onderking weghalen zonder operatie facetite

ONDERKIN WEGHALEN ZONDER OPERATIE

met Facetite

HUIDVERSTRAKKING & GEZICHTSCOUNTOURING


NU BIJ GAAF SKIN CLINIC 

onderkin weghalen met facetite

ONDERKIN weghalen ZONDER OPERATIE

met facetite

Huidverstrakking & gezichtscountouring

NU BIJ GAAF SKIN CLINIC

herstel de natuurlijke contouren van je gezicht

Cosmetische

top innovaties

100%

natuurlijk resultaat 

<60

minuten

9,6

Gaaf skinclinic klanttevredenheidsscore 

ONDERKIN VERWIJDEREN DOOR  HUIDVERSTRAKKING VAN BINNENUIT

Stoor je je aan het vet of de huid onder je kin? Lukt het je zelf niet de onderkin weg te werken? Wil je je onderkin het liefst verbergen?


Veel mensen hebben last van een onderkin en ervaren deze als vervelend. Meestal is een onderkin moeilijk te beïnvloeden met alleen leefstijlverandering. Daarnaast kun je hem moeilijk verbergen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld  cellulitis.


Een onderkin kan verschillende oorzaken hebben:

Naarmate we ouder worden verliest onze huid aan stevigheid en elasticiteit. Ook de spieren rekken zich uit. Hierdoor gaat de huid hangen en kan een onderkin ontstaan. Een onderkin kan ook ontstaan door een ophoping van vet.


Met een Facetite behandeling kunnen we de onderkin wegwerken of verminderen zonder dat je een ingrijpende operatie hoeft te ondergaan.

Onderkin weghalen onderkin verwijderen

HOE WERKT FACETITE VOOR HET WEGhalen VAN EEN ONDERKIN?

Facetite maakt gebruik van een revolutionair nieuw radiofrequentieapparaat: Bodytite genaamd.

Dit verwijdert vet, maakt losse huid strakker en stimuleert de productie van collageen. Hiermee kunnen we de natuurlijke contouren van het gezicht versterken.

 

Met krachtige, maar veilige RF-(Radiofrequentie) energie wordt vetweefsel op een optimale temperatuur verwarmd. Hierdoor smelt het vet en wordt de huid strakker. We noemen deze techniek ook wel  "lipopexy".

onderkin weg in 1 dag Facetite, Accutite Necktite RF behandeling

De Facetite en Accutite bestaan uit twee sondes. De sonde wordt in de vetcellen onder de huid ingebracht, terwijl de andere (de electrosonde) boven de huid 'zweeft'. Tussen de sondes worden golven van hoogfrequente energie opgewekt. Deze energie stroomt door de huid en maakt vetophopingen vloeibaar. Tegelijkertijd maken de nauwkeurige hittegolven de huid strakker. 


De warmte die tijdens dit proces wordt gecreëerd stimuleert bovendien natuurlijke collageenproductie. Tot maanden na de behandeling zal de huidverstrakking daardoor toenemen.

onderkin weg in 1 dag met facetite weghalen

FACETITE animatie

slappe, gerimpelde hals verstrakken

 Met het ouder worden krijgen veel mensen last van hangende, losse huid in de nek en onder de kin. Ook wel een kalkoenhals genaamd. Dit is mooi te corrigeren met Necktite, zonder dat je een facelift hoeft te ondergaan. Omdat er niet gesneden wordt zijn de resultaten altijd heel natuurlijk.

hals verstevigen necktite

onderkin weghalen

Onze huid wordt minder elastisch en stevig doordat we ouder worden. Ook rekken spieren langzaam uit. Dit leidt tot hangende huid, waardoor een onderkin ontstaat. Een andere oorzaak van een onderkin zijn hardnekkige vetophopingen onder de kin. Met uitsluitend levensstijlaanpassing is het haast onmogelijk om van je onderkin af te raken.  


Met de Necktiteprocedure kunnen we je onderkin relatief gemakkelijk weghalen of drastisch verminderen.

onderkin weghalen voor en na foto's

Strakkere kaaklijn

Door veroudering krijgen veel mensen op een gegeven moment last van losse huid bij de kaken en hangwangen. Hierdoor toon je ouder dan je eigenlijk bent. Een strakkere kaaklijn accentueert de natuurlijke vorm van je gezicht. En voor mannen benadrukt dat de manneklijkheid extra.


De Facetite procedure verstrakt de kaaklijn en verwijdert overtollig vet. Hierdoor krijg je weer een strakkere kaaklijn, zonder dat je geopereerd hoeft te worden. 

weghalen onderkin voor en na foto
onderkin weg in 1 dag dubbele kin

voordelen necktite en facetite behandeling voor onderkin

 • Werkt gezichtsverjongend: geeft stevigere huid
  Accentueert de eigen gezichtscontouren door vetversmelting en huidverstrakking
 • Het natuurlijke karakter en gezichtsvorm blijft behouden
 • Blijvend resultaat met uitzondering van het doorzetten van het natuurlijke verouderingsproces
 • Direct zichtbare en langdurige verbeterende resultaten (tot 6 - 12 maanden)
 • Geen littekens
 • Behandeling is snel en relatief weinig ingrijpend
 • Stimuleert natuurlijke collageenproductie
 • Zeer veilig: Er is geen risico op brandwonden, omdat de apparatuur is vervaardigd met interne beveiligingen die beschermen tegen oververhitting. 
 • Korte downtime: afhankelijk van de behandeling varieert de downtime gemiddeld tussen 1 en 5 dagen. Geen nadelige lange termijn effecten.
 • Nagenoeg pijnloos vanwege lokale vedoving
 • Omdat er geen anorganische stoffen in de huid worden geïnjecteerd om vetverlies tegen te gaan, wordt deze behandeling ook wel de 'meest natuurlijke facelift' genoemd.


" Eindelijk is er een techniek die het mogelijk maakt om facelift-achtige resultaten te boeken, zonder de risico's en littekens van een facelift."

Strakke kaaklijn. wat kun je behandelen met facetite accutite? onderkin weghalen

WAT KUN JE nog meer BEHANDELEN MET FACETITE/necktite?

Facetite, Necktite en Accutite zijn eigenlijk allemaal soortgelijke behandelingen. Ze maken gebruik van dezelfde technologie en kunnen op verschillende delen van het lichaam gebruikt worden. Een van de meest toegepast behandelingen is voor de onderkin, maar de techniek is ook geschikt voor hele kleine en delicate gebieden (Accutite). Wanneer je verschillende gebieden behandelt kun je facelift-achtite resultaten behalen, zonder dat er gesneden hoeft te worden. De volgende gebieden worden het meest behandeld met  FaceTite, Necktite en/of Accutite:


 • Onderkin
 • Gerimpelde / crêperige hals
 • Kaaklijn / hangwangen
 • (Crêperige)  wangen
 • Neus-lippen-plooi: slappe, hangende en overtollige huid
 • Wallen / gebied rond de ogen
 • Wenkbrauwgebied en voorhoofd

Hoe verloopt een facetite- of necktite-behandeling?

De arts gebruikt een zogenoemd RAFL(Radiofrequency Assisted Liposuction)-handapparaat om de FaceTite en Necktite behandeling mee uit te voeren. Dit apparaat bestaat  uit een elektrosonde en een canule.


De behandeling begint met een  plaatselijke verdoving in het behandelgebeid. Vervolgens maakt de arts met een holle naald een klein gaatje  in de verdoofde huid. 

Vervolgens wordt de sonde van het RAFL apparaat  rechtstreeks in de vetcellen onder het huidoppervlak gebracht. De elektrodesonde zweeft ondertussen bóven het huidoppervlak. De arts beweegt het apparaat onderhuids door het te behandelen gebied.


Tijdens de procedure volgt de arts  de intensiteit van hoogfrequente energiegolven op een scherm. Via energiebeelden is het pad dat de energiegolven volgt zichtbaar. Verschillende kleuren tonen de warmte-intensiteit aan.  Door de energie worden de vetcellen vloeibaar.  


Afhankelijk van de omvang van het/de te behandelen gebied(en) neemt de behandeling circa twintig minuten tot een uur in beslag.

facetite voor en na foto

animatie van een facetite, necktite, accutite behandeling

VERSCHIL TUSSEN FACETITE EN NECKTITE?

Facetite,  Necktite en Accutite gebruiken allemaal dezelfde technologie: huidverstrakking via radiofrequentie. Inmode heeft hier een apparaat voor ontwikkeld, de Bodytite. Het apparaat bevat verschillende opzetstukken. Welk opzetstuk gebruikt wordt is afhankelijk van het te behandelen gebied. 


facetite accutite embraceRFfacetite accutite necktite apparatuur


Voor hele kleine en delicate gebieden, bijvoorbeeld onder de ogen, wordt het kleinste opzetstuk - Accutite - gebruikt.   Facetite is wat groter en Necktite het grootste. De laatste wordt voor grotere oppervlakten gebruikt, zoals de onderkin / hals. Het Morpheus8 opzetstuk combineert radiofrequentiebehandeling met microneedling. Hiermee kun je extra huidverstrakking realiseren. Dit kan een mooie aanvulling op een Face- of Necktite behandeling zijn. 

mogelijkheden en resultaten van Radiofrequentie (RF) behandelingen van inmode

Naast Facetite, Accutite en Necktite biedt Inmode ook de RF-behandeling met Morpheus8. Morpheus8 is een microneedlingbehandeling waarbij radiofrequentie via de kleine naaldjes (microneedles) plaatsvindt. Morpheus8 wordt ook wel in combinatie met Facetite, Accutite of Necktite gedaan om optimale huidverbetering en -verstrakking te bereiken. Skin Clinic Gaaf Injectables biedt naast Facetite, Accutite en Necktite ook behandeling met Morpheus8. Neem voor meer informatie contact op met onze kliniek of kijk hier: Morpheus8 

onderkin weg in 1 dag voor en na foto's
strakke kaaklijn onderkin weg
onderkin verwijderen weghalen voor en na foto's

Waarom kiezen voor skin clinic gaaf injectables?

facetite prijzen onderkin weghalen

innovatie & kwaliteit

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe innovaties, die uitblinken in resultaat en veiligheid. Wij gebruiken uitsluitend topmerken en bewezen apparatuur.  Onze artsen zijn is  BIG geregistreerd.   

onderkin weghalen ervaringen

behandeling op maat

Je krijgt bij ons vrijblijvend persoonlijk advies. We nemen alle tijd voor je en stellen samen een op maat gesneden behandelplan op. Je krijgt een persoonlijke nacontrole en we zijn laagdrempelig bereikbaar voor al je vragen. 

onderkin weg facetite

natuurlijke Resultaten gegarandeerd

Schoonheid staat bij ons gelijk aan  natuurlijke resultaten. Voor een strakgetrokken gezicht of overbehandelde wangen en lippen moet je ergens anders zijn. Wij gaan voor een frisser en jeugdiger uiterlijk, zonder dat je kunt zien dat je behandeld bent.

Wij hebben 98% (!) tevreden klanten.

Nick Jansen NVCG arts Skinade

arts cosmetische zorg den haag

"Zeven jaar werk ik nu al als arts cosmetische zorg. Sindsdien heb ik duizenden mensen behandeld. Voor mij is het belangrijk dat ik de wens van mijn klanten goed begrijp. Dat is nodig om mensen het beste advies te kunnen geven en een behandelplan te maken dat echt past. Voor mij is klanttevredenheid het belangrijkste in mijn werk. Dat kan alleen als behandelingen ook veilig zijn. Ik ben als arts BIG geregistreerd en ben lid van de vakvereniging. 

Ik doe aan permanente educatie en congresbezoeken om altijd op de hoogte te zijn van de laatste innovaties in de cosmetische zorg."

is necktite, accutite en facetite veilig?

Facetite, Accutite en Necktite  zijn hele veilige behandelingen. Veel van de risico's van vergelijkbare behandelingen (zoals chirurgisch verwijderen van onderkin) hebben hogere risico's bij vergelijkbare resultaten. Traditionele chirurgische facelifting heeft de risico's van algemene anesthesie en kan leiden tot misvorming en zenuwbeschadiging die permanent is.  Accutite, Facetite en Necktite worden poliklinisch uitgevoerd door een arts. Je kunt direct weer  naar huis, waardoor er ook geen gevaar van ziekenhuisinfecties zijn.


Het herstel is sneller doordat er geen grote incisie gemaakt wordt. De meeste mensen hebben alleen last van kleine blauwe plekken en zwellingen. De downtime is ook maar enkele dagen.  

Hoewel de procedure onderhuids vetweefsel verwarmd en vloeibaar maakt is het risico op brandwonden nihil. De apparatuur heeft een interne beveiliging tegen oververhitting. Tijdens de behandeling kan de arts op een scherm precies de intensiteit van de warmte en het pad van de energiegolven volgen. De apparaatinstellingen reguleren nauwkeurig de temperatuur, waardoor de juiste hoeveelheid energie afgegeven wordt.


facetite veilig accutite

 

De voornaamste risico's van de procedure zijn lichte brandwonden en tijdelijke zenuwbeschadigingen, die na circa 1 maand vanzelf weer verdwijnen.

Prijs Facetite behandeling 

De kosten voor Facetite behandelingen:


Consult: Gratis

Facetite behandeling nek/kaaklijn: € 2.500

Facetite behandeling nek / kaaklijn i.c.m. 1 Morpheus8 behandeling: € 3.000

Facetite behandeling nek / kaaklijn i.c.m. 3 Morpheus8 behandelingen en 2 x Profhilo: € 4.000

Onderkin weg. prijzen facetite accutite morpheus8 inmode

waarom de embrace-rf techniek?

Ieders huid gaat  na verloop van tijd slapper worden en (enigszins) hangen. Er zijn vele opties zijn  om de huid te verstrakken en wat te liften. Maar voor goede resulten was voorheen toch wel een operatie nodig. Veel mensen vinden dat echter (nog) een stap te ver. Dat is goed te begrijpen, gezien de kosten, risico's en soms ook onnatuurlijke resultaten of te opvallende resultaten. 


"Wij hebben voor  de EmbraceRF technieken (Facetite, Necktite, Accutite, Morpheus8) van Inmode gekozen, vanwege de spectaculaire resultaten met een minimaal invasieve behandeling.  Inmode heeft al vele jaren ervaring met het ontwikkelen van prijzenwinnende apparatuur voor de cosmetische zorg." 


Meer dan 2 decennia terug begon Inmode haar technologische vooruitgang met de modernste laser-, licht- en radiofrequentie-apparatuur. Ontwikkeld door gerenommeerde wetenschappers en artsen, die de industrie in wezen gevormd hebben.

   

Facetite Accutite Necktite veel gestelde vragen

Wat is facetite?

FaceTite is een niet-chirurgische anti-verouderingsbehandeling die ideaal is voor mensen die huidverslapping in de nek en het gezicht willen aanpakken zonder een invasieve ingreep zoals een facelift.
De behandeling maakt gebruik van thermische energie om de huid strakker te maken en overtollig vet weg te smelten.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van radiofrequentie-geassisteerde lipolyse (RFAL), waardoor chirurgische resultaten worden verkregen, zonder incisies te maken. Enkel wordt een klein gaatje in de huid gemaakt met een holle naald waar een canule in wordt gebracht.

RFAL is een minimaal invasieve procedure die onder lokale verdoving kan worden uitgevoerd, waardoor een anesthesist overbodig is. Dit maakt de ingreep veiliger en goedkoper dan een traditionele facelift.

Wat is accutite?

Accutite is een niet-chirurgische anti-verouderingsbehandeling die ideaal is voor mensen die huidverslapping in de nek en het gezicht willen aanpakken zonder een invasieve ingreep zoals een facelift. De behandeling maakt gebruik van thermische energie om de huid strakker te maken en overtollig vet weg te smelten. Accutite is met name geschikt voor precisiebehandelingen en kleine delen van het gezicht.

Wat is Necktite?

Necktite is een niet-chirurgische anti-verouderingsbehandeling die ideaal is voor mensen die huidverslapping in de nek en het gezicht willen aanpakken zonder een invasieve ingreep zoals een facelift. De behandeling maakt gebruik van thermische energie om de huid strakker te maken en overtollig vet weg te smelten.
Necktite is een vergelijkbare behandeling als Facetite en Accutite, maar dan voor grotere behandelgebieden, zoals de hals.

Is Facetite veilig?

FaceTite wordt beschouwd als een van de meest geavanceerde en veiligste procedures voor gezichtsverjonging en huidcontouren in de cosmetische zorg. FaceTite maakt gebruik van dezelfde soort radiofrequente technologie die wordt gebruikt bij MRI's, Thermage en andere medische behandelingen die al jaren veilig worden uitgevoerd. FaceTite is ontwikkeld om gevoelige delen van de huid te behandelen zonder cellulaire schade aan weefsels te veroorzaken.
Het appartaat heeft een monitor waarmee de arts de temperatuur nauwkeurig kan monitoren en regelen. Het is uitgerust met interne beveiligingen die beschermen tegen oververhitting. Zo wordt de perfecte hoeveelheid energie op de juiste plek afgegeven. En het risico op verbranding wordt geminimaliseerd.

Bovendien hoeft er alleen een plaatselijke verdoving gebruikt te worden, waardoor de risico's veel kleiner zijn dan die bij een reguliere facelift. Omdat er eveneens niet gesneden hoeft te worden is er ook geen risico op littekens.

Hoe lang is de downtime van Facetite, Accutite, Necktite?

De behandelingen zijn minimaal invasief. Er worden alleen kleine naalden gebruikt om verwarmingsenergie toe te passen. Patiënten zullen gedurende ten minste 5 dagen gevoeligheid en zwelling ervaren. De meeste patiënten zijn gewoonlijk binnen een aantal dagen tot maximaal 10 dagen weer aan het werk.

Afhankelijk van de behandeling moet je een compressiekledingstuk dragen voor de 3-5 dagen. Dit moet dan de volgende 3 weken 's nachts worden gedragen. Je kunt tot 2 weken een lichte zwelling ervaren, maar je kunt weer aan het werk gaan, regelmatig gaan sporten en make-up dragen zodra het compressiekledingstuk overdag is verwijderd.

Wie kan geen Facetite, Accutite, Necktite behandeling ondergaan?

Je kunt deze behandeling niet ondergaan in geval van:

een actieve huidziekte of huidkanker in het behandelgebied, borstvoeding of zwangerschap, gebruik van (Accutane) isotretinoïne minder dan zes maanden voor de behandeling, gebruik van anticoagulantia minder dan 7 dagen voor de behandeling, bloedstoornis, operatie of huidvernieuwing in het behandelgebied binnen drie maanden voorafgaand aan de behandeling, pacemaker of een ander elektrisch lichamelijk implantaat, permanente implantaten in het behandelgebied (bijv. schroeven/ titaniumplaten, siliconen- of tandheelkundig implantaat), een filler binnen zes maanden voor de behandeling in het behandelgebied, immuunsuppressie, slecht gecontroleerde schildklierproblemen of diabetes, allergie voor anesthesie, ernstige gelijktijdige aandoeningen (bijv epilepsie, nier- / leverziekte, hartaandoeningen), immuunsuppressie, slecht gecontroleerde diabetes of schildklierproblemen, allergie voor anesthesie

Hoe snel zie ik resultaten van Facetite, Accutite en Necktite?

Hoewel deze behandeling de collageenproductie gedurende een langere periode stimuleert, kan het zijn dat je binnen de eerste week en misschien zelfs onmiddellijk een verstrakking opmerkt.

Tegen het einde van een week zou verstrakking van de huid zichtbaar moeten zijn. Het verstrakken en meer zichtbaar worden van contouren zal de komende drie tot vier maanden verbeteren, waarbij tot 70% van de resultaten binnen zes weken verschijnen. De beste resultaten zijn merkbaar na zes maanden en zullen tot een jaar na de behandeling blijven verbeteren.

Hoe lang blijven de effecten van een Facetite, Accutite en Necktite behandeling?

In principe zijn de resultaten blijvend. Het natuurlijke verouderingsproces zet echter uiteraard wel gewoon door.
Na verloop van tijd zal er weer een geleidelijke vermindering van de algehele strakheid optreden, aangezien je huid de normale tekenen van veroudering begint te vertonen. Levensstijlkeuzes, zoals dagelijks zonnebrandcrème gebruiken, een goede huidverzorging volgen en niet roken, hebben ook invloed op de duur van je resultaten.

Voor wie is een Facetite, Accutite of Necktite behandeling geschikt?

Ideale kandidaten zijn doorgaans mensen tussen 30 en 60 jaar die nog steeds een goede huidelasticiteit hebben, maar die last hebben van lichte tot matige verslapping en hangende huid huid ervaren. Patiënten met aanzienlijke huidverslapping en een slechte huidelasticiteit zullen minder snel bevredigende resultaten behalen. Er is ook voldoende botstructuur nodig om de strakke huid te ondersteunen, hoewel fillers kunnen worden gebruikt als extra ondersteuning nodig is.

Omdat de behandeling wordt uitgevoerd met een handapparaat dat is ontworpen om zo minimaal invasief mogelijk te zijn, is niet-chirurgische zorg ideaal voor mensen die nog niet klaar zijn om een echte operatie te ondergaan voor een facelift of een andere cosmetische ingreep.

Hoe werkt Facetite, Accutite en Necktite?

De behandeling omvat het verwarmen van de onderste dermislaag van de huid, die voornamelijk uit collageen bestaat. Na verloop van tijd vormt de natuurlijke genezende reactie van het lichaam nieuw huidverstevigend collageen. Dit komt bovenop het aanhalen van bestaande collageenvezels en het oplossen van vet. Daarom zien patiënten vaak onmiddellijke verbetering zelfs vóór de langetermijneffecten.

Eerdere RF-apparaten drongen niet zo diep in de huid door en de resultaten waren daarom beperkt. Maar FaceTite, Accutite, Necktite worden beschouwd als 'next generation' RF-behandelingen, waarbij warmte en energie direct worden geleverd waar nodig. Daarom is het niet ongebruikelijk dat artsen zien dat de huid samentrekt terwijl de patiënt nog op tafel ligt.

Is Facetite, Accutit, Necktite pijnlijk?

De procedure zelf is niet pijnlijk, omdat het behandelde gebied volledig verdoofd zal zijn. Nadat de verdoving is uitgewerkt, zul je de dagen erna waarschijnlijk wel wat pijn ervaren.

Hoe bereid ik me voor op een behandeling?

Met bepaalde levensstijlgewoonten en medicatie moet je vóór je behandeling stoppen, omdat ze blauwe plekken, zwellingen en bloedingen verergeren. Vermijd tijdens de 30 dagen voorafgaand aan je afspraak alle vormen van roken of vapen. Drink gedurende ten minste 2 weken voorafgaand geen alcohol en stop met het gebruik van aspirine en NSAID's zoals ibuprofen.

Heb ik meerdere behandelingen nodig?

Nee. Een enkele FaceTite, Accutite of Necktite-sessie is voldoende om je kaaklijn drastisch te veranderen, overtollig vet te verwijderen en een losse huid te verstevigen. Jij en je huid zullen echter blijven verouderen, dus de effecten zijn niet 100% permanent. Je kunt ervoor kiezen om de behandeling na enkele jaren opnieuw te ondergaan als je kaaklijn bijv weer begint te zakken. Door verstandige levensstijlkeuzes kun je de resultaten langer behouden.

Wat is het verschil tussen Accutite, Facetite en Necktite?

Facetite, Accutite en Necktite zijn de dezelfde apparaten met dezelfde resultaten, alleen verschillen ze in grootte. Accutite is de kleinere variant van Facetite. Het is daarmee geschikt voor het behandelen van kleinere oppervlakten, zoals wallen en zakjes onder de ogen. Met Accutite kun je heel accuraat gebieden 'targeten'. Facetite is geschikter voor grotere oppervlakten, zoals de wangen en kaaklijn. Necktite is geschikt voor de hals.

Wat is Morpheus8 en waarom wordt dit vaak gecombineerd met een Facetite, Accutite of Necktite behandeling?

Morpheus8 is een behandeling dat microneedling combineert met radiofrequentie (dezelfde energie als bij Facetite, Accutite, Necktite) in de naalden. Radiofrequentie is energie die helpt bij het hermodelleren van bestaand collageen; Microneedling is een behandeling die de productie van collageen en elastine stimuleert door kleine gaatjes in de huid te maken. Wanneer beide technieken worden gecombineerd, levert het de thermische energie van radiofrequente golven om dieper weefsels van de huid te bereiken via de instelbare micronaalden.

                 

Contact

NEEM VOOR AL JE VRAGEN GERUST CONTACT MET ONS OP!

is facetite veilig?
is facetite veilig?

WAAROM KIEZEN VOOR skin clinic GAAF INJECTABLES?

 • Langdurig natuurlijk resultaat
 • Alleen producten van topkwaliteit 
 • Veilige behandelingen en producten
 • Scherpe prijze
 • Op maat gesneden: gratis vrijblijvend persoonlijk advies
 • Uitstekende nazorg: na 2 weken standaard controle
 • Ervaren arts: al meer dan 6.500 cosmetische behandelingen. BIG geregistreerd
 • Persoonlijke benadering, geen massakliniek met wisselende behandelaars, maar één vaste arts
 • 96% van de klanten zijn direct tevreden