traangoot

Traangoot filler behandeling

Laat je donkere kringen verdwijnen met fillers in je traangootjes

Een traangoot behandeling kan je gezicht compleet transformeren van vermoeid en ingevallen blik naar helder, fris en uitgeslapen. Fillers in de traangootjes zorgen ervoor dat je donkere kringen direct verdwijnen en dat je ogen minder ingevallen lijken.  

Traangoot filler voor en na behandeling in onze kliniek

traangoot fillers


Wat is een traangoot?

Een traangoot is het gebied dat van je ooghoek in een halve kring onder je ogen loopt. Bij sommige mensen kan die kring donkerder zijn dan de omliggende huid. 

Traangootjes of diepe lijnen onder de ogen kunnen genetisch zijn of door veroudering ontstaan. Ze worden veroorzaakt door gebrek aan volume onder de huid. Traangootjes kunnen leiden tot donkere kringen onder de ogen. Hierdoor kun je er moe uitzien

traangoot fillers

Wat is een traangootbehandeling?

Met fillers kunnen we het gebrek aan volume onder de huid vlak onder de ogen mooi opvullen. Tijdens de behandeling wordt een beetje hyaluronzuur filler onder de huid geïnjecteerd. Hierdoor verdwijnen de donkere kringen en liggen je ogen minder verzonken. Door de behandeling zie je er frisser en uitgeruster uit. 

Met een chirurgische ingreep kun je overtollig vet (vetzakjes) onder de ogen weghalen, maar de donkere kringen verdwijnen er niet mee. Een traangoot opvullen met fillers vermindert de 'geul' en helpt tegelijkertijd om de huid dikker te maken. De resultaten zullen er tevens heel natuurlijk uitzien bij de keuze voor een professionele behandelaar. 

filler traangoot


Traangoot Filler ervaringen en behandelresultaten

Wij verrichten jaarlijks duizenden filler behandelingen, waaronder vele traangoot behandelingen. Kijk hier voor meer traangoot behandelresultaten. En check onze reviewpagina om de ervaringen van onze klanten te lezen.


Gratis consult

Je kunt bij ons altijd een vrijblijvend adviesgespek inplannen met een arts. Tijdens dit persoonlijke gesprek heb je alle gelegenheid om meer informatie te vragen en kan de arts je adviseren over de behandelopties.