Fronsrimpels verwijderen 

botox Den Haag

Fronsrimpels botox Den Haag

Fronsrimpel botox

Fronsrimpels ontstaan door spierbewegingen. Doordat de spieren waarmee men boos kijkt de huid doen plooien, ontstaan er na verloop van tijd fronsrimpels. Wanneer men ouder wordt, blijven deze rimpels steeds duidelijker in de huid staan, ook als men de spieren ontspant. De rimpels zullen vanaf dan met de jaren alleen maar dieper gaan worden. Vaak krijgen mensen dan te horen dat ze niet zo boos moeten kijken! Dit is voor veel mensen een goeie reden om er wat aan te laten doen. Gelukkig zijn fronsrimpels heel makkelijk te verhelpen in onze cosmetische kliniek in Den Haag!

Fronsrimpel

Fronsrimpel met botox laten ontspannen

Botox ontspant spieren. Het blokkeert het zenuwsignaal naar de spieren, waardoor spieren zich tijdelijk niet kunnen aanspannen. Door de fronsspiertjes met botox te injecteren, zullen deze dus niet meer aangespannen kunnen worden. Hierdoor zullen de rimpels snel gaan verdwijnen.


Normaal duurt het ongeveer 3 dagen voordat de botox begint te werken. Na een week is het resultaat meestal optimaal. Soms kan het tot 2 weken duren. Daarna blijft het optimale resultaat meestal 3-5 maanden mooi na een eerste behandeling.


Fronsrimpel tijdelijk verminderen met botox

Na een botox fronsrimpel behandeling in Den Haag zal na verloop van tijd de spier weer herstellen en zich weer aan kunnen spannen. Het is dus zaak om de spier op tijd opnieuw te behandelen met botox, als je het resultaat wil behouden. Naarmate men de behandeling vaker heeft herhaald, zal het resultaat langer aanhouden. Tot wel 6-8 maanden. 

In het geval je hele diepe fronslijn(en) hebt kan het zijn dat het aanvullend nodig is om een fillerbehandeling te doen om je rimpels volledig weg te halen. Kijk voor meer informatie daarover op: Fillers Den Haag.


Fronsrimpel behandeling met botox is veilig

Behandelingen met botox zijn zeer veilig. Botox is een medicijn waar al ongeveer 30 jaar ervaring mee is in het ziekenhuis. Daar wordt het voor verschillende medische doeleinden gebruikt, zoals bij spierspasmen in de neurologie. Zoals elk medicijn heeft ook botox een lijst met mogelijke bijwerkingen. In de praktijk blijkt dat dit bij cosmetische behandelingen vrijwel nooit voorkomt. Alleen wat hoofdpijnklachten in de eerste week na behandeling is een complicatie die in de praktijk wel eens voor komt.

voor en na foto's Fronsrimpels botox den haag

fronsrimpels voor en na foto's Den Haag
botox fronsrimpels den haag voor en na

ervaringen Fronsrimpels botox den haag

fronsrimpels botox ervaringen den haag
fronsrimpels ervaringen den haag

MEER INFORMATIE OF AFSPRAAK MAKEN?

Voor meer informatie over een behandeling met botox tegen fronsrimpels in Den Haag, ervaringen van anderen, FAQ's en behandelresultatenfoto's, klik hier: Botox