Wij helpen jou graag

OM VAN JE KLACHTEN AF TE KOMEN

EN ER OP JE BEST UIT TE ZIEN

cosmetisch arts den haag

Wat wij nastreven

Tevreden klanten! 

Een tevreden klant betekent meestal ook een trouwe klant. Maar bovenal geeft het ons gewoon veel voldoening om mensen te kunnen helpen en blij te maken. Om dit te bereiken hanteren wij de volgende zeven uitgangspunten in onze werkwijze:


1. Aandacht en flexibiliteit: 

wij zijn bewust geen massakliniek. Je hebt maar met één arts te maken en die neemt de tijd voor je. 

"Ik houd allereerst een uitgebreide intake met je en ben vanaf dan bekend met jouw 'dossier'. Als je vragen voor me hebt of contact wilt opnemen dan kan dat via mail, whatsapp, facebook, of telefoon en ik reageer zo snel mogelijk. Afspraken kunnen eigenlijk altijd op korte termijn en mocht je dat willen dan kun je je meteen laten behandelen. Twee weken na de behandeling krijg je een gratis nacontrole en werk ik nog wat bij als dat nodig is."


2. Informatie: 

wij vinden het belangrijk dat jij begrijpt wat een behandeling inhoudt en wat je ervan kunt verwachten. Daarom krijg je een gratis vrijblijvend consult. Daarin, of voorafgaand aan je behandeling, nemen we uitgebreid de tijd om je te informeren en je eventuele vragen te beantwoorden. Wil je je eerst inlezen of alleen wat oriënteren? Op onze site kun je uitgebreide informatie vinden over onze behandelingen. En in onze blogberichten vind je veel achtergrondinformatie.


3. Kwaliteit en veiligheid: 

wij willen een veilige omgeving en behandeling voor je garanderen. 

"Ik gebruik alleen de beste producten (A-merken) die veilig en uitgebreid getest zijn en biedt een hygiënische omgeving. Uiteraard ben ik gediplomeerd arts (zie BIG register registratienummer: 99916951801) en volg ik doorlopend de beste trainingen op mijn vakgebied om altijd de nieuwste technieken te kennen. Zo heb ik bijvoorbeeld het certificaat voor lipbehandelingen behaald bij de prestigieuze consultants clinic in Londen."


4. Zeer hoge klanttevredenheid en tevredenheidsgarantie: 

Als je ergens voor betaalt, mag je ook iets verwachten! Wij doen daarom ons uiterste best om jou het best mogelijke resultaat te geven. Gelukkig kunnen we dan ook zeggen dat 98%(!) van onze klanten direct tevreden is met het resultaat (bekijk ook onze reviews om te lezen hoe onze klanten onze dienstverlening beoordelen) en dat de meeste van onze klanten inmiddels vaste klant zijn geworden.

 "Mocht je nu onverhoopt toch niet helemaal tevreden zijn over het resultaat, schroom dan niet en laat het me weten. Dan kan ik het voor je oplossen."

5. Laagdrempelig en informeel:

"Ik wil graag dat mensen zich op hun gemak voelen in onze praktijk. Want ik begrijp heel goed dat het spannend kan zijn om (voor de eerste keer) een cosmetische behandeling te ondergaan. Ik houd van een informele, ongedwongen sfeer."


6. Natuurlijke resultaten: 

Wij streven natuurlijke resultaten na. 

"Daarmee bedoelen we, dat je duidelijke en mooie resultaten ziet en dat mensen na je behandeling zeggen: "wat zie jij er goed uit!', maar dat ze niet kunnen zien dat je een cosmetische ingreep hebt gehad. Van overbehandelen wordt mijns inziens niemand mooier!"

7. Scherpe, eerlijke prijzen: 

Wij willen eerlijke prijzen vragen voor onze producten en service. Zo hebben wij weinig ondersteunend personeel. Wij staan daarentegen wel voor maatwerkservice met topkwaliteitsproducten.

Een kijkje in de kliniek

Over onze behandelaars

Nick Jansen

Arts, sinds negen jaar eigenaar van Gaaf Injectables

Persoonlijke aandacht is vanzelfsprekend.

"Als arts heb ik bewust niet gekozen voor een specialisme in het ziekenhuis. De formele, hiërarchische cultuur past niet bij mij. En daarnaast is er te weinig ruimte voor persoonlijke aandacht voor de patiënt. Ik hecht daar juist veel waarde aan. Die omgang met mensen vind ik leuk. Maar bovendien ben ik van mening dat dat ook een voorwaarde is voor écht goede dienstverlening. Er zijn veel verschillende huidverbeteringsproducten en -technieken. Om het beste advies te kunnen geven en te behandelen is het daarom erg belangrijk dat ik helemaal helder heb aan welk aspect van het uiterlijk jij je stoort en wat je wensen precies zijn. Aan de andere kant is het belangrijk dat jij goed begrijpt wat een behandeling inhoudt, met welke producten ik werk en wat wel of niet realiseerbaar is. Dat helpt onduidelijkheden weg te nemen en kan teleurstellingen achteraf voorkomen."

Imani van Dijke, erkend huidtherapeute

Een huidtherapeut is een paramedisch specialist die gezonde, zieke of beschadigde huid behandelt. Imani is afgestudeerd voor de  opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool en is sindsdien al enkele jaren werkzaam als huidtherapeute bij verschillende klinieken. Om up to date te blijven op het gebied van de nieuwste behandeltechnieken ontvangt en geeft zij wekelijks trainingen op het gebied van huidtherapie en cosmetische zorg.


Kwalitatieve dienstverlening

Onze huidtherapeute is gespecialiseerd in huidverbetering en neemt echt de tijd voor jou en zal je eerlijk en duidelijk adviseren. Imani is aangesloten bij de vakvereniging voor huidtherapeuten, is geregistreerd in het kwaliteitsregister en beschikt over een AGB-code, waarmee de meeste behandelingen gedeclareerd kunnen worden bij je aanvullende verzekering. Onze huidtherapeute en de cosmetische artsen werken nauw samen om jou de best mogelijke zorg en de mooiste resultaten te garanderen. 

huidtherapeut imani van dijke