Plexr den haag | ooglift zonder operatie, met blijvend resultaat

Plexr soft surgery specialist in Den Haag

  • ooglidcorrectie boven en onder
  • huidverstrakking
  • pigmentvlekken verwijderen
  • fijne rimpeltjes verwijderen (frons, bovenlip rimpeltjes, kraaienpootjes)
  • fibroompjes verwijderen

plexr den haag ooglidcorrectie ooglift

complete ooglift

Wat is plexr?

Plexr is een plasma techniek waarmee je de huid kunt inkrimpen. Door kleine plasmastroompjes (bliksemschichtjes) die je ziet als een klein flitsje, verdampt de bovenste laag dode huidcellen, en krimpt de huid eromheen in. Wanneer vele van deze puntjes in een specifiek patroon op de huid wordt aangebracht, geeft dit een complete verstrakking en verjonging van de huid.  Als de huid hersteld is, voelt die gelift en stevig aan. Na de behandeling activeert het lichaam de aanmaak van collageen en elastine. Dit is een indirect effect, maar daardoor verbetert de huid nog meer in de volgende maanden. Het resultaat is een natuurlijk ogende verjonging van het behandelde gebied. Een huidverstrakkend effect wat jarenlang aanhoudt.

Plexr voordelen op een rij

Ooglift zonder te snijden

Dit betekent dat er geen littekens en geen blauwe plekken zijn na de ingreep.

Geen hechtingen

Omdat er niet gesneden wordt, zijn er dus ook geen hechtingen die naderhand nog moeten worden verwijderd

Korter herstel dan een operatieve ooglift

Na ongeveer 1 week is de huid hersteld. Dit is gemiddeld twee weken sneller dan bij een operatie.

Nauwkeuriger behandelen

Tot op de mm nauwkeurig om precies te zijn. Het resultaat is altijd natuurlijk en er is geen kans dat er teveel huid wordt verwijderd, zoals bij een operatie.

Goedkoper

Een Plexr ooglidcorrectie kost aanzienlijk minder dan een goede operatieve ingreep

Veiliger

De kans op een complicatie is vrijwel nul. Dit komt doordat met plexr alleen de oppervlakkige huidlaag behandeld wordt.

Plexr is een geweldige techniek

Waarom ik zo enthousiast ben over Plexr? Eindelijk is er een techniek, waarmee het effect van een operatie kan worden behaald, zonder snijden, littekens en hechtingen en zonder het risico op alle complicaties.

De huid kan er volledig mee worden verjongd. Met name het gebied rond de ogen kan een totale metamorfose ondergaan, in een week tijd. Slappe huid onder en boven de ogen wordt weer strak. 

Vermoeidheid zit met name rondom de ogen. Als je ziet hoeveel uitgeruster iemand er uitziet na een behandeling, dat geef echt voldoening. Doordat je alleen de oppervlakkige huidlaag behandelt, is de kans op een complicatie minimaal. 

Ik nodig mensen altijd eerst uit voor een oriënterend gesprek, om te bekijken of plexr de beste optie is. Als dat het geval is kan meestal binnen twee weken een behandeling worden ingepland.

plexr ervaringen

I can highly recommend a visit with Dr. Nick. He's very friendly and knowledgable. I came to see him initially just to ask a few questions, and ended up deciding to just go for it. My main complaint was more of a practical nature: I have very heavy eye lids, resulting in tired eyes consistently as midday approaches. Since my visit, those problems have been resolved. The minimizing of the crows feet and eye brow frown, is a nice bonus. 😉 "

Jennifer Tompul 

Behandelmogelijkheden

Plexr ooglidcorrectie den haag

Wallen/ slappe huid onderooglid lift

Het gebied onder de ogen is heel lastig te opereren. Met plexr is dit echter een perfect te behandelen gebied. Overtollige huid is na ongeveer een week als nieuw: Stevig en elastisch.

Plexr ooglidcorrectie den haag

Complete Plexr ooglift

Oogleden beginnen al vanaf ongeveer 30 jaar te verslappen en gaan aan de zijkanten wat hangen. Een operatie is op die leeftijd geen optie. Plexr is dan de behandeling van eerste keus. Hier is dus een boven en onder ooglidcorrectie gedan én de kraaiepootjes. Let ook op de vorm van de wenkbrauw! Deze wordt met plexr meteen wat gelift.

Plexr ooglidcorrectie den haag

Plexr Bovenlip rimpels

Een groot probleem voor heel veel vrouwen, zijn de rimpeltjes op de bovenlip. Lipstick loopt er in, en het maakt veel ouder. Met plexr is dit snel te verhelpen!

plexr ervaringen den haag
"Bij Nick heb ik een Plexr behandeling laten doen van bovenlip en fronsrimpel. Wat ik vooral erg prettig vind is dat hij de tijd voor je neemt. Hij luistert naar je wensen en geeft zijn advies. Ook goede nazorg en service, Absolute aanrader."

Jolanda Boender

Plexr Kraaienpootjes

Ook de rimpels naast de ogen kunnen kunnen met plexr mooi worden verwijderd. De huid is na de behandeling compleet verjongd.

Plexr pigmentvlekken

Plexr pigmentvlekjes

Met plexr kunnen pigmentvlekken direct worden verwijderd. De eerste weken na de behandeling moet de nieuwe huid goed tegen UV licht worden beschermd, anders komt de vlek weer terug.

Plexr den haag

Plexr diepe rimpels op de wangen

Bij deze patient hebben we de wangen behandeld met Plexr. Dit is het resultaat na 1 behandeling. Voor en na 2 weken.

Om het helemaal mooi te maken, zullen we nog een kuur met Profhilo doen. Dit is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van huidverbetering. Binnenkort meer foto's

Plexr den haag ooglidcorrectie ooglift
Plexr den haag kraaienpootjes ooglift
Plexr boven ooglidcorrectie Den Haag ooglift

Ervaringen van anderen 

(facebook)

Gaaf Injectables ervaringen

DeeDee Janssens

Super! Advies, behandeling, uitleg en service. 

2.5 week later: Ook de controle verliep naar wens. Nick luistert, kijkt, legt uit en strijkt met zachte hand de harde lijnen weer uit je gezicht.

Gaaf Injectables ervaringen

Angelique Lugters

"Super ! Luistert naar je wensen , overal word de tijd voor genomen . Zowel uitleg als behandeling . Je voelt je er meteen op je gemak . Zeker een aanrader !"

Gaaf Injectables ervaringen

Ingrid Louwen

Net weer bij Gaaf injectebels Nick Jansen geweest. De 3de keer, fijn geholpen geen massa keurig netjes, goede uitleg, zeker een aan rader. Volgende keer weer naar Gaaf

Veel gestelde vragen

Over Plexr

Wat kun je met plexr allemaal behandelen?

Plexr is geschikt voor ooglidcorrecties onder en boven;kraaienpootjes verwijderen, rimpels bij de bovenlip verwijderen, littekens verwijderen, acne littekens verwijderen, fibromen verwijderen, moedervlekken verwijderen, pigmentvlekken verwijderen, ouderdomswratten verwijderen etc.

Is plexr veilig?

Plexr is een gepatenteerd gecertificeerd medisch en cosmetisch apparaat. Doordat uitsluitend de bovenste laag dode huidcellen wordt verwijderd is het zeer veilig. Geen kans op litteken vorming en de hersteltijd is kort. Na de behandeling zullen er kleine korstjes te zien zijn die na ongeveer 5-8 dagen vanzelf loslaten. De eerste dagen kan er wat zwelling zijn. Hyperpigmentatie van de nieuwe huid kan optreden als het advies van de arts niet goed wordt opgevolgd. De huid dient de eerste weken goed te worden beschermd tegen de zon. Hiervoor kan speciale camouflage/sunblock gebruikt worden.

Hoelang blijft het resultaat mooi?

Het is in principe een permanent effect. Het resultaat in onomkeerbaar. Het verouderingsproces blijft uiteraard wel doorgaan, dus na enkele jaren zou het nodig kunnen zijn om het bij te werken

Hoe verloopt het herstel?

De eerste 2-3 dagen is er zwelling. Daarna trekt dit vlot weg en na 4-8 dagen zijn de korstjes er af gevallen. De nieuwe huid dient goed beschermd te worden tegen zonlicht.

Is een plexr behandeling pijnlijk?

Zonder verdoving wel. Daarom word de huid eerste verdoofd middels een verdovingscreme.

Maak voor 15 januari een afspraak voor een intake en ontvang een leuke bonus!