Huidverbetering voor dertigers

De beste behandelingen voor de belangrijkste huidproblemen

Huidveroudering bij dertigers

Vanaf je dertigste neemt de vocht- en vethuishouding in je huid af waardoor fijne rimpels/lijntjes sneller ontstaan. Bestaande lijntjes worden al iets dieper en de eerste kraaienpootjes gaan waarschijnlijk ontstaan. Je kunt pigmentvlekken gaan zien. Ook lijnen tussen de neus en lip worden bij vermoeidheid extra zichtbaar. Ook neemt de elasticiteit van de huid en wordt deze minder strak. Bij een ouder wordende huid worden poriën grover en meer zichtbaar. 

Je kunt verschillende dingen laten doen, maar ook zelf doen, om (verdere) huidveroudering te voorkomen en te corrigeren. 

Behandelingen:


1. Vermindering van lijntjes en rimpels

Er zijn meerdere opties om rimpels te laten verdwijnen. Rimpels die ontstaan door het gebruik van gezichtsspieren (zoals kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, fronsrimpels) kun je met botox behandelen. Voor rimpels die (diep) in de huid staan kun je een filler gebruiken. 


Oppervlakkige rimpels/lijntjes kun je ook met Dermapen, Skinboosters, Plexr of Profhilo  behandelen.

botox den haag fillers den haag plexr den haag

2. Verwijderen van huidvlekken (pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsvlekken/melasma) 

Dergelijke plekken omvatten een teveel aan pigment. Pigment betreft huidverkleuring. UV - straling van de zonnebank en de zon stimuleert pigmentaanmaak. Daarnaast wordt je huid kwetsbaarder als je zwanger bent en hoe ouder je wordt en vormen zich huidvlekken. Ook hiervoor geldt dat er meerdere behandelmogelijkheden zijn. IPLDermapen en Plexr zijn populaire en zeer effectieve methoden om huidvlekken te verwijderen. Maar peelings kunnen in bepaalde gevallen ook een oplossing bieden.

botox den haag fillers den haag peelings den haag plexr den haag dermapen den haag skinboosters den haag

3. Wegwerken van donkere kringen en wallen

Als je last hebt van wallen of donkere kringen onder je ogen dan kun je die heel mooi wegwerken met fillers. Bij slappe / overtollige huid onder je ogen is een Plexr behandeling de beste oplossing. Meer weten over donkere kringen en wallen onder je ogen? Klik hier

4.Lippen opvullen 

Mensen die van nature minder lipvolume hebben kunnen met een lipfiller mooie volle lippen krijgen. Of de lippen verfraaien, door bijvoorbeeld de lippen beter in verhouding tot elkaar en de rest van het gezicht brengen.  

5.Huidverbetering 

Er zijn veel verschillende huidverbeteringsmogelijkheden. Voor een dertiger zijn veelal een behandeling met Morpheus8Dermapen of een peeling zeer effectief.  


Vanaf je dertigste wordt goede huidverzorging ook erg belangrijk. Niet alleen om huidschade die al is opgelopen te corrigeren, maar ook om verdere huidveroudering / huidbeschadiging te voorkomen en je huidige huidconditie te beschermen. Wat voor jou de beste optie is hangt af van meerdere factoren, waaronder je huidconditie, wensen, etc. Onze huidtherapeute informeert en adviseert je hier graag persoonlijk over.


Hulp nodig bij je behandelkeuze?

Per ‘probleem’ zijn er vaak verschillende behandelopties. Het verschilt per persoon welke behandeling het beste en effectiefst is. Wat gegeven jouw wensen, huidconditie, budget, etc de beste keus is, is vaak zelf lastig te bepalen.

 Onze arts heeft hierin jarenlange ervaring en helpt je daar graag bij. Hij adviseert en informeert je graag vrijblijvend en persoonlijk over alle opties. 

Meer weten over huidveroudering en hoe je rimpels kunt voorkomen?

wat zeggen anderen over gaaf injectables?

Vragen?

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op!