PROFHILO BODY

profhilo body prijs


JOUW OPLOSSING VOOR STEVIGERE EN JONGER UITZIENDE HUID

Profhilo body: Jouw Oplossing voor Stevigere en Jonger Uitziende Huid

profhilo body prijs

Wat is Profhilo Body?

Heb je last van slappe huid op je bovenarmen, knieën, buik of andere delen van je lichaam? Profhilo Body kan de oplossing zijn die je zoekt. Deze geavanceerde behandeling gebruikt een hoge concentratie van ultrapuur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen om je huid strakker, steviger en veerkrachtiger te maken.

profhilo body kit

profhilo body behandeling

Hoe werkt Profhilo Body?

Profhilo Body is niet zomaar een filler; het is een unieke behandeling die je huid van binnenuit revitaliseert. Door kleine, nauwkeurige injecties wordt zuiver hyaluronzuur in de huid gebracht. Dit stimuleert je huid om zelf collageen en elastine te produceren, wat essentieel is voor een stevige en veerkrachtige huid. Anders dan bij fillers, die de huid opvullen, werkt Profhilo door de huidstructuur te verbeteren en te verjongen.


Een Profhilo Body behandeling in Den Haag wordt uitgevoerd met behulp van de BAP-techniek. Hierbij worden 10 injecties geplaatst in een anatomisch uitgekiend gebied om optimale resultaten te garanderen. Door gebruik te maken van de BAP-techniek verspreidt het hyaluronzuur zich goed over het te behandelen gebied.

Profhilo body den haag

behandelbare zones  profhilo body

Met Profhilo Body kunnen diverse zones effectief worden behandeld, waaronder:


  • Binnenkant van de bovenarmen
  • Buik
  • Knieholtes
  • Borst
  • Benen


Deze behandeling biedt een natuurlijk resultaat, waardoor je huid niet alleen strakker wordt, maar ook gezonder en meer gehydrateerd aanvoelt.

profhilo body borst
profhilo body voor en na

Voor Wie is Profhilo Body Geschikt?

Deze behandeling is perfect voor iedereen boven de 20 die te maken heeft met huidverslapping en op zoek is naar een natuurlijke, veilige methode om dit tegen te gaan. Profhilo Body is ook een uitstekende keuze als je nog niet klaar bent om te beginnen met meer ingrijpende procedures zoals fillers of Botox.


profhilo body before and after

Profhilo: ERKEND EN BEKROONd

Profhilo Body staat bekend om zijn baanbrekende aanpak in huidverjonging en heeft sinds zijn introductie al meerdere prestigieuze prijzen in ontvangst mogen nemen. Ondanks dat Profhilo nog maar kort op de markt is, heeft het al een indrukwekkende lijst van onderscheidingen:


  • Winnaar 2016 - Aesthetics Awards Productinnovatie van het Jaar
  • 2016 Commendation - Aesthetics Awards Injecteerbaar Product van het Jaar
  • 2015 - Anti-Aging & Beauty Trofee voor 'Beste Huidverbeterende Product' op het AMEC-congres in Parijs
  • Finalist 2017 - Aesthetics Awards


Deze erkenningen benadrukken de effectiviteit en innovatie van Profhilo als leider in de cosmetische industrie. Met Profhilo Body kies je dus niet alleen voor een behandeling, maar voor een prijswinnende oplossing die jou helpt om je huid weer jeugdig en stevig te maken.

Profhilo body voor en na

Profhilo body knieën benen

profhilo body knieën

profhilo body buik

profhilo body buik

nadelen profhilo

profhilo body armen

profhilo Body prijs

De prijs voor Profhilo Body behandelingen vind je op onze tarievenpagina.

veelgestelde vragen profhilo body

Profhilo body veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten na een behandeling?

Na de behandeling voelt je huid onmiddellijk gehydrateerd en zacht aan. Omdat je huid zelf collageen en elastine produceert, zie je het uiteindelijke resultaat van een stevigere huid na ongeveer 6 tot 10 weken.

Is Profhilo body pijnlijk als behandeling?

Tijdens de behandeling kun je een licht ongemak ervaren door de injecties, maar dit is over het algemeen goed te verdragen en wordt niet als pijnlijk beschouwd.

Hoe veilig is Profhilo Body?

Profhilo Body gebruikt zuiver hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid, wat het een veilige optie maakt met minimale kans op bijwerkingen zoals roodheid of zwelling na de behandeling.

Hoe vaak moet ik de behandeling herhalen?

Afhankelijk van je persoonlijke situatie en de kwaliteit van je huid, raden we aan om de behandeling 1 tot 2 keer per jaar te herhalen om de resultaten te behouden.

Wat is de prijs van een Profhilo Body behandeling?

De actuele prijs van Profhilo Body behandelingen staat op de tarievenpagina van onze website.

Wat is een Profhilo Body Kit?

Een Profhilo Body Kit is een speciaal samengestelde set die gebruikt wordt tijdens Profhilo Body behandelingen. Het is bedoeld voor het behandelen van huidverslapping en veroudering van het lichaam. Deze kit bevat vooraf gevulde spuiten met hoog geconcentreerd hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Het hyaluronzuur is ontworpen om diep in de huid te dringen en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat leidt tot een verbeterde huidtextuur en elasticiteit.

Deze behandeling maakt gebruik van de BAP-techniek (Bio Aesthetic Points), waarbij het product op strategische punten wordt geïnjecteerd om optimale verspreiding en effectiviteit te garanderen. Dit zorgt voor een natuurlijke, maar merkbare verbetering van de huidkwaliteit over grotere oppervlaktes van het lichaam zoals de armen, buik en benen.

De Profhilo Body Kit is bedoeld voor gebruik door gekwalificeerde gezondheidsprofessionals en wordt toegepast in cosmetische klinieken en door dermatologen voor niet-chirurgische huidverjonging.

Wat is het verschil tussen fillers en Profhilo?

Fillers worden gebruikt om volume toe te voegen aan specifieke delen van het gezicht, zoals het opvullen van verloren volume of het gladstrijken van lijnen en rimpels. Profhilo daarentegen is geen vulmiddel. Het werkt door het stimuleren van de huidcellen, waardoor de huid steviger, elastischer en gezonder wordt. Profhilo verbetert de algehele huidkwaliteit zonder de natuurlijke contouren van het gezicht te wijzigen.

Welke specifieke lichaamsdelen kunnen worden behandeld met Profhilo Body, en wat zijn de voordelen?

Profhilo Body is een veelzijdige behandeling ontworpen om de huidkwaliteit van verschillende lichaamsdelen te verbeteren. Specifiek richt deze behandeling zich op gebieden zoals de benen, armen en buik.

Profhilo Body Benen: Deze behandeling is ideaal voor het verbeteren van de huidtextuur van de benen, het verminderen van fijne lijntjes en het verhogen van de elasticiteit. Dit kan vooral voordelig zijn bij het aanpakken van huidverslapping die vaak optreedt met het ouder worden of na significante gewichtsveranderingen.

Profhilo Body Armen: De armen zijn een veel voorkomend zorggebied waar huid verslapt kan raken. Profhilo Body helpt de stevigheid en strakheid van de huid op de bovenarmen te herstellen, waardoor een gladdere, meer verjongde uitstraling ontstaat.

Profhilo Body Buik: Na zwangerschap of gewichtsverlies kan de huid van de buik losser worden. Profhilo Body behandelingen kunnen de huidtextuur verbeteren en de elasticiteit van de buikhuid verhogen, wat resulteert in een strakkere en stevigere buik.

Deze gerichte behandelingen met Profhilo Body kunnen helpen de natuurlijke schoonheid van je lichaam te herstellen en versterken, waardoor je huid er niet alleen beter uitziet, maar ook gezonder aanvoelt.

Hoe lang is de hersteltijd / downtime van Profhilo Body?

De hersteltijd van Profhilo Body is over het algemeen zeer kort. Omdat Profhilo Body een niet-invasieve injecteerbare behandeling is, zijn er weinig tot geen ernstige bijwerkingen, en de meeste cliënten kunnen hun dagelijkse activiteiten vrijwel onmiddellijk na de behandeling hervatten.

Na de behandeling kun je wat lichte zwelling, roodheid, of blauwe plekken op de injectieplaatsen ervaren. Deze symptomen zijn meestal mild en verdwijnen binnen een paar dagen. Het is zeldzaam dat deze reacties lang aanhouden of ernstige ongemakken veroorzaken.

Om het herstel te optimaliseren, wordt cliënten geadviseerd om:

Zware lichamelijke activiteiten en intensieve sporten voor 24 tot 48 uur na de behandeling te vermijden.

Directe blootstelling aan zonlicht en extreme hitte, zoals sauna’s of hete baden, te vermijden tot alle roodheid of zwelling volledig is verdwenen.

Door deze richtlijnen te volgen, help je eventuele ongemakken te minimaliseren en ondersteun je het herstelproces, waardoor je snel kunt terugkeren naar je normale routine zonder aanzienlijke downtime.

profhilo body ervaringen

profhilo body ervaringen reviews
profhilo body ervaringen reviews
profhilo body kosten

Tevredenheidsgarantie

Wij doen ons uiterste best om het mooiste resultaat met Profhilo Body voor jou te behalen. Mocht je nu toch niet helemaal tevreden zijn over het resultaat, laat het ons dan weten. Na twee weken krijg je een gratis nacontrole en dan lossen we het op. Beloofd!

Profhilo behandeling bij gaaf injectables

Vrijblijvend consult vooraf

Voordat je start met een Profhilo Body behandeling in Den Haag, bieden we een vrijblijvend consult met onze gespecialiseerde arts. Tijdens dit consult ontvang je uitgebreide informatie over de behandeling, de mogelijke bijwerkingen, en de voor- en nadelen van Profhilo en de Profhilo Body prijs. Daarnaast krijg je advies voor zorg voor en na de behandeling. Dit is ook het perfecte moment om al je vragen te stellen en je verwachtingen te bespreken.


De behandeling

Een Profhilo Body behandeling is snel en efficiënt en duurt slechts ongeveer tien minuten. We gebruiken de BAP-techniek, waarbij op tien strategisch gekozen punten op het lichaam, zoals de armen, buik of benen, wordt geïnjecteerd. Dit zorgt voor een optimale verspreiding van het product met minimale kans op blauwe plekken. Direct na de behandeling kun je wat kleine bultjes opmerken op de injectieplekken, maar deze verdwijnen meestal snel. Binnen de eerste 28 dagen na de behandeling werkt de Profhilo om de huid te verstevigen en te hydrateren. Een vervolgbehandeling is aanbevolen om het resultaat te optimaliseren.


Zichtbare resultaten

Vier tot zes weken na je eerste behandeling begin je de resultaten te zien. De teint, textuur en uitstraling van je huid verbeteren merkbaar. Je huid voelt meer gehydrateerd en wordt steviger en elastischer.


Nazorg en dagelijkse routine

Er is geen specifieke nazorg nodig direct na de behandeling, dus je kunt je normale dagelijkse activiteiten meteen hervatten.


Onderhoud van de resultaten

Om de resultaten van Profhilo te behouden, adviseren we na ongeveer zes maanden een touch-up behandeling. Zo blijft je huid in optimale conditie en verleng je de effecten van de behandeling.


onze profhilo body kliniek:

profhilo behandeling ervaringen
profhilo prijzen den haag
profhilo voor en nadelen den haag

VOORDELEN BEHANDELEn BIJ GAAF INJECTABLES

Waarom kiezen voor onze Profhilo Body behandelingen?


Natuurlijke en Veilige Resultaten

Wij zijn toegewijd aan natuurlijke uitkomsten die jouw unieke schoonheid benadrukken. We gebruiken alleen veilige, hoogwaardige producten om de beste en meest betrouwbare resultaten te garanderen.


Uitstekende Prijs-Kwaliteitverhouding met Tevredenheidsgarantie

Onze tarieven zijn competitief, en we staan achter de kwaliteit van onze behandelingen met een tevredenheidsgarantie. We streven ernaar om elke cliënt volledig tevreden te stellen met hun resultaten.


Gepersonaliseerde Zorg en Maatwerk

Bij ons begint elke behandeling met een gratis oriënterend gesprek waarin we jou persoonlijk adviseren. Onze aanpak is volledig afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften.


Ervaren en Gecertificeerde Specialist

Onze arts, die jaarlijks meer dan 2.400 cosmetische behandelingen uitvoert, is BIG-geregistreerd en beschikt over uitgebreide ervaring in het veld. Je bent in veilige en bekwame handen.


Persoonlijke Benadering

In tegenstelling tot grotere klinieken met een vaak wisselend team van behandelaars, bieden wij een persoonlijke benadering met één vaste arts. Dit zorgt voor continuïteit en vertrouwen bij elke behandeling.


Uitzonderlijk Hoge Klanttevredenheid 

Met een klanttevredenheidspercentage van 99%, zijn onze cliënten uiterst tevreden met de resultaten die wij leveren. We zijn trots op de hoge mate van tevredenheid en vertrouwen die onze cliënten in ons hebben.

Voor en na foto's Gaaf Injectables

Overzicht van resultaten van behandelingen bij Gaaf Injectables, waaronder Profhilo voor en na foto's. 

Contact

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Fillers Den Haag,  Dermapen Den Haag,  Profhilo Den Haag, Morpheus8, Plexr Den Haag, Facetite, Lipfillers, Skinboosters,  SkinceuticalsSkinade, Microneedling Den Haag, Profhilo Body buik, Profhilo Body Benen, Profhilo Body kniën, Profhilo Body armen