strakke kaaklijn zonder operatie facetite

nieuw bij Gaaf Skin clinic: 


FACETITE: kaaklijn verstrakken zonder operatie

GEZICHTCOUNTOURING EN HUIDVERSTRAKKING

strakke kaaklijn zonder operatie facetite

nieuw bij Gaaf Skin clinic:


FACETITE

KAAKLIJN VERSTRAKKEN ZONDER OPERATIE

Gezichtcountouring en huidverstrakking

herstel je natuurlijke gezichtscontouren

Cosmetische

top innovaties

100%

natuurlijke resultaten 

9,6

195+ Google reviews 

strakke kaaklijn DOOR  HUIDVERSTRAKKING VAN BINNEN UIT  

Is jouw kaaklijn niet zo strak als je zou willen? Of überhaupt bijna niet zichtbaar? 

Je kaaklijn bepaalt de vorm van je gezicht en daarmee ook  je uitstraling. Met Facetite kun je een strakkere kaaklijn krijgen die je jaren jonger doet lijken. En dat zónder operatie. 


OOG JAREN JONGER DOOR EEN STRAKKE KAAKLIJN

Een strakke kaaklijn is een teken van schoonheid en jeugdigheid. Bij het ouder worden verliezen we volume en stevigheid in ons gezicht. De huid bij de kaak gaat hangen. En wanneer we wat aankomen zien we sneller een onderkin ontstaan en een minder strakke kaaklijn. Gelukkig kun je de kaaklijn met een behandeling als Facetite weer heel mooi vertrakken. 

kaaklijn verstrakken zonder operatie

HOE KRIJG JE EEN STRAKKERE KAAKLIJN MET FACETITE?

Facetite is onderdeel  van een revolutionair nieuw radiofrequentie-apparaat: Bodytite genoemd. 

Deze apparatuur  verwijdert vet, verstrakt losse huid en stimuleert collageenproductie. Met die combinatie kun je de natuurlijk gezichtscontouren mooi accentueren.

 

Facetite gebruikt  krachtige, maar veilige RF-(Radiofrequentie) energie om vetweefsel  op een optimale temperatuur te verwarmen. Dit zorgt ervoor dat overtollig vet smelt en de huid verstrakt. Deze techniek wordt ook wel  "lipopexy" genoemd. Je kunt het zien als een liposuctie met huidverstrakking ineen. Een reguliere liposuctie laat vaak overtollige slappe huid achter. Facetite voorkomt dit omdat het de overtollige huid direct verstrakt.

Facetite kaaklijn verstrakking

Facetite  bestaat uit een canule (holle naald) en een electrosonde. De canule wordt onder de huid in de vetcellen gebracht. Op dat zelfde moment 'zweeft'  de electrosonde vlak boven de huid. Tussen de canule en sonde vloeien golven van hoogfrequente energie. De energie die door de huid stroomt  maakt ophopingen van vet vloeibaar. En op hetzelfde moment zorgen de nauwkeurige hittegolven dat de huid verstrakt. 


Bovendien zorgt de warmte die tijdens het proces ontstaat voor natuurlijke collageen productie. Hierdoor werkt het verstrakkingsproces van de huid nog maanden na de behandeling door. 

onderkin weg in 1 dag met facetite weghalen

animatie facetite-procedure

hoe krijg je een strakke kaaklijn?
hoe kun je een strakke kaaklijn krijgen?
strakkere kaaklijn in 1 dag voor en na foto's

wat kun je met facetite allemaal behandelen?

verstrakken slappe hals 

 In de loop der jaren gaat bij veel mensen de huid onder de nek en kin verslappen en (los) hangen. Dit wordt ook wel kalkoenhals genoemd. Met Facetite kun je dit mooi verhelpen, zonder dat een facelift / operatie nodig is. De resultaten zijn altijd zeer natuurlijk, omdat er geen snijden of strak trekken aan te pas komt.

strakkere kaaklijn zonder operatie voor en na foto's

onderkin weghalen

Door het ouder worden verliest de huid aan stevigheid en elasticiteit en spieren worden slapper. Hierdoor krijgen we last van hangende huid, wat kan resulteren in een onderkin. Ook hardnekkige ophopingen van vet onder de kin kan de oorzaak zijn van een onderkin. Het is bijna onmogelijk om van een onderkin af te komen alleen door je leefgewoonten aan te passen.


Met Facetite kun je daarentegen relatief eenvoudig je onderkin weghalen danwel sterk verminderen.

strakke kaaklijn in 1 dag voor en na foto's

Strakkere kaaklijn krijgen

Als we ouder worden, wordt de huid dunner en slapper en gaat de huid bij de wangen en de kaken hangen. Hierdoor kun je een stuk ouder lijken dan je daadwerkelijk bent. Een strakke kaaklijn accentueert je natuurlijke gezichtsvorm en oogt jeugdiger. Bij mannen wordt de mannelijkheid extra benadrukt door een meer gedefinieerde kaaklijn.


Met Facetite wordt eventueel overtollig vet verwijderd en de huid verstrakt. Hiermee kun je je kaaklijn verstrakken zonder fillers of zonder dat een operatie nodig is. 

voor en na foto strakke kaaklijn zonder fillers en operatie
strakke kaaklijn dames

voordelen  kaaklijn verstrakken met facetite

 • Gezichtsverjongend effect: huidversteviging, vetversmelting en accentueren van natuurlijke gezichtscontouren. 
 • Behoud van natuurlijk karakter en gezichtsvorm
 • Blijvende resultate m.u.v. doorzetten van het natuurlijke verouderingsproces
 • Resultaat direct zichtbaar en langdurige verbetering (tot 6 - 12 maanden)
 • Geen littekens
 • Korte en relatief weinig ingrijpende behandeling 
 • Stimuleert de natuurlijke productie van collageen
 • Heel veilig: apparatuur heeft interne beveiliging om oververhitting te voorkomen, waardoor er geen risico op verbranding is.
 • Korte downtime: Gemiddelde downtime is tussen de 2 en 5 dagen. Geen lange termijn nadelige effecten.
 • Bijna pijnloos door lokale verdoving


" Eindelijk bestaat er een behandeling die  facelift - achtige resultaten  levert, maar dan zonder de littekens en risico's daarvan."

Strakke kaaklijn in 1 dag

WAT KaN JE met FACETITE nog meer behandelen?

Een van de populairste Facetitebehandelingen is het verminderen van de onderkin. Maar er zijn meer mogelijke optie, zoals delicate en hele kleine gebieden. Door meerdere gebieden te behandelen kun je  facelift-achtige resultaten bereiken, zonder te hoeven snijden in de huid. De populairste behandelgebieden zijn:


 • Onderkin
 • Hals: crêperige huid, veel rimpels
 • Kaaklijn
 • Wangen: hangende huid, crêperige huid
 • Neuslippenplooi: overtollige, hangende en slappe huid
 • Wallen / ooggebied
 • Wenkbrauwzone en voorhoofd 

Hoe verloopt een facetitebehandeling?

Voorafgaand aan de behandeling krijg je een plaatselijke verdoving toegediend middels injecties. Daarna zal de arts een klein gaatje maken in de huid met een holle naald. Via dat gaatje wordt een canule in de onderhuidse vetcellen gebracht. Gelijktijdig zweeft een elektrodesonde vlak boven de huid. Tussen de canule en de elektrosonde wordt radiofrequente energie opgewekt. Via een scherm kan de arts de warmte-intensiteit van de hoogfrequente energiegolven nauwkeurig volgen. Door de energie worden de vetcellen vloeibaar. Tijdens de behandeling gaat de arts de onderhuidse canule door het behandelgebied bewegen. Nadat het vet gesmolten is wordt het vet verwijderd met een andere canule. 


Afhankelijk van de grootte van het behandelgebied duurt de behandeling ca 30 tot 60 minuten.

strakkere kaaklijn zonder operatie ervaringen

animatie van een facetite, accutite necktite-behandeling

andere radiofrequentie (RF) BEHANDELINGEN en resultaten

Morpheus8 is ook een behandeling die gebruik maakt van radiofrequentie om huidverstrakking te bewerkstelligen. Bij deze behandeling wordt de radiofrequente energie via micronaaldjes (microneedling) in de huid gebracht. Morpheus8 wordt vaak gecombineerd met Facetite voor optimale huidverstrakking en -huidverbetering. Gaaf Injectables Skin Clinic biedt ook Morpheus8 behandelingen: Morpheus8.

Waarom kiezen voor skin clinic gaaf injectables?

facetite prijzen onderkin weghalen

innovatie & kwaliteit

Wij zoeken altijd  naar de nieuwste innovaties, die excelleren in resultaat & veiligheid. Wij werken alleen met  topmerken en bewezen apparatuur. Onze artsen zijn BIG geregistreerd.   

fillers den haag liquid facelift Fillers Den Haag, lippen opvullen Den Haag, fillers in lip, volle lippen den haag, botox lippen den haag, lipvergroting den haag, wangen opvullen, hyaluronzuur, neus lippen plooi opvullen marionetlijnen opvullen filler donkere kringen onder ogen wallen traangootjes

behandeling op maat

Wij bieden iedereen vrijblijvend persoonlijk advies incl een behandelplan op maat. Je mag altijd op nacontrole komen en we zijn voor alle vragen laagdrempelig bereikbaar.

onderkin weg facetite

natuurlijk Resultaat garantie

Wij geloven in schoonheid via natuurlijke resultaten. Geen strakgetrokken gezicht of overbehandelde lippen. Wij staan voor een jeugdiger en frisser, zonder dat anderen zien dat je behandeld bent. 

Wij hebben 98% (!) tevreden klanten.

Nick Jansen NVCG arts Skinade

arts cosmetische zorg den haag

"Ik werk al bijna tien jaar als arts cosmetische zorg. In die tijd heb ik duizenden mensen behandeld. Voor het beste behandeladvies en de mooiste behandelresultaten is het essentieel om de klantwens precies te begrijpen. Daarom moet je altijd goed de tijd nemen voor een consult.

 Klanttevredenheid is het allerbelangrijkste in mijn werk. Daarvoor moeten behandelingen altijd veilig zijn. Ik ben  BIG geregistreerd arts en lid van de vakvereniging. 

Ik doe structureel aan bijscholing en ga naar congresbezoeken, zodat ik  op de hoogte ben van de laatste cosmetische innovaties."

is facetite veilig?

Facetite is een  hele veilige behandeling. Vergelijkbare behandelingen (bijv operatief onderkin verwijderen) hebben veel hogere risico's. Traditionele chirurgische facelifts vergen algemene anesthesie. Dit heeft een veel hoger risico en kan in sommige gevallen leiden tot (permanente) zenuwbeschadiging en misvorming.  Facetite  wordt poliklinisch door artsen uitgevoerd. Na de behandeling kun je meteen naar huis, waardoor ziekenhuisinfectie ook geen risico is.


Omdat er geen grote incisies worden aangebracht herstel je sneller. Meestal is er alleen sprake van wat kleine blauwe plekjes en wat zwelling. De hersteltijd bedraagt maar enkele dagen.


De apparatuur die we gebruiken is uitegerust met een intern beveiligingssysteem. Dit zorgt ervoor dat de huid en het onderhuids vetweefsel nooit te ver kan opwarmen. Wanneer de onderhuidse temperatuur een vooraf vastgestelde grens nadert schakelt de energietoevoer automatisch af.  De instellingen van de apparatuur reguleren nauwgezet de temperatuur, om te garanderen dat de goede hoeveelheid energie wordt toegepast. 


facetite veilig accutite

 

De voornaamste risico's van de procedure zijn lichte brandwondjes en tijdelijke zenuwbeschadigingen, die na circa 1 maand vanzelf weer verdwijnen.

kaaklijn verstrakken hifu behandeling

wat is het voordeel van Radiofrequentie behandelingen?

Er is veel vraag naar en aanbod van huidverstrakkende behandelingen. Tot voor kort waren operatieve ingrepen eigenlijk de enige optie voor goede resultaten. Gelukkig is er nu een alternatief om een dergelijke ingrijpende en ook wel risicovolle behandeling te omzeilen. 


"Wij selecteerde  de Embrace-RF technieken van Inmode (Facetite, Bodytite, Necktite, Morpheus8), omdat de resultaten spectaculair zijn en de behandelingen niet erg ingrijpend.  Inmode is prijzenwinnend en zeer ervaren  met de ontwikkeling van cosmetische zorg apparatuur." 

   

Facetite Accutite Necktite veel gestelde vragen

Wat is facetite?

FaceTite is een niet-chirurgische anti-verouderingsbehandeling die ideaal is voor mensen die huidverslapping in de nek en het gezicht willen aanpakken zonder een invasieve ingreep zoals een facelift.
De behandeling maakt gebruik van thermische energie om de huid strakker te maken en overtollig vet weg te smelten.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van radiofrequentie-geassisteerde lipolyse (RFAL), waardoor chirurgische resultaten worden verkregen, zonder incisies te maken. Enkel wordt een klein gaatje in de huid gemaakt met een holle naald waar een canule in wordt gebracht.

RFAL is een minimaal invasieve procedure die onder lokale verdoving kan worden uitgevoerd, waardoor een anesthesist overbodig is. Dit maakt de ingreep veiliger en goedkoper dan een traditionele facelift.

Wat is accutite?

Accutite is een niet-chirurgische anti-verouderingsbehandeling die ideaal is voor mensen die huidverslapping in de nek en het gezicht willen aanpakken zonder een invasieve ingreep zoals een facelift. De behandeling maakt gebruik van thermische energie om de huid strakker te maken en overtollig vet weg te smelten. Accutite is met name geschikt voor precisiebehandelingen en kleine delen van het gezicht.

Wat is Necktite?

Necktite is een niet-chirurgische anti-verouderingsbehandeling die ideaal is voor mensen die huidverslapping in de nek en het gezicht willen aanpakken zonder een invasieve ingreep zoals een facelift. De behandeling maakt gebruik van thermische energie om de huid strakker te maken en overtollig vet weg te smelten.
Necktite is een vergelijkbare behandeling als Facetite en Accutite, maar dan voor grotere behandelgebieden, zoals de hals.

Is Facetite veilig?

FaceTite wordt beschouwd als een van de meest geavanceerde en veiligste procedures voor gezichtsverjonging en huidcontouren in de cosmetische zorg. FaceTite maakt gebruik van dezelfde soort radiofrequente technologie die wordt gebruikt bij MRI's, Thermage en andere medische behandelingen die al jaren veilig worden uitgevoerd. FaceTite is ontwikkeld om gevoelige delen van de huid te behandelen zonder cellulaire schade aan weefsels te veroorzaken.
Het appartaat heeft een monitor waarmee de arts de temperatuur nauwkeurig kan monitoren en regelen. Het is uitgerust met interne beveiligingen die beschermen tegen oververhitting. Zo wordt de perfecte hoeveelheid energie op de juiste plek afgegeven. En het risico op verbranding wordt geminimaliseerd.

Bovendien hoeft er alleen een plaatselijke verdoving gebruikt te worden, waardoor de risico's veel kleiner zijn dan die bij een reguliere facelift. Omdat er eveneens niet gesneden hoeft te worden is er ook geen risico op littekens.

Hoe lang is de downtime van Facetite, Accutite, Necktite?

De behandelingen zijn minimaal invasief. Er worden alleen kleine naalden gebruikt om verwarmingsenergie toe te passen. Patiënten zullen gedurende ten minste 5 dagen gevoeligheid en zwelling ervaren. De meeste patiënten zijn gewoonlijk binnen een aantal dagen tot maximaal 10 dagen weer aan het werk.

Afhankelijk van de behandeling moet je een compressiekledingstuk dragen voor de 3-5 dagen. Dit moet dan de volgende 3 weken 's nachts worden gedragen. Je kunt tot 2 weken een lichte zwelling ervaren, maar je kunt weer aan het werk gaan, regelmatig gaan sporten en make-up dragen zodra het compressiekledingstuk overdag is verwijderd.

Wie kan geen Facetite, Accutite, Necktite behandeling ondergaan?

Je kunt deze behandeling niet ondergaan in geval van:

een actieve huidziekte of huidkanker in het behandelgebied, borstvoeding of zwangerschap, gebruik van (Accutane) isotretinoïne minder dan zes maanden voor de behandeling, gebruik van anticoagulantia minder dan 7 dagen voor de behandeling, bloedstoornis, operatie of huidvernieuwing in het behandelgebied binnen drie maanden voorafgaand aan de behandeling, pacemaker of een ander elektrisch lichamelijk implantaat, permanente implantaten in het behandelgebied (bijv. schroeven/ titaniumplaten, siliconen- of tandheelkundig implantaat), een filler binnen zes maanden voor de behandeling in het behandelgebied, immuunsuppressie, slecht gecontroleerde schildklierproblemen of diabetes, allergie voor anesthesie, ernstige gelijktijdige aandoeningen (bijv epilepsie, nier- / leverziekte, hartaandoeningen), immuunsuppressie, slecht gecontroleerde diabetes of schildklierproblemen, allergie voor anesthesie

Hoe snel zie ik resultaten van Facetite, Accutite en Necktite?

Hoewel deze behandeling de collageenproductie gedurende een langere periode stimuleert, kan het zijn dat je binnen de eerste week en misschien zelfs onmiddellijk een verstrakking opmerkt.

Tegen het einde van een week zou verstrakking van de huid zichtbaar moeten zijn. Het verstrakken en meer zichtbaar worden van contouren zal de komende drie tot vier maanden verbeteren, waarbij tot 70% van de resultaten binnen zes weken verschijnen. De beste resultaten zijn merkbaar na zes maanden en zullen tot een jaar na de behandeling blijven verbeteren.

Hoe lang blijven de effecten van een Facetite, Accutite en Necktite behandeling?

In principe zijn de resultaten blijvend. Het natuurlijke verouderingsproces zet echter uiteraard wel gewoon door.
Na verloop van tijd zal er weer een geleidelijke vermindering van de algehele strakheid optreden, aangezien je huid de normale tekenen van veroudering begint te vertonen. Levensstijlkeuzes, zoals dagelijks zonnebrandcrème gebruiken, een goede huidverzorging volgen en niet roken, hebben ook invloed op de duur van je resultaten.

Voor wie is een Facetite, Accutite of Necktite behandeling geschikt?

Ideale kandidaten zijn doorgaans mensen tussen 30 en 60 jaar die nog steeds een goede huidelasticiteit hebben, maar die last hebben van lichte tot matige verslapping en hangende huid huid ervaren. Patiënten met aanzienlijke huidverslapping en een slechte huidelasticiteit zullen minder snel bevredigende resultaten behalen. Er is ook voldoende botstructuur nodig om de strakke huid te ondersteunen, hoewel fillers kunnen worden gebruikt als extra ondersteuning nodig is.

Omdat de behandeling wordt uitgevoerd met een handapparaat dat is ontworpen om zo minimaal invasief mogelijk te zijn, is niet-chirurgische zorg ideaal voor mensen die nog niet klaar zijn om een echte operatie te ondergaan voor een facelift of een andere cosmetische ingreep.

Hoe werkt Facetite, Accutite en Necktite?

De behandeling omvat het verwarmen van de onderste dermislaag van de huid, die voornamelijk uit collageen bestaat. Na verloop van tijd vormt de natuurlijke genezende reactie van het lichaam nieuw huidverstevigend collageen. Dit komt bovenop het aanhalen van bestaande collageenvezels en het oplossen van vet. Daarom zien patiënten vaak onmiddellijke verbetering zelfs vóór de langetermijneffecten.

Eerdere RF-apparaten drongen niet zo diep in de huid door en de resultaten waren daarom beperkt. Maar FaceTite, Accutite, Necktite worden beschouwd als 'next generation' RF-behandelingen, waarbij warmte en energie direct worden geleverd waar nodig. Daarom is het niet ongebruikelijk dat artsen zien dat de huid samentrekt terwijl de patiënt nog op tafel ligt.

Is Facetite, Accutit, Necktite pijnlijk?

De procedure zelf is niet pijnlijk, omdat het behandelde gebied volledig verdoofd zal zijn. Nadat de verdoving is uitgewerkt, zul je de dagen erna waarschijnlijk wel wat pijn ervaren.

Hoe bereid ik me voor op een behandeling?

Met bepaalde levensstijlgewoonten en medicatie moet je vóór je behandeling stoppen, omdat ze blauwe plekken, zwellingen en bloedingen verergeren. Vermijd tijdens de 30 dagen voorafgaand aan je afspraak alle vormen van roken of vapen. Drink gedurende ten minste 2 weken voorafgaand geen alcohol en stop met het gebruik van aspirine en NSAID's zoals ibuprofen.

Heb ik meerdere behandelingen nodig?

Nee. Een enkele FaceTite, Accutite of Necktite-sessie is voldoende om je kaaklijn drastisch te veranderen, overtollig vet te verwijderen en een losse huid te verstevigen. Jij en je huid zullen echter blijven verouderen, dus de effecten zijn niet 100% permanent. Je kunt ervoor kiezen om de behandeling na enkele jaren opnieuw te ondergaan als je kaaklijn bijv weer begint te zakken. Door verstandige levensstijlkeuzes kun je de resultaten langer behouden.

Wat is het verschil tussen Accutite, Facetite en Necktite?

Facetite, Accutite en Necktite zijn de dezelfde apparaten met dezelfde resultaten, alleen verschillen ze in grootte. Accutite is de kleinere variant van Facetite. Het is daarmee geschikt voor het behandelen van kleinere oppervlakten, zoals wallen en zakjes onder de ogen. Met Accutite kun je heel accuraat gebieden 'targeten'. Facetite is geschikter voor grotere oppervlakten, zoals de wangen en kaaklijn. Necktite is geschikt voor de hals.

Wat is Morpheus8 en waarom wordt dit vaak gecombineerd met een Facetite, Accutite of Necktite behandeling?

Morpheus8 is een behandeling dat microneedling combineert met radiofrequentie (dezelfde energie als bij Facetite, Accutite, Necktite) in de naalden. Radiofrequentie is energie die helpt bij het hermodelleren van bestaand collageen; Microneedling is een behandeling die de productie van collageen en elastine stimuleert door kleine gaatjes in de huid te maken. Wanneer beide technieken worden gecombineerd, levert het de thermische energie van radiofrequente golven om dieper weefsels van de huid te bereiken via de instelbare micronaalden.

                 

Contact

NEEM VOOR AL JE VRAGEN GERUST CONTACT MET ONS OP!

is facetite veilig? kaaklijn verstrakken lasers
kaaklijn verstrakking kliniek facetite

WAAROM KIEZEN VOOR skin clinic GAAF INJECTABLES?

 1. Langdurig natuurlijk resultaat
 2. Ervaren artsen en behandelaars
 3. Veilige behandelingen
 4. Innovatieve top-apparatuur
 5. Scherpe prijzen
 6. Persoonlijke dienstverlening, geen massakliniek
 7. Uitstekende nazorg: na 2 weken standaard controle
 8. Grote en trouwe klantenkring: 96% van de klanten zijn direct tevreden