Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

Skinceuticals cosmeceuticals

Geavanceerde wetenschappelijk ondersteunde huidverzoring

skinceuticals cosmeceuticals

Geavanceerde wetenschappelijk ondersteunde gezichtsverzorging

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

verbeteren de Gezondheid van de huid

Skinceuticals zijn zogenaamde cosmeceuticals. ‘Cosmeceutical’ is een samenvoeging van ‘cosmetic’ (cosmetisch) en ‘farmaceutical’ (farmaceutisch). Het betreft een middenweg tussen een cosmetisch product en een geneesmiddel. 


Het doel van Skinceuticals is de gezondheid van je huid te verbeteren en te behouden. Hiervoor zou je huidverzorgingsprogramma uit 3 fundamentele elementen moeten bestaan. De productlijn is ontworpen om:

1. toekomstige huidschade te voorkomen (m.b.v. Prevent-producten)

2. gezonde huid te beschermen (m.b.v. Protect-producten)

3. bestaande schade te corrigeren (m.b.v. Correct-producten)


SkinCeuticals heeft zich hiervoor toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.


Skinceuticals en wij geloven in dezelfde simpele methode: de beste en langdurige resultaten worden behaald door een combinatie van cosmetische procedures, professionele behandelingen en geavanceerde dagelijkse huidverzorging. De producten van Skinceuticals verbeteren de uitstraling en gezondheid van de huid, ongeacht het huidtype. Ze ondersteunen en behouden de resultaten van cosmetische behandelingen. 


Vanaf nu zijn Skinceuticals verkrijgbaar op onze locatie  in Den Haag. 

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

Producten

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme                                                    CLEANSERS


Blemish + Age Cleanser

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

Blemish + Age Cleanser is ontwikkeld voor de verouderende huid die last heeft van puistjes. Het combineert krachtige reinigingsbestanddelen met LHA, glycolzuur en salicylzuur om de poriën te zuiveren, onregelmatigheden te vereffenen en de huid te laten stralen. Zorgt voor een gelijkmatige exfoliatie om de poriën weer vrij te maken. Verwijdert overtollige vetten en make-up. Helpt de aanblik van poriën te verfijnen. Helpt puistjes te verminderen.


Actieve ingrediënten:

Capryloyl salicylzuur: Deze vorm van salicylzuur heeft een lipidenstructuur die vergelijkbaar is met die van de menselijke huid. Het exfolieert de huid nauwkeurig en heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende bestanddeel.

Glycolzuur: Deze AHA maakt de huid glad, vermindert onvolkomenheden en beperkt het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels tot een minimum.

Salicylzuur: Dit betahydroxyzuur is uitermate effectief in het verwijderen van celresten uit de poriën, aangezien het de celvernieuwing versnelt.

Prijs: € 35,-


Gentle Cleanser


Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme


Gentle Cleanser is samengesteld voor de gevoelige of getraumatiseerde huid en verwijdert overtollige onzuiverheden en vet zonder de huid uit te drogen. Deze reiniger is mild genoeg om meerdere keren per dag te gebruiken en verzacht en kalmeert de huid. Bevat verzachtende en huidverzorgende bestanddelen. Verzachtend en kalmerend voor de gevoelige of getraumatiseerde huid. Ideaal na huidverjongende cosmetische behandelingen. 

Actieve ingrediënten:

Huidverzorgers en weekmakers: Samengesteld met elementaire ingrediënten om de huid te kalmeren en te verzorgen.

Prijs: € 35,-


Simply Clean

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

Deze reinigingsgel die ideaal is voor de normale of gemengde huid. Hij combineert een exfoliërend hydroxyzuur-mengsel met plantaardige extracten om een ruwe huidtextuur glad te maken terwijl onzuiverheden, overtollige vetten en make-up worden verwijderd. De hydroxyzuren exfoliëren de dode huidcellen op een huidvriendelijke manier. Verheldert de huid en maakt een ruwe huidtextuur glad. Bevat plantaardige extracten van kamille en aloë vera om de huid te helpen kalmeren en te herstellen. Ideaal voor de normale, gemengde of vette huid.

Actieve ingrediënten:

Fruitzuurmix: De zuren werken in synergie samen om op milde wijze de dode huidcellen te exfoliëren

Plantaardige extracten: Kamille en aloë vera hebben verzachtende eigenschappen om de huid te verzachten en te kalmeren.

Prijs: € 35,-


                                                           Toners

Blemish + Age Solution

skinceuticals nederland


Blemish + Age Solution is een toner ontworpen voor verouderende huid die last heeft van puistjes. Het is samengesteld met een drievoudige combinatie van scrubbestanddelen, om overtollige restjes en oppervlaktecellen te verwijderen en de poriën weer vrij te maken. Zorgt voor nauwkeurige en gelijkmatige exfoliatie om de poriën weer vrij te maken. Verbetert de teint en de huidtextuur. Verwijdert vuil, vet en ander celafval dat puistjes kan veroorzaken.Capryloyl salicylzuur: Deze vorm van salicylzuur heeft een lipidenstructuur die vergelijkbaar is met die van de menselijke huid. Het exfolieert de huid nauwkeurig en heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende bestanddeel.

Actieve ingrediënten:

Salicylzuur: Dit betahydroxyzuur is uitermate effectief in het verwijderen van celresten uit de poriën, aangezien het de celvernieuwing optimaliseert.

Glycolzuur: Deze AHA maakt de huid glad, vermindert onvolkomenheden en beperkt het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels tot een minimum.

Prijs: € 36,-


                                      Productcategorie: CORRECT 


A.G.E. Eye-complex

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

A.G.E. Eye Complex is een geavanceerde antirimpel-oogcrème die de aanblik verbetert van donkere kringen, wallen en kraaienpootjes waar A.G.E.'s (Advanced Glycation End-products ) mee gepaard gaan, een belangrijke factor van het natuurlijke verouderingsproces. Deze zijdezachte oogcrème is speciaal samengesteld voor de gevoelige zone rondom de ogen, met een krachtige combinatie van proxylane, bosbessenextract en een complex van flavonoïden en peptiden die synergetisch werken. Het bevat ook optische verspreiders die licht verspreiden en vermoeide, doffe ogen direct meer laten stralen. Maakt kraaienpootjes en rimpels minder zichtbaar. Verbetert de aanblik van donkere kringen en wallen. Verbetert direct de oogopslag. Bevat geen parabenen, alcohol en kleurstoffen.

Actieve ingrediënten:

Complex van flavonoïden en peptiden die synergetisch werken: Maakt donkere kringen minder zichtbaar, verbetert de stevigheid en kleur van de oogcontour en vermindert wallen onder de ogen.

Prijs: € 92,-


A.G.E. Interrupter


Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme


A.G.E. Interrupter is een geavanceerde antirimpelbehandeling die de strijd aangaat met de zichtbare tekenen van huidveroudering die worden veroorzaakt door A.G.E.'s, een belangrijke factor bij het natuurlijke huidverouderingsproces. Deze anti-aging crème is samengesteld met een uniek 30% proxylane™-concentraat, 4% bosbessenextract en 0,2% fytosfingosine om de aanblik van rimpels te verbeteren en de huidverslapping, veroorzaakt door het glycatieproces tegen te gaan. Vermindert het verschijnen van kreukels en dunner wordende huid. Verbetert zichtbaar de aanblik van fijne lijntjes, rimpels en de huidtextuur. Vult vocht en voedingsstoffen aan waardoor de huid er steviger uitziet. Laat de droge, verouderende huid prettiger aanvoelen. Bevat geen alcohol.

Actieve ingrediënten:

4% bosbessenextract: Een natuurlijk derivaat dat niet alleen een antioxidant is maar ook glycatie tegengaat. Helpt de huidmatrix te versterken en het ontstaan van rimpels en huidverslapping te voorkomen.

 30% proxylane™: Ontwikkeld om de eigen G.A.G.-synthese van de huid te helpen ondersteunen en de vocht- en voedingsstoffenbalans te herstellen

0,2% fytosfingosine: Een natuurlijke chemische stof die het herstelproces van de natuurlijke barrière van de huid bevordert en de huidbarrière helpt te beschermen, door het onprettige gevoel waarmee droge verouderende huid gepaard gaat, te verlichten.

Prijs: € 165,-


Advanced Pigment Corrector 

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

Advanced Pigment Corrector richt zich op huidverkleuringen die vaak worden veroorzaakt door geaccumuleerde blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen en het natuurlijke verouderingsproces. Deze multi-actieve uitgebreide technologie exfolieert en verbetert de gloed van de huid waardoor de verkleuring minder zichtbaar is. Getest op alle huidskleuren om hardnekkige huidverkleuring en een oneffen teint minder zichtbaar te maken, doordat het de gloed van de huid versterkt. Maakt verkleuring minder duidelijk zichtbaar. Bevordert een egale teint. Verbetert de helderheid van de huid voor een hernieuwde gloed. Ideaal voor alle huidtypen, behalve voor de zeer gevoelige huid. Niet-comedogeen.

Actieve ingrediënten:

0,3% salicylzuur: Dit betahydroxyzuur fungeert als een exfoliërend ingrediënt om doffe, verkleurde oppervlaktecellen te verwijderen.

1% hydroxyfenoxy propionzuur: Dit ingrediënt helpt de huidverkleuring te vervagen en een oneffen teint te verbeteren. 

0,5% ellagine-zuur: Van de natuurlijke polyfenol-antioxidant ellaginezuur is aangetoond dat het de aanblik van huidverkleuring verbetert.

Prijs: € 98,-


Blemish + Age Defense

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

Blemish + Age Defense is een doelgerichte, vetvrije aanpak van de verouderende huid die last heeft van puistjes. Deze unieke mix van zuren combineert 2% dicarbonzuur met een optimale alfa- en betahydroxyzuur-samenstelling, om het ontstaan van acne en verstopte poriën te verminderen, terwijl het de aanblik van fijne lijntjes, rimpels en een oneffen teint verbetert. Vermindert overmatige talgproductie. Verbetert de aanblik van vlekkerigheid, onzuiverheden en een oneffen teint. Maakt verstopte poriën weer vrij. Vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering. Ideaal voor de onzuivere, vette, gemengde en verouderende huidtypen.

Actieve ingrediënten:

2% dicarbonzuur: Dit ingrediënt is een natuurlijk derivaat uit groente en helpt overmatige talgproductie te verminderen.

Prijs: € 87,-


H.A. Intensifier

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

H.A. Intensifier is een multifunctioneel corrigerend serum dat de hyaluronzuurniveaus van de huid aantoonbaar verhoogt Deze unieke formule bevat een hoge concentratie puur hyaluronzuur, proxylane™ en plantaardige extracten van zoethoutwortel en paarse rijst om de hyaluronzuurniveaus van de huid te ondersteunen en hydratatie te bieden aan het huidoppervlak, waardoor het gezicht er steviger, gladder en voller uitziet.  Verhoogt de hyaluronzuurniveaus van de huid met 30%. Vermindert de aanblik van kraaienpootjes, nasolabiale plooien en marionetlijnen voor een gladdere, stevigere huid. Zorgt voor langdurige hydratatie om de huidtextuur zichtbaar te verbeteren. Unieke serum-geltextuur die zorgt voor een gladde egale huid. Zonder kleurstoffen. Ideaal voor alle huidtypen. 

Prijs: € 96,-


Metacell Renewal B3

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

Metacell Renewal B3 gebruikt een aquatische emulsie (waarvoor patent is aangevraagd), om een hoge concentratie van 5% niacinamide (vitamine B3) af te geven in combinatie met een verstevigend tripeptideconcentraat en 15% pure glycerine, om vroege tekenen van fotoveroudering aan te pakken. Fotoveroudering ontstaat in verschillende mate van intensiteit, afhankelijk van de biologie van de huid, de leefstijl, de geografische ligging, het gedrag in de zon en de huidverzorgingsroutine. Deze kunnen elkaar echter versterken, waardoor iemand er vroegtijdig ouder uitziet. 

Deze complete dagelijkse emulsie verbetert zichtbaar deze vroege tekenen van fotoveroudering doordat het de celvernieuwing verhoogt om het huidoppervlak te verbeteren, de teint helpt te verhelderen en egaler te maken, en de aanblik van rimpels en de elasticiteit aan het huidoppervlak te verbeteren. Bevordert de huidvernieuwing door de natuurlijke celvernieuwing te optimaliseren. Versterkt de vochtbarrière van de huid. Maakt verkleuring en vlekkerigheid minder duidelijk zichtbaar. De vederlichte emulsie zorgt voor intensieve hydratatie zonder zwaar of plakkerig aan te voelen. Laat de huid er steviger uitzien. 

Actieve ingrediënten:

5% niacinamide (vitamine B3): Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, helpt huidverkleuring minder zichtbaar te maken en versterkt de vochtbarrière van de huid 

2,5% verstevigend tripeptide-concentraat. Een combinatie van krachtige peptiden helpt de natuurlijke hyaluronzuurniveaus van de huid te handhaven, maakt fijne lijntjes minder zichtbaar en laat de huid er steviger uitzien.

15% pure glycerine: Deze vochtinbrenger heeft vochtvasthoudende eigenschappen die zorgen voor intense hydratatie zonder dat de huid zwaar of plakkerig aan gaat voelen

Prijs: € 98,-


Phyto Corrective

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

Phyto Corrective combineert hyaluronzuur met een plantaardige mix van komkommer, tijm, olijfboombladeren en andere plantaardige ingrediënten met kalmerende eigenschappen, waardoor het een ideaal vochtinbrengend serum wordt voor de gevoelige huid. Deze kalmerende gel helpt de huidskleur effen te maken en de teint er fris uit te laten zien. Verzacht en kalmeert de huid. Biedt lichte, laag op laag hydratatie. Ideaal voor alle huidtypen.

Actieve ingrediënten:

Tijm- en komkommerextracten: Deze  plantaardige ingrediënten hebben kalmerende eigenschappen maar staan ook bekend om hun ontstekingsremmende, antibacteriële, antiseptische en bloedsomloopbevorderende eigenschappen.

Plantaardige glycosiden: Een unieke mix van plantaardige derivaten die verkleuringen helpt te vervagen

Uva ursi: De bladeren van deze plant zijn rijk aan arbutine, dat een vergelijkbare chemische samenstelling heeft als hydrochinon maar dan zonder de bijwerkingen van huidirritatie.

Prijs: €66,-


Redness Neutralizer

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

Redness Neutralizer bevat het NeuroMed Complex (waarvoor patent is aangevraagd), dat de roodheid die gepaard gaat met rosacea, voorkomt en corrigeert door de omgevings-’triggers’ tegen te gaan, terwijl de huidbarrière wordt beschermd. Minimaliseert uitbarstingen van roodheid door de overmatige reactiviteit op omgevings-’triggers’ te beheersen. Verbetert de omstandigheden om pro-inflammatoire mediatoren te beperken die leiden tot roodheid en blozen. Verlaagt de huidtemperatuur, ideaal voor rosacea en gevoelige huidtypen en omstandigheden. Heeft klinisch bewezen dat het de gladheid en de uitstraling van de huid verbetert. Bevat geen parabenen, geurstoffen, siliconen, kleurstoffen en alcohol en is niet-comedogeen.

Actieve ingrediënten:

In vitro getest: Palmitoyl tripeptide-8. Deze biomimetische peptide voorkomt en vermindert de temperatuurverhoging van de huid en matigt de ontstekingsreeks.

In vitro getest: Eperua falcata berkenextract. Deze natuurlijke werkstof die rijk is aan flavonoïden, is in staat de hyperreactiviteit van de huid te verminderen en helpt beschermen tegen ontstekingen.

Bisabolol: Dit ingrediënt dat huidirritatie tegengaat, is een derivaat van de kamilleplant en helpt de huid te kalmeren en te verzachten.

Glycerine: Deze vochtinbrenger heeft superieure vochtvasthoudende eigenschappen om de huid te helpen hydrateren.

Prijs: € 77,-


Retexturing Activator

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

Retexturing Activator is een revolutionair aanvullend en huidoppervlakvernieuwend (resurfacing) serum dat helpt de huidbarrière te versterken voor het in stand houden van een gezonde huid en een stralendere huid. Dit unieke serum dat gebruik maakt van gepatenteerde technologie, is zeer effectief in het bevorderen van de  natuurlijke celvernieuwing, terwijl het de aminozuur-aanvoer van de huid optimaliseert, om de externe barrière te versterken. Het is samengesteld in een efficiënt vetvrij afgiftesysteem dat geschikt is om elke huid te exfoliëren en het vochtniveau aan te vullen, voor een merkbare zachte, gladde huidtextuur. Dit vetvrije serum heeft dezelfde huidoppervlakvernieuwende kracht als een dagelijkse 20% glycolzuurbehandeling. Bi-functionele exfoliatie en hydratatie. 

Maakt oppervlaktelijntjes minder zichtbaar en maakt de huid glad. Verbetert de algehele uitstraling. Herstelt de vochtbalans. Ideaal voor alle huidtypen.

Actieve ingrediënten:

25% hydroxyethyl ureum/ aminosulfonzuurverbinding: Normaliseert de epidermale vernieuwing om het huidoppervlak te vernieuwen, bevordert de migratie van nieuwe cellen naar het huidoppervlak, vult vochtniveaus aan en versterkt de huidbarrière.

Kombucha: Dit natuurlijke derivaat dat een bijproduct is van het theefermentatieproces, heeft een antioxidantwerking en bevordert een stralende, zachte en gladde huid.

Hyaluronzuur: Een natuurlijke vochtinbrenger die tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht kan vasthouden en de natuurlijke vochtverzorger van het lichaam

Prijs: € 83,-


Retinol 0.3

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme


Retinol 0.3 bevat 0,3% pure retinol en is verbeterd met onze nieuwste stabilisatie- en afgiftetechnologieën, om te zorgen dat de totale dosering langzaam en gelijkmatig vrijgegeven wordt.  Ontwikkeld om fijne lijntjes, rimpels en huidverkleuring minder zichtbaar te maken. Deze nachtcrème kan de aanblik van de grootte van de poriën minimaliseren en het ontstaan van de onzuiverheden van de probleemhuid verminderen. Helpt fijne lijntjes, huidverkleuringen, onzuiverheden en vlekkerigheid minder zichtbaar te maken. Speciale verpakking zorgt voor optimale retinolstabiliteit. 

Verstopt de poriën niet. Niet comedogeen; Ideaal voor de meeste huidtypen. Vanwege de hoge concentratie retinol, eerst uw huidspecialist raadplegen.

Actieve ingrediënten:

0,3% retinol: Dit ingrediënt heeft klinisch bewezen dat het de collageen-afbrekende enzymen vermindert en de collageenproductie van de huid stimuleert. Het blijkt ook de verouderde huid dikker te maken.

Bisabolol: Dit ingrediënt dat huidirritatie tegengaat, is een derivaat van de kamilleplant en helpt de huid te kalmeren en te verzachten.

Prijs: € 85,-


Triple Lipid Restore 2:4:2

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

Triple Lipid Restore 2:4:2 is een anti-aging crème met een maximale concentratie lipiden: 2% zuivere ceramiden, 4% natuurlijk cholesterol en 2% vetzuren. Deze unieke lipidecorrigerende anti-aging behandeling bevat de eerste 2:4:2 door cholesterol gedomineerde verhouding om de externe barrière van de huid te helpen herstellen en het natuurlijke herstelvermogen te ondersteunen, terwijl het de verouderende huid intensief voedt om de zichtbare tekenen van versnelde huidveroudering te verbeteren. Het is klinisch bewezen dat Triple Lipid Restore 2:4:2 de aanblik verbetert van de huid qua gladheid, huidverslapping, poriën en algehele uitstraling. Optimaliseert essentiële huidlipiden: ceramiden, natuurlijke cholesterol en vetzuren. Verbetert de aanblik van de huid, qua volume, huidtextuur en poriën. Maakt de aanblik van de huid egaler en verbetert de algehele uitstraling. Zorgt voor een betere hydratatie in 24 uur, ideaal voor de droge huid. Uniek stabiliserend systeem in een vederlichte textuur die snel door de huid wordt opgenomen.

Actieve ingrediënten:

2% Pure Ceramiden 1 & 3: Synergetisch aangetoond dat het de hydratatie- en barrièrefunctie verbetert

4% natuurlijke cholesterol: Heeft aangetoond het barrièreherstel te versnellen in verouderende huid zodat de huid er elastischer uitziet 

2% vetzuren: Draagt bij aan de structurele integriteit van de lipiden, om de algemene lipidebalans te optimaliseren

Prijs: € 135,-


Hydrating B5

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

Hydrating B5, dat verrijkt is met vitamine B5, vult de voedingsstoffen aan die de huid nodig heeft om glad aan te voelen en er jonger uit te zien. Deze vetvrije hydraterende gel bevat hyaluronzuur, de natuurlijke vochtverzorger van het lichaam, om te helpen vocht in de huid vast te houden. Hydrating B5 Gel is een aanvulling op een dagelijkse hydraterende verzorging om extra hydratatie te geven. Maar het kan ook afzonderlijk worden gebruikt als een vetvrije vochtinbrenger, die ideaal is voor een huid die gevoelig is voor acne. Laat de huid soepel en glad aanvoelen. Verbetert de prestaties van een dagelijkse hydraterende verzorging. Biedt optimale hydratatie zonder de de poriën te verstoppen. Ideaal voor de alle huidtypen. Aanbevolen om te gebruiken in combinatie met huidverzorgingsproducten met vitamine C.

Actieve ingrediënten:

Hyaluronzuur: Een natuurlijke vochtinbrenger die 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht kan vasthouden en de natuurlijke vochtverzorger van het lichaam 

Vitamine B5: Een essentiële voedingsstof die het natuurlijke herstelvermogen van de huidbarrière bevordert

Prijs: € 68,-


                                      Productcategorie: PREVENT


AOX+ Eye Gel

Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

AOX+ Eye Gel is een revolutionair serum-in-een-gel die een synergetische combinatie bevat van 5% pure vitamine C (L-ascorbinezuur), 1% floretine en 0,5% ferulinezuur met krachtige plantaardige bestanddelen, om de gevoelige zone rondom de ogen te beschermen tegen atmosferische huidveroudering - omgevingsschade en vroegtijdige tekenen van huidveroudering veroorzaakt door vrije radicalen uit UVA/UVB-stralen, infraroodstraling (IRA) en ozon-vervuiling (O3). Dit verfrissende oogserum richt zich op zichtbare tekenen van huidveroudering zoals kraaienpootjes en fijne lijntjes en verbetert de aanblik van wallen, vermoeidheid en donkere kringen. Biedt geavanceerde bescherming bij het neutraliseren van schadelijke vrije radicalen. Maakt lijntjes, wallen en donkere kringen minder zichtbaar

 • Bestrijdt tekenen van vermoeidheid voor een frisse uitstraling. Zonder geurstoffen en alcohol. Ideaal voor de meeste huidtypen.

  Actieve ingrediënten:

  1% floretine, 5% L-ascorbinezuur, 0,5% ferulinezuur: Een optimale concentratie van deze synergetische antioxidantcombinatie is geformuleerd om schadelijke vrije radicalen te bestrijden, tekenen van versnelde huidveroudering te voorkomen en bestaande fotoveroudering zoals fijne lijntjes, rimpels en een oneffen teint zichtbaar te verminderen. 

  Ruscus aculeatus: Dit ingrediënt, dat een derivaat is van een kleine, groenblijvende inheemse West-Europese heester, ondersteunt de bloedsomloop onder de ogen en helpt het ontstaan van wallen, veroorzaakt door zwelling te verminderen. 

  Cafeïne: Helpt opgehoopt vocht af te voeren en vermindert de aanblik van wallen onder de ogen. 

  Prijs: €85,-


  C E Ferulic

  Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

  C E Ferulic bevat een synergetische antioxidantcombinatie van 15% pure vitamine C (L-ascorbinezuur), 1% pure vitamine E (alfa-tocoferol) en 0,5% ferulinezuur voor een verbeterde bescherming tegen atmosferische huidveroudering - omgevingsschade en vroegtijdige tekenen van huidveroudering veroorzaakt door vrije radicalen uit UVA/UVB-stralen, infraroodstraling (IRA) en ozonvervuiling (O3). C E Ferulic biedt niet alleen antioxidant-voordelen maar verbetert ook de aanblik van lijntjes en rimpels en gaat verlies van stevigheid tegen, terwijl het de teint verheldert. Biedt geavanceerde bescherming door schadelijke vrije radicalen te neutraliseren. Biedt zichtbare anti-aging voordelen. Het verbetert bijvoorbeeld de aanblik van lijntjes en rimpels en het verlies van stevigheid en maakt de teint helderder. Eenmaal in de huid opgenomen, blijft dit vitamine C-serum gedurende minimaal 72 uur effectief. Bevat geen parabenen. Ideaal voor de normale en droge huidtypen. Bewezen geschikt te zijn voor gebruik na een laserbehandeling. Raadpleeg echter altijd een huidspecialist voor individueel advies na een cosmetische ingreep. 

  Actieve ingrediënten:

  15% L-ascorbinezuur: Deze zeer krachtige pure vitamine C, die geprezen wordt om zijn superieure antioxidantvoordelen, neutraliseert schadelijke vrije radicalen en beschermt tegen oxidatieve stress terwijl het zichtbare anti-aging voordelen biedt.1% alfa-tocoferol: Deze vorm van vitamine E neutraliseert vrije radicalen en vult huidvetten (lipiden) aan0,5% ferulinezuur: Ferulinezuur is een plantaardige antioxidant die vrije radicalen neutraliseert en de antioxidantvoordelen van vitamine C en E versterkt.

  Prijs: € 147,-


  Phlorentin CF


  Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

  Phloretin CF bevat een gepatenteerde synergetische combinatie van 2% floretine, 10% pure vitamine C (L-ascorbinezuur) en 0,5% ferulinezuur voor een betere bescherming tegen atmosferische huidveroudering - omgevingsschade en vroegtijdige tekenen van huidveroudering veroorzaakt door vrije radicalen uit  UVA/UVB-stralen, infraroodstraling (IRA) en ozonvervuiling (O3). Phloretin CF biedt niet alleen een antioxidantbescherming maar verbetert ook de aanblik van verkleuring, fijne lijntjes en een oneffen teint. Biedt geavanceerde bescherming door schadelijke vrije radicalen te neutraliseren. Verbetert de aanblik van verkleuringen en de algehele teint. Eenmaal in de huid opgenomen, blijft dit vitamine C-serum gedurende minimaal 72 uur effectief. Zonder parabenen, geur- en kleurstoffen. Ideaal voor de normale, vette en gemengde huid.

  Actieve ingrediënten:

  2% floretine: Neutraliseert vrije radicalen, versnelt de celvernieuwing en vermindert de productie van ongewenst pigment. 

  10% L-ascorbinezuur: Neutraliseert schadelijke vrije radicalen en beschermt de afbraak van de huid door oxidatieve stress

  0,5% ferulinezuur: Deze plantaardige antioxidant neutraliseert vrije radicalen, helpt de door UV-stralen veroorzaakte huidverkleuringen af te remmen en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

  Prijs: € 165,-


  Serum 10

  Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

  Serum 10 is ideaal voor de gevoelige huid of de huid die nog niet gewend is aan een vitamine C antioxidantserum. Het gebruikt 10% pure vitamine C (L-ascorbinezuur) en 0,2% ferulinezuur om de schadelijke vrije radicalen te helpen neutraliseren die bijdragen aan atmosferische huidveroudering (omgevingsschade en vroegtijdige tekenen van huidveroudering veroorzaakt door vrije radicalen uit UVA/UVB-straling). Dit antioxidantserum biedt niet alleen de voordelen van vitamine C maar verbetert ook de aanblik van fijne lijntjes en rimpels. Neutraliseert schadelijke vrije radicalen die zijn ontstaan door schadelijke invloeden van buitenaf. Vermindert het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels en helpt de huid er weer gezond uit te laten zien. Zonder geurstoffen en alcohol. Het ideale antioxidantserum om mee te beginnen, voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. 

  Actieve ingrediënten:

  15% L-ascorbinezuur (vitamine C): Neutraliseert schadelijke vrije radicalen en beschermt de afbraak van de huid door oxidatieve stress.

  Prijs: € 85,-


                                          Productcategorie: PROTECT 


  Brightening UV Defense SPF 30

   Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

  Brightening UV Defense SPF 30 biedt een hoge breedspectrum hydraterende bescherming tegen fotoveroudering. Deze zonnebescherming voor dagelijks gebruik, matigt de huidreactie op UV-stralen door overmatig veel melanine te gaan produceren. Het HyperBright Complex helpt bij het verminderen van overmatige pigmentatie om het verschijnen van toekomstige bruine vlekken te voorkomen en bestaande pigmentatie te verminderen. Breedspectrum en Hoge UVA/UVB-bescherming. Vermindert het donkerder worden van bestaande verkleuringen. Helpt het verschijnen van toekomstige pigmentatie te voorkomen. UV-bescherming het hele jaar door, ideaal voor dagelijks gebruik. Biedt langdurige hydratatie in een vederlichte ‘dorstlessende’ textuur.

  Actieve Ingrediënten:

  HyperBright Complex: Vermindert overmatige pigmentatie veroorzaakt door blootstelling aan UV-straling

  Mexoryl® SX: Geavanceerde, fotostabiele UV filters die beschermen tegen korte UVA- stralen

  Mexoryl® XL: Zeer geavanceerde UV-filters die een breedspectrumbescherming bieden tegen UVA- en UVB-stralen

  Tinosorb® S: Fotostabiel UV-filter dat beschermt tegen UVA- en UVB-stralen 

  Prijs: € 32,-


  Mineral Radiance UV Defense SPF 50 

  Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

  Mineral Radiance UV Defense SPF 50 is een vederlichte vloeistof die 100% minerale filters combineert met transparante kleurbolletjes voor een effectieve breedspectrum UVA/UVB-bescherming en een egale, stralende finish. Deze zonnebescherming met titaniumdioxide en een hoge beschermingsfactor bevat tevens artemia salina, een planktonextract dat er bekend om staat dat het de weerstand van de huid tegen UV- en warmte-geïnduceerde stress verbetert. Transparante, getinte zonnebescherming die zich aanpast aan de meeste huidskleuren zonder een witte waas achter te laten. Tot 40 minuten waterbestendig. Verbetert de uitstraling met een effen, stralende teint. Helpt de natuurlijke bescherming van de huid tegen omgevingsstress te verbeteren. Zonder parabenen en geurstoffen; niet comedogeen. Ideaal voor alle huidtypen, zelfs voor de zeer gevoelige huid.

  Actieve ingrediënten:

  100% minerale filters: Niet-chemische filters die beschermen tegen de verbrandende UVB-stralen en de huidverouderende UVA-stralen.

  Transparante kleurbolletjes: Bieden een universele tint voor alle huidskleuren en stoten vet af om het verschijnen van talg tot een minimum te beperken.

  Artermia salina: Geeft de verdediging van de huid en de bestendigheid tegen UV-stralen en hittestress een boost terwijl het collageen wordt beschermd tegen UV-schade, gebaseerd op in-vitro testen.

  Prijs: € 40,-


  Ultra Facial Defense SPF 50 

  Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

  Ultra Facial Defense SPF 50 beschermt de huid tegen de UV-stralen die erom bekend staan dat ze vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Deze zonnebescherming met hoge beschermingsfactor met zeer geavanceerde UV-filters voorkomt door UV-straling veroorzaakte collageenafbraak. Hoge breedspectrum UVA/UVB-bescherming. Zeer geavanceerde UV-filters werken in synergie samen om fotoschade te voorkomen. Niet-comedogeen. 24-uurs hydratatie met een ultralichte textuur. Ideaal voor alle huidtypen.

  Actieve ingrediënten:

  Mexoryl® SX: Geavanceerde, fotostabiele UV filters die beschermen tegen korte UVA- stralen 

  Mexoryl® XL: Zeer geavanceerde UV-filters die een breedspectrumbescherming bieden tegen UVA- en UVB-stralen.

  Tinosorb® S: Fotostabiel UV-filter dat beschermt tegen UVA- en UVB-stralen 

  Prijs: € 35,-

 • Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

  product review

  Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

  product review

  Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

  product review

  Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

  Arts review

  welk product voor welk probleem?

  skinceuticals ce ferulic

  skinceuticals ce ferulic

  Skinceuticals prijslijst

  PREVENT
  AOX+ Eye Gel € 95,00
  C E Ferulic € 165,00
  Phloretin CF € 165,00
  Resveratrol B E € 160,00
  Serum 10€ 98,00
  Silymarin CF € 165,00
  PROTECT
  Advanced Brightening UV Defense SPF50  € 47,00
  Brightening UV Defense SPF30 € 41,00
  Mineral Eye UV Defense SPF30  € 39,00
  Mineral Radiance UV Defense SPF50 € 43,00
  Oil Shield UV Defense SPF50 € 41,00
  Ultra Facial Defense UV Defense SPF50+ € 41,00
  CORRECT
  A.G.E. Eye Complex € 98,00
  A.G.E. Interrupter€ 172,00
  Advanced Pigment Corrector € 105,00
  Antioxidant Lip Repair€ 50,00
  Blemish + Age Defense € 97,00
  Clarifying Clay Masque € 70,00
  Discoloration Defense Serum € 100,00
  Glycolic 10 Renew Overnight € 83,00
  H.A. Intensifier € 106,00
  Metacell Renewal B3 € 110,00
  Phyto A+ Brightening € 91,00
  Phyto Corrective € 72,00
  Phyto Corrective Masque € 70,00
  Redness Neutralizer € 83,00
  Retexturing Activator € 90,00
  Retinol 0.3  € 94,00
  Tripeptide-R Neck Repair  € 125,00
  Triple Lipid Restore 2:4:2€ 143,00
  MOISTURIZE
  Daily Moisture € 69,00
  Emollience € 69,00
  Hydrating B5 € 79,00
  Hydrating B5 Masque€ 70,00
  CLEANSE & TONE
  Blemish + Age Cleanser € 42,00
  Blemish + Age Toner € 42,00
  Equalizing Toner € 42,00
  Gentle Cleanser € 42,00
  Glycolic Renewal Cleanser  € 42,00
  Simply Clean€ 42,00
  Skinceuticals nederland gezichtsverzorgingscreme

  Skinceuticals voordelen

  • Wetenschappelijk ondersteund
  • Meer dan 30 jaar onderzoek naar antioxidanten
  • Klinisch bewezen: geformuleerd met hoge concentraties farmaceutische ingrediënten van farmaceutische kwaliteit waarvan klinisch is bewezen dat ze de gezondheid en het uiterlijk van de huid aanzienlijk verbeteren
  • Skinceuticals worden geadviseerd en gebruikt door dermatologen, esthetisch artsen en huidexperts wereldwijd voor dagelijks gebruik en om klinische behandelingen te ondersteunen
  • Formules geconcentreerd met pure actieve ingrediënten & hebben bewezen optimaal in de huid te kunnen dringen
  • Voor ieder huidtype geschikte producten
  • Meeste producten vrij van parabenen, niet comedogeen
  • Unieke drievoudige gepatenteerde vitamine C serums: 1. Pure vitamine 

  Skinceuticals zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze kliniek


  (op onze locatie in Den Haag, niet online te bestellen)