huidverbetering


Huidverbetering

Heb je behoefte aan huidverbetering? Niet iedereen heeft een mooie, gladde, effen en glanzende teint van zichzelf (meer). Het gezond en stralend krijgen en houden van je huid is niet altijd makkelijk en vanzelfsprekend voor iedereen. Gelukkig zijn er veel opties die je daarbij kunnen helpen. Naast de bekende behandelingen met Botox & Fillers, bieden wij verschillende andere huidverbeterende behandelingen aan.

Huidverbetering en huidverjonging

Er zijn veel redenen voor huidverbetering of huidverjonging. Heb je last van huidvlekken, acne(littekens), doffe huid, huidverslapping, grote poriën? Dan kan een van onze huidverbeterende behandelingen uitkomst bieden. Onze specialisten kunnen je adviseren welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Er zijn namelijk soms verschillende behandelmogelijkheden voor hetzelfde probleem. Voor het bepalen van de beste behandeling speelt ook je huidtype, de conditie van je huid, eventuele huidgevoeligheden en gewenst resultaat mee. 

huidverjongingVerschillende huidproblemen


Naast behandelingen voor huidverbetering en -verjonging zijn er mogelijkheden voor huidversteviging en huidverstrakking. We vertellen je graag meer over de huidverbeterende behandelingen. Neem contact op voor een advies op maat. 

Huidverbetering zonder operatie: hoe werkt dat?

Je kunt erover nadenken om behandelingen te nemen voor verschillende huidproblemen waar je last van kan hebben. Dit kunnen bijvoorbeeld donkere kringen, acne of pigmentvlekken zijn. Hiervoor hoef je niet onder het mes te gaan en je hebt ook geen fillers nodig om huidverjonging te bereiken. Er zijn namelijk huidversteviging behandelingen die niet specifiek gericht zijn op het straktrekken van rimpels en plooien, maar op het camoufleren en soms zelfs wegwerken van oneffenheden. Ook heb je huidverstrakking mogelijkheden zonder fillers of botox. Ben je ook benieuwd wat huidverjonging kan doen voor je?

In een vrijblijvend consultgesprek kunnen we rustig bespreken waar je je aan stoort en wat de verschillende mogelijkheden zijn. 

Een overzicht van de verschillende huidverjonging en huidverbeterende behandelingen die we momenteel aanbieden:


huidversteviging

Profhilo

Een populaire bioremodellerende anti-aging behandeling op basis van 100% puur hyaluronzuur. Deze huidverbeterende behandelingen zorgt voor de aanmaak van 4 verschillende collageentypes, vetweefsel en elastine. Profhilo is vooral geschikt bij doffe, vermoeide huid, bij rimpels en afnemend volume. Profhilo geeft langzaam en langdurig 100% puur hyaluronzuur.

huidverbetering

Profhilo behandelresultaten

Facetite/Accutite/Necktite

Dé niet chirurgische behandeling voor huidverstrakking. Ideaal voor het weghalen van je onderkin en kaaklijnverstrakking. Door middel van een canule wordt radiofrequente energie in de huid gebracht. Dit verwarmt vetweefsel. Het vetweefsel smelt en de huid verstrakt; lipoplexy.  


huidverstrakking facetite

Morpheus8 huidverjonging

Morpheus8 is een huidverjongingsbehandeling. Het is een microneedling behandeling waarbij radiofrequente energie in de huid wordt gebracht. De remodellerende behandeling stimuleert collageenaanmaak diep in de huid. De radiofrequente energie remodelleert het vet en de huid Dit resulteert in een gladdere en strakkere huid. 


huidversteviging


Dermapen

Microneedling behandeling. Door middel van de dermapen worden duizenden microscopisch kleine gaatjes in de huid geprikt. Deze kleine wondjes stimuleren natuurlijk huidherstel. De huid gaat nieuwe, gezonde huidcellen activeren en huidvezels aanmaken. Dit stimuleert elastine- en collageenaanmaak. Deze behandeling verjongt en verstevigt de huid, vermindert striae, littekens en grove poriën. 


huidverbeterende behandelingen dermapen


Skinboosters

 Onze speciaal ontwikkelde Skinboosters voeden de huid door middel van diepgaande langdurige hydratatie. Met een aantal micro-injecties met hyaluronzuur wordt de huidkwaliteit in zijn algemeenheid verbeterd. Geschikt voor drogere en ruwere huid.


huidverjonging


Skinceuticals

Skinceuticals zijn zogenaamde cosmeceuticals. Het betreft hoogwaardige huidverzorgingsproducten die het midden houden van cosmetica en geneesmiddel. Skinceuticals bevatten hoge concentraties van farmaceutische ingrediënten. Skinceuticals zijn dus van farmaceutische kwaliteit; ze zijn klinisch bewezen het uiterlijk en de gezondheid van de huid te verbeteren. De CORRECT-productlijn van Skinceuticals zijn speciaal gericht op het corrigeren van huidschade en verbeteren van huidproblemen. De PREVENT- en PROTECT-lijn bevat verzorgingsproducten die huidbeschadiging en huidveroudering voorkomen/uitstellen, respectievelijk de huid beschermen hiertegen. 

huidverjonging verzorgingsproducten

Skinade

Skinade is collageendrank voor huidverzorging. Deze dagelijkse drank stimuleert het lichaam om op natuurlijke wijze hyaluronzuur en collageen aan te maken. Dit maakt je huid elastischer en geeft een jeugdiger uitstraling in slechts dertig dagen. 

De jeugdigheid van de huid wordt voor 75% bepaald door collageen. Het lichaam neemt Skinades vloeibare formule vol met collageen en andere essentiële micronutiënten direct op in de bloedbaan, waardoor de collageenmatrix opnieuw opgebouwd wordt. De absorptiegraad van 95% kan nooit worden geëvenaard met poeders of supplementen. Skinades collageendrank is dan ook al meerdere keren bekroond. Op de geavanceerde formule van Skinade is patent aangevraagd.  

huidverbetering collageendrank


huidverstrakking skinade


Wat is huidverbetering en wat is een huidverbeterende behandeling?

Als je één van bovenstaande huidverbeterende behandelingen overweegt te nemen, kan het prettig zijn om te begrijpen hoe een huidverbetering behandeling werkt. Let op: iedere behandeling is anders. Voor meer informatie naar specifieke behandelingen kun je jouw vragen stellen aan onze artsen in de kliniek. De meeste huidverbeterende behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de huidcellen waardoor je huid gezonder wordt. Dit wordt gedaan door de celdeling te stimuleren, waardoor je opperhuid zich sneller vernieuwt en waardoor je een minder grote hoornlaag ontwikkelt. Ook wordt de aanmaak van collageen door een behandeling gestimuleerd, waardoor de bindweefselen geactiveerd worden. Als je last hebt van veel oneffenheden, worden er tijdens een behandeling pigmentcellen en talgklieren ingeperkt en gecontroleerd. 

Huidverjonging voor allerlei soorten problemen

Een goede methode voor huidverbetering is de behandeling voor huidverjonging. Een huidverjonging behandeling is voor mensen die last hebben van allerlei klachten. Het kan zijn dat je huid er niet meer zo strak uitziet als vroeger. Of je huid erg verandert naarmate je ouder wordt, hangt af van enkele factoren. Zo kan het zijn dat je moeder of vader ook huidproblemen ontwikkelde op latere leeftijd. En of je een gezonde levensstijl hebt of niet, speelt ook mee. Veelvoorkomende huidproblemen zijn acne, couperose, donkere kringen en een verslapte huid. Tijdens een huidverjonging behandeling geef je de huid de frisse uitstraling zoals je die ook in je jeugd had.

Stel al je vragen over huidversteviging in het consultgesprek

Als je last hebt van een slappe huid, kun je ook een huidversteviging behandeling doen. Hierbij hoef je geen gebruik te maken van fillers en botox, je wordt dan namelijk behandeld met Morpheus8, Facetite of Plexr. Deze methoden zijn zeer werkzaam voor effectieve huidversteviging. Als je kiest voor een huidversteviging behandeling, krijgt je huid zelf ook een boost. De verschillende behandelingen stimuleren zelf ook de productie van collageen in je huid en je huid wordt verstevigd. Onze ervaren artsen vertellen je graag meer tijdens een gratis adviesgesprek. 

Hoeveel kost huidverstrakking zonder operatie of fillers?

Benieuwd naar wat een huidverstrakking behandeling kost? Ook hier kun je naar vragen tijdens het consultgesprek. Omdat er veel verschillende huidverstrakking- en huidverbetering behandelingen zijn, kan de prijs uiteenlopen. Op onze tarievenpagina kun je onze prijzen bekijken. Maar om vast te stellen wat voor jou de meest effectieve behandeling is, adviseren wij je wel om de arts eerst naar je huid te laten kijken. De effectiviteit van een behandeling is namelijk van veel factoren afhankelijk, wat voor een klant zelf vaak moeilijk te beoordelen is. Neem gerust contact met ons op voor antwoord op specifieke vragen of om vrijblijvend kennis te maken.


<A title=Schoonheid HREF=http://schoonheid.Leejoo.nl><B>Schoonheid</B></A>

Artikelen in Huidverbetering