skintech

huidverbeterende behandelcrèmes

Verzorging specifiek afgestemd op jouw huidtype en indicatie

Skintech online shop Skin Tech

skintech bevordert huidherstel & VERSTERKt het EFFECT VAN een cosmetische behandeling

SkinTech crèmes zijn ontwikkeld om een specifieke indicatie (situatie, probleem, aandoening) te behandelen en/of de huid te voeden, te hydrateren en te beschermen. SkinTech crèmes kunnen deel uitmaken van een totaalplan voor peelingbehandelingen, maar de SkinTech crèmes zijn ook uitstekend ‘los’ in te zetten voor huidverbetering. Door de grote verscheidenheid aan crèmes en de gunstige effecten die de ingrediënten hebben op je huid, is er voor iedere specifieke situatie of huidtype een gepaste SkinTech crème.


Vanaf nu zijn Skin Tech verzoringscrèmes verkrijgbaar op onze locatie  in Den Haag. Onze arts kan je adviseren welke crème het meest geschikt is voor jou. 

Skintech online shop Skin Tech

Skin Tech Producten

Skintech online shop Skin Tech

Actilift Cream

Verstevigt de huid en herstelt de elasticiteit

Actilift is een anti-aging- en hydraterende verzorgingscrème voor de vermoeide, slappere, losse en atonische huid in gezicht, hals en decolleté.

Actilift bevat DMAE* en is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid die lijdt aan volumeverlies en beschadiging door de zon.

Skintech online shop Skin Tech

Atrofillin Cream

Dè anti-aging cream

Atrofillin is een crème die volume en teint van de huid verbetert, een liftend effect heeft en helpt om atrofie van de huid te verminderen, waardoor tekenen van vermoeidheid zichtbaar verbeteren.

Atrofillin is winnaar van de Anti-Aging & Beauty Trophy 2013 als ‘beste crème tegen de tekenen van huidveroudering’.

Skintech online shop Skin Tech

Blending Bleaching

Tegen hyperpigmentatie & voor egalere teint

Blending Bleaching Cream is geschikt voor pigment-problemen, ook van hormonale aard, en wanneer andere behandelingen (zoals IPL) niet succesvol zijn. De specifieke combinatie van actieve ingrediënten zorgt ervoor dat heel mooie resultaten bereikt kunnen worden in kleurverbetering van de huid.

skintech purifying cream

PURIFYING 

CREAM

Zuivert de 

acnehuid

Purifying Cream reinigt de huid van onzuiverheden die het gevolg zijn van hormonale disbalans in de puberteit of op oudere leeftijd. Deze crème bevat glycolzuur om te voorkomen dat poriën sluiten. Het brengt de huid naar een zuurgraad van pH4 (enigszins zuur) en bevat retinol, een tretinoïne precursor die vorming van comedonen afremt. Ook bevat het vitamine E om de vicieuze cirkel van inflammatie door acne te doorbreken, en triclosan, een antiseptisch, anti-inflammatoir en antischimmelmiddel.

Purifying Cream is antipruritisch, hydraterend en vermindert roodheid en pijn.

Skintech online shop Skin Tech

Intensief peeling verzorgingspakket

Het intensieve peelingsverzorgingspakket is speciaal samengesteld voor na een TCA peeling. De TCA peelings is van dezelfde fabrikant. De crèmes zijn onderdeel van het peelingbehandelplan. Door gebruik van deze crèmes zal het behandeleffect versterkt worden. 


Het verzorgingspakket bevat een reiniger, verzorgingscrème en sunblock.

1. Skin Tech Cleanser Foam

De Cleanser Foam reinigt de gepeelde huid mild en brengt de huid naar een pH-waarde van 5.5. Daardoor wordt de huid weerbaarder.

2. Skin Tech verzorgende crème

De verzorgingscrèmes van SkinTech bevorderen huidherstel en versterken het effect van peelings. Afhankelijk van de indicatie voor de peeling zijn er andere verzorgingscrèmes. Het wordt sterk aangeraden om geen andere crèmes te gebruiken na een SkinTech peeling. “Gewone” crèmes zijn namelijk ontwikkeld om te gebruiken voor een huid die intact is. Een gepeelde huid is erg gevoelig, omdat deze (tijdelijk) geen hoornlaag heeft. Dagelijkse verzorgingscrèmes bevatten eigenlijk altijd wel irriterende stoffen, zoals zuren (bijv glycolzuur en vitamine A-zuur) en parfums. Wanneer een huid die net gepeeld is geïrriteerd raakt, is er een hoge kans op pigmentvlekken.

3. Skin Tech Melablock HSP SPF 30 of 50+

Het is van cruciaal belang de gepeelde huid te beschermen tegen zonlicht en warmte, om de vorming van pigmentvlekken te voorkomen. Naast bescherming tegen UVA en UVB, beschermt SkinTech Melablock HSP SPF 30 of 50+ de gepeelde huid ook tegen activatie van melanocyten door warmte (wat anders ook tot pigmentvlekken kan leiden). Deze specifieke zonnebrandcrème activeert zogenaamde Heat Shock Proteins (HSP). Dat is een lichaamseigen eiwit wat als een soort warmteschild fungeert. Daarnaast bevatten Melablocks belangrijke antioxidanten en hydraterende stoffen.

Skintech online shop Skin Tech

Skintech peelings

Met SkinTech Peelings kun je drastische huidverbetering realiseren.

Een chemische peeling kan de huid compleet vernieuwen en daarmee huidoneffenheden helemaal laten verdwijnen. De nieuwe huid is weer egaal en heeft een stralende teint. Daardoor zie je er jonger en frisser uit.


Onze cosmetisch arts is specialist in peelings:

"Goede chemische peelings kunnen huidoneffenheden als een pigmentvlekken en puistjes vaak beter oplossen dan hightech-apparaten. Een halfdiepe peeling kost een fractie van een laserbehandeling en geeft indrukwekkender resultaten met een enkele behandeling.”
Skintech online shop Skin Tech
Skintech online shop Skin Tech

SkinTech voordelen

  • SkinTech crèmes zijn ontwikkeld om specifieke indicaties te behandelen, de huid te voeden, te hydrateren en te beschermen. 
  • Optimaal na peelings: SkinTech® crèmes versterken het effect van de peeling en bevorderen het herstel van de (beschadigde) huid. 
  • Voor elk huidprobleem een doeltreffend gezichtsbehandelingsregime.
  • Wereldwijd bekend en gerenommeerd merk met topkwaliteit producten. Winnaar van prestigieuze prijzen op cosmetisch vlak. 

overweeg ook eens: Skinceuticals


hét cosmeceutical van nu

Bij ons nu ontzettend populair. Deze gezichtsverzorging zit op het snijvlak tussen cosmetica en geneesmiddel. Producten van SkinCeuticals zijn geformuleerd met hoge concentraties farmaceutische ingrediënten van farmaceutische kwaliteit waarvan klinisch is bewezen dat ze de gezondheid en het uiterlijk van de huid aanzienlijk verbeteren. De actieve ingrediënten worden geselecteerd op basis van hoe ze op elkaar inwerken, op de huid en binnen de formule zelf.