SkinTech Blending Bleaching Cream

Skintech blending bleaching cream


Prijs: € 60,00

Tegen hyperpigmentatie en voor een egalere teint

Blending Bleaching Cream is geschikt voor pigmentproblemen, ook van hormonale aard, en wanneer andere behandelingen (zoals IPL) niet succesvol zijn. De specifieke combinatie van actieve ingrediënten zorgt ervoor dat heel mooie resultaten bereikt kunnen worden in het verbeteren van de kleur van de huid.

Ook helpt deze Cream bij de vermindering van oxidatie en de activiteit van vrije radicalen.

EIGENSCHAPPEN

Blending Bleaching Cream heeft een dubbele werking:

  • Het zorgt voor een betere verdeling van melanines in de huid (Blending)
  • Het remt de melanineproductie (Bleaching)

Melanines zijn sterke moleculen die niet door chemicaliën in melanocyten en keratinocyten vernietigd kunnen worden. Blending Bleaching Cream zorgt voor snelle eliminatie van opgehoopt melanine in de epidermis (opperhuid). Daarnaast blokkeert het verschillende stappen van melanocytensynthese (melanogenese). Het resultaat is een egalere huid.

BEHANDELADVIES

Start bij voorkeur 14 dagen voor de eerste Easy TCA peeling met het gebruik van Blending Bleaching Cream om de celwanden van de pigmentcellen te verweken. Hierdoor kan er sneller pigment worden weggenomen door de peeling. Om een egalere huid te verkrijgen is het nodig Blending Bleaching Cream minimaal 3 tot 6 maanden (2x daags) te gebruiken. Om het effect te behouden zal het gebruik moeten worden voortgezet. Het stoppen met Blending Bleaching Cream zal opnieuw tot hyperpigmentatie en pigmentvlekken kunnen leiden (de huid vergeet immers niet wat hij aan het doen was).

Vanzelfsprekend zal de huid blijvend beschermd moeten worden tegen uv-stralen (en warmte) die melanocyten activeren. Combineer Blending Bleaching Cream daarom altijd met Melablock HSP SPF 30 of 50 .

PRODUCT

  • Voorkomt en behandelt hyperpigmentatie, vermindert pigmentvlekken
  • Helpt de huid bij de synthese van pigmentcellen
  • Actieve ingrediënten:
  • Tyrosine kinase remmers (morus alba, kojic dipalmitaat, zoethoutextracten, urea, arbutine, glabridine, liquiritine, mulberroside F)
  • Tocopherylacetaat
  • Glycyrrhiza Glabra Y wortelextract
  • Retinylpalmitaat (vit. A-palmitaat)
  • Allantoïne

INHOUD VERPAKKING

Tube, 50 ml

wil je persoonlijk advies over gezichtsverzorging of gezichtsbehandelingen:

Anderen kochten ook vaak

skintech purifying cream

Purifying cream

Actilift Cream

Skintech Atrofilin

Cleanser Foam

Skintech peelings

Met SkinTech Peelings kun je drastische huidverbetering realiseren. 

Een chemische peeling kan de huid compleet vernieuwen en daarmee huidoneffenheden helemaal laten verdwijnen. De nieuwe huid is weer egaal en heeft een stralende teint. Daardoor zie je er jonger en frisser uit.


Onze arts is gespecialiseerd in peelings: 

 "Goede chemische peelings kunnen huidoneffenheden als een pigmentvlekken en puistjes vaak beter oplossen dan hightech-apparaten. Een halfdiepe peeling kost een fractie van een laserbehandeling en geeft indrukwekkender resultaten met een enkele behandeling.”