Skinceuticals

Huidverzorging op het snijvlak van cosmetica & geneesmiddel

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging
> 30 jaar

onderzoek en studies

Geavanceerde huidverzoring

wetenschappelijk ondersteund

Perfecte aanvulling 

op cosmetische behandelingen

GEÏNTEGREERDE HUIDVERZORGING

Skinceuticals en wij geloven in een simpele methodiek: de beste en langdurige resultaten worden behaald door een combinatie van cosmetische procedures, professionele behandelingen en geavanceerde dagelijkse huidverzorging.


Skinceuticals producten verbeteren de huidgezondheid en uitstraling, ongeacht het huidtype. Ze ondersteunen en behouden de resultaten van cosmetische behandelingen met behulp van cosmeceuticals. 


Wereldwijd worden de producten van Skinceuticals gebruikt en geadviseerd door dermatologen, huidtherapeuten en cosmetisch en esthetisch artsen.

De filosofie van Skinceuticals

Het doel van Skinceuticals is om de gezondheid van de huid te verbeteren en te behouden. Om dit te bereiken moet een huidverzorgingsprogramma uit drie fundamentele elementen bestaan:


 • Stap 1. PREVENT: Voorkomen
 • Stap 2. PROTECT: Beschermen
 • Stap 3. CORRECT: Corrigeren

De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontworpen om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren. SkinCeuticals heeft zich daarvoor toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.


De producten van SkinCeuticals zijn geformuleerd met hoge concentraties farmaceutische ingrediënten van farmaceutische kwaliteit waarvan klinisch is bewezen dat ze de gezondheid en het uiterlijk van de huid aanzienlijk verbeteren. De actieve ingrediënten worden geselecteerd op basis van hoe ze op elkaar inwerken, op de huid en binnen de formule zelf. De ingrediëntencombinatie, het afgiftesysteem en de formule van een goed ontworpen product kunnen de effectiviteit van de ingrediënten optimaliseren.

Bekijk producten

Wat is een cosmeceutical?

Skinceuticals zijn zogenaamde cosmeceuticals: dit zijn producten die tussen geneesmiddelen en cosmetica in zitten. "Een cosmeceutical is een wetenschappelijk ontworpen product bedoeld voor uitwendig gebruik, dat beschikt over aangename esthetische eigenschappen, voldoet aan zeer rigide chemische, fysische en medische eisen, en een zinvol en wenselijk resultaat produceert."


Niet alle cosmeceuticals zijn hetzelfde. Zo is hun effectiviteit niet altijd wetenschappelijk is aangetoond. Wij hebben bewust gekozen voor de cosmeceuticals van Skinceuticals: een productlijn die zich bewezen heeft en waar we in geloven en op vertrouwen.


 In deze video worden cosmeceuticals verder toegelicht.

Basis in medisch onderzoek

ANTIOXIDANT AUTHORITEIT

Jarenlang onderzoek naar huidkanker is essentieel geweest in de doorbraken op het gebied van antioxidanten. Antioxidanten vormen de basis van Skinceuticals. De sterke formules van SkinCeuticals zijn geconcentreerd met pure actieve ingrediënten en hebben bewezen optimaal in de huid te kunnen dringen.


SkinCeuticals werd opgericht in 1997 door de Amerikaanse dermatoloog en wetenschapper Dr. Sheldon Pinnell. Met meer dan 30 jaar onderzoek, is SkinCeuticals nog altijd toegewijd aan de formulering van en studies naar topicale antioxidanten. Antioxidanten hebben de manier waarop er over beschermende en corrigerende verzorging werd gedacht doen veranderen. Met de studies is een fundering gelegd voor de hedendaagse kennis over vitamine C om de huid te beschermen tegen oxidatieve schade. 


Naast hun befaamde antioxidanten biedt SkinCeuticals een volledig productassortiment waarbij er een oplossing is te vinden is voor ieder huidtype en ieder huidprobleem. Wetenschappelijk bewijs van effectiviteit staat hierin nog altijd centraal.

Bekijk producten

Stap 1. Voorkomen van huidveroudering

Geavanceerde bescherming tegen de schade van vrije radicalen 

Huidveroudering komt niet alleen doordat je ouder wordt, maar ook door omgevingsfactoren als zonlicht, roken en luchtvervuiling. Deze factoren zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Hierdoor ontstaan lijntjes, rimpels en vlekjes. Maar je kunt er ook serieuze huidaandoeningen door krijgen. Het is belangrijk om jezelf hiertegen te beschermen. 


Zelfs de beste sunblock of zonnebrandcrème kan maar tot 55% van de schadelijke vrije radicalen blokkeren die door UV-blootstelling worden gegenereerd. SkinCeuticals PREVENT-producten zijn antioxidanten waarvan klinisch is bewezen dat ze voor de huid schadelijke vrije radicalen neutraliseren. 

SkinCeuticals-antioxidanten richten zich op verschillende huidtypen, zoals droog, olieachtig en problematisch en pakken zichtbare huidproblemen aan, zoals fijne lijntjes, rimpels en verkleuring.


Skinceutical Prevent-producten:

- beschermen tegen huidschade

- verminderen de zichtbare tekenen van huidveroudering

- verbeteren het zelfherstellend vermogen van de huid

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Stap 2. Beschermen van je huid

Zonlicht veroorzaakt het grootste deel van de zichtbare gezichtsveroudering en huidkanker. Volgens onderzoekers veroorzaakt ultraviolette straling (UV-straling) meer dan 80 procent van de rimpels, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit en meer dan 90 procent van de gevallen van huidkanker. Daarbij neemt het effect van uv-straling op de huid toe met de leeftijd. Wil je huidoneffenheden en -aandoeningen voorkomen, dan is het dus verstandig om uit de zon te blijven, of je er erg goed tegen te beschermen.


UVA-stralen (Aging) veroorzaken rimpels en andere tekenen van huidveroudering en huidkanker met melanomen. UVB-stralen (Burning) kunnen leiden tot verbranding en huidkanker zonder melanomen. Meer lezen over huidveroudering door zonlicht? Klik hier


De SkinCeuticals PROTECT-producten bieden zeer effectieve UVA / UVB-zonnebrandcrèmes. De crèmes zijn geschikt voor alle huidtypen, dagelijks gebruik en langdurige blootstelling aan de zon. De geavanceerde zonnebrandlijn bevat Z-COTE®: transparante zinkoxide die zowel UVB- als UVA-stralen blokkeert. Dit maakt het een superieur product. Skinceuticals protect crèmes zijn 100% minerale zonnebrandcrèmes, waardoor zij ook ideaal zijn voor de zeer gevoelige huid, de huid die net behandeld is en in extreme (weer)condities. 


Skinceutical Protect biedt:

 • hoge UV-bescherming
 • breedspectrum bescherming (zowel tegen UVA- als UVB- straling)
 • vermindert de kans op huidkanker en vroegtijdige huidveroudering
Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Stap 3. corrigeren van huidschade 

Ongeacht je levensstijl gaat je huid er na verloop van tijd ouder uitzien. Je krijgt fijne lijntjes, vlekjes, rimpels, en een slappere huid. Dit kan het gevolg zijn van collageenafbraak, langzamere celvernieuwing en vermindere hydratatie. Blootstelling aan de zon, roken en andere omgevingsfactoren verergen deze huidschade. 


De Skinceuticals CORRECT productlijn bevat producten die reeds zichtbare tekenen van huidschade corrigeren met serums & concentraten afgestemd op jouw huidconditie. Deze geavanceerde producten kunnen specifieke huidproblemen verbeteren. 


SkinCeuticals CORRECT-producten combineren anti-aging, zuiverende, hydraterende en exfoliërende ingrediënten om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken, waaronder het verschijnen van rimpels, verkleuring, huidvlekken en meer. Bij regelmatig gebruik, helpen deze gerichte producten om een gezonder en jonger uiterlijk te krijgen.

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Voor- en nafoto's behandeling Skinceuticals producten

Skinceuticals CE Ferulic Skincueticals Redness Neutralizer

Redness NeutralizerSkinceuticals CE Ferulic Skinceuticals AOX eye gel

AOX+ Eye Gel

Skinceuticals Phlorentin CF Skinceuticals CE Ferulic

Phlorentin CF

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Blemish Age Defense Serum

Huidveroudering door omgevingsfactoren

SkinCeutical-antioxidanten verminderen zichtbare tekenen van atmosferische veroudering van de huid, waaronder fijne lijntjes, rimpels en verkleuring.

welk product voor welk probleem?

skinceuticals ce ferulic

skinceuticals ce ferulic

Skinceuticals Prevent producten

1. AOX+ eye gel

Skinceuticals CE Ferulic gezichtsverzoring AOX+ Eye Gel gezichtsverzoringsproducten

AOX+ Eye Gel is oogverzorging speciaal voor overdag om de gevoelige zone rondom de ogen te reactiveren en te beschermen tegen zichtbare tekenen van huidveroudering. Het biedt geavanceerde bescherming bij het neutraliseren van schadelijke vrije radicalen. Maakt lijntjes, wallen en donkere kringen minder zichtbaar. Het bestrijdt tekenen van vermoeidheid voor een frisse uitstraling

Zonder geurstoffen en alcohol. Ideaal voor de meeste huidtypen.

2. Phlorentin C.F.

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging Skinceuticals Phlorentin CF ezichtsverzoringsproducten

Phloretin CF is het beste vitamine C-serum om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren en een helderdere, stralendere, egalere teint te krijgen. Phloretin CF verbetert de aanblik van verkleuring en fijne lijntjes. Eenmaal in de huid opgenomen, blijft dit vitamine C-serum gedurende minimaal 72 uur effectief. Zonder parabenen, geur- en kleurstoffen. Ideaal voor de normale, vette en gemengde huid.

3. C.E. Ferulic

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

C E Ferulic is een revolutionair vitamine C-serum dat schadelijke vrije radicalen neutraliseert, de aanblik van fijne lijntjes en rimpels verbetert en de teint verheldert.  Bevat geen parabenen. Ideaal voor de normale en droge huidtypen.

4. Serum 10

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging Serum 10

Een vitamine C serum voor de gevoelige huid dat de voordelen biedt van vitamine C. Het bestrijdt vrije radicalen en laat de huid er weer gezond uitzien. Het vermindert het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels en helpt de huid er weer gezond uit te zien. 

Zonder geurstoffen en alcohol. Het ideale antioxidantserum om mee te beginnen, voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. 


N.B.: Deze producten zijn slechts een selectie uit het volledige Skinceuticals assortiment. 

KLIK HIER VOOR EEN UITGEBREIDER PRODUCTAANBOD EN UITGEBREIDE PRODUCTBESCHRIJVINGEN

Skinceuticals Protect producten

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging
Brightening UV Defense SPF 30

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Hydraterende breedspectrum (UVA én UVB) zonnebescherming voor een egale teint

Brightening UV Defense SPF 30 biedt een hoge en hydraterende bescherming tegen fotoveroudering. Het matigt de huidreactie op UV-stralen door overmatig veel melanine te gaan produceren. Vermindert het donkerder worden van bestaande verkleuringen. Helpt het verschijnen van toekomstige pigmentatie te voorkomen. UV-bescherming het hele jaar door, ideaal voor dagelijks gebruik. Biedt langdurige hydratatie.

Mineral Radiance UV Defense SPF 50

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 is een vederlichte zonnebescherming met titaniumdioxide die een waterbestendige breedspectrumbescherming (tegen UVA én UVB). Verbetert de uitstraling met een effen, stralende teint. Helpt de natuurlijke bescherming van de huid tegen omgevingsstress te verbeteren. Tot 40 minuten waterbestendig. 

Zonder parabenen en geurstoffen, met 100% minerale filters. Ideaal voor alle huidtypen, zelfs voor de zeer gevoelige huid.

Ultra Facial Defense SPF 50+

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Een hoge, hydraterende breedspectrum UVA/UVB-zonnebescherming. Deze zonnebescherming met zeer geavanceerde UV-filters voorkomt door UV-straling veroorzaakte collageenafbraak. De speciale UV-filters werken in synergie samen om fotoschade (pigmentvorming) te voorkomen. Niet-comedogeen (verstopt de talgklieren niet). 24-uurs hydratatie met een ultralichte textuur. Ideaal voor alle huidtypen.


N.B.: Deze producten zijn slechts een selectie uit het volledige Skinceuticals assortiment. 

KLIK HIER VOOR HET VOLLEDIGE PRODUCTAANBOD EN UITGEBREIDE PRODUCTBESCHRIJVINGEN

Skinceuticals Correct producten

De corrigerende SkinCeuticals combineren herstellende, hydraterende, zuiverende en exfoliërende ingrediënten. Daarmee dragen ze bij aan het herstel van de beschadigde huid. Ze geven deze een gezonder en meer jeugdige uitstraling. De Correct producten omvatten daarnaast producten die speciaal ontworpen zijn voor gevoelige gezichtszones; zoals de ogen en de lippen.


A.G.E. Eye-complex

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Deze zijdezachte oogcrème is speciaal samengesteld voor de gevoelige zone rondom de ogen, met een krachtige combinatie van proxylane, bosbessenextract en een complex van flavonoïden en peptiden die synergetisch werken. Het bevat ook optische verspreiders die licht verspreiden en vermoeide, doffe ogen direct meer laten stralen. Maakt kraaienpootjes en rimpels minder zichtbaar. Verbetert de aanblik van donkere kringen en wallen. Verbetert direct de oogopslag. Bevat geen parabenen, alcohol en kleurstoffen.


A.G.E. Interrupter

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

A.G.E. Interrupter is een unieke antirimpelcrème met bosbessenextract, proxylane™ en fytosfingosine om zichtbare tekenen van huidveroudering te helpen verbeteren. Vermindert het verschijnen van kreukels en dunner wordende huid. Verbetert zichtbaar de aanblik van fijne lijntjes, rimpels en de huidtextuur. Vult vocht en voedingsstoffen aan waardoor de huid er steviger uitziet. Laat de droge, verouderende huid prettiger aanvoelen. Bevat geen alcohol.


Advanced Pigment Corrector

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging 

Advanced Pigment Corrector is een beproefde pigmentvlekkencorrector die exfolieert en maakt hardnekkige huidverkleuring die wordt veroorzaakt door veroudering minder zichtbaar. Getest op alle huidskleuren om hardnekkige huidverkleuring en een oneffen teint minder zichtbaar te maken, doordat het de gloed van de huid versterkt. Bevordert een egale teint. Verbetert de helderheid van de huid voor een hernieuwde gloed. Ideaal voor alle huidtypen, behalve voor de zeer gevoelige huid. Niet-comedogeen.

Blemish + Age Defense

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Een vetvrij gezichtsserum dat het ontstaan van acne bij volwassenen tegengaat en de zichtbare tekenen van huidveroudering verbetert.

Een unieke mix van zuren vermindert overmatige talgproductie, het ontstaan van acne en maakt verstopte poriën weer vrij. Verbetert de aanblik van fijne lijntjes en rimpels. Vermindert vlekkerigheid, onzuiverheden en een oneffen teint. Ideaal voor de onzuivere, vette, gemengde en verouderende huidtypen.

H.A. Intensifier 

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Een multifunctioneel corrigerend serum dat de hyaluronzuurniveaus van de huid aantoonbaar verhoogt (met 30%). Vermindert de aanblik van kraaienpootjes, nasolabiale plooien en marionetlijnen voor een gladdere, stevigere en voller uitziende huid. Zorgt voor langdurige hydratatie om de huidtextuur zichtbaar te verbeteren. De unieke serum-geltextuur die zorgt voor een gladde egale huid. Zonder kleurstoffen. Ideaal voor alle huidtypen.

Metacell Renewal B3

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Metacell Renewal B3 gebruikt een aquatische emulsie (waarvoor patent is aangevraagd) om vroege tekenen van fotoveroudering (pigmentatie) aan te pakken. Deze complete dagelijkse emulsie maakt verkleuring en vlekkerigheid minder duidelijk zichtbaar. Daarnaast verbetert het de aanblik van rimpels door de elasticiteit aan het huidoppervlak te verbeteren. Bevordert de huidvernieuwing door de natuurlijke celvernieuwing te optimaliseren. Versterkt de vochtbarrière van de huid.  De vederlichte emulsie zorgt voor intensieve hydratatie zonder zwaar of plakkerig aan te voelen. Laat de huid er steviger uitzien. 

Phyto Corrective

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Phyto Corrective combineert hyaluronzuur met een plantaardige mix van komkommer, tijm, olijfboombladeren en andere plantaardige ingrediënten met kalmerende eigenschappen, waardoor het een ideaal vochtinbrengend serum wordt voor de gevoelige huid. Deze kalmerende gel helpt de huidskleur effen te maken en de teint er fris uit te laten zien. Verzacht en kalmeert de huid. Biedt lichte, laag op laag hydratatie. Ideaal voor alle huidtypen.

Redness Neutralizer

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Redness Neutralizer bevat het NeuroMed Complex (waarvoor patent is aangevraagd), dat de roodheid die gepaard gaat met rosacea, voorkomt en corrigeert door de omgevings-’triggers’ tegen te gaan, terwijl de huidbarrière wordt beschermd. Minimaliseert uitbarstingen van roodheid door de overmatige reactiviteit op omgevings-’triggers’ te beheersen. Verbetert de omstandigheden om pro-inflammatoire mediatoren te beperken die leiden tot roodheid en blozen. 

Verlaagt de huidtemperatuur, ideaal voor rosacea en gevoelige huidtypen en omstandigheden. Heeft klinisch bewezen dat het de gladheid en de uitstraling van de huid verbetert. Bevat geen parabenen, geurstoffen, siliconen, kleurstoffen en alcohol en is niet-comedogeen.

Retexturing Activator

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Dit vetvrije serum is zo samengesteld dat het de huid exfolieert (verwijdert dode huidcellen) en meteen ook de vochtbalans optimaliseert, voor een gladde, stralende teint. Retexturing Activator is een revolutionair aanvullend en huidoppervlakvernieuwend (resurfacing) serum dat helpt de huidbarrière te versterken voor het in stand houden van een gezonde huid en een stralendere huid. Dit vetvrije serum heeft dezelfde huidoppervlakvernieuwende kracht als een dagelijkse 20% glycolzuurbehandeling. Maakt oppervlaktelijntjes minder zichtbaar en maakt de huid glad. Verbetert de algehele uitstraling. Herstelt de vochtbalans. Ideaal voor alle huidtypen.


Retinol 0.3

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Verfijnende nachtcrème met 0,3% pure retinol. Deze nachtcrème vermindert de aanblik van grote de poriën en huidonzuiverheden. Helpt fijne lijntjes, rimpels, huidverkleuringen, onzuiverheden en vlekkerigheid minder zichtbaar te maken. Speciale verpakking zorgt voor optimale retinolstabiliteit. Verstopt de poriën niet. Niet comedogeen; Ideaal voor de meeste huidtypen. Vanwege de hoge concentratie retinol, eerst je huidspecialist raadplegen.

Triple Lipid Restore 2:4:2

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

Triple Lipid Restore 2:4:2 is een anti-aging crème met een maximale concentratie lipiden (2% zuivere ceramiden, 4% natuurlijk cholesterol en 2% vetzuren). Deze unieke lipidecorrigerende anti-aging behandeling helpt de externe barrière van de huid te herstellen en het natuurlijke herstelvermogen te ondersteunen. Voedt de verouderende huid intensief. Het is klinisch bewezen dat Triple Lipid Restore 2:4:2 de aanblik verbetert van de huid qua gladheid, egaliteit, huidverslapping, poriën en algehele uitstraling. Zorgt voor een betere hydratatie in 24 uur, ideaal voor de droge huid. Uniek stabiliserend systeem in een vederlichte textuur die snel door de huid wordt opgenomen.


N.B.: Deze producten zijn slechts een selectie uit het volledige Skinceuticals assortiment. 

KLIK HIER VOOR HET UITGEBREIDERE PRODUCTAANBOD EN UITGEBREIDE PRODUCTBESCHRIJVINGEN

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

product reviews

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

product reviews

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

product reviews

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging

arts review

uitgebreid productaanbod

Skinceuticals heeft een volledige gezichtsverzorgingsproductlijn. Naast bovengenoemde producten heeft Skinceuticals:

 • Cleansers
 • Moisterizers
 • Toners

Voor een uitgebreider overzicht van de Skinceuticals productlijn en uitgebreide productbeschrijvingen klik hier.

Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging
Skinceuticals ce ferulic gezichtsverzorging


Skinceuticals voordelen

 • Wetenschappelijk ondersteund
 • Meer dan 30 jaar onderzoek naar antioxidanten
 • Klinisch bewezen: geformuleerd met hoge concentraties farmaceutische ingrediënten van farmaceutische kwaliteit waarvan klinisch is bewezen dat ze de gezondheid en het uiterlijk van de huid aanzienlijk verbeteren
 • Skinceuticals worden geadviseerd en gebruikt door dermatologen, esthetisch artsen en huidexperts wereldwijd voor dagelijks gebruik en om klinische behandelingen te ondersteunen
 • Formules geconcentreerd met pure actieve ingrediënten & hebben bewezen optimaal in de huid te kunnen dringen
 • Voor ieder huidtype geschikte producten
 • Meeste producten vrij van parabenen, niet comedogeen
 • Unieke drievoudige gepatenteerde vitamine C serums: 1. Pure vitamine C, 2. In een hoge concentratie, 3. Bij zure PH

Skinceuticals zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze kliniek 


(op onze locatie in Den Haag, niet online te bestellen)