Botox

Botox

GLADDE EN RIMPELVRIJE HUID met een natuurlijke uitstraling

Botox

BOTOX

GLADDE EN RIMPELVRIJE HUID MET EEN NATUURLIJKE UITSTRALING

Botox specialist

3.100+

cosmetische behandelingen per jaar

> 9 jaar

BIG geregistreerd arts

9,8 

botox recensies score

Gratis

touch up 

na twee weken 

last van rimpels, een boze blik, migraine of overmatig zweten?

De spieren waarmee je je gezicht beweegt zorgen na verloop van tijd voor lijntjes in ons gezicht. Naarmate de jaren verstrijken veranderen deze lijntjes in steeds dieper wordende rimpels. We zien er ouder en vermoeider uit. Daarnaast kunnen deze spieren ons een boze blik geven, of letterlijk hoofdpijn en migraine bezorgen.

Met botox kun je dit gelukkig gemakkelijk oplossen.  

botox leiden botox rotterdam

botox behandeling

BOTOX VERWIJDERT RIMPELS, HOOFDPIJN EN TRANSPIRATIE SNEL EN EFFECTIEF

Met een botox behandeling kun je je rimpels direct verzachten tot zelfs helemaal laten verdwijnen. Je ziet er jonger, uitgeruster en vriendelijker uit. 

Migraine / hoofdpijn en overmatig zweten zijn ook heel goed te behandelen met botox .


Gaaf Injectables botox kliniek is gespecialiseerd in botox behandelingen en voert jaarlijks duizenden behandelingen uit.

BOTOX VERWIJDERT RIMPELS, HOOFDPIJN EN TRANSPIRATIE SNEL EN EFFECTIEF

Met een botox behandeling kun je je rimpels direct verzachten tot zelfs helemaal laten verdwijnen. Je ziet er jonger, uitgeruster en vriendelijker uit. 

Migraine / hoofdpijn en overmatig zweten zijn ook heel goed te behandelen met botox.


Gaaf Injectables botox kliniek is gespecialiseerd in botox behandelingen en voert jaarlijks duizenden behandelingen uit.

Natuurlijk resultaat

Als een botox behandeling (botuline toxine behandeling) goed is uitgevoerd is het resultaat heel mooi en kun je niet zien dat je een cosmetische behandeling hebt gehad. Dit in tegenstelling tot sommige mensen op televisie. Door subtieler te werken kunnen wij je een natuurlijk resultaat garanderen wanneer dat je voorkeur heeft.
botox kliniek

wat kun je met botox behandelen?

EEen botox behandeling is vooral geschikt op plekken waar de mimiek / beweging het grootst is. De rimpels ontstaan daar door het samentrekken van de gezichtsspieren. Je ziet ze meestal niet als het gezicht helemaal ontspannen is. Je ziet ze wel als je lacht, fronst of je wenkbrauwen ophaalt. Door dat (veelvuldig) te doen vormen zich na verloop van tijd rimpels; lachrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Met botox kun je die rimpels direct verzachten tot zelfs helemaal laten verdwijnen.

Botox is erg geschikt tegen:

 • Rimpels op het voorhoofd
 • Fronsrimpels
 • Rimpels rond ogen (kraaienpootjes)
 • Neusrimpels
 • Tandvlees glimlach
 • Migraine
 • Overmatig zweten

Het kan ook nog gebruikt worden voor een lichte wenkbrauwlift om een uitgerustere / frissere blik te krijgen. En voor het liften van afhangende mondhoeken. 

botox voor en nadelen

botox behandelingen

Botox fronsrimpels

Een van de meest uitgevoerde behandelingen is botox tegen fronsrimpels. De fronsrimpels zijn de kleine, verticale rimpels tussen de wenkbrauwen en boven de neus. Zij zorgen voor een boze of verdrietige uitstraling.


Door de spiertjes waarmee je boos kunt kijken te ontspannen, zullen deze rimpels verdwijnen. Deze behandeling neemt enkele minuten in beslag en je ziet er binnen enkele dagen uitgerust en fris uit. Deze behandeling heeft weinig tot geen invloed op je mimiek. Het feit dat je niet meer boos kunt kijken zal niemand opvallen.


Als je erg diepe rimpels hebt is alleen een spierontspanner meestal niet genoeg. De behandeling kan dan het beste aangevuld worden met een filler. Ook kun je de huid verstrakken met Plexr. De arts van onze botox kliniek geeft je graag advies wat voor jou het beste resultaat oplevert.

null
botox den haag prijzen

Botox kraaienpootjes

Kraaienpootjes, ook wel lachrimpels, zijn de rimpels naast de ogen die zichtbaar zijn bij lachen of tegen de zon in kijken. Door de spiertjes onder de huid met botox te behandelen, ontspannen de spieren en zullen deze rimpels verdwijnen. Dit zorgt voor een mooie open blik. Deze behandeling is mooi te combineren met een wenkbrauwlift.


Botox is de beste behandeling om kraaienpootjes kwijt te raken. Hiermee zie je er op een natuurlijke manier beter uit.

botox kraaienpootjes 

voor en na

botox kraaienpootjes voor en na

Botox voorhoofd

Voorhoofdsrimpels worden veroorzaakt door je voorhoofdspieren die de wenkbrauwen omhoog trekken. Ze kunnen je er boos of vermoeid doen uitzien. Deze behandeling heeft wat meer invloed op je mimiek. 


"Als de behandeling juist wordt uitgevoerd heb je nog wel wat beweging in je wenkbrauwen, maar verdwijnen de rimpels als sneeuw voor de zon."


Als je hele diepe rimpels hebt is alleen een spierontspanner meestal niet genoeg. Dan kan die behandeling het beste aangevuld worden met een filler. Ook kun je je voorhoofdshuid verstrakken met Plexr. Onze arts geeft je graag advies over wat voor jou het beste resultaat oplevert. 

botox voorhoofd voor & na

botox voorhoofd voorhoofdsrimpels voor en na

bOTOX TEGEN TANDVLEESglimLACH / GUMMY SMILE

Bij een ‘gummy smile’  of 'tandvleeslach' zijn de spieren die de bovenlip optrekken iets te sterk. Daardoor zie je een groter deel van het tandvlees bij de bovenlip tijdens het lachen dan over het algemeen wenselijk is.


Met een botox injectie zorgen we dat de spieren de bovenlip minder krachtig optrekken. Hierdoor is er minder van het tandvlees zichtbaar tijdens het lachen.

BOTOX TANDVLEESGLIMLACH voor en na

botox gummy smile botox tandvleesglimlach

botox tandvlees glimlach gummy smile ervaring

bOTOX TEGEN TANDVLEESLACH / GUMMY SMILE

Bij een ‘gummy smile’  of 'tandvleeslach' zijn de spieren die de bovenlip optrekken iets te sterk. Daardoor zie je een groter deel van het tandvlees bij de bovenlip tijdens het lachen dan over het algemeen wenselijk is.


Met een botox injectie zorgen we dat de spieren de bovenlip minder krachtig optrekken. Hierdoor is er minder van het tandvlees zichtbaar tijdens het lachen.

BOTOX TANDVLEESGLIMLACH VOOR EN NA

botox gummy smile botox tandvleesglimlach

botox ervaringen

botox tegen migraine / hoofdpijn

Heb jij ook last van vervelende hoofdpijn of migraine? Dan is er goed nieuws. Botox werkt namelijk bij de meeste mensen ook heel goed tegen migraine en spanningshoofdpijn. 


"Ik heb meerdere patiënten die ontzettend blij zijn dat ze geen zware medicatie meer hoeven te slikken. Botox helpt de frequentie van hoofdpijn te verminderen, maar ook de intensiteit."


Waarom botuline toxine tegen hoofdpijn werkt is niet helemaal zeker. Verondersteld wordt dat botox werkt omdat het chemische stoffen - neurotransmitters genaamd - blokkeert die pijnsignalen uit je hersenen dragen. Botox verspert de weg naar de hersenen zou je kunnen zeggen. Het stopt de chemicaliën voordat ze de zenuwuiteinden rond je hoofd en nek bereiken. 

botox migraine hoofdpijn

botox migraine botox hoofdpijn

BOTOX TEGEN OVERMATIG ZWETEN / BOTOX TEGEN OVERMATIG TRANSPIREREN

Botox helpt naast alle bovenstaande indicaties ook tegen overmatig zweten. Een excessieve vorm van transpireren zonder duidelijke aanleiding, zoals stress of een onderliggende medische aandoening, wordt hyperhidrosis genoemd. Hyperhydrosis/overmatig zweten kan enorm invaliderend werken. 


"Mensen passen hun volledige garderobe aan op het feit dat er een zweetplek te zien zou kunnen zijn. Durven niet meer naar feestjes of zelfs werk. Deze Behandeling geeft normaliter binnen 24 uur een verbluffend resultaat. De oksels zijn 6-9 maanden kurkdroog. Het is heel mooi om te zien hoe bevrijdend dat kan werken."

botox tegen overmatig zweten ervaringen

botox oksles botox overmatig zweten botox overmatig transpireren

botox behandeling

Botox voordelen

BOTOX VERWIJDERT RIMPELS SNEL EN EFFECTIEF

 • Eenvoudige en snelle behandeling
 • Snel mooi resultaat
 • 99% van onze klanten is tot nu toe tevreden over het resultaat
 • Resultaat houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan
 • Klanten voelen zich meer ontspannen, jonger en zelfverzekerder
 • Behoud van de natuurlijke uitstraling
 • Zeer veilig: geen nadelige lange termijn effecten
 • Vrijwel pijnloos door gebruik van de ultradunne "invisible needle"
 • Standaard nacontrole na 2 weken met indien nodig gratis touch up
 • Ook zeer effectief tegen overmatig transpireren (6-9 maanden resultaat) en hoofdpijnklachten

botox voor en na foto's 

botox voor en na

fronsrimpels verwijderen

botox voor en na

kraaienpootjes verminderen

botox voor en na

wenkbrauwlift

Waarom kiezen voor Gaaf Injectables?

bocouture

Topkwaliteit

Wij gebruiken voor onze producten  alleen A-merken. Onze arts is BIG geregistreerd. Hij heeft al duizenden cosmetische behandelingen gedaan en doet aan permanente educatie om altijd van de nieuwste technieken op de hoogte te zijn. 

botox behandeling

Resultaat gegarandeerd

Onze botox behandelingen geven zichtbaar natuurlijk resultaat.  Onze dienstverlening en tevredenheidsgarantie levert 99% tevreden klanten voor botox. 

botox ervaringen

Behandeling op maat

Wij nemen de tijd voor een vrijblijvend uitgebreid en persoonlijk advies.

Uitstekende nazorg: wij verlenen standaard nacontrole met indien nodig gratis touch up.

reviews botox behandelingen gaaf injectables

botox leiden botox rotterdam
botox leiden botox rotterdam
botox leiden botox rotterdam
botox kliniek

Botoxbehandeling bij Gaaf Injectables

Voorafgaand aan de behandeling krijg je een vrijblijvend consult. Hier kun je vertellen waar je je aan stoort en wat je wilt bereiken. De arts neemt ruim de tijd om je de hele procedure en de verschillende mogelijkheden uit te leggen, wat je van de behandeling kan verwachten en al je vragen te beantwoorden. Als je besluit tot een behandeling over te gaan kan dat direct, maar je mag ook later een afspraak maken.

Een botox behandeling bij Gaaf Injectables is in enkele minuten gebeurd. De arts injecteert de botox met een klein naaldje in de spiertjes. Binnen enkele dagen begin je het effect te merken. Je kunt eventueel direct na de behandeling make-up aanbrengen. Het enige advies is om die dag geen zware inspanningen te doen en het gebied niet te masseren. De volgende dag kun je alles weer doen zoals je altijd gewend bent. Bij het behandelen van de oksels tegen zweten is het effect meestal veel sneller merkbaar. Binnen een dag zijn de oksels kurkdroog. 

Botox fronsrimpels behandeling bij skin clinic Gaaf Injectables

Video van een botox behandeling van de frons door drs Nick Jansen 

botuline toxine

A-merk tegen scherpe prijs

Er zijn meerdere merken van Botuline toxine op de markt. Vistabel/Botox, Azzalure/Disport en Bocouture zijn uitvoerig getest op veiligheid en langdurigheid. Zij worden wereldwijd als zeer veilig beschouwd en worden veel gebruikt in de cosmetische en medische wereld.


"Ik kies Dysport/Azzalure bewust in plaats van alle andere  botuline toxine merken. Het is namelijk meer natuurlijk. Het is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Autoriteit en wordt al jaren verkocht. Over de hele wereld zijn er reeds miljoenen behandelingen mee verricht."


Bocouture is  het enige merk waar ik echt niet tevreden over ben. Het werkt niet sterk en niet lang genoeg. Ook al is het goedkoop, de resultaten zijn voor mij onvoldoende. 

Dysport daarentegen is wel sterk, werkt lang en het levert natuurlijke resultaten. Botox vind ik te versteende resultaten geven. Daar ben ik niet naar op zoek voor mijn klanten"

Wat kost een botox behandeling?

BOTOX PRIJZEN

De prijs van de behandeling hangt af van het aantal eenheden botox die je nodig hebt. Die eenheden drukken wij uit in zones. Hoeveel zones nodig zijn verschilt per persoon en het gebied dat je wilt laten behandelen. Het is dus niet zo dat het behandelen van kraaienpootjes of fronsrimpels een standaard aantal zones botox betreft. Hieronder vind je onze botox prijzen:


Halve zone: 

Gummy smile, kin, neusrimpels, lichte wenkbrauwlift, of afhangende mondhoeken                                                                                                                               € 100


1 zone: 

Voorhoofdsrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes, of hoofdpijn/migraine                                                                                                                                                   € 150


2 zones:

Alle combinaties van behandelingen mogelijk. Populaire combinatie is frons en voorhoofdsrimpels.                                                                                                 € 280


3 zones:

Alle combinaties van behandelingen mogelijk. Met drie zones kun je bijv fronsrimpel, voorhoofdsrimpel en kraaienpootjes tegelijk behandelen.                  € 390


Overmatig zweten / transpireren                                                                                                                                                                                                                        € 550


Tandenknarsen                                                                                                                                                                                                                                            vanaf € 280


Migraine:                                                                                                                                                                                                                                                        vanaf €150


Vriendinnenvoordeel:

Kom samen met je vriendin, zus, collega, enz en profiteer van gezamenlijke kortingen: 

 2 x twee zones botox:                                                                                                                                                                     van €560 voor € 480,-  (= €120 per zone p.p.)

 


KIJK OP ONZE TARIEVENPAGINA VOOR ACTUELE AANBIEDINGEN EN PAKKETKORTINGEN

Wat kost een botox behandeling?

BOTOX PRIJZEN

De prijs van de behandeling hangt af van het aantal eenheden botox die je nodig hebt. Die eenheden drukken wij uit in zones. Hoeveel zones nodig zijn verschilt per persoon en het gebied dat je wilt laten behandelen. Het is dus niet zo dat het behandelen van kraaienpootjes of fronsrimpels een standaard aantal zones botox betreft. Hieronder vind je onze botox prijzen:


Halve zone:  €100

Gummy smile, kin, neusrimpels, lichte wenkbrauwlift, of afhangende mondhoeken                                                                                                                            


1 zone: € 150

Voorhoofdsrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes, of hoofdpijn/migraine                                                                                                                                                 


2 zones:  € 280

Alle combinaties van behandelingen mogelijk. Populaire combinatie is frons en voorhoofdsrimpels.                                                                                                  


3 zones:  € 390

Alle combinaties van behandelingen mogelijk. Met drie zones kun je bijv fronsrimpel, voorhoofdsrimpel en kraaienpootjes tegelijk behandelen.               


Overmatig zweten / transpireren:  € 550


Tandenknarsen:     vanaf € 280  


Migraine:    vanaf € 150  


Vriendinnenvoordeel:

Kom samen met je vriendin, zus, collega, enz en profiteer van gezamenlijke kortingen: 

 2 x twee zones botox: van € 560,- voor € 480,-  (= €120 per zone p.p.)            


KIJK OP ONZE TARIEVENPAGINA VOOR ACTUELE AANBIEDINGEN EN PAKKETKORTINGEN

Tevredenheidsgarantie

Wij doen ons uiterste best om het mooiste resultaat voor jou te behalen. Mocht je nu toch niet helemaal tevreden zijn over het resultaat, laat het ons dan weten. Na twee weken krijg je een gratis nacontrole en dan lossen we het op. Beloofd!

botox leiden botox rotterdam

EERLIJK, PERSOONLIJK EN NATUURLIJK

6jaar geleden begon Nick Jansen bij Gaaf Injectables in Den Haag. Hij is een betrokken  arts.


"Ik werk nu bijna 6 jaar als arts en heb enkele duizenden cosmetische behandelingen uitgevoerd. Het belangrijkste vind ik, dat ik goed begrijp wat de wens van de klant is. Zo kan ik een zo goed mogelijk advies geven, over wat wel en niet realiseerbaar is.

Ik geef eerlijk advies en uitleg over welke behandelingen voor verbetering zorgen, maar ook wat vooral niet te doen. Van overbehandelen wordt namelijk niemand mooier!"


Tevredenheidsgarantie

"Ik doe er alles aan om de mooiste resultaten voor mijn klanten te bereiken. Voorafgaand aan de behandeling zal ik klanten op basis van hun wensen eerlijk informeren over wat wel en niet realiseerbaar is. Mocht je onverhoopt uiteindelijk niet tevreden zijn, dan hoor ik dat graag, zodat ik kan zorgen dat je wél tevreden wordt."


Veiligheid

"Uiteraard is dit alles alleen te realiseren door veilig te werken. Ik ben BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVEG. 

Ik volg trainingen en bezoek congressen om te zorgen dat ik up to date blijf wat betreft de laatste ontwikkelingen."

botox prijzen
botox prijzen
botox voor en nadelen

botox ervaringen bij skin clinic gaaf injectables

botox leiden botox rotterdam

Wat is botox ?

Botuline Toxine, beter bekend als botox, is een eiwit dat wordt aangemaakt door de bacterie Clostridium botulinum. Botox is dus een merknaam. Maar in de volksmond wordt het voor elk type botuline toxine gebruikt. Botox is een neurotoxine dat het zenuwsignaal naar de spieren blokkeert. Het fungeert dus als spierverslapper.

 

HOE WERKT BOtox?

Een botox injectie neutraliseert tijdelijk de spierbewegingen die rimpels veroorzaken. Als de spiertjes, die met botox geïnjecteerd zijn, niet meer bewegen zullen de rimpels vervagen en helemaal verdwijnen. Je huid wordt gladder en rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar. Bovendien kun je met botox (ergere) rimpelvorming uitstekend voorkomen. Na ongeveer 3-6 maanden herstellen de spieren weer, waarna de rimpels weer in de huid geduwd kunnen worden. Om het effect te behouden moet je een behandeling dus elke 3-6 maanden herhalen.

Botox veel gestelde vragen

Is botox veilig?

De botuline toxine die wij gebruiken - Dysport - is uitvoerig getest op veiligheid en langdurigheid. Het wordt wereldwijd als zeer veilig beschouwd en wordt veel gebruikt in de cosmetische en medische wereld. En onze eigen botox ervaringen met Dysport zijn heel positief.

Daarbij geldt natuurlijk wel dat botox veilig is, zolang het goed wordt gebruikt. Ga dus altijd naar een professionele botox kliniek met een ervaren arts. Onderga geen injecties op een "Botox-feestje" bij iemand thuis. Een medische setting is veiliger en bijwerkingen kunnen onmiddellijk worden behandeld.
Er zijn mensen die overgevoelig zijn voor (een van de bestanddelen van) botox. En in combinatie met bepaalde medicijnen, zoals antibiotica, kan botox ook bijwerkingen teweegbrengen.
Het is altijd verstandig de botox voor en nadelen zorgvuldig persoonlijk af te wegen.

Wat zijn mogelijke bijwerkingen van botox?

Botox bijwerkingen zijn zeldzaam. De bijwerkingen die we het meest zien zijn een klein blauw plekje, wat roodheid of een licht branderig gevoel direct na de behandeling.

Bij een voorhoofdbehandeling met botox hebben sommige mensen tijdelijk wat hoofdpijn, of het gevoel dat er een strakke band om hun hoofd zit. Vaak is er dan sprake dat de patiënt even moet wennen aan het inwerken van de botuline toxine.

Als de botox niet goed is geïnjecteerd, dan kunnen er zeldzamere bijwerkingen optreden, zoals een hangend ooglid, of juist dat de oogleden omhoog gaan staan. Bij een professionele kliniek met veel ervaring treden deze bijwerkingen vrijwel nooit op.

Wie kan geen botox gebruiken?

Botox behandelingen mogen toegepast worden bij mensen tussen 18 en 65 jaar. Maar je moet het niet gebruiken als je:

• allergisch bent voor botulinumtoxine, of in het verleden een bijwerking hebt gehad van deze producten.

• een huidinfectie of andere aandoening in het injectiegebied hebt

• ALS (de ziekte van Lou Gehrig), myasthenia gravis, Lambert-Eaton-syndroom of een andere ziekte die uw spieren of zenuwen aantast

• ademhalingsproblemen, zoals astma hebt

• moeite hebt met slikken

• bloedproblemen hebt

• van plan bent een operatie te ondergaan

• een gezichtsoperatie hebt ondergaan

• last van je voorhoofdspieren hebt

• hangende oogleden hebt

• medicijnen, vitamines of supplementen (onlangs) hebt gebruikt

• zwanger bent of borstvoeding geeft: botox zal naar verwachting niet ver genoeg door het lichaam reizen om een ​​foetus of een baby die borstvoeding krijgt te beïnvloeden. Om ethische redenen zijn er echter geen klinische onderzoeken uitgevoerd naar aanstaande of nieuwe moeders, dus niemand weet het zeker. Daarom raden wij botox-injecties af als je van plan bent of probeert zwanger te worden, zwanger bent, van plan bent om borstvoeding te geven of momenteel borstvoeding geeft.

Het is sowieso altijd verstandig de botox voor en nadelen zorgvuldig af te wegen.

Hoe vaak moet je botox injecties herhalen?

De meeste mensen zien de effecten van een botox behandeling gedurende drie tot vier maanden aanhouden. Bij oudere mensen met minder spiertonus nemen de resultaten over het algemeen wat eerder af dan bij jongere, stevigere gezichtsspieren. En bij herhaald gebruik kun je een langduriger effect verwachten. Heel soms zien we mensen die juist een resistentie tegen het medicijn lijken te ontwikkelen en daardoor frequentere behandelingen nodig hebben.

Maar er zijn nog meer factoren die de werkingsduur beïnvloeden, zoals je gezichtsstructuur en -uitdrukkingen, of je rookt, je dieet, hoe je je huid verzorgt, hoeveel je in de zon gaat, etc. Daarom is de periode dat botox effectief is van te voren moeilijk exact te voorspellen.

Is een botox behandeling pijnlijk?

Botox injecties zijn niet erg pijnlijk. In onze botox kliniek gebruiken we een kleine speciale naald - de invisible needle - zodat de injecties niet oncomfortabel zijn. Hoewel je misschien enige druk voelt als de naald wordt ingebracht (en soms een prikkend gevoel), is de pijn zeer mild, als er al sprake van pijn is. Mensen voelen zich meestal maar een paar seconden licht ongemakkelijk als de botox ingespoten wordt. De botox ervaringen qua pijn zijn over het algemeen zeer mild.

Waar kan botox worden gebruikt?

Botox, of botuline toxine, kan worden gebruikt bij:
- voorhoofdsrimpels
- fronsrimpels
- kraaienpootjes
- migraine / hoofdpijn
- overmatig zweten / overmatig transpireren
- tandvleesglimlach
- als wenkbrauwlift
- bij afhangende mondhoeken

Werkt botox meteen?

Botox begint na ongeveer 48 uur te werken. Meestal duurt het wel een kleine week voor het resultaat volledig zichtbaar wordt. Na twee weken is het maximale effect bereikt.

Wat wordt met een zone bedoeld?

Een zone betekent een specifiek te behandelen gebied. Voorbeelden zijn kraaienpootjes, de frons of voorhoofdsrimpels.

Kan ik sporten na een botoxbehandeling?

Wij raden af om de eerste 24 uur na je botox behandeling te gaan sporten of andere zware fysieke inspanning te doen. Druk op het behandelde gebied kan de botox doen verspreiden.

Is botox giftig?

Bij cosmetische behandelingen worden sterk verdunde concentraties botox gebruikt. Hierdoor is de botox absoluut niet giftig. Het lichaam breekt de botox zelf af in vier tot zes maanden na de behandeling.

Wat doet botox eigenlijk precies?

Botuline toxine is een natuurlijk voorkomend eiwit van een bacterie. Met een botox injectie blokkeer je de zenuwimpuls. Dit ontspant de spieren.
Botox kan worden gebruikt om rimpels te verminderen of laten verdwijnen. Maar daarnaast heeft het meerdere medische toepassingen, zoals:
- verlichting bij hoofdpijn / migraine
- tegen overmatig zweten / overmatig transpireren / hyperhidrosis
- bij spastische spieren
- tandenknarsen

Door gebruik van botox worden al aanwezige rimpels niet erger, aangezien de spieren die de rimpels veroorzaken niet meer actief zijn.

Waar komt de botox in het lichaam terecht?

Botox komt alleen op de behandelde plek met een straal van ongeveer een centimeter eromheen.
Botox verplaatst zich niet door het lichaam. Het eiwit botuline toxine wordt in een periode van enkele maanden vanzelf door je lichaam afgebroken in aminozuuren en via de lever uitgescheiden.

Waar wordt botox van gemaakt?

Botuline toxine is een eiwit dat voorkomt in een bacterie. De botuline toxine die in de cosmetische geneeskunde wordt gebruikt betreft zeer lage concentraties. De botox blokkeert tijdelijk het zenuwsignaal naar de spier.
De botuline toxine die wij gebruiken is zeer veilig: Dysport. Het product is al jaren op de markt en FDA approved. Wereldwijd zijn er al vele miljoenen cosmetische ingrepen mee uitgevoerd.

Welke soorten botox zijn er?

Botox is een merknaam. De werkzame stof betreft botuline toxine. Dit verlamt tijdelijk de spieren.
Naast botox zijn er nog andere merken, die botulinetoxine bevatten: Azzalure, Vistabel, Dysport en Bocouture. Deze merken zijn allen uitvoerig op langdurigheid en veiligheid getest. Wereldwijd worden zij beschouwd als zeer veilig. En ze worden veelvuldig in de medische en cosmetische wereld toegepast.

Wij gebruiken Dysport. Reden is dat dit merk boven alle andere merken botuline toxine, een natuurlijker effect geeft. Het product is FDA approved en al vele jaren op de markt. Er zijn wereldwijd al miljoenen cosmetische behandelingen mee verricht.

Van alle merken is Bocouture eigenlijk het enige product waar wij ontevreden over zijn. Dat product werkt te zwak en te kort. Het is wel goedkoop, maar geeft uiteindelijk niet de resultaten waar we naar op zoek zijn.

Dysport is sterk, werkt lang en het geeft een natuurlijk resultaat. Niet zo versteend als bijvoorbeeld het merk Botox."

Ieder individu reageert anders op de verschillende merken daarom bepaalt de arts o.b.v. zijn ervaringen en kennis welk product hij gebruikt. Zowel Dysport, Bocouture, als Botox zijn zeer veilige medicijnen. Wij hebben de meest positieve botox ervaringen met Dysport / Azzalure.

voordelen botox behandeling skin clinic gaaf injectables

- Natuurlijke resultaten

- Alleen veilige en producten van de hoogste kwaliteit

- Scherp geprijsde behandelingen

- Tevredenheidsgarantie

- Persoonlijke dienstverlening: gratis maatwerk consult, vaste arts

- Goede nazorg: altijd recht op controle afspraak incl  touch up indien nodig

- Ervaren BIG geregistreerd arts: duizenden esthetische behandelingen uitgevoerd.

- 99 procent tevredenheid klanten

een kijkje in onze botox kliniek:

botox den haag botox prijzen
microneedling den haag dermapen

botox den haag prijzen

botox den haag ervaringen prijzen

Contact

Heb je vragen? 

Neem gerust contact met Gaaf Injectables op!