wenkbrauwlift botox

wenkbrauwlift Botox


voor een uitgeruste en vrolijkere blik

wenkbrauwlift botox

Voor een uitgeruste en vrolijke blik

wenkbrauwlift botox

Wenkbrauwlift botox? Altijd een frisse, uitgeruste uitstraling

Een wenkbrauwlift botox is één van de meest voorkomende cosmetische behandelingen in Nederland. Een wenkbrauwlift geeft je een jonge, ontspannen uitstraling. Daarnaast helpt een wenkbrauwlift botox ook bij klachten zoals vermoeidheid. Doordat je jouw wenkbrauwen minder hoeft op te tillen, heb je minder druk op je hoofd. En, daarnaast is een botox wenkbrauwlift behandeling snel en makkelijk. Je kan bij ons je wenkbrauwen liften zonder operatie.

Botox wenkbrauwlift

Er zijn mensen waarbij de wenkbrauwen relatief laag staan. Vaak is dit genetisch bepaald, maar het kan ook door de zwaartekracht komen. 'Lage wenkbrauwen' kunnen je een boze uitstraling geven. Dit is vaak erfelijk bepaald en kan een boos gezicht of boze blik geven. Soms drukken de wenkbrauwen zo zwaar op de ogen dat iemand zelfs minder goed kan zien. In die gevallen kan een wenkbrauwlift een oplossing zijn. Een wenkbrauwlift met botox 'opent' de ogen en creëert een frisse en blijere blik. Het geeft vaak ook een jongere uitstraling. Kijk voor de resultaten eens naar de wenkbrauwlift voor en na foto’s.

wenkbrauwlift botox

Botox wenkbrauwlift behandeling: hoe werkt dat?

Tijdens een botox wenkbrauwlift wordt er rondom je wenkbrauw een aantal kleine injecties met botox gegeven. Hierdoor ontspant het spiertje wat jouw wenkbrauw normaal gesproken naar beneden trekt. Hierdoor wordt je wenkbrauw gelift tijdens een botox wenkbrauwlift. Het resultaat van een botox wenkbrauwlift blijft ongeveer 4 maanden aanhouden. Als je het resultaat voor een langere periode wilt behouden ben je altijd weer welkom bij Gaaf Injectables.

wenkbrauwen liften zonder operatie

Botox wenkbrauwlift: De behandeling

Een wenkbrauwlift is een behandeling waarbij door middel van botox je wenkbrauwen wat omhoog worden gebracht. Botox wordt geïnjecteerd in het gebied rond de wenkbrauwen (onder en tussen de wenkbrauwen en in het voorhoofd) om de omliggende huid te helpen verlichten en gladstrijken.


Deze injecties werken door spieren rondom de wenkbrauwen te ontspannen. Hierdoor kunnen de voorhoofdspieren de nu ontspannen spieren rond de wenkbrauwen optillen. Hierdoor gaan de wenkbrauwen omhoog (een paar milimeter) en worden de ogen geopend.

wenkbrauwen liften zonder operatie

Wenkbrauwen liften zonder operatie?

Wenkbrauwen liften zonder operatie is dus zeer zeker mogelijk. De injecties die je krijgt onder je wenkbrauwen zijn binnen vijf minuten gezet. Daardoor hoef je geen operatie te ondergaan, waarbij een klein beetje huid aan de bovenkant van je wenkbrauwen wordt weggesneden. De wenkbrauwlift botox is vele malen sneller, prettiger en toegankelijker. Wanneer je zelf het resultaat wilt zien, bekijk dan wenkbrauwlift botox voor na foto’s.

wenkbrauwlift zonder operatie

wenkbrauwlift behandeling

Effecten behandeling botox wenkbrauwlift zijn tijdelijk

Over het algemeen werkt botox binnen drie tot zeven dagen en blijft het resultaat ongeveer drie tot vijf maanden. Na enige tijd herstelt de spier zichzelf namelijk weer. Om het resultaat te behouden is het nodig de behandeling na enkele maanden te herhalen. Als je vaker behandeld bent blijft het resultaat langer en hoef je de behandeling pas na zo'n zes tot acht maanden te herhalen.


Wenkbrauwlift met botox is veilig

Botoxbehandelingen zijn erg veilig. Botox, of eigenlijk botuline toxine, is een medicijn dat al 30 jaar gebruikt wordt in ziekenhuizen. Het wordt voor meerdere medische doeleinden gebruikt, waaronder in de neurologie tegen spierspasmen. Net als ieder medicijn heeft botox een aantal mogelijke bijwerkingen. Afgezien van beperkte hoofdpijnklachten de eerste dagen na de behandeling treden die bijwerkingen echter vrijwel nooit op bij cosmetische behandelingen.

botox wenkbrauwlift voor en na foto

Een wenkbrauwlift botox voor en na

Voor veel mensen kan tussen de wenkbrauwlift botox voor en na een gigantisch verschil zijn. Dit komt omdat je wenkbrauwen nu eenmaal voor een groot gedeelte je uitstraling bepalen. Wil je een wenkbrauwlift botox, maar ben je nog onzeker over hoe het eruit gaan zien? Trek je wenkbrauwen af en toe op voor de spiegel. Dat krijg je ongeveer een idee of een wenkbrauwlift botox voor en na een groot verschil zal zijn. Bekijk ook zeker de wenkbrauwlift botox voor na foto’s, het resultaat is zeer natuurlijk.

wenkbrauwlift botox voor na

prijs wenkbrauwlift

De prijs voor het liften van de wenkbrauwen is € 100. 


Zie onze tarievenpagina voor al onze prijzen. 

ervaringen van anderen

wenkbrauwlift met botox
botox wenkbrauwlift prijs
wenkbrauwlift ervaringen

meer infromatie

Wil je meer lezen over botox behandelingen? Of wil je graag eerst een gratis adviesgesprek met onze arts? 


Botox Den Haag