skintech

huidverbeterende behandelcrèmes

Verzorging specifiek afgestemd op jouw huidtype en indicatie

Skintech online shop Skin Tech

skintech bevordert huidherstel & VERSTERKt het EFFECT VAN een cosmetische behandeling

SkinTech crèmes zijn ontwikkeld om een specifieke indicatie (situatie, probleem, aandoening) te behandelen en/of de huid te voeden, te hydrateren en te beschermen. SkinTech crèmes kunnen deel uitmaken van een totaalplan voor peelingbehandelingen, maar de SkinTech crèmes zijn ook uitstekend ‘los’ in te zetten voor huidverbetering. Door de grote verscheidenheid aan crèmes en de gunstige effecten die de ingrediënten hebben op je huid, is er voor iedere specifieke situatie of huidtype een gepaste SkinTech crème.


Vanaf nu zijn Skin Tech verzoringscrèmes verkrijgbaar op onze locatie  in Den Haag. Onze arts kan je adviseren welke crème het meest geschikt is voor jou. 

Skintech online shop Skin Tech

Skin Tech Producten

Skintech online shop Skin Tech

Actilift Cream

Verstevigt de huid en herstelt de elasticiteit

Actilift is een anti-aging- en hydraterende verzorgingscrème voor de vermoeide, slappere, losse en atonische huid in gezicht, hals en decolleté.

Actilift bevat DMAE* en is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid die lijdt aan volumeverlies en beschadiging door de zon.

Skintech online shop Skin Tech

Atrofillin Cream

Dè anti-aging cream

Atrofillin is een crème die volume en teint van de huid verbetert, een liftend effect heeft en helpt om atrofie van de huid te verminderen, waardoor tekenen van vermoeidheid zichtbaar verbeteren.

Atrofillin is winnaar van de Anti-Aging & Beauty Trophy 2013 als ‘beste crème tegen de tekenen van huidveroudering’.

Skintech online shop Skin Tech

Blending Bleaching

Tegen hyperpigmentatie & voor egalere teint

Blending Bleaching Cream is geschikt voor pigment-problemen, ook van hormonale aard, en wanneer andere behandelingen (zoals IPL) niet succesvol zijn. De specifieke combinatie van actieve ingrediënten zorgt ervoor dat heel mooie resultaten bereikt kunnen worden in kleurverbetering van de huid.

Skintech online shop Skin Tech

Cleanser Foam

Reinigt de huid en herstelt de balans

Deze multifunctionele cleanser is zeer geschikt voor de gevoelige en beschadigde huid en dus ideaal voor en na intensieve behandelingen.        Voor een goede pH-balans adviseren wij om de huid met Cleanser Foam te reinigen vlak voor een behandeling met peelings, skinboosters of XL Hair.

Skintech online shop Skin Tech

Dhea Phyto Cream

Hydradeert en versoepelt de verouderde huid

DHEA Phyto Cream is geschikt voor de oudere huid, met name na het 45e levensjaar wanneer de huid na hormonale veranderingen minder DHEA aanmaakt. DHEA zorgt voor een soepele huid. Het hydrateert en herstelt beschadigde huid en maakt de huid soepel. DHEA Phyto beschermt daarnaast tegen vrije radicalen en herstelt de balans van de huid. Buitengewoon geschikt voor gebruik na agressieve medische behandelingen, als peelings.

Skintech online shop Skin Tech

IPL Lase Mask

Kalmeert gestresste of overbelaste huid

IPLase Mask geeft snel herstel van de huid na intensieve behandelingen zoals een peeling, laser- of IPL-behandeling. IPLase Mask remt het ontstekingsproces na thermische stress zoals een ontstekingsreactie of een significante verhoging van de temperatuur, uv-straling, radiotherapie en behandelingen met radiofrequentie. IP Lase Mask neemt erytheem weg, maakt de huid rustig en bevordert het herstel.

Skintech online shop Skin Tech

Mamofillin Cream

Volume en push-up voor borsten

Mamofillin Cream is een cosmetische crème die het volume van de borsten vergroot. Het verbetert volume en elasticiteit van de huid van borsten en decolleté. Te gebruiken wanneer borstweefsel is verloren door bijvoorbeeld gewichtsverlies, zwangerschap/borstvoeding of andere oorzaak voor volumeverlies.

Bevat specifieke peptiden met volumeverruimende eigenschappen.

Skintech online shop Skin Tech

Mamofillin Milk

Volume en push-up voor de borsten

Mamofillin Milk is een cosmetische bodylotion die het volume van de borsten vergroot. Het verbetert het volume en de elasticiteit van de huid van borsten en decolleté.

Mamofillin Milk is geschikt bij: Wens voor volume toename van borsten (iedere leeftijd), asymmetrische borsten, afgenomen volume van borsten bijvoorbeeld door zwangerschap, borstvoeding of gewichtsverlies, kwetsbare huid en rimpels van het decolleté.

Skintech online shop Skin Tech

Melablock HSP 

SPF 30

Hoge zonbescherming en sterke antioxidant. Beschermt de kwetsbare huid.

Melablock HSP SPF 30 is een unieke zonnebrandcrème die activatie van pigment afremt. Melablock HSP SPF 30 beschermt namelijk niet alleen tegen licht (uv) maar ook tegen activatie door warmte. Het bevat stimulerende stoffen die het risico op hyperpigmentatie verminderen.

Daarnaast beschermt Melablock HSP SPF 30 tegen erytheem (roodheid van de huid) en bevat het antioxidanten die de huid tegen (thermische) schade beschermen.

Skintech online shop Skin Tech

Melablock HSP 

SPF 50+

Zeer hoge zonbescherming en sterke antioxidant. Beschermt tegen erytheem.

Melablock HSP SPF 50+ is een unieke zonnebrandcrème die activatie van pigment afremt. Melablock HSP SPF 50+ beschermt namelijk niet alleen tegen licht (uv) maar ook tegen activatie door warmte. Het bevat stimulerende stoffen die het risico op hyperpigmentatie verminderen.

Daarnaast beschermt Melablock HSP SPF 50+ tegen erytheem (roodheid van de huid) en bevat het antioxidanten die de huid tegen (thermische) schade beschermen.

Skintech online shop Skin Tech

Nutritive A-C-E Lipoic Complex Cream

Sterke antioxidant, anti-aging, multivitaminecrème

Nutritive A-C-E Lipoic Complex Cream is geschikt voor een arme, vale huid die voeding en bescherming nodig heeft. Nutritive Cream is een sterke antioxidantcrème en bevat de vitamines A, C en E in pure, gecapsuleerde vorm. Deze komen vrij in de huid waardoor ze bijdragen aan het voeden van de huid, verstrakking van het weefsel en de aanmaak van collageenvezels, resulterend in versteviging van de huid.

Buitengewoon geschikt als anti-aging behandeling, bijv bij zonneschade en rokershuid.

Skintech online shop Skin Tech

Purifying 

Pro Cream

Voor actieve acnehuid en resistentie

Purifying Pro Cream is geschikt voor de actieve acnehuid of bij bacterieresistentie tegen triclosan, een bestanddeel aanwezig in veel anti-acnecrèmes (ook in SkinTech Purifying Cream en Purigel).

Puryfing Pro voorkomt verdere reacties tegen potentieel irriterende talgbestanddelen en verbetert de huidteint. Daarbij werkt de crème licht exfoliërend, is deze niet comedogeen en helpt bij het verhogen van de weerstand van de huid en maakt deze dikker zonder de huid te irriteren.

Skintech online shop Skin Tech

Purigel

Zuivert en onderhoudt 

de (gepeelde) acne huid

Purigel is geen crème maar een dunne, niet-vette gel om de olieachtige acnegevoelige huid te onderhouden. Purigel helpt onzuiverheden te voorkomen, is comedolytisch (breekt comedonen (mee-eters) af en maakt verstopte poriën vrij), beschermt tegen vrije radicalen en heeft een exfoliërende werking, waardoor de huid dunner wordt en acne minder kans krijgt.

Als nazorg op een behandelplan met Easy TCA peelings en Purifying Cream wordt aanbevolen 2-4 weken na de laatste peelingsessie te starten met 2x daags gebruik van Purigel. Bij actieve acne kan Purifying Pro Cream een alternatief zijn.

Skintech online shop Skin Tech

Purifying Cream

Zuivert de 

acnehuid

Purifying Cream reinigt de huid van onzuiverheden die het gevolg zijn van hormonale disbalans in de puberteit of op oudere leeftijd. Deze crème bevat glycolzuur om te voorkomen dat poriën sluiten. Het brengt de huid naar een zuurgraad van pH4 (enigszins zuur) en bevat retinol, een tretinoïne precursor die vorming van comedonen afremt. Ook bevat het vitamine E om de vicieuze cirkel van inflammatie door acne te doorbreken, en triclosan, een antiseptisch, anti-inflammatoir en antischimmelmiddel.

Purifying Cream is antipruritisch, hydraterend en vermindert roodheid en pijn.

Skintech online shop Skin Tech

Vit. E Anti-oxydant 

Voor een droge, gevoelige huid. Helpt de huid 

te herstellen.

Vit. E Anti-oxydant is geïndiceerd voor een gevoelige en droge huid, in het bijzonder na agressieve medische behandelingen zoals een chemische peeling en laserbehandelingen. Het helpt de natuurlijke huidbarrière te herstellen en zorgt voor een goede hydratatie, heeft een antioxidatieve (beschermende), ontstekingsremmende en antipruritische werking (tegen jeuk en irritatie).

Omdat Vit. E Anti-oxydant geen AHA’s (zuren) bevat, kan het ook op de zeer gevoelige huid gebruikt worden. Ook geschikt als aftershave voor mannen met een gevoelige huid, bij keratosis pilaris (anservel) en onder make-up.

Skintech online shop Skin Tech

Intensief peeling verzorgingspakket

Het intensieve peelingsverzorgingspakket is speciaal samengesteld voor na een TCA peeling. De TCA peelings is van dezelfde fabrikant. De crèmes zijn onderdeel van het peelingbehandelplan. Door gebruik van deze crèmes zal het behandeleffect versterkt worden. 


Het verzorgingspakket bevat een reiniger, verzorgingscrème en sunblock.

1. Skin Tech Cleanser Foam

De Cleanser Foam reinigt de gepeelde huid mild en brengt de huid naar een pH-waarde van 5.5. Daardoor wordt de huid weerbaarder.

2. Skin Tech verzorgende crème

De verzorgingscrèmes van SkinTech bevorderen huidherstel en versterken het effect van peelings. Afhankelijk van de indicatie voor de peeling zijn er andere verzorgingscrèmes. Het wordt sterk aangeraden om geen andere crèmes te gebruiken na een SkinTech peeling. “Gewone” crèmes zijn namelijk ontwikkeld om te gebruiken voor een huid die intact is. Een gepeelde huid is erg gevoelig, omdat deze (tijdelijk) geen hoornlaag heeft. Dagelijkse verzorgingscrèmes bevatten eigenlijk altijd wel irriterende stoffen, zoals zuren (bijv glycolzuur en vitamine A-zuur) en parfums. Wanneer een huid die net gepeeld is geïrriteerd raakt, is er een hoge kans op pigmentvlekken.

3. Skin Tech Melablock HSP SPF 30 of 50+

Het is van cruciaal belang de gepeelde huid te beschermen tegen zonlicht en warmte, om de vorming van pigmentvlekken te voorkomen. Naast bescherming tegen UVA en UVB, beschermt SkinTech Melablock HSP SPF 30 of 50+ de gepeelde huid ook tegen activatie van melanocyten door warmte (wat anders ook tot pigmentvlekken kan leiden). Deze specifieke zonnebrandcrème activeert zogenaamde Heat Shock Proteins (HSP). Dat is een lichaamseigen eiwit wat als een soort warmteschild fungeert. Daarnaast bevatten Melablocks belangrijke antioxidanten en hydraterende stoffen.

Skintech online shop Skin Tech

Skintech peelings

Met SkinTech Peelings kun je drastische huidverbetering realiseren.

Een chemische peeling kan de huid compleet vernieuwen en daarmee huidoneffenheden helemaal laten verdwijnen. De nieuwe huid is weer egaal en heeft een stralende teint. Daardoor zie je er jonger en frisser uit.


Onze cosmetisch arts is specialist in peelings:

"Goede chemische peelings kunnen huidoneffenheden als een pigmentvlekken en puistjes vaak beter oplossen dan hightech-apparaten. Een halfdiepe peeling kost een fractie van een laserbehandeling en geeft indrukwekkender resultaten met een enkele behandeling.”
Skintech online shop Skin Tech
Skintech online shop Skin Tech

SkinTech voordelen

  • SkinTech crèmes zijn ontwikkeld om specifieke indicaties te behandelen, de huid te voeden, te hydrateren en te beschermen. 
  • Optimaal na peelings: SkinTech® crèmes versterken het effect van de peeling en bevorderen het herstel van de (beschadigde) huid. 
  • Voor elk huidprobleem een doeltreffend gezichtsbehandelingsregime.
  • Wereldwijd bekend en gerenommeerd merk met topkwaliteit producten. Winnaar van prestigieuze prijzen op cosmetisch vlak. 

SkinTech verzorgingscrèmes zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze kliniek


(op onze locatie in Den Haag, niet online te bestellen)

arrow_drop_up arrow_drop_down