Botox voorhoofd

Botox voorhoofd

Voorhoofd rimpels maken een gezicht snel ouder

Botox voorhoofd

Voorhoofdsrimpels worden veroorzaakt door de voorhoofdspieren. Wanneer deze zich aanspannen worden de wenkbrauwen omhoog getrokken en zal de huid op het voorhoofd gaan plooien. Hierdoor ontstaan de rimpels op het voorhoofd. Deze rimpels maken je gezicht al snel een stuk ouder.

Dit is gelukkig goed te behandelen

Botuline toxine, ofwel botox, is een spierontspanner. Het blokkeert zenuwsignalen naar de spieren. Door de spieren op het voorhoofd in te spuiten met wat botox, ontspannen de spieren volledig. Gedurende 3-4 maanden kunnen de spieren zich niet meer aanspannen. Hierdoor verdwijnen de rimpels op het voorhoofd snel. Bovendien voorkomt de botox (verergering van) rimpelvorming, omdat de huid niet meer geplooid wordt door de spierinactiviteit. Herhaalbehandelingen zorgen dat het resultaat behouden blijft en rimpels niet terugkomen of verergeren.


Rimpels voorhoofd veilig verwijderen met botox

Met botox voorhoofd rimpels verwijderen is een veel uitgevoerde behandeling. Doordat er al tientallen jaren ervaring is met dit medicijn (ja, botox is een medicijn), is het inmiddels gebleken dat er op zowel korte als lange termijn geen schadelijke gevolgen zijn. Het is dus een volledig veilig middel. Het medicijn wordt dan ook wereldwijd dagelijks gebruikt in zowel ziekenhuizen als cosmetische klinieken.


rimpels voorhoofd den haag voorhoofdsrimpels 2

Botox schakelt voorhoofd spieren tijdelijk uit

Een behandeling van je voorhoofd met botox geeft tijdelijke resultaten. Na 3-4 maanden zullen de spieren weer sterker worden en de rimpels weer dieper. Het is dus nodig om de behandeling op tijd te herhalen. Naarmate men de behandeling vaker heeft gedaan, zal het effect langer blijven. 6-8 maanden is mogelijk.


Botox voorhoofd behandeling

Een botox voorhoofd behandeling is een kwestie van minuten. Met enkele prikjes met een flinterdun naaldje zijn de spieren uitgeschakeld. Het is vrijwel pijnloos en een blauw plekje is zeldzaam.

Voor meer informatie over een behandeling met botox, ervaringen van anderen, FAQ's en behandelresultatenfoto's, klik hier:  Botox


Afspraak maken

Neem contact op voor een gratis persoonlijk consult, meer informatie, of een afspraak


SkinadeProfhilo, Plexr Den HaagMorpheus8, BotoxLip fillers, DermapenFillers, Skinboosters, Gaaf Injectables, SkinceuticalsFacetite, Botox in Den Haag  

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down