Stylage

Stylage is een dermale hyaluronzuur (niet-dierlijke hyaluronzuur-gel) filler. Het is de eerste filler met lokaal anestheticum lidocaïne (lignocaïne) en een antioxidant, in de vorm van mannitol, allemaal in één product.

Stylage® is in 2011 geïntroduceerd in het VK en gefabriceerd door het Franse bedrijf Vivacy Laboratories. Stylage heeft meerdere producten met verschillende concentraties, waardoor het verschillende problemen/probleemgebieden kan aanpakken afhankelijk van de mate van volumeverlies of het huidgebied.

Stylage corrigeert rimpels (voorhoofd, kraaienpootjes, neus- en kinrimpels, mondrimpels, enz.), geeft de huid verloren vocht terug en maakt modellering van gezichtsvormen en contouren mogelijk (jukbeenderen, holle wangen, lipvolume en ovaal gezicht).

Wat bevat het?
Stylage S, M, L, XL en speciale lippen - Cross-linked hyaluronzuur IPN-Like + Mannitol; speciaal ontworpen voor de natuurlijke correctie van oppervlakkige lijnen en rimpels.

Stylage M en Speciale Lippen Lidocaine - Cross-linked hyaluronzuur IPN-Like + Mannitol + 0,3% lidocaïne.

Stylage-producten worden gecombineerd met een antioxidant, mannitol, van nature aanwezig in de natuur in selderij, olijven en frambozen om de bijwerkingen van hyaluronzuur (roodheid en zwelling) te verminderen. De aanwezigheid van Mannitol, de "vrije radicalenvanger", beperkt de effecten van vrije radicalen op de dermis en op het geïnjecteerde product, waardoor het risico van ontsteking na injectie vermindert en de degradatie van het hyauronzuurgels door het lichaam wordt voorkomen.

Hoe wordt het gemaakt?
Styalge wordt gemaakt met de gepatenteerde IPN-like® Technology (Interpenetrated Network). Dit geeft twee structuren: de monofasische A- en B-structuur en de IPN-achtige structuur. Beide zijn mechanisch onafhankelijk, dus Stylage is eenvoudig te injecteren en de verhoogde dichtheid van de kruisverbindingsknooppunten maakt het langdurig. Deze methode vereist minder BDDE (een veel voorkomende verbinding die wordt gebruikt in cross-linking hyauronzuren) waarvan het bedrijf beweert dat het effectiever is en resulteert in een veiliger, duurzamer product.
Reactie plaatsen