuleert de aanmaak van vier typen collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel. Dit heet bioremodelling. Profhilo stimuleert daarmee de huidvernieuwing. De huidtint, textuur, hydratatie en glans verbeteren. 

Het creëert volume in het weefsel waar het nodig is vanwege de goede verspreiding. En tot slot heeft een Profhilo behandeling ook een aanzienlijk liftend effect op het weefsel.


Dankzij de unieke kenmerken van Profhilo wordt de huid vernieuwd binnen slechts twee sessies, met een interval van 1 maand.


Profhilo werkt met een straal van 2 cm rond de injectieplaats, waarbij het product geleidelijk door de huid wordt geabsorbeerd in dit specifieke gebied. Daardoor zijn er, als het gezicht of decolleté wordt behandeld, slechts vijf injectiepunten aan elke kant van het gezicht nodig om een optimale verdeling en absorptie van de hyaluronzuurformule te garanderen. De vijf punten identificeren vijf anatomisch ontvankelijke delen van het gezicht die specifiek zijn gekozen om de verspreiding van het product in de gebieden te maximaliseren.

Wat is het verschil tussen fillers en Profhilo?

Fillers zijn bedoeld om te vullen: volumeverlies in het gezicht kan met fillers teniet gedaan worden. Daarnaast kunnen lijntjes en rimpels met fillers worden verminderd of verdwijnen. Profhilo vult niet, maar stimuleert huidcellen, waardoor de huid steviger, elastischer en voller wordt, zonder de contouren van het gezicht te veranderen.

Profhilo overige veel gestelde vragen

Welke gebieden kun je met Profhilo behandelen?

Profhilo kan worden toegepast in het gezicht, de hals, decolleté, handen, bovenarmen en boven de knieën.

Voor wie is Profhilo geschikt?

Iedereen vanaf de leeftijd van 30 jaar die zijn of haar huid sterk en in goede conditie wil houden, en degenen die de eerste tekenen van huidveroudering hebben opgemerkt of zichtbare tekenen van een ouder wordende huid hebben. Dit zijn de ideale momenten om preventieve therapieën te starten om het verlies te beperken en Profhilo is daar erg geschikt voor.

Naarmate we ouder worden, ongeveer vanaf de 30-jarige leeftijd, verliest onze huid aanzienlijk aan collageen, hyaluronzuur en elastine. In sommige gevallen is de kwaliteit van de huid nog sneller gedaald en kun je er ouder uitzien dan je werkelijke leeftijd. Als je denkt dat jouw gezichtshuid losser begint te raken of aanzienlijk hangt of je vindt dat je er ouder uitziet dan je bent, dan zou je deze behandeloptie kunnen overwegen. Ook zijn onze Profhilo ervaringen zeer positief voor mensen met een doffe en droge huid. Profhilo is voor die gevallen een zeer goede methode, doordat het het collageen en elastine van de huid te versterkt en de hydratatie ervan verhoogt.

Raadpleeg altijd eerst onze arts om vast te stellen of deze behandeling voor jou de meest geschikte is. Soms kan ook een combinatie van verschillende producten het beste resultaat geven. Onze arts kan je altijd vrijblijvend van advies voorzien.

Wie kan geen Profhilo behandeling ondergaan?

Mensen die gevoelig/allergisch zijn voor hyaluronzuur wordt afgeraden een Profhilo behandeling te ondergaan. De Profhilo nadelen zijn onbekend tijdens zwangerschap en bij borstvoeding en het wordt afgeraden in die gevallen.

Waarom zou ik een Profhilo behandeling kiezen in plaats van gewone fillers?

Als je last hebt van veel volumeverlies, bijvoorbeeld bij de wangen, lippen of rond de slapen, is een behandeling met fillers het best. Wanneer je vooral de elasticiteit en stevigheid van de huid wilt verbeteren, adviseren wij voor Profhilo te kiezen. Vaak kan echter een combinatie van beide (al dan niet tijdens dezelfde behandelafspraak) erg mooi zijn. Dit wordt uiteraard altijd uitgebreid besproken tijdens het consult.

Welk Profhilo resultaat kan ik van een Profhilo behandeling verwachten?

Een kuur met Profhilo omvat twee injecteerbare behandelingen met een interval van vier weken. Je kunt qua resultaten een geleidelijke intense hydratatie verwachten, een verbetering van lijntjes en rimpels en een strakke huid. Na acht weken zie je de meeste verbetering door een lifting en verstrakking van de huid, De huid is meer gehydrateerd en lijkt jeugdiger en in betere gezondheid. Sommige patiënten constateerden een onmiddellijke verbetering na de behandeling. Over het algemeen kun je een verhoogde stevigheid, elasticiteit en een algehele verbeterde kwaliteit van de huid verwachten, wat tot zes maanden of langer aanhoudt.
Zoals bij elke behandeling, zal het Profhilo resultaat van persoon tot persoon verschillen en afhankelijk zijn van de vereiste mate van correctie, je leeftijd en levensstijl en de reactie van je lichaam op de behandeling.

Hoeveel Profhilo behandelingen heb ik nodig?

Een behandeling met Profhilo omvat twee sessies met een interval van ongeveer 4 weken. In sommige extreme gevallen van huidveroudering kan een derde sessie worden aanbevolen.
De effecten zijn tijdelijk en touch up behandelingen kunnen vanaf ongeveer 6 maanden worden uitgevoerd om de Profhilo resultaten te behouden.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten van Profhilo zie?

Vier tot zes weken na de eerste behandeling kun je een toename van de elasticiteit, stevigheid en algehele verbetering van de huidkwaliteit verwachten. behandeling. De verbeteringen zetten zich voort tot 6 maanden na de laatste behandeling.

Hoe lang houdt het effect van de Profhilo behandeling aan?

Dat hangt af van de conditie van de huid, maar doorgaans houden de effecten zo'n zes maanden aan. Ook omdat het verouderingsproces gewoon doorgaat adviseren wij om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden.

Is Profhilo veilig? Heeft Profhilo bijwerkingen?

Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in onze huid. De huid verdraagt deze stof erg goed wanneer deze geïnjecteerd is. De mogelijke Profhilo bijwerkingen zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt overigens eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf. En de bijwerkingen verdwijnen snel.

Profhilo is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen andere dan de hier beschreven bijwerkingen zijn gerapporteerd.Tot nu toe zijn er meer dan 200.000 patiënten behandeld zonder dat er ernstige bijwerkingen zijn gemeld. Profhilo is zeer veilig, de risico's van Profhilo zijn heel laag. Dat komt omdat het is gemaakt van ultrazuiver, natuurlijk hyaluronzuur en is gestabiliseerd zonder de toevoeging van chemische middelen. Dit vermindert het risico op bijwerkingen. Het product heeft ook vele prijzen gewonnen.

Zijn er vereisten voor een behandeling?

Je hebt allereerst een persoonlijk consult nodig om te beoordelen wat de beste behandeling voor jou persoonlijk is. Als je onlangs een andere behandeling met botox of filler in hetzelfde gebied hebt gehad, moet je mogelijk wachten voordat Profhilo kan worden toegediend. Dit wordt allemaal besproken tijdens je consult.

Vermijd alcohol, en indien mogelijk, vermijd ontstekingsremmers, aspirine en voedingssupplementen die bloedverdunnen veroorzaken, tenzij deze zijn voorgeschreven door je arts.

Draag geen make-up op de dag van de behandeling.

Wat zijn de bijwerkingen van Profhilo?

Zoals bij elk injecteerbaar product is er altijd een risico op blauwe plekken. Er kunnen enkele bobbeltjes, zwellingen of erytheem zijn op de injectieplaatsen, die normaal binnen een paar uur verdwijnen. In sommige gevallen kan dit ongeveer 24 uur duren. Profhilo bijwerkingen zijn over het algemeen mild en vergelijkbaar met hyaluronzuur fillers.

Hoe lang is de hersteltijd van Profhilo?

De hersteltijd is minimaal. Je kunt meestal direct na de behandeling weer aan het werk gaan, maar je hebt mogelijk een lichte zwelling of blauwe plekjes.

Welke nazorg is nodig na Profhilo?

- Gebruik de dag na de behandeling geen make-up om infecties door bacteriën te voorkomen.

- Vermijd 48 uur lang beweging

- Stel jezelf niet bloot aan hoge / lage temperaturen

- Onderga geen andere cosmetische behandelingen in het gebied hebben gedurende 4 weken na elke injectie

- Vermijd blootstelling aan UV-straling en draag minimaal een SPF 30

Wat zijn de voordelen van een Profhilo behandeling?

Profhilo kan helpen de kleur van de huid, textuur, hydratatie en algehele uitstraling te verbeteren. Het kan helpen om de stevigheid en elasticiteit te verhogen en een gezondere en zachtere huid te bevorderen. Elke lichaamszone kan worden behandeld met Profhilo: van de gerimpelde/gekreukelde huid op uw knieën tot uw bovenarmen, decolleté en gezicht.

Wat zijn de nadelen van een Profhilo behandeling?

Er zijn nauwelijks nadelen aan een behandeling met Profhilo. Direct na de behandeling kun je wat last hebben van kleine bultjes waar het product ingespoten is. Verder zou je wat kleine blauwe plekjes kunnen zien, maar dat is vaak niet het geval.

Hoe snel kan ik behandeld worden?

Onze wachttijden zijn niet lang. Meestal kun je binnen een week wel behandeld worden, maar dit is uiteraard mede afhankelijk van jouw eigen beschikbaarheid.

Wat betekent het dat er bij Profhilo geen sprake is van crosslinking?

Bij het gebruik van normale fillers klagen sommige mensen nog wel eens over bobbeltjes. Die zijn niet zichtbaar maar kun je wel voelen. Dat komt door ‘crosslinking’. Crosslinking betreft de manier waarop hyaluronzuurmoleculen aan elkaar zijn ‘geplakt’.

profhilo den haag ervaringen

Voordelen behandelen bij Gaaf Injectables

 • Wij staan voor natuurlijke Profhilo resultaten
 • Wij gebruiken uitsluitend veilige producten van topkwaliteit
 • Wij hanteren een tevredenheidsgarantie en scherpe prijzen
 • Wij leveren maatwerk: je krijgt een gratis oriënterend gesprek met persoonlijke advisering over je Profhilo behandeling
 • Onze arts heeft veel ervaring: hij verricht ruim 2.400 cosmetische behandelingen per jaar. Hij is BIG geregistreerd
 • Wij hanteren een persoonlijke benadering; wij zijn geen massakliniek met vaak wisselende behandelaars.  je hebt te maken met één vaste arts
 • 99% tevreden klanten

Voor en na foto's Gaaf Injectables

Overzicht van resultaten van behandelingen bij Gaaf Injectables, waaronder Profhilo voor en na foto's. 

ervaringen van anderen

Contact

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op!