lippen opvullen den haag

lippen opvullen den haag

voor mooie, natuurlijk uitziende volle lippen

2.400+

jaarlijkse lipfiller behandelingen

9,8

klant recensies 

Specialist 

lippen opvullen

lippen opvullen Den Haag

lippen opvullen in den haag

Met 1 behandeling heb jij natuurlijke, volle lippen

Lippen opvullen Den Haag

Je lippen opvullen tot mooie volle lippen kan al met 1 enkele behandeling. Met de juiste lipfiller en een gekwalificeerde en capabele arts die de juiste technieken hiervoor beheerst. In het algemeen zijn mooie lippen:

- gehydrateerd

- vol / hebben volume

- symmetrisch

- natuurlijk ogend

- in verhouding met het gezicht.


Helaas is niet iedereen van nature hiermee gezegend, of is dat in de loop der jaren wegens ouderdom minder geworden. Gelukkig zijn wij in Den Haag gespecialeerd in lippen opvullen. Onze arts is speciaal getraind in Londen bij de wereldwijd gerenommeerde kliniek op het gebied van lipfillers: The Consultant Clinic

Wij staan voor natuurlijke resultaten en gebruiken alleen de beste fillers. De fillers die wij gebruiken voor het lippen opvullen in Den Haag zijn Europees en door de FDA goedgekeurde hyaluronzuurvullers; ze zijn gemaakt van een suikercomplex dat van nature in ons lichaam voorkomt. De fillers vullen het hyaluronzuur aan dat in de loop van de tijd in je lichaam is opgenomen, waardoor je meer volume en een jeugdige uitstraling krijgt. Volledige en natuurlijke resultaten met slechts één behandeling die 6 tot 12 maanden aanhouden. Ben je benieuwd naar onze resultaten of zoek je wat meer informatie? Bekijk hier meer over onze behandeling: lippen opvullen Den Haag.

wetenschap achter mooie lippen

Verschillende studies hebben aangetoond, dat de lippen van vrouwen op zijn mooist zijn als ze in een bepaalde verhouding tot elkaar staan en als ze een bepaalde vorm hebben, zie het plaatje hierna. Maar het belangrijkste is dat ze passen bij jou en je gezichts(vorm). Alles draait om de juiste verhoudingen! Wij kunnen jou hierbij helpen als je dat wilt. 
volle lippen den haag

voor en na foto's lippen opvullen Behandeling

Behandeling lippen opvullen Den Haag

Met het ouder worden worden je lippen dunner. Vanaf een jaar of veertig ga je dat zien. Het volume dat je lippen verloren hebben is gemakkelijk herstellen. Vanaf ca vijftig jaar kan het ook heel mooi zijn om de contouren van de lip wat te accentueren. Je lippen kunnen namelijk als je ouder wordt een beetje naar binnen gaan staan. Met een beter gedefinieerde lipcontour zul je ook minder last hebben van lippenstif die in de bovenliprimpels vloeit. Als je erg last hebt van rimpels op je bovenlip, kun je deze trouwens heel mooi met plexr laten verwijderen.De eerste behandeling

Lippen opvullen Den Haag

Een eerste lipfiller behandeling kan erg spannend zijn. Dat is volkomen begrijpelijk. Tijdens je consult kun je al je vragen stellen en de arts zal uitgebreid de tijd nemen om je zo goed mogelijk voor te lichten over hoe wij je lippen opvullen in onze kliniek in Den Haag. Mocht je hierna besluiten toch liever van de behandeling af te zien, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Onze consulten zijn volledig vrijblijvend en wij dringen nooit aan op een behandeling!

Fillers lippen Den Haaglipfillers in Den Haag

corrigeren van slecht gevulde lippen

Er zijn veel klinieken die lippen opvullen in Den Haag. Helaas hanteren ze niet allemaal een hoge behandelstandaard. We zien  namelijk regelmatig niet goed gevulde lippen voorbij komen in onze kliniek. Lippen opvullen, zodat deze mooi glad, symmetrisch en bovendien natuurlijk lijken is echt wel een kunst.


In deze tijd zijn permanente fillers niet meer toegestaan. Dat heeft de prettige consequentie dat je ze altijd weer kunt laten verwijderen/corrigeren. Soms is een kleine correctie door de een klein beetje bij te vullen voldoende. Soms kan het daarentegen beter zijn om de lipfiller helemaal of deels op te lossen en het opnieuw, maar dan juist te doen.


"In onze kliniek kwam een jonge vrouw waarvan de lippen in een andere kliniek veel te veel gevuld waren. De lippen waren ook totaal niet meer in een mooie verhouding met elkaar en de rest van haar gezicht. Daarnaast zag je allemaal bobbels. Om deze lippen weer mooi te maken moest de filler eerst helemaal opgelost worden. Pas na paar dagen kun je dan weer de lippen opvullen. Daarvoor gebruiken we een hele goede filler die in lippen wordt geïnjecteerd via een canule. Lippen opvullen is vakwerk. Dus kies voor een kliniek die gespecialiseerd is in lippen opvullen."

den haag lippen opvullen
Herstelbehandeling lippen opvullen Den Haag

 behandel resultaten lippen opvullen in Den haag

lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag
lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag
lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag
lippen opvullen behandeling

lippen opvullen in Den Haag:

Zo verloopt je behandeling in onze kliniek

We starten altijd met een consult voordat we je lippen opvullen. Daarbij kun je aangeven wat je wilt en krijg je een persoonlijk advies van onze arts. Ook krijg je informatie over types en hoeveelheden fillers en hoeveelheid, stellen we enkele medische vragen en worden er foto's gemaakt voor in je behandeldossier. Lippen opvullen is namelijk echt een maatwerk-behandeling. 


Vervolgens wordt je huid gedesinfecteerd en krijg je als je wilt een lokale verdoving. Lippen opvullen in Den Haag vindt meestal plaats onder lokale verdoving, waardoor het pijnloos is. Na circa een kwartier is de behandeling gereed. Hierna worden opnieuw foto's gemaakt die we in je dossier opnemen. Ook krijg je nog wat informatie over wat je wel of niet moet doen om de resultaten van het lippen opvullen zo mooi mogelijk te houden en eventuele ontstekingen te voorkomen. Als je wilt kun je na twee weken terugkomen voor een controle, waarbij je samen met de arts het resultaat kunt bekijken en deze nog eventueel nog wat kosteloos kan bijwerken mocht dat nodig zijn. 

hyaluronzuur lip fillers

lippen opvullen met Hyaluronzuurfillers 

Kwaliteitsfillers bestaan uit hyaluronzuur. Deze stof komt van nature voor in onze lichamen, waardoor het lichaam deze dus niet afstoot. Hyaluronzuur houdt de huid goed gehydrateerd. Het trekt namelijk vocht aan en kan dat heel goed vasthouden. Na zes tot negen maanden breekt je lichaam het hyaluronzuur af in je lichaam. Hyaluronzuurfillers zijn al jaren veilig in gebruik. 

verschillende redenen om je lippen op te vullen

je lippen voller maken

Volle lippen is populair onder de jongere generatie, maar ook veel vrouwen en zelfs mannen kiezen tegenwoordig voor lip fillers. Zij storen zich soms ook aan het gebrek aan volume in hun lippen. Dat neemt namelijk af in de loop der jaren.

De vorm van de lippen verfraaien

Niet alle mensen hebben een mooie verhouding tussen hun onderlip en bovenlip. Of ze hebben nauwelijks een lipcontour.


Onze specialist in lippen opvullen in Den Haag kan op subtiele wijze je lippen wat bijwerken, of accentueren.

onder- /overbeet  verminderen

Je kaakstand kan een over- of onderbeet veroorzaken. Vaak storen mensen die dit hebben zich daar aan. Je kaakstand kun je helaas niet zomaar aanpassen. Maar met fillers en eventueel botox) kan je een symmetrischer silhouet crëeren, waardoor de onder- of overbeet minder opvalt.

slappe en droge lippen

Vanaf je veertigste worden je lippen minder vol en stevig. Soms worden ze ook droger.

Door je lippen op te vullen met lipfillers kun je je oude lipvolume terugkrijgen. Dat maakt ze steviger en eveneens meer gehydrateerd, aangezien de fillers vocht vasthouden.  

Waarom je lippen opvullen in Den haag bij gaaf injectables?

lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag

Topkwaliteit


Onze lipfillers waarmee wij lippen opvullen in Den Haag zijn uitsluitend A-merken. Ook ben je gegarandeerd van een toparts: getraind in lippen opvullen in Londen bij de meest gerenommeerde filler-kliniek.

lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag

natuurlijk resultaat garantie

Wij garanderen natuurlijke resultaten als je kiest voor een behandeling lippen opvullen in Den Haag in onze kliniek.

Wij hebben een hoge klanttevredenheid van 96%!

lipfillers advies den haag

Maatwerkbehandeling


Onze kliniek voor lippen opvullen in Den Haag biedt:

- persoonlijke en op maat gesneden advisering, gratis en altijd vrijblijvend.

- 1 vaste arts 

- zeer goede nazorg: controle 14 dagen na de behandeling met je arts incl kostenloze bijwerking als dat nodig is.

Lippen opvullen in den haag

Tevredenheidsgarantie

Wij doen altijd ons uiterste best om een zo mooi mogelijk resultaat voor jou te behalen. Mocht je onverhoopt nou toch niet helemaal tevreden zijn met het resultaat dat je hebt gekregen, dan horen we dat graag van je. Je krijgt na twee weken een gratis nacontrole waarbij we het oplossen. Beloofd!

lippen opvullen den haag volle lippen dikke lippen botox lippen lipfillers lipvergroting hyaluronzuur fillers den haag

esthetisch Arts lipfilling

"Ik werk nu ruim zeven jaar als arts en heb enkele duizenden cosmetische, waaronder lipfillers behandelingen, uitgevoerd in Den Haag. Het belangrijkste vind ik, dat ik goed begrijp wat de wens van de klant is. Zo kan ik een zo goed mogelijk advies geven, over wat wel en niet realiseerbaar is. 

Klanttevredenheid staat voor mij voorop. Uiteraard is dit alleen te realiseren door veilig te werken. Ik ben BIG geregistreerd en aangesloten bij de vakvereniging.

Om mijn lipfilling skills te optimaliseren, heb ik een masterclass gevolgd bij de gerenommeerde Consultant Clinic in Engeland."

lippen opvullen ervaringen onze van klanten

meer Ervaringen lippen opvullen

Wat kost het om je lippen op te vullen?

lippen opvullen PRIJZEN

Meestal is 1 ml filler voldoende om mooie volle lippen te krijgen. Dat kost € 380. Als je maar een klein beetje nodig hebt, of alleen je lipcontouren wilt laten accentueren kost dat € 200. Tijdens je consult kan de arts je precies vertellen hoeveel je nodig hebt en hoeveel dat kost.


KIJK OP ONZE TARIEVENPAGINA VOOR ACTUELE AANBIEDINGEN EN PAKKETKORTINGEN

afspraak maken voor lippen opvullen in den haag?

Vragen?

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!