Plexr als alternatief voor opereren. Hoe werkt het?

Door telkens een klein stroompje geladen gasdeeltjes naar de huid te schieten, verdampt het bovenste laagje dode huidcellen, en trekt de huid eronder samen. Door dit op meerdere strategische punten te doen, verstevigt de huid en wordt een lift gecreëerd met blijvend effect.

Plexr Den Haag

PlexR is het meest innovatieve en meest effectieve alternatief voor een chirurgische ingreep zoals een ooglidcorrectie. Daarnaast is het geweldig effectief in het verwijderen van moedervlekken, rimpels en nog vele andere huidproblemen.

Plexr heeft meerdere voordelen t.o.v. een operatie.

  • Geen blauwe plekken
  • geen hechtingen
  • korter herstel (1 week)
  • nauwkeuriger behandelen
  • geen litteken
  • beter betaalbaar

Veel gestelde vragen

Plexr soft surgery is een revolutionaire nieuwe techniek om onder andere ooglidcorrecties uit te voeren zonder te opereren. Het is dus een alternatief voor een operatie. Plexr behandelingen hebben ook een aanzienlijk kortere hersteltijd (1 week) en geen kans op littekens of blauwe plekken.

Plexr is geschikt voor ooglidcorrecties onder en boven; kaaklijn verstrakken, rimpels bij de bovenlip verwijderen, littekens verwijderen, acne littekens verwijderen, fibromen verwijderen, moedervlekken verwijderen, pigmentvlekken verwijderen, ouderdomswratten verwijderen etc.

Vanaf de punt van een stomp naaldje wordt een klein stroompje geladen deeltjes naar de huid geschoten. Zodra dit stroompje de huid raakt, trekt de huid ter plaatse samen en verdampt het bovenste laagje dode huidcellen. De behandelend arts doet een serie van aanrakingen en daardoor ontstaat er een gebied waar de huid gelift en stevig is. Na de behandeling activeert het lichaam de aanmaak van collageen en elastine. Dit is een indirect effect, maar daardoor ontstaat er een nog beter effect in de volgende maanden. Het resultaat is een natuurlijk ogende verjonging van het gelaat of hals. Een huidverstrakkend effect wat jarenlang aanhoudt.

Plexr is een gepatenteerd gecertificeerd medisch en cosmetisch apparaat. Doordat uitsluitend de bovenste laag dode huidcellen wordt verwijderd is het zeer veilig. Geen kans op litteken vorming en de hersteltijd is kort. Na de behandeling zullen er kleine korstjes te zien zijn die na ongeveer 5-8 dagen vanzelf loslaten. De eerste dagen kan er wat zwelling zijn. Hyperpigmentatie van de nieuwe huid kan optreden als het advies van de arts niet goed wordt opgevolgd. De huid dient de eerste weken goed te worden beschermd tegen de zon. Hiervoor kan speciale camouflage/sunblock gebruikt worden.

Het is in principe een permanent effect. Het verouderingsproces blijft uiteraard wel doorgaan, dus na enkele jaren zou het nodig kunnen zijn om het bij te werken.

Het plasma stroompje is heet. Daarom wordt van tevoren de huid ingesmeerd met een verdovende creme (EMLA). Hierdoor voelt u er bijna niets van.

Neem contact op met 0645093399 voor meer informatie of gebruik het formulier

  • Stuur een foto mee van uw gezicht
  • Omschrijf waaraan u zich stoort/ wat u zou willen laten behandelen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor en na


Voor en na

Voor en na

Dr. Nick Jansen

Onze arts is BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVEG.


Door middel van het volgen van trainingen en congressen blijft hij op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op cosmetisch geneeskundig gebied.


BIG nr. 99916951801