wat is belotero?

Belotero

Belotero is een filler op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid met het kenmerk dat het heel goed water aan zich kan binden. Dat maakt dergelijke fillers geschikt om rimpels mee op te vullen en de huid extra volume te geven. Belotero wordt gebruikt voor cosmetische behandelingen. Er zijn verschillende producten voor verschillende behandelingen:


belotero lipfillers


  • Belotero Hydro: Voor diepe rehydratatie. Geschikt voor behandeling van gezicht, handen, hals en decolleté
  • Belotero Soft: Voor kraaienpootjes en lijntjes rond de mond
  • Belotero Balance: Voor verticale fronslijnen, neus-lippenplooien, marionetlijnen, lipcontouren, lipvolume, mondhoeken
  • Belotero Intense: Voor neus-lippenplooien, marionetlijnen, lipcontouren, lipvolume, mondhoeken, cupidoboog
  • Belotero Volume: Voor herstel van gezichtsvolume, bijvoorbeeld bij de wangen, jukbeenderen, kin en slapen.


Belotero fillers kunnen ook de contouren van de lippen accentueren, of de vorm wat mooier maken. Ook kun je de cupidoboog perfectioneren, door het hartvormige gedeelte van je bovenlip op te vullen. Of je lippen in betere verhouding met elkaar, of de rest van je gezicht brengen.

volle lippen

Met een goede kwaliteits lipfiller kun je verloren gegaan volume van de lippen herstellen en kan je lippen desgewenst voller maken dan ze ooit zijn geweest. Dat kan met Belotero, maar er zijn veel lip fillers die soortgelijke resultaten geven.


Wij gebruiken geen Belotero, maar Aliaxin. Aliaxin is een  hyaluronzuur filler van de Italiaanse fabrikant IBSA (deze maakt ook  Profhilo). Het is een zogenaamde monofasische filler: een heel fijne gel. De filler is daardoor nauwelijks voelbaar.

De hyaluronzuur fillers van IBSA worden gekenmerkt door de hoge zuiverheid. De fabrikant maakt  gebruik van een gepatenteerd fermentatieproces (Streptococcus Zooepidemicus) bij de productie van haar fillers. Dit productieproces waarborgt dat het product zuiver is, onder andere dankzij de hoge hittebestendigheid.

Aliaxin stimuleert en activeert de biologische herstructureringsprocessen van de huid, ofwel de aanmaak van collageen. Daarnaast zorgt deze filler ook voor diepe hydratatie, verstrakking en een liftend effect van binnenuit. Deze filler integreert zeer goed in het huidweefsel. De huid oogt hierdoor natuurlijk jonger en glad.

Na de behandeling breekt het lichaam de Aliaxin filler volledig en op natuurlijke wijze af in de huid. Dit proces duurt een aantal maanden. Aliaxin geeft je lippen een natuurlijk volle en zachte uitstraling.

belotero lippen opvullen

fillers behandeling

Kom langs voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Gaaf Injectables is lipfiller specialist. Onze arts is getraind bij de prestigieuze Consultants Clinic in Londen en verricht jaarlijks honderden lipfiller behandelingen. Zie onze fotogalerij voor resultaten van behandelingen en lees onze reviews. Of kijk voor meer informatie op:


Fillers Den Haag
Lipfillers Den Haag
belotero lip fillers voor en na

ervaringen van anderen

wenkbrauwlift met botox
botox wenkbrauwlift prijs
wenkbrauwlift ervaringen

meer infromatie

Wil je meer lezen over filler behandelingen? Of wil je graag eerst een gratis adviesgesprek met onze arts? 


Fillers


Lip Fillers