wat zijn fillers

wat zijn fillers?

wat zijn fillers?

wat zijn fillers

fillers

Wat zijn fillers?

Fillers zijn letterlijk "vulmiddelen". Dit zijn injectables die worden gebruikt om bijvoorbeeld de lippen mee te vergroten of accentueren. Ook het herstellen van volume in het gezicht, of wallen verminderen wordt met fillers gedaan. Verder kun je alle fijne rimpeltjes er mee vullen en ook ingevallen wallen/ vermoeide ogen kunnen met fillers weer helemaal hersteld worden.


Er zijn verschillende diktes van fillers voor verschillende indicaties. Voor de lippen zal altijd een zachte, niet te dikke filler gebruikt worden. Voor de wangen gebruik juist een filler die veel volume geeft.

Soorten fillers

Er zijn verschillende soorten fillers. Gaaf Injectables werkt uitsluitend met fillers op basis van hyaluronzuur. Dit zijn de meest veilige producten, omdat hyaluronzuur een lichaaamseigen stof is. In de huid zorgt het voor hydratatie. Doordat het een lichaamseigen stof is, herkent het lichaam het niet als lichaamsvreemd  en zal er geen reactie op komen.

bio stimulatoren

Behalve hyaluronzuurfillers zijn er ook bio stimulatoren. Middelen zoals radiesse en sculptra claimen de collageenvorming te stimuleren. Wat er in feite gebeurt is dat het lichaam de filler opruimt en vervangt voor littekenweefsel. Vooral bij sculptra kan het 8 maanden duren voordat er iets te zien is en dan moet de behandeling weer herhaald worden.

Kwaliteit fillers

Er zijn vele verschillende merken fillers op de markt. De prijzen varieren van €200/ml tot €550/ml. Hoe goedkoper de filler hoe lager de kwaliteit en hoger de kans op een bijwerking. Het is aan te raden vooral op de kwaliteit te letten, want het gaat om je uiterlijk en gezondheid. Fillers blijven gemiddeld ongeveer een jaar zitten.

wat zijn fillers nadelen

wat zijn bijwerkingen van fillers?

Een veilige fillerbehandeling begint bij het kiezen van een professionele kliniek met gekwalificeerd personeel. In dergelijke klinieken zijn de bijwerkingen van fillers zeldzaam. Iedere patiënt is uniek. Echter, omdat hyaluronzuur fillers gemaakt zijn van een stof die lichaamseigen is, krijgen de meeste mensen geen allergische reacties. Soms komt het voor dat mensen in milde mate last van wat roodheid, jeuk, zwelling, blauwe plekken of gevoeligheid / pijn hebben na de behandeling. 


Lippen zijn zijn gevoelig en daardoor kun je daar iets meer van voelen na de behandeling en wat zwelling ervaren voor enkele dagen. Meestal is dit allemaal zeer mild, en wanneer er gewerkt wordt met hoogkwaliteitsfillers dan is dan zeker en maar van korte duur. 

fillers ervaringen

Wij hebben uitgebreide ervaring met fillerbehandelingen. Jaarlijks komen duizenden klanten bij ons voor een fillerbehandeling. Voor veel verschillende redenen. Bijvoorbeeld om rimpels die hen dwarszitten, maar ook omdat zij een ingevallen gezicht, of hele dunne lippen hebben (gekregen in de loop der tijd). Fillers kunnen heel natuurlijk worden toegepast en geven direct resultaat. Onze ervaring is dat mensen zelf heel blij zijn met de resultaten, zonder dat de buitenwereld direct opmerkt dat zij behandeld zijn.

fillers ervaringen traangoot
lipfillers in Den Haag
fillers ervaringen recensie

voor en na foto's filler-behandelingen

fillers voor en na foto's

marionetlijnen vervagen

lipfillers behandeling den haag

lippen vullen en contouren accentueren

fillers donkere kringen

traangoot vullen / donkere kringen verminderen

prijs fillers

Filler prijzen

De kosten van fillers lopen sterk uiteen. Dat kan worden verklaard door de volgende aspecten:

- kwaliteit filler

- ervaring arts

- kwaliteit dienstverlening (persoonlijke aandacht vs massakliniek, geen refunds bij geen resultaat, nabehandelingen, gratis en uitgebreid consult, enz)

-  locatie en inrichting kliniek


Op onze TARIEVENPAGINA vind je onze actuele prijzen

adviesgesprek of afspraak fillers behandeling?

Via ons online booking systeem kun je een gratis consult of een afspraak inplannen. Je kunt ook mailen, bellen of whatsappen als je liever persoonlijk contact hebt. 

Populaire behandelingen Skin Clinic Gaaf Injectables


Fillers Den Haag 

Lipfillers Den Haag


Lees ook: de manieren om van je wallen af te komen