Botox fronsrimpels Den Haag

Botox fronsrimpels

Fronsrimpels ontstaan door spierbewegingen.

Doordat de spieren waarmee men boos kijkt de huid doen plooien, ontstaan er na verloop van tijd fronsrimpels. Wanneer men ouder wordt, blijven deze rimpels steeds duidelijker in de huid staan, ook als men de spieren ontspant. De rimpels zullen vanaf dan met de jaren alleen maar dieper gaan worden. Vaak krijgen mensen dan te horen dat ze niet zo boos moeten kijken! Dit is voor veel mensen een goeie reden om er wat aan te laten doen. Gelukkig zijn fronsrimpels heel makkelijk te verhelpen!


Spieren ontspannen

Botox ontspant spieren. Het blokkeert het zenuwsignaal naar de spieren, waardoor spieren zich tijdelijk niet kunnen aanspannen. Door de fronsspiertjes met botox te injecteren, zullen deze dus niet meer aangespannen kunnen worden. Hierdoor zullen de rimpels snel gaan verdwijnen.


fronsrimpel verwijderen botox den haag


Normaal duurt het ongeveer 3 dagen voordat de botox begint te werken. Na een week is het resultaat meestal optimaal. Soms kan het tot 2 weken duren. Daarna blijft het optimale resultaat meestal 3-5 maanden mooi na een eerste behandeling.


fronsrimpels verwijderen botox den haag


Tijdelijk

Na verloop van tijd zal de spier weer herstellen en zich weer aan kunnen spannen. Het is dus zaak om de spier op tijd opnieuw te behandelen met botox, als je het resultaat wil behouden. Naarmate men de behandeling vaker heeft herhaald, zal het resultaat langer aanhouden. Tot wel 6-8 maanden.

Veilig

Behandelingen met botox zijn zeer veilig. Botox is een medicijn waar al ongeveer 30 jaar ervaring mee is in het ziekenhuis. Daar wordt het voor verschillende medische doeleinden gebruikt, zoals bij spierspasmen in de neurologie. Zoals elk medicijn heeft ook botox een lijst met mogelijke bijwerkingen. In de praktijk blijkt dat dit bij cosmetische behandelingen vrijwel nooit voorkomt. Alleen wat hoofdpijnklachten in de eerste week na behandeling is een complicatie die in de praktijk wel eens voor komt.


Meer informatie?

Wil je nog wat meer informatie over botox, foto's van behandelingen en reviews van anderen? 

Klik hier: Botox Den Haag


Afspraak maken?

Voor meer informatie of om een afspraak te maken neemt u contact met ons op of plan online direct een consult of afspraak 

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down