LIP FILLERS


lip fillers den haag

natuurlijke volle lippen

lip fillers den haag

lip fillers

NATUURLIJKE VOLLE LIPPEN                                                      

2.500+

jaarlijkse behandelingen

Lip filler specialist

getraind bij consultant clinic

Free touch up

na 2 weken

9,8

klanttevreden-heidsscore 

voor en na foto's lip fillers Behandeling gAAF iNJECTABLES

lippen opvullen

lip fillers behandeling

PRACHTIGE VOLLE LIPPEN IN MAAR ÉÉN BEHANDELING

Lip fillers van goede kwaliteit geven je met één behandeling meteen prachtige volle lippen. Er is een bepaalde  verhouding tussen onderlip en bovenlip die heel natuurlijk is en die de meeste mensen als heel mooi en sensueel ervaren. Daarnaar is uitgebreid onderzoek gedaan.


Steeds meer vrouwen kiezen er  tegenwoordig voor om hun lippen op te vullen. Goed gevulde lippen zijn al jaren echt een trend. Wij begrijpen dat, maar wij zijn wel van mening dat lippen opvullen er áltijd natuurlijk uit moet zien. Lippen zijn het mooist als ze in verhouding met het gezicht zijn. Volle lippen kunnen in dat geval ook jeugdiger maken. 

lip fillers voor na

lippen opvullen naar oorspronkelijk niveau

Met de jaren vermindert het volume in je lippen. Je lippen worden dunner. Dat begin je al te zien zo rond je veertigste. Het kan dan erg mooi zijn om dat volumeverlies enigszins te herstellen. Je brengt de lippen simpelweg terug naar hoe ze daarvoor waren.  


Vanaf een jaar of vijftig is het accentueren van de contouren van de lippen vaak heel mooi. Dit verhelpt direct het probleem dat de lippenstift in de bovenliprimpeltjes kruipt. Een klacht die we regelmatig horen van klanten rond die leeftijd. Als jij ook last hebt van die rimpeltjes; deze kun je met plexr goed verwijderen.

lip fillers voor & na

lip fillers ervaringen

lipfillers den haaglipfillers in Den Haag

lipfillers voor en na foto's

lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag
lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag
lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag
fillers lippen behandeling

Lip fillers behandeling

Lippen opvullen: de behandeling 

Voordat we met de behandeling starten bespreken we samen wat jij wilt. De cosmetisch arts informeert en adviseert je over het  type filler en de benodigde hoeveelheid. Lippen opvullen vergt namelijk niet een  "one size fits all" aanpak.

Ook wordt je medische gesteldheid besproken om zeker te stellen dat het verantwoord is om de behandeling te ondergaan. Ten slotte maken we wat foto's die we in je persoonlijke dossier opnemen.


Als we overgaan tot de behandeling wordt het te behandelen gebied gereinigd. Als je dat wilt kunnen we een lokale verdoving toepassen, zodat de behandeling pijnloos is. Daarna zal de arts door middel van een paar injecties de fillers in je lippen injecteren. Dat gaat snel en duurt maar zo'n vijftien minuten. Na de behandeling zal de arts je nog informeren over wat wel en niet te doen om je lip fillers resultaten te optimaliseren. 

Na twee weken mag je terugkomen voor een controle afspraak. Als het nodig is zal de arts nog wat bijwerken om te garanderen dat je perfect resultaat hebt.

hyaluronzuur lippen opvullen

 lip filler HYALURONZUUR

Onze lip fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur; dit is een lichaamseigen stof die we in onze huid hebben. Hyaluronzuur zorgt voor hydratatie van de huid. Het kan namelijk heel goed vocht vasthouden. Hoge kwaliteit hyaluronzuur fillers zijn erg veilig en maken de huid voller en elastischer.

Je lichaam breekt de filler na ongeveer zes tot negen maanden zelf af en de hyaluronzuur is dan weer uit je lichaam verdwenen.

slechte lip fillers corrigeren

Tegenwoordig mogen lippen niet meer opgevuld worden met permanente lip fillers. Een van de positieve punten daarvan is dat je te allen tijde de lipfillers kunt laten aanpassen of bij kunt werken. Wij zien namelijk best veel slecht gevulde lippen. 


In bepaalde gevallen kan het verstandig zijn om je lip fillers helemaal te laten verwijderen. Daarna kun je ervoor kiezen om de behandeling opnieuw te doen, maar dan goed. De foto hierna toont een voorbeeld van slechte lip fillers bij een andere kliniek en de door ons uitgevoerde correctie daarvan. 


"Onlangs bezocht een jonge vrouw onze kliniek. Zij had zwaar overvulde en bobbelige lippen. Ook was er helemaal geen goede balans meer tussen haar bovenlip en onderlip. De filler moest eerst volledig opgelost worden met hyaluronidase voordat het mooi gecorrigeerd kon worden. Na enkele dagen heb ik zorgvuldig weer haar lippen gevuld. Hierbij gebruikte ik een filler van topkwaliteit die ik met een canule heb ingebracht. Lippen mooi opvullen is een van de moeilijkste cosmetische behandelingen. Om problemen te voorkomen raad ik iedereen aan voor een professioinele lip filler kliniek te kiezen."

lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag

Waarom  lip fillers bij gaaf injectables?

fillers lippen

kwaliteitsfillers

Al onze injectables zijn  A-merken. Wij werken met Aliaxin fillers. Aliaxin stimuleert en activeert de biologische herstructureringsprocessen van je huid. Aliaxin zorgt voor collageenaanmaak,  diepe hydratatie, verstrakking en lifting van binnenuit. Deze filler integreert zeer goed in het huidweefsel.

lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag

Gegarandeerd (natuurlijk) resultaat

Onze lip fillers geven langdurige, directe resultaten, met natuurlijk effect: gem 6 tot 9 maanden.

Klanttevredenheid 98% (!) 

Arts is in de Consultant Clinic - getraind; de  gerenommeerdste lip filler kliniek in Londen

lipfillers advies den haag

Maatwerk lip fillers behandelingen


Wij geven:

- vrijblijvend consult met persoonlijke advisering

- 1  vaste cosmetisch arts 

-goede nazorg: nacontrole, touch ups, persoonlijk contact

fillers lippen

Tevredenheidsgarantie

Wij doen altijd ons uiterste best om een zo mooi mogelijk resultaat voor jou te behalen. Mocht je onverhoopt nou toch niet helemaal tevreden zijn met het resultaat, dan horen we dat graag van je. Je krijgt na twee weken een gratis nacontrole waarbij we het oplossen. Beloofd!

lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag

Arts

"Ik voer inmiddels al 7 jaar cosmetische behandelingen uit, waaronder duizenden lip filler behandelingen. Mijn ervaring is dat het essentieel is de klant goed te begrijpen. Goed luisteren naar de klant tijdens een consult waarbij echt tijd is om alle belangrijke zaken te bespreken is cruciaal om goed advies te kunnen geven. En om zeker te zijn dat de klant bewust wel of niet kiest voor een behandeling. Ik hoor vaak klanten die gedesillusioneerd zijn door het resultaat bij een andere kliniek. Vaak zijn dat de bekende massaklinieken, waarbij weinig persoonlijke tijd is voor de individuele klant.


Naast het feit dat ik geloof dat tijd nemen voor elke klant noodzakelijk is voor goede dienstverlening vind ik het persoonlijk ook veel meer voldoening geven. Je klanten kennen en weten dat zij ook weten wat ze aan jou hebben is de beste basis van een goede zorgverlener - klantrelatie.


 Klanttevredenheid is het hoogste doel. Dit is alleen mogelijk met veilig werken.  Ik ben arts, volg doorlopend trainingen om mij bij te scholen en ben lid van de beroepsvereniging.

Om mijn lip fillers  skills te optimaliseren, heb ik bij de gerenommeerde Consultant Clinic in Londen een masterclass gevolgd."

LIPFILLERS ervaringen 

lipfillers

    Ervaringen van anderen

Lippen opvullen: resultaat voor een jaar 

Zoals misschien wel bekend, zijn fillers lippen niet voor altijd. Na ongeveer 12-15 maanden zullen de fillers weer verminderen en krijgen je lippen uiteindelijk dezelfde vorm als daarvoor. De duur van lip fillers verschilt dan ook per persoon. Na deze periode kun je vanzelfsprekend bij Gaaf Injectables terug komen. We zullen dan samen met de arts bekijken of het alweer tijd is voor nieuwe lip fillers. Soms bepaalt de arts dan om je lippen bijvoorbeeld weer voor een deel op te vullen. Er wordt daarbij altijd gekeken naar een mooi en natuurlijk eindresultaat. Tijdens je bezoek aan Gaaf Injectables kan de arts je precies vertellen wat voor soort resultaat je kunt verwachten.

Aandachtsgebieden voor je lip fillers

Waar zou je zelf over na moeten denken?

Als je overweegt om lip fillers te nemen, is het verstandig om van tevoren na te gaan welk resultaat je wilt behalen met lippen opvullen. Je hebt daarbij vaak een beeld voor ogen. Gaaf Injectables kan je daarbij adviseren en aangeven wat realistisch is bij jouw gezichtsvorm en jouw lippen. Je kunt dit tijdens je kosteloze consult bespreken met onze arts. Er zijn een aantal verschillende punten waar je over na kunt denken. Dit zijn:

- De verhouding tussen je lippen, neus en jukbeenderen
- De verhoudingen van je bovenlip en je onderlip
- Een geaccentueerde liplijn of een onopvallende
- De grootte van je lippen en welke grootte je wil hebben
- Welke vorm lippen je mooi vindt en ook past bij je gezicht

Deze punten zijn handig om alvast over na te denken voordat je het consult gesprek hebt met onze arts voor lipfillers. Je kunt al je vragen over deze aandachtspunten stellen tijdens je eerste consult. Onze arts die de lip fillers behandeling zal uitvoeren, zal goed naar je gezicht kijken en samen met jou bespreken wat mooi en natuurlijk zal staan bij jouw gezicht. Al de bovenstaande aandachtspunten hebben invloed op je blik en je uitstraling. Denk er ook over na of je je lippen helemaal symmetrisch wilt of asymmetrisch als je een lip fillers behandeling neemt? Soms ziet het er natuurlijker uit als je lippen niet geheel symmetrisch zijn. Of soms wil je juist gaan voor symmetrische lippen, dan kan dat natuurlijk ook. We zullen in ieder geval ten allen tijde gaan voor een natuurlijk resultaat.

Voor je behandeling met lipfillers

Voor een mooi resultaat is het belangrijk dat je het advies opvolgt van de arts over wat je wel en niet mag doen voor de behandeling. We hebben een aantal belangrijke punten voor je uitgeschreven waar je over na kunt denken:

Gebruik Arnica:
Het kan zijn dat je blauwe plekken op je lippen krijgt na de lipfillers behandeling. Als je dit risico zo veel mogelijk wilt beperken, kun je een kleine week van tevoren, dagelijks arnica druppels nemen. Dit is niet altijd het geval, het verschilt per persoon. Mocht je gevoelig zijn voor blauwe plekken adviseren we om zalf te kopen zodat je deze eventueel na de fillers lippen behandeling kunt opsmeren. Het komt ook vaak voor dat dit uiteindelijk niet nodig is.

Drink geen alcohol 48 uur voor de behandeling:
Als je een fillers lippen behandeling gaat nemen, is het verstandig om 24-48 uur voor de behandeling geen alcohol meer te drinken. Alcohol zorgt er voor dat je bloed dunner is. Daardoor heb je soms kans op bloedingen en blauwe plekken.

Gebruik geen aspirine, naproxen of ibuprofen een aantal dagen voor de behandeling:
Van de bovenstaande medicatie wordt je bloed dunner. Vermijd het gebruik daarom dus minimaal twee dagen voor de behandeling. Je mag overigens wel paracetamol gebruiken.

           

afspraak maken of gratis consult plannen?

Via onderstaande button kun je direct een afspraak maken voor een lip fillers behandeling of een vrijblijvend adviesgesprek / consult.

Een eerste lip filler behandeling kan spannend zijn. Dat is heel begrijpelijk. Daarom ben je altijd van harte welkom bij ons voor een persoonlijk advies gesprek over lip fillers en hoe de behandeling in zijn werk gaat. 

Vragen?

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!