Fillers


Fillers

Voor jeugdig volume en het accententueren van gezichtstrekken


Voel je je jong, maar zegt je huid wat anders? Of mis je net dat beetje extra volume in je gezicht of lippen? Met geavanceerde injectables als fillers kun je gelukkig op een weinig ingrijpende manier je huid prachtig extra volume geven en verjongen. Binnen een paar minuten en met hele natuurlijke resultaten.Skin Clinic Gaaf Injectables is Filler specialist  • 9,6 klantwaardering
  • Natuurlijk resultaat only
  • Ervaren artsen
  • Uitsluitend A-merken


Resultaten filler behandelingen


Fillers zijn zeer effectief in het langdurig herstellen van plooien, rimpels en volumeverlies in het gezicht, decolleté en handen. Ze zijn een uitstekende manier om natuurlijk ogend volume aan je wangen, jukbeenderen, lippen en lipcontouren (terug) te geven. Ook kun je wallen en donkere kringen onder de ogen prachtig wegwerken met fillers. 

Jaarlijks voeren wij duizenden injectables behandelingen uit. Onze artsen zijn gespecialiseerd in filler behandelingen. Onze filler kliniek staat voor mooie en natuurlijke resultaten. 

 

Voor en na foto's behandelingen:

filler behandelingLippen opvullen met fillersfiller kliniekMarionetlijnen opgevuld met fillersfiller behandelingTraangoot behandeld met fillersfillers gezicht lippenLippen opvullen en lipcontour met fillers


Hoe ziet een filler behandeling eruit? 

Voorafgaand aan de filler behandeling, vindt er een consult met de arts plaats. Dit kan ver voor een eventuele afspraak of, als het met de agenda’s schikt, direct voor de behandeling zijn. Dit gesprek is compleet gratis en volledig vrijblijvend. Je kunt je wensen bij ons aangeven en jouw vragen direct aan de behandelend arts stellen. Je kunt de fillers gezicht behandeling als dit uitkomt direct na het gesprek laten doen. Of als je er nog even over na wilt denken, kun je op een later moment terugkomen. Als je toch afziet van een filler behandeling na het gesprek, kan dit natuurlijk ook. Nogmaals, het gesprek met de arts is geheel vrijblijvend en draait volledig om jouw wensen! Wanneer je de behandeling wilt laten uitvoeren, zal de arts op de plaatsen die jullie zijn overeengekomen, de filler inbrengen.

Direct zichtbaar, pijnloos en prettig

Het resultaat van fillers is direct zichtbaar. De behandeling duurt slechts enkele minuten en wordt door de ultra dunne naalden en canules door de meeste mensen als weinig pijnlijk tot pijnloos ervaren. Bij de behandelingen hoef je niet onder narcose. Alleen bij een erg gevoelige behandeling, zoals bij de lippen wordt, als jij dat wilt, een verdoving gebruikt . 

Zowel voor als tijdens de behandeling geeft de arts die de filler behandeling uitvoert, precies aan wat hij doet. Onze klanten ervaren de filler behandeling en resultaten van Gaaf Injectables als bijzonder prettig. Zeldzame bijwerkingen die onze klanten na de behandeling ervaren, zijn gevoeligheid of een lichte zwelling, dit trekt binnen één of twee dagen weg. Wij zijn een filler kliniek met bewust een persoonlijke aanpak. Ook na de behandeling bieden we nazorg. Indien je dit wenst en hier behoefte aan hebt. Je kunt altijd bij ons langskomen.

fillers in gezicht

Hoe lang blijft het resultaat van fillers zichtbaar? 

Fillers zijn niet voor niets zo populair als anti-aging behandeling. Het hyaluronzuur dat in de fillers zit, stimuleert collageenaanmaak voor natuurlijke en langdurige resultaten. Fillers blijven zo’n 9 tot 15 maanden mooi, afhankelijk van je levensstijl, huidtype en leeftijd.

Direct na de injectie zie je resultaat. Behandelresultaten zijn bijna direct zichtbaar en blijven 6 tot 12 maanden aan.  

Ter vergelijking, een Botox behandeling biedt tussen de 3-6 maanden resultaat. 


Verschil tussen Botox en fillers 

Het doel van zowel botox als van fillers in het gezicht, is om je gezicht een jeugdige, vriendelijke uitstraling te geven. Echter zijn beide methodes totaal anders. Bij een botox behandeling wordt een eiwit gebruikt dat zorgt dat je spieren ontspannen waardoor je rimpels wegtrekken. Bij een fillers gezicht behandeling kunnen rimpels verzacht worden door ze op te vullen, maar ook kun je delen van het gezicht laten accentueren en weer volume geven. Denk hierbij aan je lippen of kaaklijn laten accentueren. Bij een fillers gezicht behandeling is het advies van de arts belangrijk om een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen.

De arts zal jou in het gratis adviesgesprek kunnen adviseren wat de beste behandeling is voor jouw gezicht; botox en/of fillers. Het zijn weliswaar beide injectables behandelingen om de huid gladder te maken en rimpels te verminderen, maar ze werken anders en geven een ander resultaat. De arts bepaalt op basis van jouw wensen, klachten of type rimpel welke oplossing het beste is. Hij kijkt ook naar welke behandeling het meest langdurige resultaat zal bieden. Wil jij meer volume of heb jij last van rimpels door een slappere en dunnere huid (door de afgenomen hoeveelheid collageen in de huid)? Dan zorgen fillers voor een betere oplossing. Heb jij rimpels door beweging van je gezichtsspieren, dan zal botox een beter resultaat bieden. Hoewel botox en fillers beide een prachtig resultaat geven, is de keuze tussen de twee heel belangrijk of is juist een combinatie nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Laat ons je hierin adviseren en plan een kennismaking in. 

fillers gezichtsbehandeling

Fillers helpen je gladde, jeugdige huid terug te krijgen 

Met het ouder worden verliezen we op een natuurlijke manier onderhuids vet in het gezicht. Je gezicht is niet meer zo mooi vol en de huid wordt slap en kan een beetje gaan hangen. Hierdoor kunnen ook plooitjes en lijntjes ontstaan. Ook zorgt het ervoor dat je spieren dichter onder het huidoppervlak liggen. Waardoor je lachrimpels bijvoorbeeld meer ziet. Fillers werken simpelweg als vulmiddel. Tijdens een fillerbehandeling wordt zacht weefsel (hyaluronzuurgel) in de huid geïnjecteerd. Deze gel houdt ontzettend goed vocht vast. Dit zorgt ervoor dat het volume in de huid herstelt en strijkt daarmee plooitjes en lijntjes glad.


Fillers: populaire behandelingen

Fillers zijn een erg populaire cosmetische behandeling, denk aan:

  1. Lippen opvullen / lippen voller maken
  2. Rimpels opvullen
  3. Gezichtslijnen gladstrijken
  4. Wallen en donkere kringen onder de ogen verwijderen
  5. Lipcontouren benadrukken
  6. Bepaalde gelaatstrekken accentueren


Wat zijn fillers eigenlijk? 

Fillers bestaan uit hyaluronzuur, een stof (molecuul) die van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Deze stof is vochtvasthoudend. Tijdens een fillerbehandeling wordt hyaluronzuur in de gewenste gebieden geïnjecteerd. De fillers geven die gebieden volume, waardoor de huid voller wordt en rimpels gevuld en glad gestreken worden. Een professional kan dat dusdanig doen dat de resultaten heel natuurlijk ogen.

Meer voor en na foto's bekijken?

In onze filler kliniek helpen we jaarlijks duizenden mensen om er weer frisser, jonger en uitgeruster uit te zien. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6! Dit komt door onze persoonsgerichte aanpak, maar ook zeker door de kwaliteit van ons werk. 

Wil je zien wat voor resultaten een filler behandeling nog meer kan geven? Kijk op Fillers Den Haagfillers wallen

Fillers ervaringen klanten

De ervaringen met fillers zijn zeer positief. Ongeveer 1 op de 49 vrouwen in Nederland maakt er al gebruik van. Ook steeds meer mannen kiezen voor een Botox of filler behandeling in onze filler kliniek. De ervaring die mensen met fillers hebben hangt af van de kwaliteit van de gebruikte filler en de professionaliteit van de arts. Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten met onze filler behandelingen? Lees dan onze reviews.

Meer informatie of persoonlijk advies? 

Je kunt bij ons altijd een een gratis consult plannen of contct opnemen. Onze arts heeft dan alle tijd voor je. Vooral als je nog nooit een cosmetische behandeling hebt gehad begrijpen we dat je (veel) vragen hebt. Tijdens het consult kan de arts je direct een persoonlijk advies geven. Wij zijn bewust een laagdrempelige kliniek, dus boek gerust een vrijblijvend adviesgesprek.

Artikelen in Fillers